• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت نام در قسمت بازار یابی سایت امازون

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
با سلام و احترام

دوستان من میخوام در قسمت بازاریابی سایت امازون ( محصولاتش رو بزارم تو سایتم به ازای فروش هر محصول پورسانت دریافت کنم ) ثبت نام کنم از کدام قسمت این کار امکان پذیره؟؟

ایا برای ثبت نام باید هزینه ای را پرداخت کرد؟؟

درامد ها رو هم میشود از طریق پی پال یا وب مانی دریافت و نقد کرد؟؟

ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی دارد در اختیارم قرار دهد
با تشکر

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
از اینجا می تونید ثبت نام کنید
affiliate-program.amazon. com
اما چند تا نکته هست:
اول اینکه فعلا ایران رو نداره شاید اضافه کنه چون این چند روز اخیر سیستم قطع بود گویا تعغییراتی دادنند باید دید چی میشه اما تا اون موقع نمی تونید با ای پی ایران ثبت نام کنید تو محله اول ایمیل میدید مرحله بعد پسورد تعیین می کنید بعد مشخصات سایت رو وارد می کنید سپس از شما شماره موبایل می خواد برا پین کد که شما اونو وارد می کنید بعد اکانت ساخته می شه و می تونید وارد پنل کاربری شید و یک ایدی منحصر به فرد به شما داده می شه که با اون ترکینگ می کنه امازون کالا های که توسط شما فروخته شده
شما از همون اول می تونی شروع به بازاریابی کنی اما بعد از اولین فروشت امازون سایت و اکانت رو تحت ریویو قرار میده تا تایید کامل بشه هم سایت شما هم اکانت شما بنابراین باید تمامی قوانین در مورد سایت و اکانت رو رعایت کنید امازون بسیار سخت گیر هست بخصوص در مورد سایت ها و محتویاتش قوانینشو با دقت بخونید و عمل کنید
پرداخت ها به سه صورت هست: امازون گیفت کارت چک پرداخت نقدی به حساب برای گیفت مینموم 10 دلار هست
همچنین می تونید از پارتنر های امازون استفاده کنید که اون ها پی پل دارن و ایران هم دارن اما مقدار زیادی از درامد شما رو بر می دارند به عنوان کار مزداما خوبیش اینه که چن تا سیستم بازاریابی رو با هم دارند مثل ای بی امازون و.... اینجا هم باید توسط اینا تایید بشید و بعد ادامه داستان!

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
درود
از اینجا می تونید ثبت نام کنید

اما چند تا نکته هست:
اول اینکه فعلا ایران رو نداره شاید اضافه کنه چون این چند روز اخیر سیستم قطع بود گویا تعغییراتی دادنند باید دید چی میشه اما تا اون موقع نمی تونید با ای پی ایران ثبت نام کنید تو محله اول ایمیل میدید مرحله بعد پسورد تعیین می کنید بعد مشخصات سایت رو وارد می کنید سپس از شما شماره موبایل می خواد برا پین کد که شما اونو وارد می کنید بعد اکانت ساخته می شه و می تونید وارد پنل کاربری شید و یک ایدی منحصر به فرد به شما داده می شه که با اون ترکینگ می کنه امازون کالا های که توسط شما فروخته شده
شما از همون اول می تونی شروع به بازاریابی کنی اما بعد از اولین فروشت امازون سایت و اکانت رو تحت ریویو قرار میده تا تایید کامل بشه هم سایت شما هم اکانت شما بنابراین باید تمامی قوانین در مورد سایت و اکانت رو رعایت کنید امازون بسیار سخت گیر هست بخصوص در مورد سایت ها و محتویاتش قوانینشو با دقت بخونید و عمل کنید
پرداخت ها به سه صورت هست: امازون گیفت کارت چک پرداخت نقدی به حساب برای گیفت مینموم 10 دلار هست
همچنین می تونید از پارتنر های امازون استفاده کنید که اون ها پی پل دارن و ایران هم دارن اما مقدار زیادی از درامد شما رو بر می دارند به عنوان کار مزداما خوبیش اینه که چن تا سیستم بازاریابی رو با هم دارند مثل ای بی امازون و.... اینجا هم باید توسط اینا تایید بشید و بعد ادامه داستان!

خیلی ممنون که پاسخ دادید
من تو قسمت وریفای کردن شماره موبایل مشکل دارم نمیدونم چه جوری باید پین را وارد کنم , وقتی روی دکمه call me now میزنم باهام تماس گرفته میشه ولی نمیدونم باید با پین چی کار کنم که وریفای بشه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
امازون سیستم وریفایش کمی فرق می کنه برا اینکه مطمئن بشه هویت اعلامی درست هست شما نمی تونی پین رو تایپ کنی بلکه باید اونو بخونی
اول گوش کنید پین رو بعد به اهستگی و ارامی و بلند پین رو تکرار کنید اگر کی ورد تاچ تون دارید کار راحتر است اگرنه باید پین رو براشون بخونید البته اونور خط هم ماشین هست و کل کار بطور سیستمی انجام میشه
اگر نشد دوباره لوگ اف بشین و بعد از لینک بالا لوگین کنید و مراحل رو طی کنید تا وریفای بشه

بالا