• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دامین 4 حرفی دات کام 150.000 تومان - FBUU.COM

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
جناب شروین شما لازم نیست SEDO رو به من یاد بدی. شما اگه می دونستین بازار فروش دامین یعنی چه الکی خودتونو قاطی نمی کردین. من تو پی تی نیستم سایت ایرانی هم ندارم و سایت هام همه خارجیه و با اونا سرو کار دارم. قیمتی که من اینجا گفتم به نظر همه اونها خنده داره ! چون مفته و ضمنا اگه کسی 4 حرفی بدون عدد پیدا کنه که 2 تا از حروفش مثل هم باشن خودم می خرم. شما به من sedo یاد نده که من خودم خیلی دومین فروختم اونجا حتی دامین $7,500 اگه شما تازه یاد گرفتی این سایتو فکر نکن بقیه نمی شناسن.

smartchain شما مجبور نیستی بخری. ضمنا اگه قرار بود رنک و معنی داشته باشه اونم 4 حرفی چیزی پیدا کردی من ازت می خرم 500000 تومان نه 150000 تومان البته دات کام و بدون عدد

من دامین با رنک الکسا 35000 هم دارم اما محض اینکه بدونین برای این دومین مشتری حداقل 15000 دلاری هم هست.

به هر حال هیچ کدوم شما مجبور نیستین بخرین چون $250 مشتری هم دارم نه ایرانی که نمی دونه فرق IR و COM چیه

امیدوارم یه روز بشه ایرانی ها هم بیشتر تو سایت های خارجی بگردن تا از همه چیز بی اطلاع نباشن !
خب فکر کردی با این حرفات چیزی عوض میشه؟
من اگه لیست سایتامو ردیف کنم که ...
مهم نیست
برو به همونایی که XXX$ میخرن بده
نوش جونت
راستی اکسپایر شد برو بچ هستن تمیدید میکنن
43.gif

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
5000 تومنم نمیخرن!
1)دامین کاملا بیمعنی
2)هیچ رنکو ترافیکی نداره
3)خسته نباشی الانشم n تا 4 حرفی هست! 3 حرفی کام گیر بیاری این قیمت میخرن!
من نمیدونم چرا هر کی یه دامین زپرتی میگیره فکر میکنه باید میلیونی بفروشه
بهشم میگی بهش بر میخوره
فکر کرده ما این موهارو تو آسیاب سفید کردیم :D

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
دوستان دقت کنید ایشون فقط خواستن جنسی(سرویسی) رو بفروشتن،شما که قصد خرید یا پیشنهادی ندارید نباید ایشون و کارشون رو زیر سوال ببرید.
شاید ایشون بخواد دامینش رو به یک میلیون دلار بفروشه دلیلی نداره که شما بیایید حتما چوب لا چرخ ایشون بگذارید و...
هر کسی تو تجارت خودش سیاست خاص خودش رو داره پس برای کارهای خودش دلیلی داره.

تو ایران العان قیمت خیلی چیزها مشخصه مثلا شما یه پژو رو ناچارید به قیمت تعین کرده دولت بخرید اگر لازم داشتید میخرید اگرم که فکر میکنید بی انصافی هست و گروه حقی هم برای اعتراض نخواهید داشت. درسته یا نه؟
پس سعی کنیم این فرهنگ که تو تجارت دیگران دخالت نکنیم رو بهتره در خودمون بپرورونیم.

ضمنا من نه اشون رو میشناسم و نه قبلا با ایشون برخوردی داشتم.
فقط به عنوان یه کاربر قصد توضیح مطلبی رو داشتم.
وقت خوش

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
قیمت 150 میتونه یه قیمت معقول باشه برای این دامین . البته بهتره یه ریپورت از در امدی جاری که دامنه داره هم بدید .
در صورتی که این دامنه درامد خاصی نداشته باشه . فکر میکنم حداکثر 90 تومان ارزش داشته باشه . چون احتیاج به تبلیغات و گسترش داره .

من اگر فکر خاصی برای این دامین داشتم حاضر بودم تا 90 تومن رو براش بپردازم .

web87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم چرا هر کی یه دامین زپرتی میگیره فکر میکنه باید میلیونی بفروشه
بهشم میگی بهش بر میخوره
فکر کرده ما این موهارو تو آسیاب سفید کردیم :D

این تاپیک دعوای من و شماست؟ نمی خوای نخر مگه من گفتم باید بخری و نمی خوای بخری چرا اینجا پست می زنی؟

من از قبل از اون زمانی که شما tafrihi.com بزنی 1000 تا سایت داشتم. پس فقط شما تجربه نداری البته در زمینه دامین که مطمئنا تجربه نداری ! دامین 4 حرفی دات کام بدون عدد که 2 تا از حروفش مثل هم باشه خریدارم ! نبود؟!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
قیمت 150 میتونه یه قیمت معقول باشه برای این دامین . البته بهتره یه ریپورت از در امدی جاری که دامنه داره هم بدید .
در صورتی که این دامنه درامد خاصی نداشته باشه . فکر میکنم حداکثر 90 تومان ارزش داشته باشه . چون احتیاج به تبلیغات و گسترش داره .

بله اگه ترافیک یا درآمد داشته باشه که sdfsdfds.com هم آدم میخره
مسما اگه داشت چیزی همون پست اول میگفتن
یکی از معیار های دامین الکسا هست که اونم اگه داشت میگفتن

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
این تاپیک دعوای من و شماست؟ نمی خوای نخر مگه من گفتم باید بخری و نمی خوای بخری چرا اینجا پست می زنی؟

من از قبل از اون زمانی که شما tafrihi.com بزنی 1000 تا سایت داشتم. پس فقط شما تجربه نداری البته در زمینه دامین که مطمئنا تجربه نداری ! دامین 4 حرفی دات کام بدون عدد که 2 تا از حروفش مثل هم باشه خریدارم ! نبود؟!
این لینکای امضام واسه دوستامه من سایتامو تو ایران پابلیک نمیکنم :D

web87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممنون از نظرتون. درامد نداره و 150 تومان فقط و فقط به خاطر 4 حرفی و بدون عدد بودنشه 2 تا از حروف هم مثل هم ! به هر حال نظرتون برام ارزش داشت

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
نمیدونم شما LeapFish رو قبول دارید یا نه ؟ اما این سایت دومین شما رو 98 دلار قیمت گذاری کرده .
http://www.leapfish.com/domain_name_appraisal.php?url=fbuu.com

بهتره به جای این که الان بفروشیدش یه کمی روش کار کنید . تا کمی لینک بک و ترافیک پیدا کنه . اون موقع به قیمت بهتری میشه فروختش .

titan_550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک چیز بپم برام گریه کنید.
دامنه 3da.org را پیدا کردم گفتم فردا اعتبارمو شارژ می کنم می گیرمش فردا رجیستر شده بود!
البته دوست بی معرفتی این کار رو کرد!
به نظرتون چند می ارزید؟

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دامنه 3da.org را پیدا کردم گفتم فردا اعتبارمو شارژ می کنم می گیرمش فردا رجیستر شده بود!
به نظرتون چند می ارزید؟

هیچی!.net و .org سه حرفیش زیاده

صمنا اون لینکی که جناب mohsenshahbazi گذاشته سایت منو میگه
http://www.leapfish.com/domain_name_appraisal.php?url=pextra.com
$376.00 :D
یه سوم این قیمت همین الان میدمش کی میخواد!!!!
سوم مگه شماره موبایله که میگی 2 حرفش تکراریه رنده!

1000

Registered User
لایک‌ها
5
Edited

Last edited:

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرتون چند می ارزید؟

آقا چه خوب شد که این مسئله رو مطرح کردید، من چیکار باید بکنم که مورد مشابه برام پیش نیاد ؟؟؟

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچی
فقط قبل از اینکه ثبتش کنی به هر کسی نگو
همین;)

حرف شما صحیح هست، ولی بالاخره که باید به یک نفر بگم که برام ثبتش کنند. (چون کارت اعتباری خارجی ندارم.)
تکلیف چیست ؟؟؟؟ از کجا معلوم که اگر دامین خوبی بود، خودشون بر ندارند ؟؟؟؟

بالا