بال بال زدن سیمئونه پشت اون طلقی که گذاشته بودنش خیلی باحال بود :دی،هی اینور اونور می پرید اما صداش به هیچ جا نمی رسید :general106:
وقتی تیمی بهترین بازیکنشو بفروشه، نباید انتظاری ازش داشت، تموم سگ دو هارو دیماریا میزد واسشون، همه نفوذ ها! رفتن بهترین بازیکنشون رو رد کردن، خامس رودریگز رو خریدن!! اونم چقدر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حقشونه، گوسفند هم در راس باشگاهشون بود میدونست دیماریا همه کارست...رئال با این همه ستاره واقعا عجیبه این نتایج! حالا باز خوبه در زمان مناسب دی ماریا رو ازشون گرفتیم گرم بودن نفهمیدن چی شد!
شما هم فصل پیش موتور این تیم رو قاپیدید! مسوت اوزیل! رئال نفهمید از کجا خورد!وقتی تیمی بهترین بازیکنشو بفروشه، نباید انتظاری ازش داشت، تموم سگ دو هارو دیماریا میزد واسشون، همه نفوذ ها! رفتن بهترین بازیکنشون رو رد کردن، خامس رودریگز رو خریدن!! اونم چقدر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حقشونه، گوسفند هم در راس باشگاهشون بود میدونست دیماریا همه کارست...
امثال خیلی تیم خوب هست!انصافا امسال جزیره خیلی رقابت جذابتر شده حالا درسته هنوز ابتدای راه هستش ولی من یکی لاغل فکر نمیکردم استون ویلا 4بازی اولش انقدر خوب کار کنه یا سوانسی انصافا لیگ جذاب وسراسر هیجان هست تیم هاش اصلا قابل پیش بینی نیستند مثل بعضی لیگها نیست که تیم اولش از همون ابتدا مشخص باشه
چرا انقدر طرفدار مشترک چلسی و رئال زیاده !!!!!رئال فصل قبلم تو خونه به اتلتیکو باخت. خیلیا گفتن رئال با فروش اوزیل نابود شد و از بیل بعنوان بازیکنی بی مصرف یاد کردن.
بعد از فینال جام حذفی هوادارای اکثر تیمها تو همین تاپیک از بیل تعریف کردن. رئالم 0-5 نیمه نهایی لیگ قهرمانان رو برد و تو فینالم 4تا زد.
تیم تغییر داشته و احتیاج به زمان داره.
اگه هفته ی سوم نبود حرف همتون رو قبول میکردم،ولی خامس و کروس تیم ملی کشورشون رو راه میبرن و موتو محرک تیمشون هستن.زمان میبره تا هماهنگ شن
ولی در اینکه بخواد بازیکنی مثل خامس جایگزین دیماریا بشه ، قبول دارم خریته.چون نه سرعت اونو داره و نه هوش و تکنیکش رو
اما اگر فوتبال رو بیش از یکی دو سال دنبال میکنید ، میدونید فراز و نشیب برای همه ی تیم ها بوده و هست و خواهد بود...
این شعرم در وصف اونایی که به حال و روز ما میخندن :
هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد **** هم رونق زمان شما نیز بگذرد
در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت **** این عوعو سگان شما نیز بگذرد
بادی که در زمانه بسی شمعها بکشت **** هم بر چراغدان شما نیز بگذرد
زین کاروانسرای بسی کاروان گذشت **** ناچار کاروان شما نیز بگذرد
ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع **** این گرگی شبان شما نیز بگذرد
ای دوستان! به نیکی خواهم دعای سیف **** یک روز بر زبان شما نیز بگذرد
مگه زیادن؟چرا انقدر طرفدار مشترک چلسی و رئال زیاده !!!!!
در مورد سجایای اخلاقی اسطورتونهاخوی کلا من فقط موندم این پست چه ربطی داشت الان اینجا گذاشتی با خودت فکر کردی همه دارن راجب تیمها و نتایج و مسابقات صحبت میکنن شماهم یه پست میزاری مثلا جلب توجه کنی
آره زیادنمگه زیادن؟
تو این سایت استارتر این تاپیک میدونم رئال و چلسی رو دوست داره با اون آقا فرزادی که مدیر بخش فوتبال بود (که البته ایشون اینترم تیم محبوبشون تو ایتالیا هست, درست مثل خودم). امیررضا اِن 95 هم هست.
از بقیه دوستان کسی رو خاطرم نیست.