باسلام
Vodafone-HG556a مدل مودم
نسخه فریمور روی مودم من Software Version: V100R001C10B050SP01 این بود اینرنت وصل بود برنامه V100R001 C10 B083 را زدم اینترنتم قطع شد مودم ریست کردم دباره کانفیک کردم بازم اینترنت وصل نشد
پشت مودم من Hw Version: HG55VDFA Ver.c
سلام.آیا مودم فلشی e3372(ظاهرا از برند هواوی میباشد) که اینترنت همراه نسل چهارم ایرانسل را ساپورت میکند با مودم هواوی ودافون hg556a مچ هست؟یعنی درصورتیکه آنرا به درگاه 3g مودم هواوی ودافون 556 وصل کنیم آیا میتوانیم از اینترنت نسل چهارم ایرانسل روی سیستم کامپیوتری خانگیمان استفاده کنیم؟(در صورتیکه در محدوده پوشش اینترنت 4g ایرانسل باشیم), و در نهایت آیا شما مودم تر جی که نسل چهارم اینترنت همراه را ساپورت کند و با مودم هواوی ودافون hg556a هم مچ باشد دارید یا نه؟متشکرم.
با تشکر از جوابتان. مودم تری جی e-3372 ایرانسل(اینکه میگویم تری جی به عادت هست و منظورم مودم فلشی میباشد) قطعا نسل چهارم اینترنت همراه را ساپورت میکند.برای دیدن توضیحات فنی اش خودتان میتوانید این لینک که از سایت اصلی ایرانسل میباشد را مشاهده کنید.سوال من فقط این بود که مودم تری جی e-3372 با مودم هواوی ودافون hg556a مچ میباشد یا نه؟ممنون میشوم که پاسخ دهید.در ضمن برند این مودم 3372 ظاهرا هواوی میباشد.
سلام
در تنظیمات مودم بخش وای فا , مودهای مختلفش را امتحان کنید یا یکبار ریست سوزنی به روشی که اقا مصطفی در چند صفحه قبل گفتند انجام بدید
.
قیمتهای جدید تا پایان ۱۰ ابان
N:120
N+:125
G:80
$$$
با تشکر از جوابتان. مودم تری جی e-3372 ایرانسل(اینکه میگویم تری جی به عادت هست و منظورم مودم فلشی میباشد) قطعا نسل چهارم اینترنت همراه را ساپورت میکند.برای دیدن توضیحات فنی اش خودتان میتوانید این لینک که از سایت اصلی ایرانسل میباشد را مشاهده کنید.سوال من فقط این بود که مودم تری جی e-3372 با مودم هواوی ودافون hg556a مچ میباشد یا نه؟ممنون میشوم که پاسخ دهید.در ضمن برند این مودم 3372 ظاهرا هواوی میباشد.