نزدیکه 40 روزه که ترخیص شدمدوستان کسی تا حالا امریه گرفته ؟
میدونه روندش چطوریه ؟
باید دفترچه رو پست کنیم و بعد واحدی که می خوایم امریه بشیم باید پیگیری کنه و درخواست بده یا اول باید اون واحد نامه بده و بعد دفترچه پست کنیم؟
سلام دوستان
مرزبانی نیروی انتظامی برای سرباز خطرناکه ( بعد دوره آموزش و تقسیم بندی منظورمه ؟)
داداشم آموزشی تو مرزبانی اصلاندوز افتاده
سلام
منم مرزبانی ناجا خدمت کردم، در نقطه صفر مرزی و با تجربهای که داشتم میگم اصلا نمیشه گفت کجا خطرناکه و کجا کمخطر؛ کاملا به فرمانده و خود سرباز بستگی داره.
الا ایحال برخی و فقط برخی پاسگاهها و برجکهای مرزی استانهای آذربایجان غربی و کردستان کمی ریسک دارند که البته با هوشیاری یگانهای حفاظتی، احتمال خطر خیلی کمتر شده نسبت به چند سال قبل.
با توجه به اینکه اصلاندوز آموزش دیدن، احتمال خدمت در مرزهای آ. غربی خیلی بالاست، اگر پارتی یا آشنایی داشته باشین که توی هنگ یا ستاد استان (مرکز استانهای مرزی) نگهش دارن، احتمالا خدمت راحتتری داشته باشن.
اگر هم مرزبانی استانهایی نظیر اردبیل و آ. شرقی و دریابانی بیفتن که کمریسکترین مرزها هستن.
انشاالله بسلامتی تموم میکنن و برمیگردن
ممنون از پاسخ و وقتی که گذاشتین
پارتی که داشتم اما دیر متوجه شدم و برادرم تو گردان اون شخص نیفتاده
هم اینکه یه مقدار حس بدی داره این کار ، به هر حال باقی سربازها مث
داداشم چشم انتظار دارن ..
تنها امیدم اینکه بیفته شهر خودمون ، چون اونجا هم مرز آذربایجان و ایران هست
هم امنیت بالایی داره ، هم مناظر چشم نوازی داره d:
جناب یه سوال ، اگر دیدم سمت آذربایجان غربی افتاد و آزمون کارشناسی ارشد شهری انتخاب نشد
نمی تونم تو مقطع کارشناسی یا کاردانی تو دانشگاه آزاد ثبت نام انجام بدم و براش معافیت تحصیلی
بگیرم
خواهش میکنم.
منم پارتی داشتم ولی ترجیح دادم خدمتم روال عادی خودش رو سپری کنه و بد هم نبود خداروشکر (البته برای من و بقیه سربازهایی که ارشد داشتیم خدمت به نسبت بقیه آسونتر بود)
بله مرزهای سمت ارس خیلی باصفا هستن :d
شما هر لحظه از خدمت میتونین ایست خدمتی بزنین برای ادامه تحصیل و از این بابت هیچ مانعی وجود نداره
ولی توصیه میکنم بذارین خدمتشو انجام بده و تموم کنه بره پی زندگیش، ایست خدمتی برای تحصیل یعنی تباه کردن اون تایم از زندگی برای فرار از چیزی که بالاخره یقه آدم رو میگیره!
داداش من کل خدمتم ساعت ۱۲ ظهر میومدم بیرون نمیگم خدمتم خوب بود تا ۷,۸ اسیر بودی که خخخیادش بخیر سربازی
ستاد نیروهوایی بودم سال ۸۹ با لیسانس و درجه ستوان دومی.دیدماگه بخوام دکترا رو بگیرم بعد برم خدمت دیگه یه جورایی دیر میشه.لیسانسو گرفتم رفتم خدمت و بعد از خدمت دوباره ادامه تحصیل دادم.
خدمت بدی هم نکردم انصافا،اداری بودیم اما چهار روز در هفته تا هشت شب باید میموندم که اونم بعد از سه چهار ماه امیر فهمیده بود نرم افزار خوندم گفت باید بیای به دخترام آفیس و اینا یاد بدی،یه نامه هم بهم داده بود که هرروز ساعت سه بتونم از ستاد بیام بیرون،خلاصه از پنج تا هفت عصر هم به دخترای اون کامپیوتر یاد میدادم.یکیشونم خیلی با استعداد بود پیش دانشگاهی بود کمکش کردم آی تی دانشگاه تهران قبول شد و اونجا هم خوب درخشید و بعد از دانشگاه رفت نروژ اما دختر بزرگه خیلی خنگ بود هیچیم نشد آخرش.
اما خب اطلاف وقت بود دیگه.نمیگم آورده ای نداشت،بالاخره یه تجربه ی جدید بود محیط جدید بود و تجربه های خوب خودشو داشت اما نهایتا شش ماه کافی بود دیگه بقیه اش تکراری و بیخودی بود.
ولی در کل توی خدمت نباید لو بدی که چیزی بلدی یا کاری میتونی انجام بدی یا تخصصی داری.ریسکش بالاست یه وقتایی باعث میشه شرایطی پیش بیاد که راحت تر خدمت کنی یه وقتایی باعث میشه کارت سخت تر و بیشتر بشه و بیوفتی توی مخمصه
اره دیگه تا هشت شب عملا گیر بودم،خداییشم اون روزایی که تا 8 تو ستاد بودم راحت تر بودم تا اونموقع که به دخترای امیر آموزش میدادم.داداش من کل خدمتم ساعت ۱۲ ظهر میومدم بیرون نمیگم خدمتم خوب بود تا ۷,۸ اسیر بودی که خخخ
مگه انگولاس؟نه اقا همش چرت و پرته،ولی سرباز صفرا بخاطر سن کمشون با هم بازی میکنن البته اونا که اب دارن خخخخ سرگردمون تعریف میکرد،اقا یک سوال این حرف های که راجع به تجاوز جنسی داخل سربازی میزنن راسته؟
تو هر محیطی که تعدادی پسر یا حتی تعدادی دختر بصورت طولانی مدت کنار هم باشن و با هم زندگی کنن این مشکلات هست چون همیشه تو هر جمعیتی بالاخره یکی دوتا نخاله وجود داره حالا میخواد خوابگاه دانشجویی باشه یا سربازی باشه یا کمپ کارگری باشه یا زندان باشه یا هرچی.اقا یک سوال این حرف های که راجع به تجاوز جنسی داخل سربازی میزنن راسته؟
تنها مرز خطرناک ایران سیستان و بلوچستان و چند منطقه ای در خراسان هست بخاطر قاچاق مواد مخدر و گشت و کمین های زیادسلام دوستان
مرزبانی نیروی انتظامی برای سرباز خطرناکه ( بعد دوره آموزش و تقسیم بندی منظورمه ؟)
داداشم آموزشی تو مرزبانی اصلاندوز افتاده
تنها مرز خطرناک ایران سیستان و بلوچستان و چند منطقه ای در خراسان هست بخاطر قاچاق مواد مخدر و گشت و کمین های زیاد
من خودم محمد روسل اله بیرجند 3 ماه اموزشی بود بسیار سخت بود مخصوصا برای سرباز صفرا خیلی سخت تره
و بعدش افتادم ترکمن صحرا که امنه امنه
سربازای زیادی از سیستان و بلوچستان و خراسان می اومدن و چندتایی از غرب کشور (ارومیه و کردستان)
اونایی که از غرب می اومدن مثل چی پشیمون بودن و میگفتن همش الکیه که اونجا نا امنیه
حقوقش بهتره مرخصیش خیلی بیشتره و کسری الکی هم داره و اب و هواشم عالیه
یه کادر استوار داشتیم اومده بود پیش ما مسول پشتیبانی گروهان شده بود مثل سگ پشیمون بود هرروز میگفت چه غلطی کردم از مرز کردستان اومدم اینجا
در حالی گرگان مرز امن بود عن هم نداشت بسیار سخت بود هرروز بازدید رو مخی داشت
حتی کسایی که از مرز سیستان و خراسان می اومدن هم از وضع گلستان مینالیدن اینقدر که گیر و بازدید داشت
این چرت و پرتایی که بهتون میگن غرب کشور نا امنه و اینچیزا رو باور نکنید من دارم رو تجربه بهتون میگم بهترین جاها برای خدمت همونان
فقط مرز سیستان و خراسان سخته خدمتش بخاطر اب و هوا و دوری وحشتناکش که حتی خیلی ها هم اونو به مرزای مثلا امن ترجیح میدن
داستان سرایی نکنید لطفا ما خودمون مرز خدمت کردیمسلام
مرسی بابت دلگرمی
دور از جون شما و همه سربازا ، اما تو همین چند وقت اخیر نزدیک چند نفر از منطقه خودمون سرباز شهید داشتیم
داستان سرایی نکنید لطفا ما خودمون مرز خدمت کردیم