به غیر از Fate, Stay, Night کدوما رو میخوای؟
فعلا یه 13 قسمت Jigoku_Shoujo_Futakomori و 5 قسمت the third و 5 قسمت Melancholy of Haruhi Suzumiya
لیست کارتونها که در صفحه rapidshare بود دیگر نیست
دانلود نكنيد كه خود گروهشون گفتن كه ايراد داره دارن روي ورژن دو كار ميكنه
سلام به همگی
خوب از اخبار خوب شروع کنيم، البته امروز اخبار بد نداريمولی اين برای سپهر و دنيل هست که يه کم ذوق کنن و بالا و پايين بپرن
:
فکر کردی .. من یکی دیگه از استعدادهام اینه که اگه آخر فیلم رو یکی لو بده واسه ام ... میتونم فراموشش کنم ... از اون استعدادهای بدردنخور !!! ...
مثلا الان دیدن Blood+ رو به تاخیر انداختم ... تا آخرش رو که دوستان زحمت کشیدن لو دادن فراموش کنم ...
راستش يه ساعت پيش که من نگاه کردم مشگلی نداشت!:blink:دانلود نكنيد كه خود گروهشون گفتن كه ايراد داره دارن روي ورژن دو كار ميكنه
بعد از عید ایشالا ...قسمت بولد شده کاملا تأييد ميشه ^_^ حالا 15 درصد باقي مانده اش کي درست ميشه؟
و
درست میگی .. منظورش پلیره ... بحث هم اینه که اکثر پلیرها ، یه سری کدک های مشخصی رو ساپورت می کنن ... حالا در نظر بگیر که این انیمه ها با دهها کدک صوت و تصویر مختلف منتشر میشن که شاید خیلی هاشون حمایت نشه ...ناواردي منو ببخشيد ولي Plextor مگه پلير همينجوري هم داره؟ آخه من فکر کنم برادر شيان منظورشون دستگاه پخش DVD که به تلويزيون وصل ميشه بود نه دي وي دي رام چون مانيتور ندارند که بتونند توش چيزي رو تماشا کنند :wacko:![]()
تو که اصلا سرمنشاء قضیه بودی !! ...استعداد به درد بخوریه اتفاقا ... من که هر کار می کنم نمی تونم آخر cowboy bebop رو که برادر شیان لو داد فراموش کنم![]()
راستی منم جزو مزه زداهای blood بودم؟![]()
![]()
کسی Baba Gabalunga رو نشناخت؟
راستی papa یا baba:blush: ?(ازون سوتیا)
Papa gambalunga:blush: :blush:
کاشکی یه راهنمایی میکردین از کجا میشه opening رو گرفت!!
نميدونم چرا هرچي ميخونم هيچي نميفهمم:blink:
حالت 1) باز دارين قلمبه ....حرف ميزنيد
حالت 2) من وقت خوابم گذشته:blink:
:lol: :lol: :lol:
مردم از خنده!
همون بابا لنگ درازه ، ولی به آلمانی!
:lol: :lol: :lol:
کسی Baba Gabalunga رو نشناخت؟
راستی papa یا baba:blush: ?(ازون سوتیا)
Papa gambalunga:blush: :blush:
کاشکی یه راهنمایی میکردین از کجا میشه opening رو گرفت!!
ببين اين بدردت ميخوره
نميدونم ايتالياييه يا آلماني
اديت:دوست عزيز اون اسمي كه نوشتي اسم ايتالياييه بابا لنگ درازه اسم آلمانيش Das Geheimnis von Daddy Langbein
اينم اسمش به زبانهاي ديگه
Daddy-Long-Legs
Das Geheimnis von Daddy Langbein (German)
My Daddy Longlegs
Papà Gambalunga (Italian)
Papa longues jambes (French)
Papá piernas largas (Spanish)
Tajemniczy Opiekun (Polish)
صاحب الظل الطويل (Arabic)
私のあしながおじさん (Japanese
من به یه نتیجه ی بسیار مهمی رسیدم در مورد اینکه چرا اینقدر از کاراکتر Haji خوشم میاد...![]()
![]()
به این دلیل =>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کاش زودتر ميگفتی برادر!خودشون توي سايتشون گفتن ending karaoke اشتباه بوده درستش كردن
يعنی 2 تا dvd.طبق گفته خواهر لینخو شخص تازه وارد می تواند یک سریال 50 قسمتی
یا دو تا 25 تایی و ... سفارش بدهد خب این یعنی چند تا دی وی دی؟ بعد تکلیف انیمه هایی که جناب لورد سیاه(سفارش شهرستان) ندارند چه می شود؟ راستی سریال Gilgamesh را باید به من مجانی بدهید!!