SPECIAL ONE
Registered User
شایدم دلیل دیگه ای داشته باشه:آره زیادن
شاید به خاطر آغای خاص! باشه که تو این سه تیم حضور داشته
شایدم دلیل دیگه ای داشته باشه:آره زیادن
شاید به خاطر آغای خاص! باشه که تو این سه تیم حضور داشته
افرین دیده شدی جلب توجه هم کردی خوش اومدی خوش باش واسه خودتدر مورد سجایای اخلاقی اسطورتونه
ماشالله یکی دو تا هم که نیست!
فردیناند: تری احمقترین بازیکنی است که دیدهام؛ هیچوقت او را نمی بخشم
ریو فردیناند در صحبت هایی عنوان کرد بعد از ماجراهای سال 2011 جان تری برای او "احمق ترین" بازیکن دنیا شده است.
به گزارش گل، مدافع 35 ساله سابق شیاطین سرخ که این فصل را در کوئینز پارک رنجرز بازی میکند، هنوز بابت توهین نژادپرستانه جان تری به برادرش از تری ناراحت است و میگوید هیچگاه او را نخواهد بخشید.
فردیناند در کتاب زندگی نامه خود مینویسد: "برای من، جان تری همیشه بزرگترین احمق دنیا است. به عنوان کاپیتان تیم ملی انگلیس و زوج من در دفاع او میتوانست در لحظات حساس بازی با گفتن کلماتی بازیکنان را آرام کند ولی در مورد نژاد پرستی اینگونه نبود. من فکر میکنم بحث بین این بود کا احتمالا چه اتفاقاتی افتاده است یا حقیت چیست. آنتون و من باید این را قبول میکردیم در عوض به ما هیچ فرصتی داده نشد. (منظور در دادگاه است)
من هیچوقت با جان تری در این مورد صحبت نکرده و نخواهم کرد، ولی وقتی به سه سال پیش رجوع میکنم نمی توانم هیچگاه تری را ببخشم و یا فراموش کنم چقدر ما را رنجانده است."
در سال 2012 جان تری از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس متهم به استفاده از الفاظ زشت، نژادپرستانه و رکیک در مقابل آنتون فردیناند، شد. اتحادیه فوتبال انگلیس وی را از چهار بازی محروم و کاپیتانی تیم ملی نیز طی فعل و انقعالی عجیب از وی گرفته شد ولی باز هم رسانه های بریتانیا با مانور بر روی این داستان معتقد بودند، در حق تری لطف شده است چرا که الفاظی که او استفاده کرد بسیار زشت بود.
:general506::general506:ويلشر: آرسنال ميخواهد ليگ قهرمانان را فتح کند
تا پول هست فوتبال باید بازی کرداین لوکارلی هنوز بازی می کنه؟!!!!
من والیبال زیاد نگاه نمیکنم! ولی یه بازی برزیل-ایران رو دیدم! قبلاً!الان پیشرفت کرده!سومین سرویس زن برتر مسابقات جهانیه!
من والیبال زیاد نگاه نمیکنم! ولی یه بازی برزیل-ایران رو دیدم! قبلاً!
سرویس که میدادن بهش من قبلش شادی بعد از گل انجام میدادم! :دی
بخش عمده زندگی، پنیر لیقوان و پوست گردو هست! حدود 103.4%پس چی نگاه میکنی؟؟؟
والیبال چیز خوبیه همیشه نگاه کن
زندگی که همش پنیر لیقوان و پوست گردو نیست
HALA GETAFE
ولی جداً اگه قرار باشه اینها برن اونجا کلاً تیم رو ایرانی کنن! هر بازی هو میشن از سوی طرفدارا!بذار خریده بشه بعد
ولی جداً اگه قرار باشه اینها برن اونجا کلاً تیم رو ایرانی کنن! هر بازی هو میشن از سوی طرفدارا!
باید 3 4 تا بازیکن بومی رو نیمکت نگه دارن!
هدايتي ميخرتش،دايي رو ميكنه سرمربيش!!حتافه چیه داستانش؟