• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
:rolleyes: کسی میتونه یه لیست از کارای میازاکی به من بده؟میخوام بدونم کدوم کاراشو ندارم.پیشاپیش ممنون میشم ازش.:happy:
خوب شد گفتی;) به هوای اينکه ببينم کدوم کاراشو دارم رفتم يه ديدی زدم ديدم 2-3 تا از کاراشو يادم رفته بوده که به ليستم اضافه کنم:D. ليست رو من دوباره آپديت ميکنم چون 2-3 سری يه ديگه هم به جز اينا بهش اضافه شده!:D

ok اين لينک رو ببين همه چيز توش هست و از کاراش من اينا رو دارم (فکر کنم همش باشه!:p ):

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=51

Spirited away
grave of fireflies
whisper of the heart (ocean waves)
only yesterday
kiki's delivery service
mononoke hime
my neighbour totoro
porco rosso
castle in the sky
the valley of the wind
the cat returns
howl's moving castle

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام بر دوستان عزیز
من بعد از مدتها عضویت در PT تازه این تاپیک عالی رو پیدا کردم . خیلی جالبه که من فکر می کردم راجع انیمیشن اطلاعات زیادی دارم ولی وقتی پستهای شما را دیدم حسابی خجالت کشیدم . بابا شما به قول معروف انیمیشن شناسی را در این تاپیک نهادینه کردین !!! امیدرارم همینطور ادامه بدین و هر روز بیشتر از دیروز پیشرفت کنید .
دوست داشتم از دوستان بخوام که من رو هم بازی بدند ولی اینقدر شما با هم دوستین و مثل یک فامیل همدیگر را به اسم کوچیکو مهربون صدا می کنید که مه احساس غربت پیدا کردم .
به هر صورت موفق و شاد باشید بدرود .
سلام سلام :)

خوش اومدين:happy:. اميدوارم که شما هم به اين جمع دوستانه ما بپيوندين و از بودن در اينجا لذت ببرين.:D
يکی از جيزايی که منم در مورد اين تاپيک دوست دارم جو دوستانش هست:wub:. راستی من خواهر فريدا هستم ;)

يه لطفی هم بکنيد اين پست يا پست اول تاپيک رو بخونين که بدونين اينجا چه خبره!:happy: (البته اين پست آپديت شده):

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1031741&postcount=3482

و اميدوارم که بتونيم از اطلاعات شما هم استفاده کنيم.:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[ACG] Deltora Quest 04 [CED0AF49].​mkv
[ACG] Deltora Quest 05 [35FAE25E].​mkv

633793003684.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوشبختانه الان 6 تا سیدر براش پیدا شده
ولی هنوز هم سرعت من از 10 بيشتر نميشه!:( کم کم دق ميکنم!
36_1_4.gif

پس من چی بگم :blush:
برادر ليستتون چی شد؟ :eek:ميخوايم ليست نهايی رو بديم بيرون.;)
ممنون از شما برای توضیح این مجموعه حالا تورنتش هست من دانلود کنم؟
4.gif
مشتاق شدم ببینم
البته یه چند تا فیلم هم در حال دانلود هست ولی در هر حال دوستان اگه انیمه ای برای دانلود هست بگه که من هستم
برادر اينم لينک دانلود Fist of the North Star که در موردش تو pm حرف زديم. البته اينم از اون پروژه های طولانی مدت هست:blink:. من الان دارم live action ش رو دان ميکنم. ost ش رو هم نميخايم. اگه بتونين خوده سريال رو شروع کنين فکر کنم 6 ماه آينده تون پر شه!:p:lol: البته منم ميتونم کمک کنم. اگه خواستين بگين که بدونيم هر کدوم کدوم قسمت رو بر داشتيم.;)
ken.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزیز !من احتیاج به خرید یه دی وی دی پلیر برا روز مبادا دارم(مانیتور منهدم شده باید برم یکی بخرم الانم کافینتم!و از زور بی انیمیشنی همین روزا می رم هارگیری می کنم!) بگین چی بگیرم باهاش بشه انیمیشنا رو هم دید!;)
یاد خاطراتم الان افتادم!(ناز ترینش وقتی بود که اخر کابویزو برا سیمور تعریف کردم!)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اول تشکر واسه مسافر کوچولو
2)مرسی واسه توضیحی که درباره زیرنویسها دادید.
خواهش :happy:
داداش میثم گفت واسه نگاه کردن 1 کارتون با 1 زیرنویس فان ساب از ویندوز مدیاپلیر کلاسیک استفاده کنم و زحمت لینک رو هم کشیدن.(البته خودم دارمش).حالا چطوری باید 1 فایل زیر نویس رو با کارتونم باز کنم؟؟:blink:
اگه منظورت اينه که چه جوری زيرنويس کارتون ها رو فعال کنی، hard sub ها خودش به خودی خود فعال هست و احتياج اي نيست کاری بکنی. اگه soft sub باشه ميری تو قسمت Play بعد گزينه lyrics, captions, subtitles رو انتخاب کن و روی on تنظيمش کن. همين!:happy:
اگه منظورت اينه که خودت ميخوای زير نويس درست کنی، از خوده برادر ميثم بپرس . چون منم چيزی بلد نيستم!:p:(
این کارتون oh my god اسم اصلیش چیه؟
Ah My Goddess
درباره سایتو راست راستی کمک کردین.کم کم داشتم شک میکردم این بابا چرا همه جا اسمش هست؟
سايتو که حالا خوبه، کسی که خيلی معروفه نوبوناگا اودا هست:blink: که ماجراش طولانيه!:wacko:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیر جان سرشون شلوغه وگرنه منم مدتهاست که ثبت نام کردم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزیز !من احتیاج به خرید یه دی وی دی پلیر برا روز مبادا دارم(مانیتور منهدم شده باید برم یکی بخرم الانم کافینتم!و از زور بی انیمیشنی همین روزا می رم هارگیری می کنم!) بگین چی بگیرم باهاش بشه انیمیشنا رو هم دید!;))
سلام برادر شيان

يه چيزی که Divx Playback داشته باشه ولی بازم فايده نداره چون خيلی از divx هارو ساپرت نميکنه!:( و در نهايت فايل های mkv و ogm رو هم که هيچ کدوم نشون نميدن!:( البته شايد چيزه جديدی اومده باشه که من خبر نداشته باشم که اگه هست بگين، جزه واجباتی هست که بايد تهيه بشه!:D
یاد خاطراتم الان افتادم!(ناز ترینش وقتی بود که اخر کابویزو برا سیمور تعریف کردم!
36_1_20.gif

همينه سيمور ديگه کم پيدا شده!:p

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خواهر فریدا منو از قلم انداختی چرا؟
دوستان help
داداش میثم گفت واسه نگاه کردن 1 کارتون با 1 زیرنویس فان ساب از ویندوز مدیاپلیر کلاسیک استفاده کنم و زحمت لینک رو هم کشیدن.(البته خودم دارمش).حالا چطوری باید 1 فایل زیر نویس رو با کارتونم باز کنم؟؟

این کارتون oh my god اسم اصلیش چیه؟

اصلاح میشه استاد.راستش من بعد از خونه تکونی هنوز عینکم رو پیدا نکردم

درباره سایتو راست راستی کمک کردین.کم کم داشتم شک میکردم این بابا چرا همه جا اسمش هست؟

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:happy: در خواست عضویت!!

نی نی رو هم 1 جایی جا بدین که اینقدر احساس تنهایی نکنم

G7+1

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cover.jpg

خوب اينم 2 تا آهگ از اين خواننده.;) بی لهجه ترين اينگيليسی هست که من تا حالا از خواننده هاي ژاپنی شنيدم! :blink::Dهر 2 تا آهنگ جالبن! :happy:

[/QUOTE
قشنگ بودن .ژاپنیشم پیدا میشه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام دوستان عزیز !من احتیاج به خرید یه دی وی دی پلیر برا روز مبادا دارم(مانیتور منهدم شده باید برم یکی بخرم الانم کافینتم!و از زور بی انیمیشنی همین روزا می رم هارگیری می کنم!) بگین چی بگیرم باهاش بشه انیمیشنا رو هم دید!;)
یاد خاطراتم الان افتادم!(ناز ترینش وقتی بود که اخر کابویزو برا سیمور تعریف کردم!)
فکر کردی .. من یکی دیگه از استعدادهام اینه که اگه آخر فیلم رو یکی لو بده واسه ام ... میتونم فراموشش کنم ... از اون استعدادهای بدردنخور !!! ...
wassat.gif

مثلا الان دیدن Blood+ رو به تاخیر انداختم ... تا آخرش رو که دوستان زحمت کشیدن لو دادن فراموش کنم ...
Count_Sheep.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اينيکه برادر ميثم ميگن رو من خيلی شنيدم و خيلی ازم سوال شده! :blink: تا به هر کسی ميگی من انيمه دوستم اولين سوالشون همينه!:eek: جوابی هم که خودشون ميدن هم همينه!:wacko::p

ولی اينيکه سيمور گفت جالب بود:D، من تا حالا نشنيده بودم!:cool:
دقیقا با این گفته برادر میثم موافقم ... اولین کارتون شرقی که دیدم فوتبالیستها بود و همیشه از خودم می پرسیدم چرا اینا اینقدر چشاشون گندست؟ بعد وقتی اولین فیلم ژاپنی چینی دیدم برای خودم همین دلیل رو اووردم
این بحث جالبه و من درباره اش خیلی مطلب خوندم ... اون چیزی که الان می دونم اینه که " چشمای گنده ، دهان و دماغ کوچولو و .... ، ندرتا به عقده حقارت ژاپنی ها و اینجور چیزا برمی گرده " ... در واقع بحث ، خیلی کمتر روانشناختی و درعوض ، بیشتر جامعه شناختی هستش ...
169.gif

Osamu Tezuka که بهش میگن " پدر مانگا " ، اولین کسی بود که اینجور چشمها رو مد کرد ... خودش گفته که تحت تاثیر اغراق موجود در انیمیشن های امریکایی بوده ... و ضمنا معتقده که " چشمهای گنده ، احساسات رو بهتر نشون میدن " ...
square.gif

اما نمیشه انکار کرد که بین جامعه شناسا دودستگی وجود داره ... یعنی یه گروه میگن اینا می خوان خودشون رو وصل کنن به غربی ها و خودشون رو بعنوان غربی ، " شناسایی " کنن ... و گروه دیگه میگن اصلا کاراکترهای موبور و چشم گنده ، واسه ژاپنی ها نمادی از "هویت غربی " نیست و خیلی راحت اونا رو بعنوان " ژاپنی " می پذیرن ... ( خیلی مهمه این نکته ، دوباره بخونین این پاراگراف رو !! )
coffee(1).gif

مطالعه کنید ( مخصوصا فریدا ) : Do Manga Characters Look White ( مقاله بسیار عالی در همین رابطه )

از همین مقاله زیبا :
It should come as no surprise, then, that Japanese readers should have no trouble accepting the stylized characters in manga, with their small jaws, all but nonexistent noses, and famously enormous eyes as “Japanese.”

پی نوشت : الان این قضیه در شکل کلی ترش ، یعنی Cuteness ، کاملا شکل دیگه ای به خودش گرفته و جزئی از فرهنگ ژاپنی محسوب میشه ... یعنی این چشمای گنده و کاراکترهای cute تبدیل شدن به نماد فرهنگ ژاپنی
279.gif
... یعنی این بار اومدیم سمت بحث زیبایی شناختی ... ( مطالعه کنید )

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کردی .. من یکی دیگه از استعدادهام اینه که اگه آخر فیلم رو یکی لو بده واسه ام ... میتونم فراموشش کنم ... از اون استعدادهای بدردنخور !!! ...
wassat.gif

مثلا الان دیدن Blood+ رو به تاخیر انداختم ... تا آخرش رو که دوستان زحمت کشیدن لو دادن فراموش کنم ...
Count_Sheep.gif

برادر با خیال راحت بشین نگاه کن چون من تمتم 50 قسمت رو دیدم .آخر نفهمیدم بچه ها مردن یا زنده موندن
این استعداد درخشان باعث میشه چند بار بتونی 1 سریال رو ببینی:p

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0

;) مطالب برادر سیمور کاملا تائید میشه.بیشتر اغراقه که یه جورایی توی سبک کاریشون جا افتاده.
ولی اونا با این اغراق نمیخوان خودشون رو به جایی وصل کنن.!!حتی گاهی میخوان تفاوت و سبک شرقی خودشون رو نشون بدن.​

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بحث جالبه و من درباره اش خیلی مطلب خوندم ... اون چیزی که الان می دونم اینه که " چشمای گنده ، دهان و دماغ کوچولو و .... ، ندرتا به عقده حقارت ژاپنی ها و اینجور چیزا برمی گرده " ... در واقع بحث ، خیلی کمتر روانشناختی و درعوض ، بیشتر جامعه شناختی هستش ...
169.gif

Osamu Tezuka که بهش میگن " پدر مانگا " ، اولین کسی بود که اینجور چشمها رو مد کرد ... خودش گفته که تحت تاثیر اغراق موجود در انیمیشن های امریکایی بوده ... و ضمنا معتقده که " چشمهای گنده ، احساسات رو بهتر نشون میدن " ...
square.gif

اما نمیشه انکار کرد که بین جامعه شناسا دودستگی وجود داره ... یعنی یه گروه میگن اینا می خوان خودشون رو وصل کنن به غربی ها و خودشون رو بعنوان غربی ، " شناسایی " کنن ... و گروه دیگه میگن اصلا کاراکترهای موبور و چشم گنده ، واسه ژاپنی ها نمادی از "هویت غربی " نیست و خیلی راحت اونا رو بعنوان " ژاپنی " می پذیرن ... ( خیلی مهمه این نکته ، دوباره بخونین این پاراگراف رو !! )
coffee(1).gif

مطالعه کنید ( مخصوصا فریدا ) : Do Manga Characters Look White ( مقاله بسیار عالی در همین رابطه )

از همین مقاله زیبا :

پی نوشت : الان این قضیه در شکل کلی ترش ، یعنی Cuteness ، کاملا شکل دیگه ای به خودش گرفته و جزئی از فرهنگ ژاپنی محسوب میشه ... یعنی این چشمای گنده و کاراکترهای cute تبدیل شدن به نماد فرهنگ ژاپنی
279.gif
... یعنی این بار اومدیم سمت بحث زیبایی شناختی ... ( مطالعه کنید )
ترجمه میکنم .

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از شما برای توضیح این مجموعه
حالا تورنتش هست من دانلود کنم؟
4.gif
مشتاق شدم ببینم
قابلی نداشت:D ...خواهر فریدا زحمت تورنتو کشیدن.
مرسی خواهر جون:happy:

البته بدون در نظر گرفتن خواهر jini .موقع توزیع مبلغ رو به پیغام خصوصی میفرستم.
برادر چرا بدون من:( :( ...یعنی دیر اعلام کردم ؟!!

بالا