blue_ninja
Registered User
سالم . دوست عزیز ی مبدل تو سایتتون هست بدون خروجیه صدا قیمتش 40 تومنه.ا.نم جواب میده رو ps3?
سلامسلام
بنده یه مانیتور دارم ورودی های VGA, HDMI و DVI داره.
چه تبدیلی پیشنهاد میدید که باهاش بشه دستگاه هایی که خروجی سه فیش (زرد، قرمز و سفید) دارن مثل PS2. WII, سگا یا چیزای دیگه رو بهش وصل کنم و کیفیت صدا و تصویر مناسبی داشته باشه؟ قیمت؟
ممنون
سلامسالم . دوست عزیز ی مبدل تو سایتتون هست بدون خروجیه صدا قیمتش 40 تومنه.ا.نم جواب میده رو ps3?
میشه قیمت جفتش رو بفرمایید. (با تخفیف خوب!سلام
مبدل av به vga داریم av به hdmi هم داریم. که دومی کیفیتش بالا تره
10 درصد تخفیف ویژه پی تی داره که باید کدش رو هنگام خرید وارد کنید.میشه قیمت جفتش رو بفرمایید. (با تخفیف خوب!)
شما یه تقسیم دو به یک hdmi بخرید.سلام
چیزی دارین که بشه هم به پی سی وصل بشه هم به کنسول یعنی بینه این دو سوییچ کنه مثله تی وی باکسهایه قدیم؟
من ندارماینی که گفتید قیمتش چقدره؟
خودتون دارین؟
سلامسلام من مانیتورم سامسونگ 22 اینچه و ورودی vga , dvi داره شما تبدیل hdmi به dvi دارین برای کنسول ps4 میخوام چون الان به vga گیره سیستم کیفیت تصویر هم فک کنم با dvi بهتره اگه دارین قیمت رو برای هر دو بفرمایین ممنون
سلامدوست عزیز سلام , من میخواستم Xbox one را به مانیتور LG W1752s که قدیمی هست وصل کنم
آیا مبدلی دارید که ساپورتش کنه ؟؟ وکسی تا حالا برای این مانیتور از شما گرفته و تضمینی جواب میده؟؟
ممنون
سلاممن يه مانيتور قديمي دارم.
از اون LG هاي مدل لبخند
به اونم ميشه PS3 رو وصل كرد؟
براي صدا چي كار كنم؟
ممنون
سلام
اگر السیدی یا الیدی هست مدل قدیمی هم باشه گرافیک کنسول رو بیاری پایین مشکلی نداره. برای صدا هم دستگاه مبدل خروجی صدای استریو داره که میتونید به اسپیکر متصل کنید.
فکر نکنم گرافیکش بکشهاز اين فلترون قديمي ها ، فكر كنم مدلش f700 اينا باشه.
خب تبديلش رو داريد؟
كدوم ميشه؟ بي زحمت لينكش رو ميديد؟
يعني براي صدا خود كنسول ps3 خروجي داره براي اسپيكر؟
ممنون