• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر عزیز ، ممنون از خوش آمد گویی خیلی خیلی ممنونم منم دلم برای شما تنگ شده بود
grouphugg.gif
مشکلم حل شد مرسی زیادی شلوشغش کرده بودم
خیلی خوشحالم که از Full House خوشتان امد راستش نمی دانم چنین چیزی باشه چون خود کره ای ها و کره ای بین های حرفه ای هم همه این سریال را قبول دارن البته چند تا رقیب سرسخت داره که انشالله به زودی می رم سراغ دانلودشان (فعلا یه سریال بد قلق ژاپنی گذاشتم برای دانلود ولی خیلی سرعت بدی داره ان که تمام شد ان یکی سری را می گیرم) راستی من هم اجازه دارم چیزهایی که دارم را به لیست اضافه کنم؟ چند تا سریال و انیمه و یه سری Ost هست.
ولی در مورد ماشین لباس شویی هیچ چیزی نمی توانم بگم همین طور که نمی دانم اصولا این خانه واسه چی اینقدر تمیزه کردن احتیاج داشت!!!! لابد روش های دستی را بیشتر دوست دارن وگرنه ما که تمام وسایل برقی مان توی ایران کره ای! ...
سلام خواهر جون

خوشحالم که دوباره برگشتی!:):D

مخصوصاً نظريه هات در مورد +Blood خيلی جالب بود:happy:. حالا منم سر فرصت ميشينم ميگم که من هم چه فکر هايی ميکردم ولی يه چيزی که برام جالب بود که همه شما بهش اشاره کردين اين عکس قسمت آخر بود که من حدس ميزدم که ديويد باشه نه ناتان!!!!!:blink::blink::blink:

البته ديويدی که يه کم از جدی بودنش کم شده باشه و الان ديگه داره ميخنده! :eek: چون تقريباً عاقبت بخير شدن همه رو نشون داد جز ديويد!:blink: در ضمن چشم های ناتان آبی بود! البته شايد ماله اينم آبی باشه ، بايد برم يه بار ديگه کارتون رو ببينم الان همش يادم رفته!:p

حالا سره فرصت جواب اين نظريه ها رو ميدم :D.

ديگه ... آها کدوم سريال ژاپنی رو داری دان ميکنی؟;)

در مورد full house هم واقعاً باهات موافقم، اين خونه چرا اينقدر تميز کردن ميخواست؟!:blink::eek::eek::eek: من ميخواستم اين سريال رو بزارم مامانم ببينه ولی بعد منصرف شدم! :lol: ديدم اگه مامانم اينو ببينی من ديگه بدبخت ميشم!:p:happy:

راستی ليستت رو هم حتماً برای دنيل بفرست، الان خواهر جينی دنبال ليدی اسکار بود:cool:.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميبينم که مثل خودم تورنت تکراری ميزاری!:p
این همه ادم اینجا بلیچ می بینن یکی نمی خواد سوالای منو جواب بده ؟ .... اون دختره کیه ؟ :D
ببينم شوخی ميکنی يا جدی ميگی؟:blink: يا شايد منظورت رنجی يه که روبان به سر شده!:lol:
من که يه دختر بيشتر تو اين عکس نميببينم اونم matsumoto rangiku هست!!!:eek:

من درس می خونم :D ... حکما خفاش شدم ساعت 5 بعد از ظهر می خوابم 11:30 پا می شم بعد ساعت 5 صبح می خوابم که 6 بیدار شم ! :D ..... وضعیتی شده این جا!
دستتو حسابی ميفشارم، خيلی شبيه خودمی!:D;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فقط خودم و خودت ین ین جان..
573.gif
حالا B ها هی بگن G ها وحدت ندارن و جنگ داخلی دارن...من و ین ین و شین ین و پانتی همین جوریش نماد اتحاد یم.حیف که فریدا اونوره ...
واقعاً
36_1_44.gif

این پسره انگار یه چیزیش می شه..با کریستینا آگلرییا دوئت داشته
4_11_8.gif
جالبه!
این All about EVE خیلی جای بحث داره ها..خیلی قشنگ بود. انگلیسی حرف زدن جنگ رو که نگو...اوه اوه..یه Hello من فقط درست شنیدم ازش .اون اولا که تلفنو برداشت پدرش خبر فوت مادرشو داد
ببينم اين سريال جديده!:blink::D
اوه راستی يادم اومد، خيلی ممنون از بابت تورنت nine tail fox!:happy: دسته ين ين جون که گشته و پيداش کرده هم درد نکنه:blush: . در حال دانلود قسمت يکش هستم ولی همش 2 تا پير داره سرعت هم از 5 kb بيشتر نميشه.:( راستی يه خواهش : اگه اهيانن چشمتون به تورنت سريال pure in heart محصول 2006 کره افتاد به من يه خبر بدين. ممنون.:happy:
هنگ کنگی ها بهتر از همه ی خاور دوریا انگلیسی حرف می زنن به نظرم.
راستشو بخوای همشون مثل هم صحبت ميکنن :wacko: ولی بعد يه مدت به لهجشون عادت ميکنی! از همه بدتر لهجه کنتونيزی ها هست ولی هنگ کنگيها چون از بچگی ايگيليسی ميخونن وضع شون بهتره!:p
Kikenna Aneki این مشکلش چیه ؟؟ فقط 4 اپیزودش در اومده؟؟
مشگلش اينه که من بقيه اش رو دانلود نکردم:p. حالا تو ديدی چطوره:eek::rolleyes:؟ ارزش داره بقيه اش هم دان بشه يا نه؟:eek: من اينقدر سرم شلوغ بود و کارتون برای دان داشتم که اين به دست فراموشی سپرده شده بود:D.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سفر خوش گذشت؟ من که خودم گفته بودم عکس بگیر بیار برامون. اون شوخی بود ;) حتما عکساتو بزار، منتطریم :blush:
آره، مرسی :D

ميدونم منم شوخی کردم ;)فقط وقت ندارم:(، از اون کارای سره فرصتی هست چون يه ذره دو ذره که نيست!:wacko: ولی برای خالی نبودن عريضه:D:

نمايش آموزش جدای Jedi جنگ ستارگان:

اينجا تقريباً 20 تا بچه رو انتخاب کردن يکی يه دونه light saber اسباب بازی دادن دستشون، بعد بهشون ياد دادن که چه جوری با اينا بجنگن، بعد dark forces از زير زمين با کل ساختمون اومدن بالا (خيلی جالب بود :D ) و شروع کردن با بچه ها جنگيدن. به بچه ها شنل جدای رو هم داده بودن. خلاصه جالب بود:).

يه توضيح هم در مورد عکس ها بدم: عکس ها کج و کوله هستن، نصف دارن نصف ندارن، سر و دست و پای بقيه آدم ها هم وسط شون هست!:lol:
چون چون ... اينقدر شلوغ بود که حد و نهايت نداشت و امکان اينکه بخواين وايسين تا کامل جلتون خلوت شه و عکس بگيرين اصلاً نبود :( و با وجود اينکه ميديدن من دارم عکس ميگيرم دقيقاً مياومدن و از جلوی من رد ميشدن.:blink::eek: نصف عکس های من به جای منظره و ... صورت بقيه آدماست!!!!:blink::hmm:

و در بعضی موارد ديگه چون شارژ باتری يه دوربين تموم شده بود ، از زمانی که من دکمه رو فشار ميدادم تا وقتی که دوربين فلش بزنه ، ديگه از اون صحنه رد شده بوديم و نصفه و نيمه عکس مياوفتاد. دليلشم اينه که اکثر اين جاها که ميرين به جز نمايش ها، تو بقيه شون سوار يه واگن، گاری، فنجون، قايق و ... ميشين:wacko::p که با سرعت خيلی زياد دارن حرکت ميکنن. به اين ترتيب نصف عکس ها به حدر ميره!:(

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون:happy:، جای همگی واقعاً خالی بود:(. حالا کلی گفتنی براتون دارم ولی بايد تا 26 فوريه يه paper تموم کنم که هيچ کاريشو نکردم، بخاطر همين ممکنه نرسم جواباتون رو بدم يا براتون هسابی تعريف کنم.:(:p
در مورده ليستت، يه جاهايش درست نبود که با توضيح هاش برات آپلود کردم.;)

اگه برسم تا قبل از اومدن پدرم اينها رو هم ميگيرم:).
:happy:

سلام.
مرسی که لیستو سریع بررسی کردی.:)
راستی من که حسابی مشتاق شنیدن داستان های سفری هستم که رفتید.امیدوارم مشغله های فکری زودتر بر طرف شه تا بتونید در موردش صحبت کنید.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
خدمت دوستان عزيزم
و سلامي مخصوص خدمت فريدا خانم :happy:

يك سوال :
آيا به من اين اجازه را مي دهيد تا مجموعه اينوياشا را از ابتدا تا انتها ( البته با كمك شما ) تحليل و تعريف كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink:
این نکته را بگویم که این تحلیل بسیار طولانی خواهد بود :cool:

موفق باشيد .
:lol:

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
خدمت دوستان عزيزم
و سلامي مخصوص خدمت فريدا خانم :happy:

يك سوال :
آيا به من اين اجازه را مي دهيد تا مجموعه اينوياشا را از ابتدا تا انتها ( البته با كمك شما ) تحليل و تعريف كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink:
این نکته را بگویم که این تحلیل بسیار طولانی خواهد بود :cool:

موفق باشيد .
:lol:

خوشحال خاهيم شد
3092.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
ببينم شوخی ميکنی يا جدی ميگی؟ يا شايد منظورت رنجی يه که روبان به سر شده!
من که يه دختر بيشتر تو اين عکس نميببينم اونم matsumoto rangiku هست!!

می گم پستای منو نمی خونی :D 3211

ميبينم که مثل خودم تورنت تکراری ميزاری

اصلا حواسم نبود که تو برگشتی ! :D

جناب murder
ان دختری که شما دیدید و کلا ان تیترای که چند وقت پخش می کردن مربوط به فیلم سینمایی بلیچ می شده که قبل برگشتن انیمه به داستان اصلی مانگا و ان جریانات سری دوم ساختنش، داستانش توی مانگا نیست و به صور ت فیلم سینمایی بوده(ova نه کلش با هم یه داستان بوده) و همه ان شخصیت ها که می بینید توی ان فیلم بودن و بعد هم رفتن بیرون (البته یه سری هم که از شینیگامی های اشنا بودن)
نمی دانم مشکلتان همین بود یا نه؟ امیدوارم درست گفته باشم

ممنون..... راستی Memories Of Nobody مگه اومده ؟ یعنی می دونم اومده مگه زیرنویس شده ؟
اگه ماله اون باشن که دیگه هیچی !
و اینکه Murderer هستم !

من داشتم فکر می کردم چقدر شبیه اینه ! که دیگه منتفی شد !

capture.JPG

Akira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو بچ انيميشن سلام خسته نباشيد

كسي subtitles انگليسي ناروتو رو داره
همه جارو دنبالش گشتم روسي .لبناني . عربي. ولي انگليسي پيدا نكردم
اگر كسي داره لطفا يه امار بده

با تشكر

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
روزبه اينا رو هم به ليستت اضافه کن، بعد يه جا آپلودش کن من ببينم کدوما رو بچه ها ميخوان ، کم کم شروع کنم. ممنون
میگم اینطوری نمیشه که هیچی نشده 40 تا انیمه شدش:wacko:
اینم لیست تا به الان
http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=75784413157462739864&gk=money
چطوره یه ذره درخواست ها رو محدود کنیم مثلا هر نفر بتونه 3-5 تا انیمه درخواست بده:rolleyes:

این انیمه آخر خداست
حتی نمیشه توصیفش کرد
joytears.gif
joytears.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برو بچ انيميشن سلام خسته نباشيد
كسي subtitles انگليسي ناروتو رو داره همه جارو دنبالش گشتم روسي .لبناني . عربي. ولي انگليسي پيدا نكردم اگر كسي داره لطفا يه امار بده با تشكر
سلام
اول از همه به جمع ما خوش اومدين:). دوم اينکه يه روز در مورد آکيرا حسابی حرف ميزنم;) (خيلیها تو فروم ها و ... عقيده دارن که آکيرا masterpeice هست!:blink::rolleyes:)، راستی چی رو ميخواين بدونين؟:eek:

سوم فکر نکنم بتونين sub جداگانه برای ناروتو گير بيارين:(. بهتره از اينجا با زيرنويس اينگيليسيشو دانلود کنين:

http://yhbt.mine.nu/t/
http://www.mininova.org/search/?search=naruto

-----------------------------------
راستی سپهر پيشنهادی که دادی که اعضای جديد 5 تا سريال که تو ليست من نباشه رو بيان معرفی کنن پيشنهاد خوبی بود;):D ولی شايد به قول خودت باعث شه که اصلاً هيچ کی به جمعمون اضافه نشه!:lol: ميگم بکنيمش 1 سريال ، همين که مجبور بشن ليسته منو بخونن و يه سريال گير بيارن که اون تو نباشه خودش کليه!!!!!:lol::p
ميگم برادر آکيرا، شايد بد نباشه خودتون در مورد فيلم آکيرا حرف بزنين که جز اعضای فعال بشين که بتونين بقيه کارتون ها رو از بچه ها بگيرين!؟ ;):rolleyes:
دنيل ... راستی دنيل کجاست؟ :blink: چند وقتيه نيست!!!:blink: دنيل اين پستی که قرار بود لينکش بره تو امضاء يه من چی شد؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آخی..!!! خوب خواهر جون این تابستون نرو ژاپن بیا ایران
دانشگاه مرخصی نميده! :( مسافرت ژاپن درسيه! وگرنه يه بار ديگه خيلی دوست داشتم برگردم :rolleyes: مخصوصاً برای اينکه شماها رو ببينم!:D;)
قابل نداشت. خوب خواهر اگه سرعت تورنت کمه از لینک مستقیما استفاده کن
قسمت يکش دانلود شد ولی زيرنويس نداره.:( خواهر ين ين جون دستم به دامنت!:blush: من هيچ تجربه اي تو زيرنويس پيدا کردن ندارم!:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
می گم پستای منو نمی خونی :D 3211
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1007544&postcount=3211
من داشتم فکر می کردم چقدر شبیه اینه ! که دیگه منتفی شد !
خونده بودم، يادم رفته بود:p. من که گفته بودم حافظه ام به درد لای ... ميخوره!:(:p
ولی منم دقيقاً مثل تو, هم احتمال اين عکس رو ميدادم و هم احتمال خواهر ايچيگو!:rolleyes: يه جورايی شبيه!:cool:
تا اونجا که من ميدونم فقط bleach7 فيلمشو داده بيرون اونم raw هست:(:

راستی خواهر ين ين کدوم فيلمشو ميگی!:eek: تا الان يکی که بيشتر در نيومده به جز memories of nobody! همونو ميگی؟:eek:
اصلا حواسم نبود که تو برگشتی ! :D
خيالم راحته که جانشين خوبی دارم!;)
و اینکه Murderer هستم !
سپهر خيلی وقته از قاتل بودن صرف نظر کرده خواهر!:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
میگم اینطوری نمیشه که هیچی نشده 40 تا انیمه شدش:wacko:
اینم لیست تا به الا
مرسی دستت درد نکنه:)، تا يادم نرفته soultaker رو که دنيل ميخواست رو هم اضافه کن. حالا ببينم چی ميشه شروع کنم ببينم تا کجا ميتونم براتون بزنم:rolleyes:. تازه هنوز سيمور و ... بقيه بچه ها چيزی نگفتن ... :blink:
يه کاريش ميکنم ;)

بالا