• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پورسانت حداقل 3 میلیون تومان به ازای هر فروش - ویژه وبمستران

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
1 درصد 700 میلیون هم بخواید بدید میشه 7 میلیون . حالا 1.5 از کجا اومده نمیدونم . اون هم پورسانت فروش قطعی ! :دی
دیگه کاری به بحث اعتماد سازی ندارم که به هیچ روشی غیر از قرار داد رسمی نمیشه اعتماد سازی کرد ...
البته پورسانت هایی که مشاوران املاک میگیرن 1% نیست و در بازه های قیمتی تفاوت داره 0.5% و 0.25% و ... ولی خوب رعایت نمیکنن و همون 1% رو میگیرن.
1% از فروشنده اخذ نمیشه بلکه 0.5% از فروشنده و 0.5% از خریدار میگیرن.
0.5% از 600 تومن , 3 تومن میشه.که همین 3 تومن رو پرداخت میکنیم
در ضمن مشکلی با قرارداد نداریم.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
امکان تغییر عنوان وجود نداره واسه همین نمیتونم به 3 تومن تغییر بدم
ولی پورسانت بر اساس پست اول خواهد بود.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
البته پورسانت هایی که مشاوران املاک میگیرن 1% نیست و در بازه های قیمتی تفاوت داره 0.5% و 0.25% و ... ولی خوب رعایت نمیکنن و همون 1% رو میگیرن.
1% از فروشنده اخذ نمیشه بلکه 0.5% از فروشنده و 0.5% از خریدار میگیرن.
0.5% از 600 تومن , 3 تومن میشه.که همین 3 تومن رو پرداخت میکنیم
در ضمن مشکلی با قرارداد نداریم.

یک درصد از خریدار میگیرن و از فروشنده هم طبق توافق قبلی هرچی بوده میگیرن (حداقل 1 درصد)
یعنی روی معامله 700 تومنی حداقل 14 میلیون میگیرن :D
با تشکر از شما
موفق باشید

امکان تغییر عنوان وجود نداره واسه همین نمیتونم به 3 تومن تغییر بدم
ولی پورسانت بر اساس پست اول خواهد بود.

ویرایش کردم براتون

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
یک درصد از خریدار میگیرن و از فروشنده هم طبق توافق قبلی هرچی بوده میگیرن (حداقل 1 درصد)
یعنی روی معامله 700 تومنی حداقل 14 میلیون میگیرن :D
با تشکر از شما
موفق باشید

ویرایش کردم براتون
متشکر بابت ویرایش عنوان;)
بابت میزان پورسانت اینجا رو مطالعه بفرمایید.
البته این رو که تقریبا 99% رعایت نمیکنن ولی اینی هم که شما میفرمایید تا به حال ندیدیم.تا الآن کلی خرید و فروش داشتیم و حتی روی همین آپارتمان 6 واحد فروختیم تا به حال همچین ارقامی پرداخت نکردیم(قصد جسارت ندارم).البته بعضی از مشاوران املاک (کلاهبردار و بی وجدان) کارایی میکنن که آدم میمونه.بعضیاشون ممکنه حتی بیشتر از این مبالغ هم بگیرن.خصوصا در مناطق گران قیمت (بالاشهر تهران) که قیمت املاک بالاتره , همینطوری کیلویی (توافقی) حساب میکنن.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
دوستان پیشنهاد ما رو با سایت های کلیکی و پاپ آپ و ... مقایسه بفرمایید.
آیا وقتی شما با این سایت ها همکاری میکنید بهشون اعتماد نمیکنید که پولتون رو پرداخت بکنن؟
دوستانی که با سایت های همکاری در فروش کار میکنن چقدر در پرداخت پورسانت تاخیر تجربه داشتن؟آیا همیشه پول پرداخت شده؟
اوایل این مدل همکاری ها اعتماد اولیه هستش.اگه دوستان با ما همکاری بفرمایند قول میدیم ناراضی از پیش ما نرن.وقتی اولین پورسانت پرداخت بشه مشکل اعتماد تا حدودی کم میشه.
ولی باز هم منتظر ایده ها هستیم که بشه اعتماد سازی بکنیم.
دوستان نظرشون رو بفرمایند که بحث کنیم و ایشالله به توافق برسیم و همکاریمون رو با وبمستران pt شروع کنید.
با سلام دوست عزيز اميدوارم موفق باشيد.
ولي شما الان داريد سايت هاي كليكي كه روزي 40 تا تك تومني درآمد داره رو با كار پيشنهاديتون مقايسه مي كنيد و اين اصن درست نيست!!!

rouzegar1365

Registered User
لایک‌ها
143
ولي شما الان داريد سايت هاي كليكي كه روزي 40 تا تك تومني درآمد داره رو با كار پيشنهاديتون مقايسه مي كنيد و اين اصن درست نيست!!!
از نظر اعتماد مقایسه کردنند . برای مثال منظورشون این بود که شما بدون اینکه بدونید ایا ان سایت کلیکی پول شما رو میده باهاشون کار میکنید برای این درامد کم ...

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام
متشکر
بنده از بابت اعتماد عرض کردم.دوست عزیزمون فرمودند:
از نظر اعتماد مقایسه کردنند . برای مثال منظورشون این بود که شما بدون اینکه بدونید ایا ان سایت کلیکی پول شما رو میده باهاشون کار میکنید برای این درامد کم ...
به نظر بنده کار کردن برای مبلغ بالاتر توجیه بیشتری نسبت به کار کردن برای مبلغ کمتر داره.شما در نهایت قراره اعتماد بکنید.حالا چه به ما و چه به سایت (به عنوان مثال) کلیکی ولی ما قراره 3 تومن بدیم و اون سایت 200 هزار ! نسبت به هر دو هم هیچ شناختی ندارید و در یک رتبه قرار دارند (از نظر بی اطلاعی)
در صورتی که کاری که قراره در هر دو روش انجام بدید تبلیغ توی سایتتونه و هیچ فرقی برای شما نخواهد داشت که تبلیغ ما رو بزارید و یا تبلیغ اون سایت رو.
تعداد فروش بستگی به موضوع سایت داره.در بعضی از موضوعات ممکنه حتی 1 فروش هم صورت نگیره ولی در بعضی از سایت ها ممکنه حتی ماهی یک فروش هم انجام بگیره.
با توجه به اینکه شرایط ما نسبت به بسیاری از فروشنده ها بهتره و توافق احتمال بالاتری خواهد داشت

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
دوستان اگه برای اعتماد سازی نظری دارند , خوش حال میشم بشنوم

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
درود بر شما
من کرج هستم هفته آینده به شما سر خواهم زد تا ببینم دقیقا به چه صورت می خواهید کار کنید

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
درود بر شما
من کرج هستم هفته آینده به شما سر خواهم زد تا ببینم دقیقا به چه صورت می خواهید کار کنید
سلام
دوست عزیز آدرس سایت+شماره تماس خودتون+اسم شریفتون رو پ.خ بفرمایید تا با هم هماهنگ بکنیم.ایشالله بتونیم با هم همکاریمون رو شروع بکنیم
موفق و پیروز باشید

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
اولا 1 درصد خریدار باید پرداخت کنه و یک در صد فروشنده در نتیجه یک ملک 700 میلیونی 14 میلیون پورسانت دارد.
دوما هیچ تضمینی وجود نداره در ضمینه پیگیری مشتری برای ویمستر در نتیجه کلا به عنوان وبمستر نه همکاری می کنم نه پیشنهاد می کنم کسی همکاری کنه.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
اولا 1 درصد خریدار باید پرداخت کنه و یک در صد فروشنده در نتیجه یک ملک 700 میلیونی 14 میلیون پورسانت دارد.
دوما هیچ تضمینی وجود نداره در ضمینه پیگیری مشتری برای ویمستر در نتیجه کلا به عنوان وبمستر نه همکاری می کنم نه پیشنهاد می کنم کسی همکاری کنه.
سلام
بابت درصد , بنده پیشنهاد خودم رو دادم . حالا مشاور املاک 1% بگیره 2% بگیره یا هرچی.بالاخره سود کمتر بهتر از سود صفر بوده.درصد بنده این هستش اما اگه کسی بتونه با سرعت بیشتری بفروشه میتونم بازم درصد رو افزایش بدم.
شما بفرمایید ما چه تضمینی به دوستان وبمستر بدیم . ما مشکلی بابت این قضیه نداریم.
در رابطه با قسمت بولد شده پستتون باید عرض کنم که , اینکه شما نمیخاید همکاری بکنید مشکلی نداره و شما صاحب اختیارید ولی اینکه به دیگران توصیه میکنید که همکاری نکنید یکم معنای منفی داره!

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
دوستان اگه میتونن پیشنهاد خودشون رو چه از نظر درصد و چه از نظر اعتماد سازی بفرمایند.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
یعین کسی مایل به همکاری نیست؟
وبمستر ها اعتماد نمیکنن یا این پولا پولی نیست؟!:confused:
عجیبه
دوستان وبمستر کجایید

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

آیا راهی هست که خریدار مستقیما با شما ارتباط برقرار کنه تا جزئیات رو بهتر و دقیق تر بفهمه؟ ولی مثلا موقع معرفی بهشون بگیم که بگید فلانی معرف ماست تا بهتون تخفیف بدن؟
برای شروع کار باید چکار کرد؟
لطفا جزئیات کامل، نحوه ی اعتماد سازی، روند انجام کار و... رو پ.خ بفرمایید.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام

آیا راهی هست که خریدار مستقیما با شما ارتباط برقرار کنه تا جزئیات رو بهتر و دقیق تر بفهمه؟ ولی مثلا موقع معرفی بهشون بگیم که بگید فلانی معرف ماست تا بهتون تخفیف بدن؟
برای شروع کار باید چکار کرد؟
لطفا جزئیات کامل، نحوه ی اعتماد سازی، روند انجام کار و... رو پ.خ بفرمایید.

بله همکاری نوع الف که در پست اول مشخص شده ارتباط مستقیم با ما هستش.شما توی سایتتون یه صفحه درست میکنید که متن آگهی+چندتا تصویر از پروژه+شماره تماس ما و نام بنده+آدرس سایت ما(این مورد اختیاریه)+آدرس پروژه+نام نماینده
نام نماینده هون نام شماست و زمانی که تماس میگیرن نام نماینده پرسیده میشه.
شماره تماس هم اگه دوست داشته باشید میتونیم یک خط اختصاصی ایرانسل بگیریم و این خط مخصوص شما باشه.
جزئیات خاصی نداره و روند کار به این صورته که:
طرف زنگ میزنه , ما این شخص رو به اسم شما اظافه میکنیم.اگه قرار گذاشته بشه جهت بازدید از ملک از شما هم دعوت به عمل میاد و روز و ساعت قرار به اطلاع شما خواهد رسید.بعد خریدار و شما سر قرار تشریف میارید.اونجا از ملک بازدید میکنن و در پایان صحبت ها انجام میشه . اگه شخص مایل به عقد قرارداد و یا جلسات دیگه ای بودن , همونجا تنظیم میشه و یا بعدا به اطلاع شما خواهد رسید.در نهایت در صورت عقد قرارداد چک پورسانت کشیده و تقدیم شما خواهد شد.
بعد همین جا اعلام میکنیم
اما در رابطه با اعتماد سازی شما پیشنهاد خودتون رو بفرمایید.پیشنهاد ما اینه که یه جلسه با هم بزاریم و یه قرارداد با هم ببندیم و بعد همکاری رو شروع بکنیم.
آدرس سایت + شماره تماس + آدرس ایمیل خودتون رو برای بنده پ.خ بفرمایید.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
برای عزیزانی که در تهران و کرج تشریف دارن میتونیم شرایط خاصی رو در نظر بگیریم.به این صورت که از تماس تا بازدید از ملک بر عهده خودشون باشه.یعنی هماهنگی های لازم انجام بشه و خود وبمستر عزیز قرار رو تنظیم بکنن و خودشون هم ملک رو نشون بدن.اگه کسی خریدار بود اونوقت در جلسه بعدی ما هم بیایم.

بالا