سلام
2 تا لینک برای مودم N : اولی برای کسانی که لینوکس دارند تا بتوانند به راحتی کاستوم فریم ور بزنند
دومی برای دریافت فریم ورهای کاستوم برای دارندگان مودم N .افزایش سرعت . انتن دهی و ...
باید با گوگل ترنسلتر ترجمه کنید یا با مرورگر گوگل کروم باز کنید
دوستان اگر اطلاعات و فریم ور جدید پیدا کردید اینجا اعلام کنید تا بقیه هم استفاده کنند
سلام
دستگاه من ورژنش V100R001C10B061SP01 هست چقدر قدیمیه؟ . مانند عکس هایی که از پنل روتر دیدم تنظیمات upnp و vpi/vci و security و … نداره . فقط
Vodafone DSL Router
Service Status
Applications
Router
WiFi
HSPA
Administration
HOME NETWORK
Connected Equipment
Hard Disk
Printer
FTP
DLNA
اینارو داره . چه کاری باید انجام بدم ؟
در ضمن من هم مشکل قطعی وای فای دارم بعد از 2 3 دقیقه قطع میشه .
سلام
با اجازه استارتر!
من یک مودم وادافون سری N دارم که پارسال از همین اجمن البته یکی دیگه از کاربران خریدم.
خواستم بفروشمش. اول....
با تشکر
خیلی ممنون از توجهتون
هنوز موفق نشدم ورژن 83 رو درست آنلاک کنم، نسخه ای که گفتن از قبل آنلاک شده هم همون صفحه مودم 3G رو نمایش میده.
اما متوجه شدم عملکرد MAC Filtering بخش وایرلس باگ داره و باعث این هنگ کردنهای مودم میشده چون من شبکه رو Open گذاشتم و دستگاه های خودمو اونجا allow دادم.
بعله اینجا پورتها و پروتکلها رو به بازی میگیرن!
نتیجه اش هم همین میشه که ملت از کار و زندگی میفتن...
فکر کنم بشه حل کرد مشکلات رو، احتمال زیاد اینه که هنوز در مورد کانفیگ یا بعضی قابلیتها خوب تنظیم نکرده باشم.
خیلی ممنونم
------------------------------- آپدیت ---------------------------------
خب خوشبختانه مشکل من بلاخره حل شد. بعد از چند روز سر و کله زدن با تنظیمات مختلف!
ورژن 83 علاج مشکل بود که دوست خوبمون گفتن اما مشکل اینجا بود که شیوه ی اصطلاحا "آنلاک" در بعضی شرایط جوابگو نبود.
با خوش شانسی موفق شدم یک فروم چینی رو پیدا کنم که در مورد همین نسخه ی 83 بحث میکردن و اونجا راه حل درست رو از سایت پشتیبانی هووای در چین دانلود کردم.
اساسا چیزی لاک نشده که آنلاکی لازم باشه. این فریمور همونطور که همه میدونن برای کشور اسپانیا هست لذا تنظیمات دیفالت هم برای کلاینت ودافون در اون کشور انجام شده - فقط لازمه تنظیمات رو در پنل تغییر داد.
در این مورد - قابلیت tr-069 client که در بخش management تنظیمات مودم وجود داره تنظیمات دیفالتی داره و فعال هم هست. این باعث میشه مودم سعی کنه به سرور متصل بشه و تنظیمات اتوماتیکی رو دریافت کنه که نهایتا چون ما کلاینت ودافون نیستیم موفق نمیشه و رفتار مختلف (و ظاهرا عجیبی) رو نشون میده. ضمن تشکر از کمکای دوستان مختلف در این تاپیک از کسانی که فریمور 83 یا 77 رو ریختن و مشکل دارن دعوت میکنم از صفحه ی زیر دیدن کنن - تنظیمات رو در بخشهای مختلف طبق تصاویر موجود در اونجا انجام بدن و هر مرحله دکمه ی save رو بزنن که ممکنه البته چندبار مجبور به تحمل زمان ریست شدن دستگاه بشن اما ارزشش رو داره چون این نسخه واقعا مشکلات قبلی رو مرتفع میکنه:
��ΪHG556A�ִ��������B083�����¹̼���������ϸ���ý�ͼ��|������̸ - ����֮��
نیازی به تلنت یا دستکاری فایلی نیست - اگر قبلا تنظیمات رو به این شکل دستکاری کردید از اول فریمور رو بریزید و دیفالت فکتوری رو اعمال کنید.
من ورژن 83 رو تست کردم و DNS رو از خود PVC دریافت میکنه بدون مشکلٰ ضمنا وایرلس و لن رو هم چک کردم مشکلی نیست - گوگل و... هم براحتی باز میشن
دریافت فریمور 83 و تصاویر مربوط به تنظیمات که در صفحه بالا هم موجود هست البته:
HG556aV100R001C10B083.rar-[压缩包]–华为网盘|资源共享-文件备份-免费网络硬盘
، مودم چون نیاز هست زمان زیادی روشن باشه و بجز تمیزی ،دمایی که مودم هم قرار گرفته مهمه چون دمای بالا عمر قطعات رو بشدت کاهش میده و همچنین میزان عمر چیپست وای فای و دیگر قطعات مودم محدود هست !سلام.شخصا اعتقاد دارم مودم نو و دست دوم تفاوتی با هم ندارند به شرط سلامت البته. مودم شما قیمت ۷۰تا۹۰ ارزش خرید دارد.
بقیه اش بر میگردد به خریدار و نحوه ارسال و ...
دوستانی که تمایل به خرید از این دوستمان دارند فقط پیغام خصوصی به ایشان بدهند.
ممنون
حرف شما درسته.ولی توجه کنید صحبت من در مورد مودم ذکر شده است. طول عمر چیپستهای برادکام بالای بیست سال است هر چند به نظر من تا ده سال اینده تکنولوژی تغییر خواهد کرد و مودمهای حاضر کاربردی نخواهند داشت. با توجه به یکساله بودن این مودم و طول عمر مفیدش,من تفاوت خاصی بین نو و کارکرده اش قرار نمیدهم.به شرط سلامت. و بازه قیمت پیشنهادیم بر این اساسه، مودم چون نیاز هست زمان زیادی روشن باشه و بجز تمیزی ،دمایی که مودم هم قرار گرفته مهمه چون دمای بالا عمر قطعات رو بشدت کاهش میده و همچنین میزان عمر چیپست وای فای و دیگر قطعات مودم محدود هست !
بسته به نوع چیپست ، میزان کارکرد ، پاور و عوامل دیگه یه میزان عمر مشخصی داره که قطعا کم شده !
من پرس و جو کردم گفتن بستگی به نوع از یکسال تا نود... !
اطلاع دارید چیپست وای فای ralink موجود در این مودم چقدر عمر میکنه ؟حرف شما درسته.ولی توجه کنید صحبت من در مورد مودم ذکر شده است. طول عمر چیپستهای برادکام بالای بیست سال است هر چند به نظر من تا ده سال اینده تکنولوژی تغییر خواهد کرد و مودمهای حاضر کاربردی نخواهند داشت. با توجه به یکساله بودن این مودم و طول عمر مفیدش,من تفاوت خاصی بین نو و کارکرده اش قرار نمیدهم.به شرط سلامت. و بازه قیمت پیشنهادیم بر این اساسه
ممنون از شما بابت شرکت در گفتگو ها