من به شدت علاقه مندم
منم علاقه مندم شدید.
فقط عکساتو همشو بزرگ نزار یا یکم کوچیک تر بزار . . .
خوب پس با اجازه شما دوستان علاقه مند
و در راستای اهداف تاپیک, تعریف کارتون پلنگ صورتی رو آغاز می کنم 
: _( در مورد سایز عکس ها چشم تا حد امکان سعی کردم کوچک باشند )
"
صورتی "
در یک نگاه 
:
ابتدا در معرفی شخصیت "
رفیق صورتی "

باید بگم که فردی بسیار زحمتکش بود و معتقد به تلاش " یدی " به خصوص کار روی زمین و در مزرعه ... ( work on a farm) :
... چنان که همه تذکره نویسان هم معترف بودند شجاعت و جسارت بسیار در نبردها داشته :
و کاملا به اصول و فنون دفاع شخصی وارد بوده :
با وجود تمام قدرت و شجاعت و سلحشوری ها ی بسیار چنان روایت شده که یک بار هدف شلیک
ملکه انیمیشن ها
قرار گرفت و این بلا بر سرش آمد :
و البته روایتی دیگر هم هست که
" خواهر فریدا مشغول تمرین تیر اندازی بودند که این بلا بر سر رفیق " صورتی " بیچاره آمد :
قبل از این که ملکه انیمیشن ها عکس ها ی مربوط به مسافرتشان را بگذارند باید بدانید اگرچه ایشان عکاس بسیار ماهری است و لیکن موقع عکاسی از نور فلاش بسیار بسیار زیادی استفاده می کنه !! من خودم شاهدم یک بار موقع عکس گرفتن از " پلنگ صورتی" نور شدید فلاش موجب سوختن _ بلکه کباب شدن

رفیق صورتی شد.

عکس زیر سندی بر این مدعا ست ( البته حق شکایت و اخذ دیه برای رفیق صورتی همچنان محفوظ است) :
هرچند قبل از ارسال این پست وصیت نامه خودم رو نوشته بودم ولی تصور می کنید
ملکه انیمیشن ها بعد از خواندن این مطالب چه بلایی سر ما بیاورد : عکس زیر بیان کننده قسمتی از تصورات من و رفیق صورتی از بلایی است که احتمالا بر سر مان خواهد آمد :
این بود که یواشکی در رفتیم(من به اتفاق رفیق صورتی ) :
ادامه " صورتی " شناسی :
پلنگ صورتی اصولا شخصیت باهوشی بود و بیشتر وقت ها راه حل های جالب و منحصر به فردی ارئه می داد .
مثلا از ایشان پرسیدم چه جوری این لامپ رو روشن کردی ؟ اصلا برق از کجا آوردی ؟ !!
و همان طور که در شکل هم می بینید با اشاره به پریز برق و دمش گفت :
" صورتی" یک کاراگاه ماهر و زبر دست بود :
البته نه همیشه :blink: :
پلنگ صورتی اساسا به ورزش علاقه مند بود _ به خصوص اسکی روی آب :
و بیشتر وقتش به مطالعه می گذشت :
نا گفته نماند که این شخصیت بزرگ سفری هم به شرق داشت :
پایان :
اگه جالب نبود از همه عذر خواهی می کنم . به هر حال روحیه ما در هر کاری که انجام می دهیم تاثیر گذار است. همیشه امیدوار بودم تا از اینکه بیشتر وقتم در راه بین مبدا و مقصد هدر می ره ( به علت بعد مسافت ) خلاص بشم دیروز با خبر شدم که این مسافت باز هم بیشتر شده !! نمی دونم شاید معنی امید اینه که قدر شرایط فعلی رو بدون که هر روز بدتر از دیروز میشه ...
موفق باشید و شب بخیر :
.