• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زیکس - طراحی لوگو ویژه برندهای بزرگ و معتبر

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
تعرفه هاتون رو برام میفرستید ؟
چند تا سفاش دارم
با سلام ؛

با اجازه آقا بهزاد عزیز ؛ می توانید از لینک زیر پلن های مختلف همراه با قیمت هاشون رو ببینید و پلن مدنظر خودتون رو خریداری کنید. برای خرید می توانید از بخش منوی بالای سایت روی گزینه " سفارش " کلیک فرمایید.

لینک انواع پلن ها : http://www.xeex.ir/plans.html

لینک سفارش : http://www.xeex.ir/order.html

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
تعرفه هاتون رو برام میفرستید ؟
چند تا سفاش دارم
سلام
ممنون جناب شهاب عزیز

بله قیمت ها توی سایتم هستم قربان اگر هم سوالی چیزی هست پ.خ بدین جواب میدم، چند ساعتی بیرون بودم

POPFA

Registered User
لایک‌ها
20
سلام داش لوگو رایگانم میزنی؟
میخام اسممو بنویسی
علیرضا شیخی

POPFA

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
خیر دوست عزیز. اگر صاحبخونه پس فردا اجاره نمیگرفت و رایگان این ماه رو باهام حساب میکرد می شد
ولی در حال حاضر نمیشه
پس حداقل یه فونت خوب رو برام خصوصی میکنی؟

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
داداش شما فقط لوگو میزنین؟ کارای گرافیکی یه سایت رو میتونین تحویل بگیرین؟ مثلا هر چی که لازم باشه تو یه قالب عمومی ، واسه همون فروشگاه اختصاصی طراحی بشه

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
داداش شما فقط لوگو میزنین؟ کارای گرافیکی یه سایت رو میتونین تحویل بگیرین؟ مثلا هر چی که لازم باشه تو یه قالب عمومی ، واسه همون فروشگاه اختصاصی طراحی بشه
کار رابط کاربری و قالب هم انجام میدم قربان ولی فقط پروژه های بزرگ و با بودجه بالا
کارهای کوچیک رو نمیگیرم، الان یک کار قالب سایت دستمه که مال یک پروژه خیلی خیلی بزرگ بنام نونما هست که فقط برای قالبش 2.5 میل بمن دادن. اونم فقط PSD نه کدش.
:)

خدای نکرده نگین کلاس میزاره طرف نه... چون کار اصلیم شده لوگو و تمرکز کردم روی این کار کارای دیگه رو فقط پروژه های بزرگ رو میگیرم.
بهرحال اگر خدمتی بشه بکنم آمادم.
ارادت

POPFA

Registered User
لایک‌ها
20
یه سوال داشتم
میشه مثلا از لوگویی که درست میکنید ما هم استفاده کنیم؟

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
یه سوال داشتم
میشه مثلا از لوگویی که درست میکنید ما هم استفاده کنیم؟
سلام، خیر به هیچ وجه. لوگویی که طراحی میشه در اختیار مالک اون لوگو هست و امتیازش بنام ایشون ثبت میشه.
حتی ممکنه از شما شکایت کنن و قانونی پیگیری کنن و درصورتی که از ما درخواست کنن ما هم حمایتشون میکنیم، لوگو و نماد باید اختصاصی و فقط برای یک برند باشه.
شما میتونین لوگوی خودتون رو داشته باشین چرا یک نماد ثبت شده رو می خواین استفاده کنین؟
:general511:

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام، خیر به هیچ وجه. لوگویی که طراحی میشه در اختیار مالک اون لوگو هست و امتیازش بنام ایشون ثبت میشه.
حتی ممکنه از شما شکایت کنن و قانونی پیگیری کنن و درصورتی که از ما درخواست کنن ما هم حمایتشون میکنیم، لوگو و نماد باید اختصاصی و فقط برای یک برند باشه.
شما میتونین لوگوی خودتون رو داشته باشین چرا یک نماد ثبت شده رو می خواین استفاده کنین؟
:general511:

طبق قوانین زیکس درصورت کپی برداری از طرح ها زیکس بصورت قانونی پیگیری میکنه و شما حتی خسارت هم باید بدین :general108:

بالا