اگه در آمدت بالاست برای حفظ جونت اینکارو نکنممنون
اگر اکانت از خارج رجیستر شده باشه ولی فقط یکی دوبار از ایران لوگین کنیم مشکلی پیش میاد؟
بقیه لوگین ها از خارجه!
مشکلی که یک وقت پیش نمیاد؟
اصلا ربطی به کلیک نداره (در این مورد)کلیک هم از همه جا دارم البته از ایران هم هست با این اوصاف من باید خیلی نگران باشم؟
اگه درآمدت بالاست فقط دعا کن و به هیچ عنوان از خود Google سوال نکنDue to current United States law, we are unable to work with publishers from specific countries, including Iran, regardless of citizenship. As a result, we have disabled your account.
1 شما کد رو هر جا میخوای بزار فقط با TOS گوگل مغایر نباشهتوي زيرشاخه وصفحات ديگر همين دومينت ميتواني بگذاري دقت كن فقط همين دومين
يك كد رو 2بار تويه صفحه نگذاري بهتره
LOL صحبت با رییس Asense مثل اینکه بخوای با احمدی نژاد حرف بزنیمدیر گوگل آدسنز کی هست و چه جوری میتونم باهاش صحبت کنم؟
بازم مخالفمخوب تو هرصفحه كلا4 تا با اون چيز ميتواني بگذاري ولي بهتر است دراندازه هاي مختلف باشد
آرزوی موفقیت دارم برات ولی تو ایران هیچی آینده دار نیستویزیتش زیاد نیست اما آینده داره!!
دوست مندوستان سلام
من تازه اکانت خودمو از دست دادم اونم به خاطر IP ایران عزیزمون. حالا می خواستم بدونم میتونم دوباره با همون domain یه اکانت جدید درخواست کنم؟ با همون اسم و آدرس چطور؟
البته اینم بگم که حدود 100 صفحه از ابن تاپیک + کل AdSense FAQ رو خوندم ولی بجز چندتا پست متنافض چیزی دستگیرم نشد. حالا از شما دوستان بخصوص "شایان" خان و جناب "fotocopy" تقاضای کمک دارم
در ضمن دوستان گفتن با IP ایران میشه login کرد. بله میشه ولی اگه کارتون بگیره به محض اینکه بفهمن از ایرانی ban میشی. خلاصه بلایی که سر من اومد سرتون میاد.
با منی؟چه جوابدهی شیک و پیکی
چرا عزیز. این ایران چه ها که با ما نکرداز اینکه اکانت خودتونو از دست دادید متاسفم . اما به نظر من از دست دادن اکانت شما به دلیل آی پی ایرانی نبوده . البته این نظر منه !
Due to current United States law, we are unable to work with publishers from specific countries, including Iran, As a result, we have disabled your account.
نمیدونم شما رو چه حسابی اینو میگی. به هر حال من جوابمو پیدا کردم. باز کردن یه اکانت جدید بستگی به اون داره که گوگل اکانت رو بن کرده باشه یا دومین رو که تو کیس من بنظر میرسه اکانت مسدود شدهدر مورد اکانت جدید ، شما با اون آدرس و سایت قبلی نمیتونید اکانت جدید باز کنید اما با با اسم فرد قبلی و یه آدرس جدید میتونید اکانت گوگل جدید باز کنید .
در نتیجهwe have disabled your account.
وYou can't use your payee name, address and your bank account anymore
since it was blacklisted in AdSense database.
که دقیقا برعکس فرمایش شماستif Google only banned your account, then your domain still can
displaying another people ads since the banned account is totally
different with banned site.
اگر پیغام رو به انگلیسی بنویسید شاید بتونم کمکتون کنمچرا Adsense امروز هیچ مورد از تبلیغهام رو تو اکانتم میزنه نیست؟ درحالی که هست ! دیروز درست بود
نه ، عوض کردن رنگ مشکلی ندارهدست کاری رنگ تبلیغات از توی خود کد خلاف قوانینه؟
دوست عزیز. گوگل به کلیک پول میده حالا فرق نمی کنه اون کلیک روی تکست بوده یا ایمیجتبلیغ های عکس با ارزش ترند یا
اگر عکس است میخواهم بدونم کدام سایزش؟
نه چه فرقی میکنه گوگل کد رنگ رو عوض کنه یا شما (البته این فقط در مورد رنگ ها و چنل ها صادقه)دست کاری رنگ تبلیغات از توی خود کد خلاف قوانینه؟
Due to current United States law, we are unable to work with publishers from specific countries, including Iran, As a result, we have disabled your account.با منی؟
چرا عزیز. این ایران چه ها که با ما نکرد
نمیدونم شما رو چه حسابی اینو میگی. به هر حال من جوابمو پیدا کردم. باز کردن یه اکانت جدید بستگی به اون داره که گوگل اکانت رو بن کرده باشه یا دومین رو که تو کیس من بنظر میرسه اکانت مسدود شده
در نتیجه
و
که دقیقا برعکس فرمایش شماست
ممنون
اگر پیغام رو به انگلیسی بنویسید شاید بتونم کمکتون کنم