• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PS vita 3G کپی خور

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان
دستگاه از هر نظر سالمه پلمب جعبه هم توسط خودم باز شده(دست اوله).
دستگاه 3g بوده وسیمکارت ایران را ساپرت میکند.
فریمور دستگاه 3.12 و دستگاه کپی خور بازی های PSP شده.
دستگاه توانایی اجرای تمام بازی ها PSP و برنامه های homebrow و بازی های PS1 را دارد.(بازی های PSP امکان اجرای انلاین هم دارند)
در زمان استفاده از موارد بالا امکان استفاده از هر دو جوی استیک وصفحه نمایش تاچ بنا به تنظیم کاربر وجود دارد وبازی ها همه با کیفیت صفحه نمایش OLED قابل نمایش میباشند.
همچنین دستگاه توانایی اجرای تمام بازی های PS vita را به صورت نرمال و اریجینال دارد.
همراه دستگاه وسایل مذکور موجود میباشد:1-رم 8 گیگ 2-کاور مخصوص 3- قاب ژلهای با کیفیت 4-محافظ صفحه پشت و رو 5-مچ بند مخصوص
6- بازی اریجینال fifa و7-جعبه و شارژر و سایر متعلقات
برای دستگاه در حدود 20 دلار بازی و برنامه خریداری شده :1-map cach offline و 2- persona innocent و 3-gamocracy و 4-jetpack j........
قیمت پایه دستگاه رو ۸۵۰ هزار تومن میزارم
قیمت زیر پایه و نظر کارشناسی درخصوص قیمت گزارش میشه با تشکر

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ببخشید مگه ویتا هک شد؟خودتون انجام دادین یا بیرون دادین؟

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
ببخشید مگه ویتا هک شد؟خودتون انجام دادین یا بیرون دادین؟
فقط تعداد معدودی ویتا هک شدن در یه برهه زمانی اما الان دیگر امکان هک کردن وجود نداره
در مورد نحوه انجام هک بله روش انجام این هک بگونه ایه که حتما باید خودتو این کار رو انجام میدادید

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
فقط تعداد معدودی ویتا هک شدن در یه برهه زمانی اما الان دیگر امکان هک کردن وجود نداره
در مورد نحوه انجام هک بله روش انجام این هک بگونه ایه که حتما باید خودتو این کار رو انجام میدادید
یعنی اگه الان یه ویتا نو بخریم، ورژنش قابل هک واسه انجام بازی های psp نیست ؟
بعدشم مگه استورش آپدیت نمیشه خوب آپدیت کنی که هکش میپره، نکنیم نمیزاره تو استور بری، خوب چجوری میشه ؟

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
بله از الان به بعد امکان کپیخور کردن وجود نداره و در این صورت اگردستگاه رو اپدیت کنید کپیخور میپره تنها راه دسترسی به استور هم فقط از محیط psp میباشد
البته بدون اپدیت دستگاه تمام بازی های ویتا قابل اجراست پس تفاوتی در عملکرد دستگاه نداره

Me.n.KHOF4SH

Registered User
لایک‌ها
48
این اکسپلویت acid snake نیست؟ دیگه ازینا گیر نمیاد! دوستان این اکسپلویتا نسلشون منقرض شده و تا اطلاع ثانوی اکثر دوستان نمیتونن ویتاشونو هک کنن!

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
این اکسپلویت acid snake نیست؟ دیگه ازینا گیر نمیاد! دوستان این اکسپلویتا نسلشون منقرض شده و تا اطلاع ثانوی اکثر دوستان نمیتونن ویتاشونو هک کنن!
بله بعد از خیانتش به ولو از گروه کنار گذاشته شد

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان توجه کنن که بیش از 1000 دلار بازی psp برای ویتا تو استور هست که میشه همشو با این دستگاه رایگان بازی کرد

Last edited:

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
دوستان توجه کنن که بیش از 1000 دلار بازی psp برای ویتا تو استور هست که میشه همشو با این دستگاه رایگان بازی کرد
فرمایش شما کاملا درسته من هم تایید میکنم، البته من چون میخوام اسلیمشو بگیرم، نمیتونم ازتون ورردارم وگرنه واقعا ارزششو داره.

blue_ninja

Registered User
لایک‌ها
23
فرمایش شما کاملا درسته من هم تایید میکنم، البته من چون میخوام اسلیمشو بگیرم، نمیتونم ازتون ورردارم وگرنه واقعا ارزششو داره.
با اجازه استارتر.داداش اسلیمش صفحش LCD هست این صفحه نمایشش OLED که کیفیت تصویر فرای LCD هست

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
با اجازه استارتر.داداش اسلیمش صفحش LCD هست این صفحه نمایشش OLED که کیفیت تصویر فرای LCD هست
بله فرمایش شما کاملا متین هست، اما وزن کمتر، ضخامت کمتر، خوشدست تر شدن، باطری بهتر و 1 گیگ حافظه داخلی میارزه به این یک دونه مورد، البته من خودم بین این مدل و یه PS3 اوریج خور موندم که کدوم رو بخرم، ولی به هر حال اگر قرار باشه ویتا آدم بخره مدل جدیدش بهتره قیمتشم خیلی بالا نیست.

blue_ninja

Registered User
لایک‌ها
23
بله فرمایش شما کاملا متین هست، اما وزن کمتر، ضخامت کمتر، خوشدست تر شدن، باطری بهتر و 1 گیگ حافظه داخلی میارزه به این یک دونه مورد، البته من خودم بین این مدل و یه PS3 اوریج خور موندم که کدوم رو بخرم، ولی به هر حال اگر قرار باشه ویتا آدم بخره مدل جدیدش بهتره قیمتشم خیلی بالا نیست.
داداش گلم از ما گفتن بود .مقایسه تصویرشون تو یوتیوب ببین از زمین تا آسمونه.باتریشم 15 درصد اختلافشه.بعدشم برای خوش دست بودن و راحت بازی کردن باید زپر بگیری .فرق نمیکنه چه اسلیم چه فت.

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
الان که رزولوشن صفحه رفته بالا بعد بازی های psp همون رزولوشن هستن توی ذوق نمیزنه ؟! چشم اذیت نمیشه ؟!
نه عزیز مثل این میمونه که مانیتورت رو از crt به LED تغییر بدی قطعا کیفیت بازی ها psp در ویتا بالا تر از صفحه نمایش دستگاه psp هست ولی به پای کیفیت بازی های خود ویتا نمیرسه
درضمن داداش خود سونی الان تمام بازی های pspرو برای ویتا توی استور پورت کرده و میانگین برای هر بازی قیمت 15 دلار گذاشته به نظر شما اگر چشم کسی اذیت میشد سونی این کار رو میکرد(من گارانتی میکنم چشم شما اذیت نشه)

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
عزیز ازاینترنت راحت میتونی رایگان دانلودش کنی برای این دستگاه هم من حدود 20 تا بازی psp رو که خودم دانلود کردم برای خریدار روی هارد میریزم

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
لطفا قیمت آخر را ارسال کنید با تشکر

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
داداش با گوشی xperia pureness تعویض میکنی؟

بالا