سلام دوستان
چند تا تجربه شخصی دارم که شاید به دردتون بخوره .
1-کدهای لیسانس و ارشد معمولا 5یا6 برجای فرد مشخص میشه اگه از 6 به بعد بری
**** وظیفه (دقت کنید نه پلیس+10) و کد ملیتونو بگید میزنه تو کامپوتر همون لحظه بهتون میگه کدتون کجا خورده .
(من دوبار کد خوردم یکی 93.3.5 برای برج 93.4.1 و یه بارم 93.5.5 برای برج 93.4.1 و هر بار روز بعدش(یعنی 93.3.6 و 93.5.6 )که می رفتم **** وظیفه کدملیمو می گفتم بهشون محل خدمتمو بهم گفتن .)
2-اگر تمدید کنید برای دوماه بعدی کد قبلیتون هرجا که خورده باشه با تمدید کاملا صفر میشه و کد جدید می خورید. توصیه می کنم فقط در صورتی تمدید کنید که مطمن باشید که می تونید از جایی بهتری پذیرش بگیرید با امریه بگیرید وگر نه اینجوری فقط خودتون را دوماه عقب می ندازید و دوماه از زندگی تون عقب می افتید .
پ.ن : منم اعزامی 93.4.1 بودم و کدم هم مشخص شده بود ولی 15 روز مونده به اعزامم به خدمت امریه ام برای یه نهاد دولتی برای 93.6.1 اوکی شده بود و مطمن بودم اگه تمدید کنم اون نهاد دولتی منو به عنوان امریه میگره .
پ.ن: من نه پارتی داشتم و نه اشنایی خیلی هم ناامید بود و خیال می کردم بدشانسم ولی به لطف خدا امریم درست شد. تو کلتون با خدا باشه.اون بالای اگه بخواد هر کاری درست میشه حتی اگه لحظه اخر که فکر می کنی همه چیز دیگه تموم شده و کسی نمی تونه برات کاری انجام بده . این را من از نزدیک لمس کردم .
از رفقا کسی
خاتمی یزد نیست با هم اشنا بشیم؟لطفا اسم و رشته و شهرتون را بگید تا از قبل با هم اشنا بشیم بزنیم پادگانو بترکونیم

:general106: