• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان جهت مشارکت كاربران فروم براي بدست آوردن سریالهای محبوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
علیکم سلام
با بخش زیادی از گفته های شما موافقم
البته کار شروع شده و این سیستم به صورت محدود جواب داده اما همه گیر کردن آن مسلتزم قوانینو ضوابطی هست خوشبختانه بهروز عزیز از سفر برگشته و احتمالآ به صورت جدی از چند روز دیگه این کار شروع میشه
در مورد فروخته نشدن آن در بازارچه اینجا کسی منفعت مالی نمیبره که نگران اون باش!!!!!
در مورد سریالهای موجود البته
اما به هر حال صاحبان اصلی مبلغ قابل توجهی صرف تهیه سریالها کردن و وقتی به صورت تقریبآ رایگان به دست دیگران میرسونن این نوعی کلاهبرداری هست که برن اون بفروشن!
قصد ما اینجا به اشتراک گذاشتن سریالها بین دوستداران اون هست نه سوداگران و دلالانی که قصد منفعت دارن!
اینجور افراد باید برن سریال رو از راههای دیگه تهیه کنن! فکر کنم منظورمون خوب بیان کرده باشم!

به نظر من یکی از راههای مقابله با چینین افراد سودجویی بالابردن سرعت تحویل سفارش به اعضا می باشد

اگر من بدونم که بابت یک سریال باید 1 ماه انتظار بکشم مسلمه که قید پول رو می زنم و از چنین افرادی تهیه

می کنم اما اگر مثلا ظرف مدت یک هفته به سریال مورد نظرم برسم هیچ وقت سراغ همچین افرادی نمیرم :happy:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
فقط اينكه قضيه به اين مي ماند كه شخصي پيشنهاد قابل توجهي داده كه از ابتدا به
مشكلات آن توجه نكرده و سپس از بيم مشكلات پا پس كشيده .
بهتر آن بود كه پيش از آنكه ديگران در جريان امر قرار بگيرند تمام جوانب سنجيده و قوانين
وضع سپس نتيجه كار عرضه مي شد.
آنچه كه مبهم است اينست كه اگر دارنده سريال قصد اشتراك گذاري دارد و در نتيجه با اين اشتراك
گذاري منفعت مادي نمي برد چرا نگران خريد و فروش ديگران است ؟ هر كس پاسخگوي اعمال
و وجدان خويش است. شايد هم بعضي ها بي وجدان باشند كه از دست رنج ديگران سود مي برند
كه باز هم به خودشان مربوط است . ما كه كليد دار بهشت و جهنم مردم نيستيم .
موفق باشيد

دوست عزیز!
اصولآ شتاب زدگی کار خوبی نیست!
بانیان این کار جناب زیرنویس و بهروز عزیز هر دو ناگهان دچار ترافیک بسیار بالای کاری شدند
جناب زیر نویس دوشب در میان ساعت 2 بامداد میتونم اینجا بیان!
بهروز عزیز هم چند روزی به مسافرت کاری رفته بودند و دسترسی به اینترنت نداشتند!
دلیل تاخیر پا پس کشیدن از مشکلات نیست دلیل این موضوع وقوع حوادث پیشبینی نشده است
در مورد دوم
کار جمعی تصمیم گیری جمعی میخواهد
وقتی میخواهیم یک تصمیم بگیریم که طیف وسیعی از مردم در آن دخیل هستند بد نیست آنها هم در تصمیم گیری ها شریک باشند ;)
پس اصول دموکراسی را رعایت کردند و خواستند که خوده بچه ها در تصمیم گیری و قوانون گذاری سهیم باشند
در مورد آخر هم حق باشماس!
اما این دیدگاه شما حتی وجود دادگاه و قاضی و مجازات و زندان رو هم زیر سوال میبره!
به صرفه وجود مجازات اخروی نمیشود از همه چیز گذشت!
البته ممکن است من منظور شما رو خوب متوجه نشده باشم اما این جواب سایر دوستان هم هست!

پی نوشت: گاهی وقتها دو نفر که با یک زبان صحبت میکنن منظور هم رو نمیفهمن
این همه اختلاف بین افراد یک ملت ، بین افراد یک خانواده!!!!!
اما گاهی در حالیکه به هیچ وجه زبان هم رو نمیدونید میتونید به راحتی منظورتون رو برسونید! ;)

موفق باشید

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوستان عزيزم
سلام

عذرخواهي مرا به دليل اين هفته اي كه گذشت و نتوانستم در خدمت فروم و كاربران عزيز باشم بپذيريد .
( به قول استاد غم نان اگر بگذارد )

من تك تك نظرات را خواندم . بسياري از دوستان نقطه نظرات خوبي داشتند كه در قانونمند شدن اين برنامه در نظر خواهيم داشت .

با دوست عزيزم جناب علي Live For What هم در چندين نوبت تماس هايي برقرار كردم . همچنين با استاد Zirnevis هم گفتگوهايي شده است .

اين تاپيك موقتا بسته مي شود تا قوانين كاملا مشخص شود و پس از اعلام قوانين جامع و كامل مجددا فعاليت برقرار شود
.

اين تاپيك بيشتر براي اين باز بود كه نظرات دوستان را بدانيم و اشكالات كار را بسنجيم و امروز نظرات دوستان به صورت خلاصه جمع آوري شده است تا در تدوين قانوني جامع براي اين كار مورد استفاده قرار گيرد .

دوستاني هم كه براي سريال شرلوك هولمز درخواست داده بودند نگران نباشند . چون كاربري عزيزي كه عهده دار اين كار شده است مشخص است .

از اساتيد محترم آقايان Rax و Zirnevis در خواست مي كنم به آقاي live for what يك پي ام بزنند . من با علي جان هماهنگ كرده ام و ايشان در جريان كل مساله هستند .

پايدار باشيد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اولين اقدام براي انجام اين فراخوان با حضور جناب سيمور ( مدير محترم علم و دانش و از پيشكسوتان انجمن هنر ) جناب live for what و همچنين استاد عزيزم جناب zirnevis برگزار شد .

البته استاد وحيد ( RAX ) نتوانستند در اولين جلسه حضور داشته باشند . اميدواريم كه بتوانيم در قدم هاي بعدي از سابقه خوب ايشان بهره مند شويم .

اميدوارم كه بزودي بتوانيم اين ايده را به مرحله انجام برسانيم .

موفق باشيد دوستان من

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام خدمت دوستان عزيز

همانطور كه در گذشته هم عرض كردم اين تاپيم موقتا بسته شد تا با كمك دوستان بزرگوارم به يك نتيجه نهايي در اين زمينه برسيم .

جلسه دوم در مورد سازماندهی طرح فراخوان اشتراک گذاشتن سریالها روز چهارشنبه هفته اي كه گذشت با حضور عزيزاني كه در زير نام مي برم تشكيل شد

اساتيد بنده :

1 - محمد نازنين = Seymour

2 - وحيد عزيز = Rax

3 - فرشاد بزرگوار = Zirnevis

4 - علي عزيز = Live For What

متاسفانه بنده نتوانستم در اين محفل حضور يابم و ديداري را از دست دادم

در اين روز در مورد مسائل زير بحث و تبادل نظر شد و نتایجی نیز حاصل گشت كه به صورت خلاصه بدين شرح هستند
1.نحوه جمع آوری سریالها موجود
2.قانونمند کردن پخش سریالها
3.چگونگی خرید سریالهای جدید
نتیجه جلسه و شرح قوانين تكميل شده جلسه اول هم براي من ارسال شد و در صورت موافقت تيم تشكيل شده براي اينكاربه زودی نتیجه آن به شكل مفصل و كامل براي اطلاع علاقه مندان اعلام خواهد شد.

غرض اين است كه اگر قرار است كاري انجام شود ؛ سعي نماييم به بهترين شكل ممكن انجام شود و يك روند مناسب و معقول پايه ريزي شود تا در آينده هم مورد استفاده كابران قرار گيرد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به درخواست استاد گرامي جناب zirnevis اين تاپيك مجددا گشوده مي شود تا زماني كه اقدامات براي مشاركت نهايي شود و قانون كلي براي اين مشاركت اعلام گردد .

از دوستان عزيزم مخصوصا استاتيد بنده zirnevis & Rax & live for what و همچنين بانو فريدا هم تقاضا مي شود كه تيم مشاركت را از راهنمايي هاي مفيد خود محروم نسازند .

براي همه دوستان آروزي موفقيت دارم .

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
با تشکر از استاد بهروز عزیز بابت باز کردن مجدد تاپیک .

دوستان محترم توجه کنن قوانینی که در جلسات به آن اشاره شده در آینده نزدیک به اطلاع شما خواهد رسید و اگر موردی هست که به آن اشاره نشده بود لطف کنید به ما اطلاع دهید تا به یک وحدت جمعی برسیم ..

با تشکر از همه دوستان و عزیزان

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من مهسا هستم و تازه عضو شدم.امیدوارم دوستان خوبی بشیم و البته بخاطر تازه وارد بودن بهم سخت نگیرین.من یه سری anime داشتم که تو تاپیکش گذاشتم ولی خوب سریال تلویزونی ندارم .با این حال امیدوارم یکی از دوستان قبل از عید منو به دیدن 1 سریال زیبا مهمان کنه.(تحویل بگیرید)

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام.من مهسا هستم و تازه عضو شدم.امیدوارم دوستان خوبی بشیم و البته بخاطر تازه وارد بودن بهم سخت نگیرین.من یه سری anime داشتم که تو تاپیکش گذاشتم ولی خوب سریال تلویزونی ندارم .با این حال امیدوارم یکی از دوستان قبل از عید منو به دیدن 1 سریال زیبا مهمان کنه.(تحویل بگیرید)
خوش آمديد بانو

اميد به خدا تا هفته آينده قوانين كاملا مشخص مي شود و پس از آن share سريال ها شروع مي شود .
شما هم مي توانيد سهمي داشته باشيد .

پس تا آن زمان بايد كمي صبر كنيد .

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوش آمديد بانو

اميد به خدا تا هفته آينده قوانين كاملا مشخص مي شود و پس از آن share سريال ها شروع مي شود .
شما هم مي توانيد سهمي داشته باشيد .

پس تا آن زمان بايد كمي صبر كنيد .
ممنون آقا بهروز.در ضمن سرعت من بد نیست اگه برنامه ای برای دانلود چیزی دارید بگید کمک میکنم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنون آقا بهروز.در ضمن سرعت من بد نیست اگه برنامه ای برای دانلود چیزی دارید بگید کمک میکنم.

خیلی عالیه دوست عزیز..فعلا کلی دانلود داریم به تقص خواهد شد احتمالا..شما الان چقدر سرعت دارین تقریبا؟

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی عالیه دوست عزیز..فعلا کلی دانلود داریم به تقص خواهد شد احتمالا..شما الان چقدر سرعت دارین تقریبا؟

من دانلودها رو میدم به دوستان که ISP دارن. روزی حد اکثر روزی 700MB ولی 150MB رو همیشه داره.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
:eek:

700 مگا بايت .......
منظورتون دانلود مي كنيد ديگه . در واقع سرعتتون 128 كيلو بايته

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
جلساتی برای قانونمند کردن این موضوع با همراهی اعضای با سابقه این فروم مانند جناب Zirnevis و rax عزیز و همینطور مدیران مختلف مانند Behrooz عزیز و دوستان خوبم seymour و kami گذاشته شد
و مباحث زیادی مطرح شد!
چیزی که مشخص است طریقه فعلی که در تاپیکهای مختلف انجام میگیرد جوابگو نیست و باعث اعتراضات زیادی شده است
برای قانونمند کردن اشتراک دو موضوع بسیار مهم وجود داشت: حفظ نفس اشتراک گذاشتن و تفاوت آن با فعالیت دوستان در بازارچه و همینطور پایین آوردن سود سودجویان و ضرر دوستان!
در این راستا قوانین تدوین کردیم که اینجا چکیده ای از آنها را میگذارم تا دوستان نظرشون را اعلام کنند!

البته تحقق این امور بدون کمک و همیاری ادمینهای سایت به خصوص احسان عزیز میسر نیست

سیستم کاری رو میتوانیم به سیستم پخش پول تشبیه کنیم!

در اینجا هم ما یک خزانه داریم که نزد یک معتمد (بهروز عزیز مدیر بخش گزینه اصلی هستند) قرار دارد!
چند تن از دوستان به عنوان بانک وظیفه پخش سریالها را بعهده میگیرن! (فعلآ rax عزیز به عنوان اولین نفر انتخاب شده)
سایر دوستان هم که سریالها رو دریافت میکنن با شرایط معلوم میتونن به پخش سریالها بپردازن!

قوانین در سه بخش تدوین شدند
جمع کردن سریالها برای خزانه
قیمت گذاری
قوانین Sharing

قانون یک: تمام سریالهایی که وارد چرخه اشتراک گذاری میشن حتمآ باید یک نسخه رو به خزانه بدهند!
چه پخش اون به عهده بانکها باشه و چه کسانی که سریال رو دارند خواهان پخش آنها باشن
قانون دو: سریالها توسط خزانه قیمت گذاری میشوند که قیمت آنها بر اساس مواد خام مصرفی + هزینه پست است. در صورتیکه هزینه ای برای خرید آن شده باشد خزانه میتواند مبلغی رو به عنوان حق خرید روی سریال بگذارد. مبلغی هم اضافه گرفته میشود که در واقع مشارکت دوستان برای خرید سریالهای دیگر است
نکته: بدون شک سعی خواهد شد مبلغ بسیار کمتر از مبلغ خرید و فروش در بازارچه باشد چون قصد اشتراک گذاری است. این مبلغ برای ضرر مالی نکردن پخش کننده ها و همچنین جلو گیری از سود کردن سودجویان در نظر گرفته شده است
قانون سه: (در واقع نکته ای در راستای قانون بالاست اما به جهت اهمیت به عنوان یک قانون گفته میشود)
هیچ کس، چه بانکها و چه کسانیکه شخصآ سریالها رو Share میکنن نمیتوانند مبلغ بالاتری نسبت به هزینه تثبیت شده توسط خزانه از دوستان بگیرند به جز مواردی که مواد خام و نحوه تحویل تغییر میکند اما کمتر از این مبلغ اختیاریست
قانون چهار: زمان تحویل هر سریال هم بسته به تعداد دیسکهای آن توسط پخش کننده تعیین میشود
قانون پنجم : این فعالیت فقط برای اعضای فروم انجام میشود و خارج از اعضا نمیتوانند از این خدمات استفاده کنن
قانون ششم: از آنجا که هرکس اعلام آمادگی کند میتواند به پخش سریالها اقدام کند سریالها با تعداد دیسک زیاد که مبلغ بیشتری دارند فقط توسط بانکها که امین فروم هستند پخش میشوند تا ریسک دریافت پایینتر آید

قوانین دیگری هم هست که در صورت موافقت احسان عزیز با تغییرات در فروم معنی دار میشوند
پس تا آن هنگام مطرح کردن آنها توجیهی ندارد

ممکن است به علت خستگی در نوشتن بعضی از موارد اشتباه کرده باشم که در صورت تذکر دوستان آنرا اصلاح میکنم!

با تشکر

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
خیلی عالیه من مدتهاست میخوام یکی دوتا سریال از بچه ها بگیرم ولی تنبلی مانع میشد امیدوارم این کار باعث بشه به اون سریال ها برسم
ضمننا اگر کمکی هم از دستم بر بیاد خوشحال میشم انجام بدم

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
خب معلوم ميشه جلساتتون با هم بسيار پرفايده بوده . واقعا دست همتون درد نكنه . ما رو فراموش نكنيد . كمكي هم باشه كه توان انجامش رو داشته باشم در خدمتم .

يه پيشنهاد هم دارم . اونم اينه كه در هر استان و يا شهري يك نفر به عنوان نماينده داشته باشيم . ( البته اول بايد چنين شخصي پيداشه )

يك نكته : بايد كلمه سودجو در اينجا معني شود . نمي شود بعضي از كساني رو كه سريال ها رو از اين انجمن تهيه و جاي ديگه خارج از اين سايت به فروش مي رسانند بخواهيم نام سودجو و فرصت طلب روي آنها بزاريم . به نظر من هر كسي در نوع ارائه سريال به ديگران در خارج از اين سايت آزاد است . كه همين الان هم اين كار رو مي كنند . سودجو به نظر من در اين برهه به كسي گفته مي شود كه مثلا در يكي از تاپيك هاي انجمن اعلام مي كند حاضر به پخش سريال است آنهم فقط با تقبل هزينه هاي آن . اما در عمل علاوه بر هزينه تمام شده مبلغي رو هم به عنوان سود خود بر مي دارد . اين رو بهش مي گويند سودجو . چون دارد كلاه برداري مي كند . ( يك بار هم يكي به تور من خورد كه نمي دونست من از هزينه ها با خبرم . البته اسم نمي برم كه كي بود )

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
جلساتی برای قانونمند کردن این موضوع با همراهی اعضای با سابقه این فروم مانند جناب Zirnevis و rax عزیز و همینطور مدیران مختلف مانند Behrooz عزیز و دوستان خوبم seymour و kami گذاشته شد
سلام برادر
دستتون درد نکنه!:) همه منتظر بوديم که ببينيم قوانين جديد به چه گونست که واقعاً از تک تک برادر ها ممنونيم! :happy:

برادر فقط ممکنه در مورد مشارکت در خريد و قوانين آن هم صحبت کنيد. ممنون :happy:

ممکنه شما يا يکی از دوستان ديگه زحمت گرفتن سريال های اينگيليسی و چينی اي که من دانلود کردم رو از يکی از دوستانی که دارن (برادر شينوبی ، برادر امير يا ...) بکشيد:rolleyes:. ببخشيد راه يه کم دوره وگرنه خودم تقديم ميکردم!:p

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
علي جان

ممنون براي اطلاع رساني قوانين فعلي

ما هم منتظر مي مانيم تا به كمك احسان جان بتوانيم بخش را شروع كنيم .

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
البته تحقق این امور بدون کمک و همیاری ادمینهای سایت به خصوص احسان عزیز میسر نیست.

ممنون از شما دوست عزیز که زحمت گذاشتن قوانین رو کشیدید . البته کمک ادمینهای عزیز ما در پیشبرد کار بسیار لازم است .

ضمننا اگر کمکی هم از دستم بر بیاد خوشحال میشم انجام بدم

سلام دوست من بسیار خوشحال خواهیم شد حضور دوستان است که مشارکت معنا پیدا خواهد کرد.

بايد كلمه سودجو در اينجا معني شود

دوست عزیز خوشحالم که شما به نکته مهمی اشاره کردید و معنی هم کردید ما با کسی که در خارج از فروم هر کاری می کند کاری نداریم ولی داخل فروم اجازه چنین کاری پیدا نخواهد کرد.

برادر فقط ممکنه در مورد مشارکت در خريد و قوانين آن هم صحبت کنيد. ممنون :happy:
!:p

سلام فریدای عزیز

حضور شما به عنوان یکی از یانیان و کسی که ایده اولیه را دادید باعث افتخار ماست . بسیار خوشحال هستم که شما همیشه بدون هیچگونه چشمداشتی سریالهای خود را در اختیار دیگران قرار میدهید و این مشارکت بدون شما بی معنی است . حضور شما باعث دلگرمی ماست .

موفق و همواره پیروز باشید.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اعلام آمادگی می نمایم!
39.gif

واقعا این پرشین تولز نمونه ست. تبریک میگم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا