• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و سلامي مخصوص خدمت فريدا خانم :happy:
آيا به من اين اجازه را مي دهيد تا مجموعه اينوياشا را از ابتدا تا انتها ( البته با كمك شما ) تحليل و تعريف كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink:
سلام برادر:)
خوبين؟ برادر سوال نداره!:blink:;) مخصوصاً که حرف از اينوياشا هم در ميآن باشه!:wub: :D
منتظريم ;)

Love_Hurts_by_Ellie177.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام مرسی که لیستو سریع بررسی کردی.:)
راستی من که حسابی مشتاق شنیدن داستان های سفری هستم که رفتید.امیدوارم مشغله های فکری زودتر بر طرف شه تا بتونید در موردش صحبت کنید.
P.S :یه سوال؟ این آواتوری که گذاشتید مال کدوم انیمه ست؟
سلام خواهر
خواهش، حالا بزار ببينم ميتونم همه رو برات جور کنم يا نه! :rolleyes:
آواترم رو راستش از تو آلبوم يکی از دوستام تو اورکات کش رفتم:p ولی به احتمال قوی ماله کارتون chobits هست:) ولی مطمئن نيستم.:blush:

chobits.jpg

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به شدت علاقه مندم :) :D

منم علاقه مندم شدید.
فقط عکساتو همشو بزرگ نزار یا یکم کوچیک تر بزار . . .

خوب پس با اجازه شما دوستان علاقه مند :D و در راستای اهداف تاپیک, تعریف کارتون پلنگ صورتی رو آغاز می کنم ;) : _( در مورد سایز عکس ها چشم تا حد امکان سعی کردم کوچک باشند )

" صورتی " در یک نگاه :p :

ابتدا در معرفی شخصیت " رفیق صورتی " :D باید بگم که فردی بسیار زحمتکش بود و معتقد به تلاش " یدی " به خصوص کار روی زمین و در مزرعه ... ( work on a farm) :

4gf1ro2.jpg

... چنان که همه تذکره نویسان هم معترف بودند شجاعت و جسارت بسیار در نبردها داشته :

3ydhaas.jpg
2n6st3l.jpg

2nbr7s1.jpg
43qlqo0.jpg

و کاملا به اصول و فنون دفاع شخصی وارد بوده :

2yys2ok.jpg
2v986d3.jpg

با وجود تمام قدرت و شجاعت و سلحشوری ها ی بسیار چنان روایت شده که یک بار هدف شلیک ملکه انیمیشن ها
4dfnvwg.gif
قرار گرفت و این بلا بر سرش آمد :

4dcecn8.jpg

و البته روایتی دیگر هم هست که " خواهر فریدا مشغول تمرین تیر اندازی بودند که این بلا بر سر رفیق " صورتی " بیچاره آمد :

43y0rdf.jpg

قبل از این که ملکه انیمیشن ها عکس ها ی مربوط به مسافرتشان را بگذارند باید بدانید اگرچه ایشان عکاس بسیار ماهری است و لیکن موقع عکاسی از نور فلاش بسیار بسیار زیادی استفاده می کنه !! من خودم شاهدم یک بار موقع عکس گرفتن از " پلنگ صورتی" نور شدید فلاش موجب سوختن _ بلکه کباب شدن :eek: رفیق صورتی شد.:eek: عکس زیر سندی بر این مدعا ست ( البته حق شکایت و اخذ دیه برای رفیق صورتی همچنان محفوظ است) :

4htcq2t.jpg

هرچند قبل از ارسال این پست وصیت نامه خودم رو نوشته بودم ولی تصور می کنید ملکه انیمیشن ها بعد از خواندن این مطالب چه بلایی سر ما بیاورد : عکس زیر بیان کننده قسمتی از تصورات من و رفیق صورتی از بلایی است که احتمالا بر سر مان خواهد آمد :

40omnbp.jpg

این بود که یواشکی در رفتیم(من به اتفاق رفیق صورتی ) :

49ksrab.gif

ادامه " صورتی " شناسی :

پلنگ صورتی اصولا شخصیت باهوشی بود و بیشتر وقت ها راه حل های جالب و منحصر به فردی ارئه می داد .

مثلا از ایشان پرسیدم چه جوری این لامپ رو روشن کردی ؟ اصلا برق از کجا آوردی ؟ !!

4i2ybly.jpg

و همان طور که در شکل هم می بینید با اشاره به پریز برق و دمش گفت :

2ry3tzb.jpg

" صورتی" یک کاراگاه ماهر و زبر دست بود :

33fgb38.jpg

البته نه همیشه :blink: :

2hq87qv.jpg

2uqfz44.jpg

پلنگ صورتی اساسا به ورزش علاقه مند بود _ به خصوص اسکی روی آب :

30ju1dg.gif

و بیشتر وقتش به مطالعه می گذشت :

2cq1gg8.jpg

نا گفته نماند که این شخصیت بزرگ سفری هم به شرق داشت :

2qlxy80.jpg

پایان :

48r31xc.jpg

اگه جالب نبود از همه عذر خواهی می کنم . به هر حال روحیه ما در هر کاری که انجام می دهیم تاثیر گذار است. همیشه امیدوار بودم تا از اینکه بیشتر وقتم در راه بین مبدا و مقصد هدر می ره ( به علت بعد مسافت ) خلاص بشم دیروز با خبر شدم که این مسافت باز هم بیشتر شده !! نمی دونم شاید معنی امید اینه که قدر شرایط فعلی رو بدون که هر روز بدتر از دیروز میشه ...

موفق باشید و شب بخیر :

3zb6red.gif

.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
تا يادم نرفته soultaker رو که دنيل ميخواست رو هم اضافه کن...
241.gif
آریگاتو گزایماس

راستی بچه ها، بالاخره اين سندباد چی شد؟ کسی چيزه ديگه اي نميخاد؟ پس اگه تا پنجشنبه قروب به وقت من، کسی چيزی نگفت من ديگه ميخرمش.
مسافر کوچولو رو نداره؟
questionedf.gif

دنيل ... راستی دنيل کجاست؟ :blink: چند وقتيه نيست!!!:blink: دنيل اين پستی که قرار بود لينکش بره تو امضاء يه من چی شد؟:eek:

من که صبح تا شب و شب تا صبح هر نیم ساعت یه بار اینجام :blink: فقط تنبلیم میاد پست بزنم. میذارم 10 صفحه بگذره بعد :p

در مورد اون پست؛ اول روسا و صاحبان اصلی انیمه ها بشینین قوانین ورود اعضای جدید رو تدوین کنین تا من پست بزنم. همینطوری که نمیشه :D

برای شروع یه لیست اولیه از خودی ها درست کردم که لطفا نظراتتون رو بفرمایین
Just_Cuz_19.gif

پیشاپیش هم اگه اسم کسی جا افتاده یا اشتباه نوشته شده (!!) عذر میخوام چون حال خوندن تاپیک رو نداشتم و فقط از حافظه ام کمک گرفتم
blush.gif

http://www.4shared.com/file/11162258/a51acfc8/Trusted_Members.html

تا اونجا که من ميدونم فقط bleach7 فيلمشو داده بيرون اونم تا اونجا که من ميدونم فقط bleach7 فيلمشو داده بيرون اونم raw هست
یه سوال مبتدیانه؛ این raw چیه؟ چون چند روز پیش داشتم دنبال تورنت Death Note 19 می گشتم دیدم یکی هست اونم raw ـه
scratch_one-s_head.gif

يه چيزی که برام جالب بود که همه شما بهش اشاره کردين اين عکس قسمت آخر بود که من حدس ميزدم که ديويد باشه نه ناتان!!!!!:blink::blink::blink:

البته ديويدی که يه کم از جدی بودنش کم شده باشه و الان ديگه داره ميخنده! :eek: چون تقريباً عاقبت بخير شدن همه رو نشون داد جز ديويد!:blink: در ضمن چشم های ناتان آبی بود! البته شايد ماله اينم آبی باشه ، بايد برم يه بار ديگه کارتون رو ببينم الان همش يادم رفته!:p
مطمئن باش اون هر کی بود دیوید نبود. چون اولا رفتم چشماشو چک کردم دیدم آبیه (البته زیر سایه کلاه تیره شده ولی مشخصه که آبیه) ؛ دوم اینکه موهاش بلنده، سوم اینکه حالت نگاه و لبخندش فقط مخصوص ناتانه، چهارم اینکه صداش مثل صدای ناتانه (صدای دیوید بم تره) ؛ پنجم اینکه دیوید رو یه جای دیگه نشون میده؛ توی مهمونی سایا و کای :

128fs2745957.jpg

//

می خواستم اسم این پست را بگذارم Blood+ ولی خب در واقع نمیشه چون بیشتر اطراف هاجی! تا خود انیمه! ...

نظراتتون جالب بود
bday1.gif
من که جواب ها رو نمی دونم و به خیلی از نکات ریزی که شما توجه کردین هم اصلا دقت نکرده بودم ، ولی در مورد هاجی منم فکر کنم زنده اس. و در مورد امشل و سولومون هم فکر کنم احتمال زنده موندنشون زیاده. چون پایان داستان طوری بود که راحت میشه براش دنباله ساخت و اگر بخوان این کارو بکنن به این افراد نیاز دارن. تقریبا هم مطمئنم که اون خبرنگار تو قسمت آخر ناتان بود. در مورد اینکه ناتان شوالیه مادرشون بوده باشه هم نظری ندارم، هر چند ایده جالبیه و تا حدودی کشته نشدن ناتان و بعضی رفتارای عجیبش رو توجیه می کنه. ولی دلیلی هم وجود نداره که بخوایم نتیجه بگیریم ناتان شوالیه مادرشون بوده ، و به خصوص اینکه پدر سایا و دیوا بوده باشه :blink: ، بعد هم اگر واقعا اینطوره پس چرا ناتان حداقل به ظاهر شوالیه دیوا بود؟ ولی در هر حال امکانش هست که اونطور باشه ....

//

راستی یه سری از قسمتای ناقص کارتون ها بعلاوه یه سری کارتون جدید امروز به همت سپهر خان به دست بنده رسید که حال ندارم لیست جدید رو بذارم :D ناچارین صبر کنین تا سری بعدی هم به دستم برسه همه رو با هم میذارم
Just_Cuz_19.gif

فقط همینو بگم که اینا الان کامل شدن :

Otome wa Boku ni Koishiteru
kenshin
Bleach (تا 115)

و قطعاتی از اینویاشا ...

Final fantasy - unlimited 2001-2002 و Honey and Clover هم از اول کامل بودن ... من به اشتباه فکر کرده بودم ناقصن.

//

آقا این ربطی به هیچی نداره ولی تک تک حرکات این موجود باحاله ... بدون شرح
totlach.gif

128fs2748265.jpg

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دنيل خوبي
ميگم كنشين ي كه من ازت كرفتم كامل بود؟
يا ناقص؟

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لول
پس بايد بعدن ازت بگيرم

البته فك كنم اين دفه با اون اتفاق ديگه زير بار نميري
blush_mini.gif

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
شب همه خوش
این پسره انگار یه چیزیش می شه..با کریستینا آگلرییا دوئت داشته انگار نگا چه جوری می خنده ..فکر کنم همون ورژن رو داشته اجرا می کرده
دقیقا ! مخصوصا عکس اول و دوم از سمت چپ دومی میگه aja aja !
fighting
این All about EVE خیلی جای بحث داره ها..خیلی قشنگ بود. انگلیسی حرف زدن جنگ رو که نگو...اوه اوه..یه Hello من فقط درست شنیدم ازش .اون اولا که تلفنو برداشت پدرش خبر فوت مادرشو داد.
هنگ کنگی ها بهتر از همه ی خاور دوریا انگلیسی حرف می زنن به نظرم.
همان Hello را هم لابد کلی تمرین کرده بود! البته بازیگر خوبی ولی خب همه که استعداد انگلیسی حرف زدن ندارن که( ولی مثل اینکه چینی و ژاپنی را می توانه حرف بزنه به نظر که تو فیلماش دوبله نکرده بودن!)

Eve که واقعا یه شخصیت مریض احوال به دنیای هنر معرفی کرده واقعا ادم خبیث تر از این نمی شد تصور کرد(دختره را می گم) من این را فقط به خاطر اینکه اخرین و از معدود سریالی که از "جنگ" پیدا کردم بود گفتم ولی بدم نشد بعضی جاهاش جالب بود ولی داستان یه کم مشکل منطقی داشت مثلا این که چرا باید پدر "جنگ" اینقدر بد بود یا با مادرش مشکل داشته باشه یا چرا باید ان روزهای اول با دایی اش سر قدرت مشکل پیدا می کرد؟

مخصوصاً نظريه هات در مورد +Blood خيلی جالب بود. حالا منم سر فرصت ميشينم ميگم که من هم چه فکر هايی ميکردم ولی يه چيزی که برام جالب بود که همه شما بهش اشاره کردين اين عکس قسمت آخر بود که من حدس ميزدم که ديويد باشه نه ناتان!!!!!
مرسی! ولی من هنوز هم فکر می کنم ان ناتان صورت دیوید کشید تر بود و استخوانی تر و موهاش هم مجعد شده بود(چرا دیوید باید خودش را شبیه خبرنگارا می کرد؟ و چرا باید موهاش را فر می زد؟!)
puzzledsmile.gif
خب دیوید هم عاقبا بخیر شد یه جورایی دیگه!

ديگه ... آها کدوم سريال ژاپنی رو داری دان ميکنی؟
سریال Nobuta wo produce چند تا سایت مورد علاقه ام جز 10 سریال اول دسته بندی کرده بودن. داستان توی یه دبیرستان(این چه قاعده ای که همه داستانهای ژاپنی ها توی دبیرستان می گذره؟ واقعا برام جالب بدانم) شخصیت های اصلی یه پسر Shuji که بین همه (همه یعنی همه و معنی اش هم اینه که خیلی روراست نیست) محبوب و یه پسر دیگه Akira که تا حدودی (100%) هیچ کار جدی نمی کنه (شیر سویا هم خیلی دوست داره!!!) که Shuji هم از دل خوشی ندراه و یه دختر که میشه گفت اول سریال شبیه ان دختر توی فیلم حلقه است. داستان از جایی شروع میشه که Shuji یه روز که میره مثل هر روز به درخت (بید)شانسش سر بزنه می بینه که درخت نیست و انجاست که برای اولین بار این دختر ظاهر میشه که به Shuji ( به شوخی) می گه می خواسته خودش را از ان درخت حلق اویز کنه!
vis.gif
فردای ان روز یه شاگرد جدید به کلاسشان میاد که خب معلومه کیه! ....
حالا نظرتان چیه؟جالب هست؟

در مورد full house هم واقعاً باهات موافقم، اين خونه چرا اينقدر تميز کردن ميخواست؟! من ميخواستم اين سريال رو بزارم مامانم ببينه ولی بعد منصرف شدم! ديدم اگه مامانم اينو ببينی من ديگه بدبخت ميشم!
broom.gif

حالا غیر از تمیز کردن واسه چی اینها اول صبح این جور غذا می خوردن؟ حالشان بد نمیشد؟ (من سر عوض کردن میل های غذا خوری شان با قاشق چقدر حرص می خوردم چه قدرم با تومانینه جابه جا می کردن حالا مثلا گاهی عصبانی هم بودن)
ببينم اين سريال جديده!
اوه راستی يادم اومد، خيلی ممنون از بابت تورنت nine tail fox! دسته ين ين جون که گشته و پيداش کرده هم درد نکنه . در حال دانلود قسمت يکش هستم ولی همش 2 تا پير داره سرعت هم از 5 kb بيشتر نميشه. راستی يه خواهش : اگه اهيانن چشمتون به تورنت سريال pure in heart محصول 2006 کره افتاد به من يه خبر بدين. ممنون.

خواهش میشود(مال سال 2001 ) ولی شاید خیلی هم خوشتان نیاد اخه نسبت به full house زیادی جدی ولی یه شخصیتی داره که جدا باید روش یه تحقیق روانشناسی می شد!
بعدش هم خواهش می کنم(زحمتش را دادم ساحل جان) ولی همان طور که ساحل جان گفتن لینک مستقیمش هم هست (اگراز اکسپلورر استفاده کنید میشه از فلش گت هم گرفت)
این هم دو سری زیر نویس نمیدانم کدام بهش بخوره 1 2

این سریال 168+18 قسمت! اسمش هم pure in heart یا اسم بیشتر معروف pure 19 و اسم تورنت پیدا کردن 19岁的纯情 ولی چون سریال خیلی طولانی کسی زیر نویسش نکرده (لا اقل من هنوز پیدا نکردم)
تورنت

اگر این به درد نخورد لطفا خبرم کنید ببینم چیز بهتری پیدا می شه یا نه.

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
شب همه خوش

این سریال 168+18 قسمت! اسمش هم pure in heart یا اسم بیشتر معروف pure 19 و اسم تورنت پیدا کردن 19岁的纯情 ولی چون سریال خیلی طولانی کسی زیر نویسش نکرده (لا اقل من هنوز پیدا نکردم)
تورنت

اگر این به درد نخورد لطفا خبرم کنید ببینم چیز بهتری پیدا می شه یا نه.

سلام
شبت خوش

ميشه ازش عكس هم بذاري
مخسي
balloony.gif

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
من هم بسیار علاقه مند به بحث درباره Full House می باشم ! (حالا اینقدر تعریف می کنیم وقتی اقایون دیدن مثل این جواهری در قصر می خندند ) مرسی که جای من را خالی کردید

منم دارم این سریالو میبینم :D خیلی هم باحاله. دست شما هم درد نکنه :blush: فرصت نشده بود ازتون تشکر کنم
حالا هر کی جرات داره بخنده :hmm:

آره، مرسی :D

ميدونم منم شوخی کردم ;)فقط وقت ندارم:(، از اون کارای سره فرصتی هست چون يه ذره دو ذره که نيست!:wacko: ولی برای خالی نبودن عريضه:D:

:D
بابت عکسها هم خیلی خیلی ممنون. هر چند خیلی دلمونو سوزوند :D ولی بازم وقت کردی بقیش رو بزار :blush:

خوب پس با اجازه شما دوستان علاقه مند :D و در راستای اهداف تاپیک, تعریف کارتون پلنگ صورتی رو آغاز می کنم ;) : _( در مورد سایز عکس ها چشم تا حد امکان سعی کردم کوچک باشند )

اگه جالب نبود از همه عذر خواهی می کنم . به هر حال روحیه ما در هر کاری که انجام می دهیم تاثیر گذار است. همیشه امیدوار بودم تا از اینکه بیشتر وقتم در راه بین مبدا و مقصد هدر می ره ( به علت بعد مسافت ) خلاص بشم دیروز با خبر شدم که این مسافت باز هم بیشتر شده !! نمی دونم شاید معنی امید اینه که قدر شرایط فعلی رو بدون که هر روز بدتر از دیروز میشه ...
.

به نظر من که خیلی جالب بود :blush:

یه سوال مبتدیانه؛ این raw چیه؟ چون چند روز پیش داشتم دنبال تورنت Death Note 19 می گشتم دیدم یکی هست اونم raw ـه
scratch_one-s_head.gif

همونظور که از معنی لغت پیداست منظور نسخه خام هست که هنوز زیرنویس نداره :happy:

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
منم دارم این سریالو میبینم :D خیلی هم باحاله. دست شما هم درد نکنه :blush: فرصت نشده بود ازتون تشکر کنم
حالا هر کی جرات داره بخنده :hmm: :

سلام مثل اینکه همه دوستان شب زنده دارن . شینوبی جان مرسی بابت سریالها . واقعا کی جرات داره به خواهرا چیزی بگه :blush: . ولی اساسا من از سریالهای رزمی شرقی خوشم می آد . :cool:

همونظور که از معنی لغت پیداست منظور نسخه خام هست که هنوز زیرنویس نداره

البته یه فرمت فشرده سازی تصویر هم هست که میشه با ویندوز مدیا پلیر دید و نرم افزار acdsee .;) البته حتما منظور همینی که شینوبی عزیز گفتن در این مورد است.

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
راستی Memories Of Nobody مگه اومده ؟ یعنی می دونم اومده مگه زیرنویس شده ؟
اگه ماله اون باشن که دیگه هیچی !
راستی خواهر ين ين کدوم فيلمشو ميگی! تا الان يکی که بيشتر در نيومده به جز memories of nobody! همونو ميگی؟
نه منم هنوز زیرنویس شده را ندارم فقط از روی توضیحات سایت گفتم.
و اینکه Murderer هستم !
خیلی خیلی معذرت می خوام
همیشه ایدی ها را کپی پیست می کنم که اشتباه نکنم ولی این بار اشتباه شد ببخشید
blushdown.gif

سپهر خيلی وقته از قاتل بودن صرف نظر کرده خواهر!
اشتباه شد
hanghead.gif

این raw چیه؟ چون چند روز پیش داشتم دنبال تورنت Death Note 19 می گشتم دیدم یکی هست اونم raw ـه
یعنی انهایی که کاملا خام هستن و زیرنویس ندارن.

نظراتتون جالب بود من که جواب ها رو نمی دونم و به خیلی از نکات ریزی که شما توجه کردین هم اصلا دقت نکرده بودم ، ولی در مورد هاجی منم فکر کنم زنده اس. و در مورد امشل و سولومون هم فکر کنم احتمال زنده موندنشون زیاده. چون پایان داستان طوری بود که راحت میشه براش دنباله ساخت و اگر بخوان این کارو بکنن به این افراد نیاز دارن. تقریبا هم مطمئنم که اون خبرنگار تو قسمت آخر ناتان بود. در مورد اینکه ناتان شوالیه مادرشون بوده باشه هم نظری ندارم، هر چند ایده جالبیه و تا حدودی کشته نشدن ناتان و بعضی رفتارای عجیبش رو توجیه می کنه. ولی دلیلی هم وجود نداره که بخوایم نتیجه بگیریم ناتان شوالیه مادرشون بوده ، و به خصوص اینکه پدر سایا و دیوا بوده باشه ، بعد هم اگر واقعا اینطوره پس چرا ناتان حداقل به ظاهر شوالیه دیوا بود؟ ولی در هر حال امکانش هست که اونطور باشه ....
ممنونم که نظرتان را گفتید پس در مورد ناتان کمی هم عقیده هستید (حالا ان قسمت پدر بودن را میشه حذف کرد) ولی اینکه شوالیه باشه زیاد بعید نیست اینکه چرا فقط با دیوا بود خوب باید یه جوری طرف یکی را می گرفت دیگه و اینکه اصلا چه لزومی داشت ان حرفها را در مورد شوالیه مادر سایا و دیوا بزنه؟ (حتما یه چیزی بوده دیگه وگرنه ما که به راحتی قبول کرده بودیم که ان شوالیه ی دیواست در نهایت می گفتیم شاید یه جوری خون سایا برای کاری لازم باشه و نمی خواد کشته بشه دیگه)
راستی یه سوال دیگه چرا سایا از خون دیوا نمرد؟

بالا سفید کردم چون ساحل هنوز بلاد را ندیدن ممکنه داستن لو بره.

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• Choo_So_Young.jpg
    Choo_So_Young.jpg
    36.1 KB · نمایش ها: 8
  • Koo_Hye_Sun.jpg
    Koo_Hye_Sun.jpg
    105.7 KB · نمایش ها: 11
  • Lee_Min_Woo.jpg
    Lee_Min_Woo.jpg
    10.4 KB · نمایش ها: 13
  • Lee_Yoon_Ji.jpg
    Lee_Yoon_Ji.jpg
    12.9 KB · نمایش ها: 4
  • Suh_Ji_Suk.jpg
    Suh_Ji_Suk.jpg
    117.6 KB · نمایش ها: 4

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
منم دارم این سریالو میبینم خیلی هم باحاله. دست شما هم درد نکنه فرصت نشده بود ازتون تشکر کنم
حالا هر کی جرات داره بخنده
خواهش می کنم جناب شینوبی خیلی خوشحالم که خوشتان امده ممنون
happy.gif

دیگه همه رفتن خوابیدند
شب همه خوش
countsheep.gif

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام مثل اینکه همه دوستان شب زنده دارن . شینوبی جان مرسی بابت سریالها .
خواهش میکنم. قابلی نداشت :blush:

البته یه فرمت فشرده سازی تصویر هم هست که میشه با ویندوز مدیا پلیر دید و نرم افزار acdsee .;)
راستش من چیزی در این مورد نشنیدم

خواهش می کنم جناب شینوبی خیلی خوشحالم که خوشتان امده ممنون
happy.gif
:blush:

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان فکر میکنم اکثرا با سایت زیر آشنایی داشته باشند اما من به تازگی پیداش کردم در زمینه جستجوی

تورنتهای انیمشن فوق العاده است :

http://www.animesuki.com/

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
آره. ولی یه اشکال کوچولو هم داره. با لایسنس شده ها مخالفه

بالا