• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم پنیر هستش که بدون نون میخورن؟ :|

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
عزیز به اینا میگن پنیر نروژی! اصل این پنیرها اولین بار اونجا درست شده بعد به کشورهای دیگه رفته! تقریبا اونجا رایگانه یعنی دولت رایگان میده به مردم ولی بیاد ایران خیلی گرونه نزدیک کیلویی 100 تومان شاید باشه

از شیر بز هم اکثرا درست میشه

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246
این نوع پنیرها بعضا سالها زمان میبره تا به طعم واقعی برسه و قیمتشون هم به نسبت بالاست.
در اصل پنیر این ها هستند و چیزی که ما میخوریم پودر آب پنیر یا شیر خشک و نگهدارنده است.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
این عکسها که گذاشتید چندین نوع پنیره اما یکی از معروفهاش که تو ایران هم هست .بهش پنیر گودا میگند.اینها هم که تو عکسه اکثرا گودا است

https://www.google.com/search?q=Gouda cheese&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=noyKVI-wKMvmUv7qg4AB&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=849

ویکی:
پنیر خاودا یا پنیر گودا پنیری تقریبا سفت و زردرنگ است که از شیر گاو درست می‌شود. خاودا نام شهری در هلند است. این پنیر به‌صورت خام یا پخته در پیتزا، لازانیا، سالاد، صبحانه، سوپ، سس و شیرینی استفاده می‌شود.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
من یک بار از هایپر استار گودا کاله خریدم خالی خوردم دوست نداشتم لای نون اسنک آب بشه طعمش خیلی بهتره

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
ممنون ولی اگه این منظورتونه گودای کاله 2022446.jpgاینه؟ این که همه جا هست
خودم یبار خریدم اینقد مزش بد بود ریختمش تو سطل
دقیقا انگار فلفل رو با خامه قاطی کردن بش میگن پنیر o_O

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
نه این نبود یک قالب بزرگ استوانه ای بود تو هایپر برش داده بودند مقدار 100گرمی می فروختند(البته فروشنده اش گفت مال اونها است ما بریدیم) چون مال خیلی وقت پیشه مزه اش یادم نیست اما منم دوست نداشتم نصف بیشترش موند تو یخچال ریختیم بیرون .

من خارجیش را نخوردم اما یکی دوستام آلمان رفته بود میگفت از این پنیر زردا برامون آوردند اصلا دوست نداشته(اسمشو نمی دونست شاید گودا یا هر پنیر زرد دیگه بوده) شاید کلا مزه پنیرشون با ما سازگار نیست

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
صد نوع پنیر داریم!
اکثرشم می‌شه خالی خورد!

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
من پنیر قهوه ای خوردم ، تقریبا قیافش شبیه همون عکس اولی هست. تو کشورهای حوزه اسکاندیناوی مرسومه. به شدت پنیر بد مزه ایه ! البته به ذائقه ما ایرانی ها. همونطور که پنیر ایرانی ما برای اونها بد مزست. البته پنیر خالی خوردن رو من تا حالا ندیدم. ولی مربا (مارمالاد) با نون میخورن خیلی هم خوشحال :general106: آخه مربا بدون کره یعنی چی واقعا.

بالا