• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
منم با مسافر کوچولو موافقم.قیمتشم خیلی مناسبه.
امیدوارم کیفیتش خوب باشه.
170.gif

من و برادر دنیل و آقای محمودی موافق خریدش هستیم.همین 3 نفر؟
253.gif

کسی heavy metal رو دیده؟الان داره از شبکه TPS پخش میشه و سبک فانتزی کمیک استریپه و من خوشم اومد ازش.
دو قسمته( 1981 و 2000) من دارم دانلودشون میکنم.اگه کسی دوست داشت به من خبر بدین.
181.gif

خواهر فریدا عکسهایی که از علائدین و جزمین گذاشته بودین رو نتونستم باز کنم.
عکسی از نزدیک ازشون نگرفتین؟میشه یه کس خوب ازشون بذارین؟من این زوج رو خیلی دوست دارم!
241.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
OFF TOPIC

برای برادر ها و خواهر ها:D (محض خنديدن;)، بدونه جانب داری از هيچ جنسيتی:happy: )

Dear Tech Support:

Last year I upgraded from Girlfriend version 7.0 to Wife version 1.0. I soon noticed that the new program began unexpected child processing that took up a lot of space and valuable resources. In addition, Wife 1.0 installed itself into all other programs and now monitors all other system activity. Applications such as Poker Night 10.3, Football 5.0 , Hunting and Fishing 7.5, and Racing 3.6.

I can't seem to keep Wife 1.0 in the background while attempting to run my favorite applications. I'm thinking
about going back to Girlfriend 7.0 , but the uninstall doesn't work on Wife 1.0. Please help!

Thanks,
A Troubled User

SOLUTION:

Dear Troubled User:

This is a very common problem that our male customers complain about.

Many people upgrade from Girlfriend 7.0 to Wife 1.0, thinking that it is just a Utilities and Entertainment program. Wife 1.0 is an OPERATING SYSTEM..

You cannot go back to Girlfriend 7.0 because Wife 1.0 is designed to not allow this. Look in your Wife 1.0 manual under Warnings-Alimony-Child Support. I recommend that you keep Wife 1.0 and work on installing the required patches. I suggest installing the background application "Yes Dear" to alleviate software augmentation.

The best course of action is to enter the command C:\APOLOGIZE because ultimately you will have to use the APOLOGIZE command before the system can return to normal anyway.

Wife 1.0 is a great program, but it tends to be very high maintenance. Wife 1.0 comes with several support programs, such as Clean and Sweep 3.0, Cook 1.5 and Do Bills 4.2.

However, be very careful how you use these programs Improper use will cause the system to launch the program Nag-Nag-Nag 9.5 sub system. Once this happens, the only way to improve the performance of Wife 1.0 is to purchase additional software. I recommend Flowers 2.1 and Diamonds 5.0!

WARNING!!! DO NOT, under any circumstances, install "Secretary With Short Skirt 3.3" - This application is not compatiblle with Wife 1.0 and will cause irreversible system damage!

Best of luck,
Tech Support

کپی رايت: استاده من (البرز):cool:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دقیقه 4:43 دقیقه قسمت 48 ناتان در حال حرف زدن با امشل (عجیب که امشل هیچ جوابی بهش نمی ده )

ممنون ....
blush.gif

بعد اینکه دیدیش ایرادی نداره ;) چون بخوای نخوای میخندی :D
جدا؟
2i1d1co.gif
tongue2.gif

بسیار عالی بود. بازم از اینا دستت اومد رد کن بیاد :D

ok.gif

برای برادر ها و خواهر ها:D (محض خنديدن;)، بدونه جانب داری از هيچ جنسيتی:happy: )
...

خیلی باحال بود
laugh4.gif

از سپهر خبری نيست!:blink: کجاست؟:eek:
سپهر رفته گل .... ها؟! ... نه ... یعنی رفته به رحمت ایزدی
shocked015.gif
وصیت نامه ای هم از خودش به جا گذاشته که به دلیل اینکه فاقد هر گونه نکته باارزشی بود از ارائه آن معذوریم :D (هر چند لازم به ذکر است که خنده دار بود)

خارج از شوخی (!!) الان احتمالا در ابتدای دوره غیبت کبری به سر می بره و شاید تا یه چند وقتی فرصت نکنه سر بزنه ... حالا لابد الان یهو سر و کله اش پیدا میشه :D

حالا واسه این که یاد و خاطره اون عزیز از دست رفته رو زنده نگه داریم به زودی کارتون Najica Blitz Tactics رو که دانلود کرده معرفی می کنم باشد که رستگار شود :D

//

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خودمونيم آواتر من kawaii......... نيست؟! :D:lol:

.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Angel Heart

angel_heart.jpg

خوب يه چند وقتيه کارتون معرفی نکرده بودم!:blink::eek:

Angel Heart کارتونيه که الان 2-3 روزه منو حسابی به خودش جلب کرده و من الان که 25 قسمتشو تموم کردم طبق معمول دارم به anime kraze (با عرض پوزش) بد و بيراه ميگم!
4_2_211.gif
من نميدونم چرا اين گروه اينقدر کند هستن!!!؟؟؟
4_3_1.gif
ماهی يه قسمت به زور ميدن بيرون!
4_2_204v.gif
همه کارهاشون هم همينه! از kyo kara maoh گرفته تا karas که هنوز نصفه مونده!
23_30_110v.gif
الانم اين کارتون!
4_6_217v.gif

اين کارتون 52 قسمت هست و محصول 2005!:)

angelheart3.gif

اولين چيزی که منو جذب کرد شباهت اين کارتون (حداقل اولش) به فيلم kill bill بود:D. اين کارتون ماجرای يه دختر جوون هست که از بچگی به عنوان يه قاتل حرفه اي بار آورده شده و برای يه سازمان مافيايی چينی کار ميکنه!:f34r: افراد اين گروه اسم ندارن و فقط با يه شماره شناسايی ميشن. و البته اين دختر خانم بهترين تو گروه خودش بوده و ملقب به angel heart!:cool:

angel_heart_couverture.JPG

ولی يه روز بعد از کشتن پدر يه دختر بچه به شدت احساس ناراحتی ميکنه و فکر ميکنه که ديگه نميتونه تحمل بکنه و خودشو از بالايه يه ساختمون پرت ميکنه که بميره!:D

ولی سازمان به اين راحتی ها دست بر دار نيست، و يه قلب اهدايی رو ميدزدن و به angel heart پيوند ميزنن و به اين ترتيب AH زنده ميمونه ولی يکسال بوده که از کما در نيومده بوده!:eek:

angelheart2.JPG

خوب اين کارتون بر اين اساس فرضی-علمی درست شده که بعد بعضی از پيوند ها احساست و خاطره های شخص اهدا کننده به شخص گيرنده منتقل ميشه.
4_12_5.gif

AH همينطور در خواب هاش يه دختر جوون ديگه رو ميديده که باعث ميشه از کما در بياد ولی چون اين رويا ها ادامه داشته ، AH رو مجبور ميکنه که از تايوان به ژاپن بره و به دنبال مردی که تو خواب هاش ميبينه و اسمش هم ريو سائبه هست بگرده!:) البته اينم يادمون هست که از بيمارستان فرار کرده و حالا تمام گروه مافيا دنبالش هستن.
AH ميفهمه که ريو در واقع يه city hunter هست و دختری که قلبش الان در بدن AH هست (کائوری)، نامزد/زن ريو بوده!;)

ah20-01.jpg

از طرف ديگه ريو هنوز مرگ کائوری رو قبول نکرده و هنوز داره دنبال دزدی که قلب کائوری رو دزده بوده ميگشته و وقتی ميفهمه قلب نامزدش به يه قاتل حرفه اي رسيده ، زياد خوشحال نميشه!:hmm: و ... :D

angel_heart.jpg

اولين حسی که با ديدن اين کارتون به من دست داد اين بود که دارم فيلم نگاه ميکنم نه کارتون!:lol: و بايد بگم که خيلی هم قشنگه ... :happy:

به همه توصيه ميشه ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خدمت دوستان
تا حالا چند سریال را داونلود کرده اید؟ می شود لیست کاملش را بنویسید و قیمت هر سریال چقدر تمام می شود؟
متشکرم
سلام
خوش اومدين:). در جواب سوالتون بگم که نزديکه 400 تا فکر کنم شده باشه!:happy:
ليستشو هم ميتونين از لينک پايين دانلود کنين، فايل animelist:

ديگه اينکه ما اينجا خريد و فروش نداريم، همه چی مجانيه ولی چون يه سری از تازه واردين يه مقدار بی انصافی بخرج دادن، فعلاً در مورد پخش کارتون ها به دوستان تازه وارد دست نگاه داشتيم تا يه راه هلی براش پيدا کنيم. که فکر کنم من يه پست در موردش بزنم .:p

به هر جهت اميدوارم از مطالب اين تاپيک لذت ببرين.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
OK نميخام bleach رو براتون spoil کنم:p:lol:، البته اتفاق خاصی هم نيفتاد:cool: ولی يه نفر به من بگه سره ايشيدا چه بلايی اومد:eek:؟ کجاست؟ يعنی ديگه با ايچيگو کاری نداره؟!!!!!:blink::blink::blink::eek:

ishida9ev.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
لرد سياه
ميگم من اگه بفهمم که شما منظورتون از اين لينک هايی که گزاشته بودين چی بود ، خيلی خوب ميشد!:lol:
شايد پيقام رمزی چيزی باشه من نميفهمم ....!!!:D;)

اديت:
راستی اين پست 1777 منه!:rolleyes::D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سپهر ميگم زوده دار فانی رو وداع کنی!:p:D اول بيا اين قسمت جديد کيبا رو ببين بعدن!;) بد جوری نفس گير شد!:blink::eek::lol:

فایل های ضمیمه

• vlcsnap-3945906.png
    vlcsnap-3945906.png
    344.4 KB · نمایش ها: 9
  • vlcsnap-3946339.png
    vlcsnap-3946339.png
    237.1 KB · نمایش ها: 10

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب فکر کنم من دوزاريم تازه افتاد!:p

لرد سياه حالا که دارين زحمتشو ميکشين ممکنه لينکا رو با شماره يه پست بدين يا لينکه شماره يه پست رو بدين:rolleyes:؟

چون مثلاً يکی مثله من که صفحه هاش از آخر به اول sort هست، به جای اينکه مسلن 2 تا پست از آخر رو باز کنه ، 2 تا پست مونده به اول رو باز ميکنه!:wacko: به خاطره همين بود که من داشتم گيج گيجی ميخوردم.:p لينک پست از لينک صفحه پست خيلی بهتره!:D

شرمنده، کارتونو زياد کردم:blush:، راستی يکش چی شد؟؟؟:eek:

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
من حساب کتابم نمیادش.یکی بگه این دقیقا چقدر می شه..
glassesf.gif

شازده کوچولو رو منم هستم.چرا هیچ کس نسبت به این قدیمی ها ابراز علاقه نمی کنه؟

سلام

من یکی که عاشق قدیمی ها هستم و کلی هم خاطره ازشون دارم . منم باشما در مورد خرید شازده کوچولو هستم .

دانیل جان شما زحمت بکش بگو چقدر دقیقا باید به شما بابت سندباد برسونیم که مبلغ رو با سفارش جدید براتون بفرستم.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
مدیر شرکت دریم ورکز از پخش دیو دی ماه بود وروباه به کارگردانی بابک نظری خبر داد!(من الان دارم ناتارو می بینم!)هنوز تو فکرم کیو زنده موند یا ترکیبش با اون یک یا اون یکی!;)

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:happy: خب! حالا واسه شازده کوچولو 5 نفر شدیم.
خواهر فریدا زحمتشو میکشن!ممنون از همگی!​

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
OFF TOPIC

Dear Tech Support:

Last year I upgraded from Girlfriend version 7.0 to Wife version 1.0. I soon noticed that the new program began unexpected child processing that took up a lot of space and valuable resources. In addition, Wife 1.0 installed itself into all other programs and now monitors all other system activity. Applications such as Poker Night 10.3, Football 5.0 , Hunting and Fishing 7.5, and Racing 3.6.

I can't seem to keep Wife 1.0 in the background while attempting to run my favorite applications. I'm thinking
about going back to Girlfriend 7.0 , but the uninstall doesn't work on Wife 1.0. Please help!

سلام
اين بالايي چقدر جالبه بازم از اين چيزا داري بزار خواهر فريدا

خوب يه سوال. من داشتم ناروتو نگاه ميكردم نتونستم جلوي خودمو بگيرم ونپرسم آيا هنوز اوراچيمارو زنده است منظورم تاقسمت 220

دست لرد هم درد نكنه اين كار جدا لازم بود چون تعداد صفحه ها خيلي بالاست و براحتي نميشد چيزي كه ميخواي و پيدا كني

راستي كدوم از اين دوتا بودن كه شما ازش تعريف كردين gundam seed ياgundam seed destiny چون من اوليو دانلود ميكنم كه نگاه كنم اگه قشنگ نيست بگين دانلود نكنم

خواهر فريدا به اين دوتا پست نگاه كن و نظرتو بگو در هر مورد و بيشتر در مورد ترجمه
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1011176&postcount=3253
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1011187&postcount=3254

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این بحث ترجمه رو من همچنان آماده ارائه مشاوره و کمک هستم .. البته death note رو هنوز ندیدم ، بنابراین اون نه ...

راستی من تشکر می کنم از استقبالی که کردین از استانداردسازی بحث spoiler ... حالا هرکی رعایت نکنه مجبورم از اختیاراتم سوء استفاده (!!) کنم
167.gif
(شوخی ) ...
سلام بر مدير بزرگ :D

قابليت spoil اي که داشتين در موردش حرف ميزدين چی شد؟!
4_12_7.gif
4_1_6.gif
شما اگه بدونید همزمان چندتا پیشنهاد توی بخش مدیریت مطرحه ...
purr.gif
.. این فقط یکی شه ...

تازه الان چند روزه که احسان نیست ... کلی از قول های ما بی اعتبار شد ( دانیل ، منظورم تویی !!)
otkyki.gif

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
این بحث ترجمه رو من همچنان آماده ارائه مشاوره و کمک هستم .. البته death note رو هنوز ندیدم ، بنابراین اون نه ...
سلام

آقا شما يه انيمه خوب معرفي كن ماهم پايه هستيم

خوب اگه براي شروع يه انيمه 3,4 قسمتي كار كنيم بهتر نيست

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی من تشکر می کنم از استقبالی که کردین از استانداردسازی بحث spoiler ... حالا هرکی رعایت نکنه مجبورم از اختیاراتم سوء استفاده (!!) کنم
167.gif
(شوخی ) ...
36_2_49.gif

ببينم تو هنوز نگفتی واسيه اين دفعه چی ميخوای ديگه ؟ نه؟
4_1_6.gif

برم ببينم چی واسيه spoil کردن پيدا ميشه، دست به کار شم!:p:D
شما اگه بدونید همزمان چندتا پیشنهاد توی بخش مدیریت مطرحه ...
purr.gif
.. این فقط یکی شه ...
راستی ميگم اگه يه دختر به جمع ميتينگ های هفتگی تون اضافه ميکردين، راندمان کاری تون خيلی بيشتر ميشد!:D
يه پيشنهادم بدم؟:eek:

بحث مشارکت رو ول کنين به چيزای حياتی تری مثل spoil توجه کنين. اون موقع که تاپيک دار بود هيچ کاری نکرديم الان که هيچی نيست مشارکت بيشتره:p! به هر جهت من اين منوال رو ترجيح ميدم.:D
البته فقط به عنوان يکی که قراره اين وسط يه کمکی بکنه!:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين بالايي چقدر جالبه بازم از اين چيزا داري بزار خواهر فريد
دستم بياد ميزارم;)
خوب يه سوال. من داشتم ناروتو نگاه ميكردم نتونستم جلوي خودمو بگيرم ونپرسم آيا هنوز اوراچيمارو زنده است منظورم تاقسمت 220
زنده و صحيح و سالم!!!!
4_2_207.gif

راستي كدوم از اين دوتا بودن كه شما ازش تعريف كردين gundam seed ياgundam seed destiny چون من اوليو دانلود ميكنم كه نگاه كنم اگه قشنگ نيست بگين دانلود نكنم
يکی از يکی فوق العاده تره!:D دانلود هم نکنين، از بچه ها بگيرين، من فرستادمش.:happy:
خواهر فريدا به اين دوتا پست نگاه كن و نظرتو بگو در هر مورد و بيشتر در مورد ترجمه
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1011176&postcount=3253
به خدا ديده بودم :blush: فقط جز اون پست هايی بود که هنوز جواب ندادم:(، سره فرصت ميگم.:D yakusoku

بالا