مثال خوبى زدى!!شما بگين ٢٧ قهرماني گراس هوپر تو ليگ سوييس معادل چند قهرماني يوونتوس؟؟
چون قهرمانياشون نزديكه پس بيايم اين دو تا تيمو مقايسه كنيم يني؟؟
به نظر خودت عاقلانس معادل سازي؟؟
پس میلان با 18 قهرمانی و اینتر با 18 قهرمانی پشم هستن ؟
به طرفدار باشه پرسپوليس استقلال از خيلى تيمهاى مطرح اروپا بالاترن!!!گفتم یه میلانو سوا کن
اقا شما یه کاری بکن
از 10 نفر سوال کن منچسترو میشناسی یا اینترو
خداوکیلی اینم شد تیم که تو گفتی؟؟؟ اینتر اصلا تو 20 تا تیم پرطرفدار دنیام نیست.
به طرفدار باشه پرسپوليس استقلال از خيلى تيمهاى مطرح اروپا بالاترن!!!
خب حرف شما هم کمی بی منطقه شاید کسی تازه فوتبال میبینه یادش نمیاد یوونتوس 96-97-98 سه بار پیاپی به فینال اروپا رسید انتظارت نابجاساقا من نمیدونم منظورت چیه ؟! اون دوستمون با تعجب گفته بود یووه ؟؟!! منم امار دادم که متوجه بشه یووه تیم کوچیکی نیست
قهرمانی تو لیگ هم یکی از فاکتوراش بود
الان تعجبت با این اسمایلی واسه چیه ؟
گفتم یه میلانو سوا کن
اقا شما یه کاری بکن
از 10 نفر سوال کن منچسترو میشناسی یا اینترو
خداوکیلی اینم شد تیم که تو گفتی؟؟؟ اینتر اصلا تو 20 تا تیم پرطرفدار دنیام نیست.
یچه ها کل کل بی مورده! میلان تیم بزرگیه، همینطور بووه، لیگ ایتالیا هم انقدری سن دارم که دوران شکوهش یادم باشه.
اون لیستی که کاربر اولی دادن بی معنیه، شاید از اون لیست فقط بشه گفت رئال قطعاً بهتره، به جز لیورپولو میلان که خاطره شدن الان بقیشون جزو تیمای بزرگه دنیان همه
بله اگه اون 10نفر همسن شما باشن و فوتبال رو همین دو سه سال دنبال کنن ،قطعا میگن منچستر
در بزرگی منچستر شکی نیست.ولی در مورد لیگ ایتالیا اینجوری صحبت کردن هم درست نیست.اونم با این همه سابقه .وهمچنین سبک خاصشون تو فوتبال.
میلان با این که چند سالیه افت کرده.قطعا از منچستر شما بزرگتره و حتی از یووه ...
لیورپول و میلان الان خاطره شدن!؟یچه ها کل کل بی مورده! میلان تیم بزرگیه، همینطور بووه، لیگ ایتالیا هم انقدری سن دارم که دوران شکوهش یادم باشه.
اون لیستی که کاربر اولی دادن بی معنیه، شاید از اون لیست فقط بشه گفت رئال قطعاً بهتره، به جز لیورپولو میلان که خاطره شدن الان بقیشون جزو تیمای بزرگه دنیان همه
البته این دید سطحی شما به این عکس هست!عکس منظورش کاملا مشخص هست،حالا اینکه شما "من یو هیترز" هستی و به هر طریقی میخوای این خصیصه خودت رو به نمایش بگذاری باعث تغییر ماهیت این عکس نمیشهباز این منچستریهای بی جنبه یه کیو پی آر ته جدولی رو بردن بی جنبه بازیشون گل کرد!!
خودبزرگ بینی منچستریها قابل وصف نیست!
جالبه 13 منچستری با شخصیت هم این پست رو لایک کردن
پستی که به همه تیم ها توهین می کنه و همه رو سگ می دونه و خودش رو پلنگ!
کاملا مشخصه دوران کودکی خاطره خوبی از منچستر و منچستری نداشتیا!امشب لیگ قهرمانان شروع میشه ولی شما جضور ندارین؟
آخی چقدر اه و حسرت می کشید امشب
ولی بدونید جاتون اصلا خالی نیست
اگه کسی گفت جاتون خالیه بشنوید ولی باور نکنید.
خوشم میاد صبح تا شب تو تاپیک منچستر پلاسی بلکه بتونی به چیزی پیدا کنی بحث راه بندازی!باز این منچستریهای بی جنبه یه کیو پی آر ته جدولی رو بردن بی جنبه بازیشون گل کرد!!
خودبزرگ بینی منچستریها قابل وصف نیست!
جالبه 13 منچستری با شخصیت هم این پست رو لایک کردن
پستی که به همه تیم ها توهین می کنه و همه رو سگ می دونه و خودش رو پلنگ!