• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
در مورد درجه هایی که میدن یه اطلاعاتی میدید ؟
الان لیسانس درجش چی می شه تو ارتش ؟ این درجه ها هرکدوم چه مزیت هایی داره ؟

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
سلام
من افسر وظیفه **** هستم (ستوان سوم). روزبرگ هستم (قسمت اداری).
لطفا بگید که قانوناً هرچند روز یک بار باید به عنوان پاسبخش در پادگان بمونم؟
درود
بخشنامه ای که پارسال اومد و چند وقت پیش هم باز تاکید کردند این بود که از نیروهایی که به صورت اداری با تحصیلات لیسانس و بالاتر تردد میکنند میتونن هفته ای یکبار به صورت پاسبخش و شیفت استفاده کنن اما اینم یادت نره که اون پادگان میتونه شما رو 30 روز نگه داره!
باز هم قانون هست که کل مدت خدمت رو شما در اختیار اون ارگان هستید (یعنی به صورت 24 ساعته کل 21 ماه رو)
اینا رو گفتم که دیگه مخصوصا تو **** اسمی از قانون نیاری چون واقعا قانون تو **** به صورت دلخواه و تفسیری اجرا میشه!

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
در مورد درجه هایی که میدن یه اطلاعاتی میدید ؟
الان لیسانس درجش چی می شه تو ارتش ؟ این درجه ها هرکدوم چه مزیت هایی داره ؟

فک کنم درجه هاشون رو کم کردن ولی فک کنم بشن گروهبان 2

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
یه سوال
یه سری سربازا هستند که لباسشون حالت کت شلوار هست و پوتین هم نمی پوشند ، کفش رسمی هست ، چه کسانی از این لباس ها میدن بهشون ؟

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
یه سوال
یه سری سربازا هستند که لباسشون حالت کت شلوار هست و پوتین هم نمی پوشند ، کفش رسمی هست ، چه کسانی از این لباس ها میدن بهشون ؟
سرباز این چنینی شاید سرباز فعال تو بخش آموزشی باشه یعنی به عنوان مدرس بره!یا تو بخش اجتماعی باشه!
البته این که میگین فقط تو **** و نیروی انتظامی مقدور هست!
البته سربازهای راهنمایی پوتین دیگه ندارن و لباس فرم آبی نفتی با کفش سیاه دارن!
البته ما هم وقتی برای کارای مستندسازی یا همایش میرفتیم لباس شخصی میرفتیم ولی خیلی خیلی بعیده همیشه بدون لباس فرم باشه

Sent from my C5303

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
سلام
من افسر وظیفه **** هستم (ستوان سوم). روزبرگ هستم (قسمت اداری).
لطفا بگید که قانوناً هرچند روز یک بار باید به عنوان پاسبخش در پادگان بمونم؟
والا از **** خبر ندارم ولی برا ما که نیروی انتظامی بودیم چیزی به اسم قانون نبود!تعداد روزهای ماه بین سربازهای درجه دار و افسر تقسیم میشد!ماهی حداقل 4 بار میافتاد!البته ما پاسبخش نبودیم و معاون افسر نگهبان بودیم!

Sent from my C5303

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
امروز رفتم **** وظیفه سئوال کردم گفت نمیشه تعوق بندازی همین طوری باید تائید پزشکی بگیری
بعد گفت کد که خوردی داخل ارتش بیفتی دیگه همیشه تو ارتشی فرقی نمی کنه بازم اگر تعویقش بندازی بازم میفتی تو ارتش همون کد قبلی .
شانس مایه
اخه اینم شد جا ما افتادیم 05 کرمان :general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
منم همین فکرو میکردم دوست عزیز کلی به خودم فحش دادم و نفرین کردم خودم و هی میگفتم اینجام جا بود افتادی ولی باور کن فقط اسمش بده توش عالیه با بچه ها کلا ول بودیم تو پادگان دنبال سیگار و مشروب اصلا به این چیزا فکر نکن فقط بگرد دنبال پارتی که دوره کد نخوری

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
منم همین فکرو میکردم دوست عزیز کلی به خودم فحش دادم و نفرین کردم خودم و هی میگفتم اینجام جا بود افتادی ولی باور کن فقط اسمش بده توش عالیه با بچه ها کلا ول بودیم تو پادگان دنبال سیگار و مشروب اصلا به این چیزا فکر نکن فقط بگرد دنبال پارتی که دوره کد نخوری

دوره کد برلای چیه ؟؟
میشه کامل راهنمایم کنید روندش چیه ؟ :confused:

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
دوره کد یه دوره تکمیلیه مثل اموزشی یعنی شما دوباره دوماه میری اموزشی ولی تخصصی تر البته اگه رشتت کامپیوتر یا حساب داری باشه خیلی احتمالش کمه که دوره کد بخوری
البته یه خوبی هم داره که درجت بالا میره مثلا دیپلم که باید سرجوخه بشه گروهبان میشه الان نمیدونم با این وضعیتی که درجه هارو کم کردن چجوریه ولی در کل یه درجه بالا تر میری
بازم میگم دنبال اشنا باش که کد نخوری چون معمولا دوره کد های کرمان یا میرن سنندج یا میرن بروجرد جفتشم افتضاس

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
دوره کد یه دوره تکمیلیه مثل اموزشی یعنی شما دوباره دوماه میری اموزشی ولی تخصصی تر البته اگه رشتت کامپیوتر یا حساب داری باشه خیلی احتمالش کمه که دوره کد بخوری
البته یه خوبی هم داره که درجت بالا میره مثلا دیپلم که باید سرجوخه بشه گروهبان میشه الان نمیدونم با این وضعیتی که درجه هارو کم کردن چجوریه ولی در کل یه درجه بالا تر میری
بازم میگم دنبال اشنا باش که کد نخوری چون معمولا دوره کد های کرمان یا میرن سنندج یا میرن بروجرد جفتشم افتضاس

تشکر از جوابتون

چه کار کنم که دوره کد نخورم
؟؟؟؟ :general208::general208::general208::general208::general208:

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
الان 05 کرمان اوضاعش چجوریه؟
کسی خبر داره؟
بعد الان دوره آموزشی دقیقا چند ماهه؟

کسی می دونه بعد از آموزشی چقدر احتمال داره دوباره تهران بیفتم؟

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
الان دقیقا دوره آموزشی چند ماه یا چند روزه؟

بعد ببخشید اگه کسی پدرش جبهه داشته باشه کی و چطور باید برای کسری اقدام کنه؟
توی دوره خدمت یا دوره آموزشی می تونه برای این مورد اقدام کنه ؟
همین که من این موضوع رو اعلام کنم کافیه یا اینکه پدرم هم باید اقدام خاصی بکنه؟

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان
چند تا تجربه شخصی دارم که شاید به دردتون بخوره .
1-کدهای لیسانس و ارشد معمولا 5یا6 برجای فرد مشخص میشه اگه از 6 به بعد بری **** وظیفه (دقت کنید نه پلیس+10) و کد ملیتونو بگید میزنه تو کامپوتر همون لحظه بهتون میگه کدتون کجا خورده .
(من دوبار کد خوردم یکی 93.3.5 برای برج 93.4.1 و یه بارم 93.5.5 برای برج 93.4.1 و هر بار روز بعدش(یعنی 93.3.6 و 93.5.6 )که می رفتم **** وظیفه کدملیمو می گفتم بهشون محل خدمتمو بهم گفتن .)
2-اگر تمدید کنید برای دوماه بعدی کد قبلیتون هرجا که خورده باشه با تمدید کاملا صفر میشه و کد جدید می خورید. توصیه می کنم فقط در صورتی تمدید کنید که مطمن باشید که می تونید از جایی بهتری پذیرش بگیرید با امریه بگیرید وگر نه اینجوری فقط خودتون را دوماه عقب می ندازید و دوماه از زندگی تون عقب می افتید .

پ.ن : منم اعزامی 93.4.1 بودم و کدم هم مشخص شده بود ولی 15 روز مونده به اعزامم به خدمت امریه ام برای یه نهاد دولتی برای 93.6.1 اوکی شده بود و مطمن بودم اگه تمدید کنم اون نهاد دولتی منو به عنوان امریه میگره .
پ.ن: من نه پارتی داشتم و نه اشنایی خیلی هم ناامید بود و خیال می کردم بدشانسم ولی به لطف خدا امریم درست شد. تو کلتون با خدا باشه.اون بالای اگه بخواد هر کاری درست میشه حتی اگه لحظه اخر که فکر می کنی همه چیز دیگه تموم شده و کسی نمی تونه برات کاری انجام بده . این را من از نزدیک لمس کردم .

از رفقا کسی خاتمی یزد نیست با هم اشنا بشیم؟لطفا اسم و رشته و شهرتون را بگید تا از قبل با هم اشنا بشیم بزنیم پادگانو بترکونیم:D :general106:;)

سلام
من یه سئوال داشتم میخواستم ببینم بار اول که کد خوردی کجا افتادی ؟ و بار دوم که کد خوردی کجا بود ؟ کد ها یکی بود یا هر بار کدش عوض میشه
یعنی من اگر به تعویق بدازم کدم عوض میشه یا همون کد قبلی برام باز تمدید میشه ؟؟

arash520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
من یه سئوال داشتم میخواستم ببینم بار اول که کد خوردی کجا افتادی ؟ و بار دوم که کد خوردی کجا بود ؟ کد ها یکی بود یا هر بار کدش عوض میشه
یعنی من اگر به تعویق بدازم کدم عوض میشه یا همون کد قبلی برام باز تمدید میشه ؟؟

کد بار اول نیروی انتظامی بود و کد بار دوم **** بود یعنی کد بار اول با کد بار دوم کاملا متفاوت بود . من برادارنه بهت توصیه می کنم اگه مطمنید می تونید امریه بگیرید یا پذیرش **** بگیرید به فکر تمدید باشید.
اگه تعویق بندازی ولی اگر خدایی نکرده پذیرش یا امریه جور نشه ممکنه بعدش کدت هرجایی بخوره یا شایدم کد قبلی را بخوری چیزی اصلا معلوم نیست . چون با تمدید کردن این کدت از سیستم **** وظیفه پاک میشه و دوباره معرفی میشی به بخش توزیع نیرو برای برج 8 و اگر امریه یاپذیرش شده باشی کدت برای اون نهاد می خوره .
فقط اگر مطمنی می تونی امریه یا پذیرش بگیری برو دنبال تمدید وگرنه الکی عمر خودتو تلفن نکن چون دوماه از دیرتر رفتن سربازی یعنی تلف شدن دوماه از عمرت .

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
سلام داداش
کد بار اول نیروی انتظامی بود و کد بار دوم **** بود یعنی کد بار اول با کد بار دوم کاملا متفاوت بود . من برادارنه بهت توصیه می کنم اگه مطمنید می تونید امریه بگیرید یا پذیرش **** بگیرید به فکر تمدید باشید.
اگه تعویق بندازی ولی اگر خدایی نکرده پذیرش یا امریه جور نشه ممکنه بعدش کدت هرجایی بخوره یا شایدم کد قبلی را بخوری چیزی اصلا معلوم نیست . چون با تمدید کردن این کدت از سیستم **** وظیفه پاک میشه و دوباره معرفی میشی به بخش توزیع نیرو برای برج 8 و اگر امریه یاپذیرش شده باشی کدت برای اون نهاد می خوره .
فقط اگر مطمنی می تونی امریه یا پذیرش بگیری برو دنبال تمدید وگرنه الکی عمر خودتو تلفن نکن چون دوماه از دیرتر رفتن سربازی یعنی تلف شدن دوماه از عمرت .

سلام
ممنون از پاسختون

من اصلا نمیدونستم امریه اینا میگیرن بعد که دفترچه پر کردن یه چند نفر راهنماییم کردن گفتن **** امیره میگیره برای شهر نزدیک خودمون باید فرم پر میکردی درخواست میدادی اینا و بعدش افتادم دنبالش چند نفر اشنا پیدا کردم داخل **** که میگفتن اگر زودتر گفته بودی یعنی کد نخورده بودی می تونستیم برات کاری کنیم الان میشه که کد خوردی .

یعنی اشنا دارم که بتونه برام امرینه رو اوکی کنه .

از **** وظیفه سئوال کردم گفت که وقتی کد میخوری قابل تغییر نیست تمدید هم کنی بازم همون کده حالا راست دروغش رو نمیدونم شاید الکی میگفته یارو تو **** وظیفه

به نظرتون تعویق بندازم میتونم برم امیره

بعد روند امیره چه طوریه شما میتونید مراحلش رو بگید برای **** ؟

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان سلام خسته نباشید...
من 1-12 سال 92 کد خوردم نیروی زمینی و پادگان 02... به دلیل مشکلاتی نرفتم و از کفالت استفاده کردم که رد شد...الان 1-6 اعزامم میخواسم ببینم باز همون کد میخوره بهم؟ نیروی زمینی میوفتم؟؟

بعد روز اول چه چیزایی ببرم؟ همه اون لیستا که بود لازمه؟ یا یه سری چیزا زو ببر؟ باید بعد برگردونم باخودم یا اگه مارو برگردوندن میشه گذاش تو پادگان؟
کلات میشه یه سری چیزای ضروری رو بگید برای بردن

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
دوستان این لینک مطالبش هنوز اعتبار داره؟
http://nezamvazifeh.com/نحوه-محاسبه-كسرخدمت-هاي-ايثارگري-سال-90/

محاسبه کسرخدمت های ایثارگری مربوط به سال ۹۰ که از سوی ستاد کل نیروهای مسلح در سال جاری تمدید گردید ، برابر مقررات ابلاغی سال ۹۰ می باشد ، بر همین اساس والدین مشمولان واجد شرایط کسرخدمت با توجه به نوع سابقه ایثارگری (جبهه ، جانبازی ، اسارت) ، برای اخذ گواهی مربوط می بایست به یگان خدمتی خود در نیروهای مسلح و یا بنیاد شهید و امور ایثارگران مراجعه نمایند.
لازم به ذکر است : حداکثر میزان کسرخدمت بواسط جانبازی والدین ۸ ماه بوده که به نحو ذیل محاسبه می شود:
۵ تا ۱۰ درصد ۲ ماه کسرخدمت
۱۱تا۱۵ درصد ۴ ماه کسرخدمت
۱۶ تا۲۰ درصد ۵ ماه کسرخدمت
۲۱ تا ۲۴ درصد ۸ ماه کسرخدمت
این اطلاعیه در خصوص کسرخدمت فرزندان رزمندگان می افزاید: حداکثر میزان کسرخدمت مربوط به سابقه حضور در جبهه ۹ماه بوده که محایپسبه آن شرح ذیل می باشد:
۶ تا ۸ ماه سابقه جبهه ۲ ماه کسرخدمت
۹تا ۱۱ ماه سابقه جبهه ۳ ماه کسرخدمت
۱۲تا۱۴ماه سابقه جبهه ۴ ماه کسرخدمت
۱۵تا ۱۷ماه ۵ ماه کسرخدمت
۱۸تا۲۰ ماه ۶ماه ماه کسرخدمت
۲۱تا ۲۳ ماه ۷ ماه کسرخدمت
۲۴تا۲۶ماه ۸ ماه کسرخدمت
۲۷تا۲۹ ماه ۹ ماه کسرخدمت
گفتنی است ، آزادگانی که مدت اسارت آنان کمتر از ۲۴ ماه باشد به ازای یکسال ، ۶ ماه کسرخدمت به فرزند آنان تعلق می گیرد و درصورتیکه مدت اسارت کمتر از یکسال باشد ، شامل مقررات کسرخدمت نخواهد بود.

بالا