linghuchong
مدیر بازنشسته
ممنونقسمت چهارم Spoil سریBerserk
دوز مواد منه بدبخت هم از راه رسيد!
ممنونقسمت چهارم Spoil سریBerserk
سلام خواهر جونسلام خواهر عزیز ، ممنون از خوش آمد گویی خیلی خیلی ممنونم منم دلم برای شما تنگ شده بودمشکلم حل شد مرسی زیادی شلوشغش کرده بودم![]()
خیلی خوشحالم که از Full House خوشتان امد راستش نمی دانم چنین چیزی باشه چون خود کره ای ها و کره ای بین های حرفه ای هم همه این سریال را قبول دارن البته چند تا رقیب سرسخت داره که انشالله به زودی می رم سراغ دانلودشان (فعلا یه سریال بد قلق ژاپنی گذاشتم برای دانلود ولی خیلی سرعت بدی داره ان که تمام شد ان یکی سری را می گیرم) راستی من هم اجازه دارم چیزهایی که دارم را به لیست اضافه کنم؟ چند تا سریال و انیمه و یه سری Ost هست.
ولی در مورد ماشین لباس شویی هیچ چیزی نمی توانم بگم همین طور که نمی دانم اصولا این خانه واسه چی اینقدر تمیزه کردن احتیاج داشت!!!! لابد روش های دستی را بیشتر دوست دارن وگرنه ما که تمام وسایل برقی مان توی ایران کره ای! ...
ميبينم که مثل خودم تورنت تکراری ميزاری!
ببينم شوخی ميکنی يا جدی ميگی؟:blink: يا شايد منظورت رنجی يه که روبان به سر شده!:lol:این همه ادم اینجا بلیچ می بینن یکی نمی خواد سوالای منو جواب بده ؟ .... اون دختره کیه ؟![]()
دستتو حسابی ميفشارم، خيلی شبيه خودمی!من درس می خونم... حکما خفاش شدم ساعت 5 بعد از ظهر می خوابم 11:30 پا می شم بعد ساعت 5 صبح می خوابم که 6 بیدار شم !
..... وضعیتی شده این جا!
واقعاًفقط خودم و خودت ین ین جان..حالا B ها هی بگن G ها وحدت ندارن و جنگ داخلی دارن...من و ین ین و شین ین و پانتی همین جوریش نماد اتحاد یم.حیف که فریدا اونوره ...![]()
این پسره انگار یه چیزیش می شه..با کریستینا آگلرییا دوئت داشته
ببينم اين سريال جديده!:blink:این All about EVE خیلی جای بحث داره ها..خیلی قشنگ بود. انگلیسی حرف زدن جنگ رو که نگو...اوه اوه..یه Hello من فقط درست شنیدم ازش .اون اولا که تلفنو برداشت پدرش خبر فوت مادرشو داد
راستشو بخوای همشون مثل هم صحبت ميکنن :wacko: ولی بعد يه مدت به لهجشون عادت ميکنی! از همه بدتر لهجه کنتونيزی ها هست ولی هنگ کنگيها چون از بچگی ايگيليسی ميخونن وضع شون بهتره!هنگ کنگی ها بهتر از همه ی خاور دوریا انگلیسی حرف می زنن به نظرم.
مشگلش اينه که من بقيه اش رو دانلود نکردمKikenna Aneki این مشکلش چیه ؟؟ فقط 4 اپیزودش در اومده؟؟
آره، مرسیسفر خوش گذشت؟ من که خودم گفته بودم عکس بگیر بیار برامون. اون شوخی بودحتما عکساتو بزار، منتطریم :blush:
سلام
ممنون:happy:، جای همگی واقعاً خالی بود. حالا کلی گفتنی براتون دارم ولی بايد تا 26 فوريه يه paper تموم کنم که هيچ کاريشو نکردم، بخاطر همين ممکنه نرسم جواباتون رو بدم يا براتون هسابی تعريف کنم.
در مورده ليستت، يه جاهايش درست نبود که با توضيح هاش برات آپلود کردم.![]()
اگه برسم تا قبل از اومدن پدرم اينها رو هم ميگيرم.
:happy:
سلام
خدمت دوستان عزيزم
و سلامي مخصوص خدمت فريدا خانم :happy:
يك سوال :
آيا به من اين اجازه را مي دهيد تا مجموعه اينوياشا را از ابتدا تا انتها ( البته با كمك شما ) تحليل و تعريف كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink:
این نکته را بگویم که این تحلیل بسیار طولانی خواهد بود![]()
موفق باشيد .
:lol:
ببينم شوخی ميکنی يا جدی ميگی؟ يا شايد منظورت رنجی يه که روبان به سر شده!
من که يه دختر بيشتر تو اين عکس نميببينم اونم matsumoto rangiku هست!!
ميبينم که مثل خودم تورنت تکراری ميزاری
جناب murder
ان دختری که شما دیدید و کلا ان تیترای که چند وقت پخش می کردن مربوط به فیلم سینمایی بلیچ می شده که قبل برگشتن انیمه به داستان اصلی مانگا و ان جریانات سری دوم ساختنش، داستانش توی مانگا نیست و به صور ت فیلم سینمایی بوده(ova نه کلش با هم یه داستان بوده) و همه ان شخصیت ها که می بینید توی ان فیلم بودن و بعد هم رفتن بیرون (البته یه سری هم که از شینیگامی های اشنا بودن)
نمی دانم مشکلتان همین بود یا نه؟ امیدوارم درست گفته باشم
میگم اینطوری نمیشه که هیچی نشده 40 تا انیمه شدش:wacko:روزبه اينا رو هم به ليستت اضافه کن، بعد يه جا آپلودش کن من ببينم کدوما رو بچه ها ميخوان ، کم کم شروع کنم. ممنون
سلامبرو بچ انيميشن سلام خسته نباشيد
كسي subtitles انگليسي ناروتو رو داره همه جارو دنبالش گشتم روسي .لبناني . عربي. ولي انگليسي پيدا نكردم اگر كسي داره لطفا يه امار بده با تشكر
دانشگاه مرخصی نميده!آخی..!!! خوب خواهر جون این تابستون نرو ژاپن بیا ایران
قسمت يکش دانلود شد ولی زيرنويس نداره.قابل نداشت. خوب خواهر اگه سرعت تورنت کمه از لینک مستقیما استفاده کن
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1007544&postcount=3211می گم پستای منو نمی خونی3211
خونده بودم، يادم رفته بودمن داشتم فکر می کردم چقدر شبیه اینه ! که دیگه منتفی شد !
خيالم راحته که جانشين خوبی دارم!اصلا حواسم نبود که تو برگشتی !![]()
سپهر خيلی وقته از قاتل بودن صرف نظر کرده خواهر!:lol:و اینکه Murderer هستم !
مرسی دستت درد نکنهمیگم اینطوری نمیشه که هیچی نشده 40 تا انیمه شدش:wacko:
اینم لیست تا به الا