• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل که داره دیوونم میکنه!

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
درود بر رفقا
دوستان مدتی هست که وقتی با فایرفاکس کار میکنم وسط کار مثلاً وسط پست زدن توی همین پی تی فایرفاکس خودبخود بسته میشه و هر چی نوشتم میپره و باید از دوباره پست بزنم که واقعاً آزار دهنده است...
نوشته هم توی پیش نویسها ذخیره نمیشه یعنی سایت میزنه ذخیره شد اما نمیشه
دهنم سرویس میشه بخوام پست بزنم برا یه تاپیک شاید یک ساعت باید وقت بذارم که واقعاً دیوانه کننده است...
لطفاً راهکار بدید
و یه مشکل دیگه
مدتی هست یه سری تبلیغات به طور خودکار توی مرورگرهام چه فایرفاکس چه کروم میاد که باید هر بار که صفحه ای رو لود میکنم دونه دونه ببندمشون!
ادوانزها رو پاک کردم همه بهتر شد یه کم اما همچنان مشکل وجود داره
لطفاً کمک کنید اگه واقعاً راهکاری رو بلدید.
ممنون

RpR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دادش من چند سالی با با اینترنت سر کار دارم چنین مشکلی نداشتم ولی چند راه حل پیشنهاد میکنم به شما
برو کنترول پنل یه کاربر( USER ) دیگه بساز الان سیستم پر از ویروس و تروجان و worm و Spy .... شده فایر فکس پاک کن تمام کوکی و ... همه چی فکر کنم این جوری درست میشه

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
با یه برنامه Uninstaller فایرفاکس و پاک کن. پوشه ی Temp ویندوز + ریجستری + فایل های مربوط به فایرفاکس در پوشه ی AppData رو پاک کن. آخرین نسخه ی فایرفاکس و دانلود و نصب کن.

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
ممنون دوستان منتظر راه حل ساده تر و بهترم
خودم حدس میزنم رمم خراب شده باشه

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319
اگه مشکل سخت افزاریه با برنامه SiSoftware Sandra آنرا تست کن ، نسخه Trial آن در سایتش برای دانلود هست

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319
در قسمت hardware بخش mainboard همان برنامه ای که گفتم کلیک کن مشخصات اجزای مختلف متصل به مادربورد از جمله رمها رو می گه و اینکه باس اسپید آنها چند هست که اگر رمها خراب باشه در انتهای آن یک توضیحاتی در مورد آنها می نویسه ،حتی می تونی در بخش benchmarks بخش memory controller آنها رو تست کنی هر بخش این قسمت یکی از فاکتورهای رم رو تست می کنه ولی در آن زیاده روی نکن چون در صورت ضعیف بودن قطعات کامپیوتر ممکن هست به آنها آسیب برسه ، اگر خیلی اصرار داری دقیق بدونی رمهات خرابه یا نه آنهارو بطور تکی در مادر بورد قراربده و کامپیوتر را روشن کن که اگه خراب باشه ارور میده

Last edited:

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319
کامپیوترتو ویروس یابی کن ببین مشکل ویروس نداره؟
اگر مشکل نرم افزاری باشه آخرش اگه هیچ کاری جواب نداد می تونی System Restore کنی و بعد
آن وضع کامپیوترت برمیگرده به قبل ایجاد این خرابیها که این در صورتی جواب میده که قبل خرابی Restore Point جدید
درست کرده باشی وگرنه وضع کامپیوترت بعد آن ممکن هست برگرده به دوران خیلی قبل و آپدیتهات هم از بین بره

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
ممنون تست میکنم فعلاً وقت ندارم اعلام میکنم

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
مشکل از ویروسه
الکی نگین از سخت افزاره

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
ربطی به ویروس نداره فایرفاکیس برا همه ایطوریه تنها راهش اینه هر چند وقت یه بار تمام کوکی ها و کش ها رو پاک کنی کامل
شما کوکی و کش ها رو پاک کردی؟؟؟؟؟

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
مشکل از ویروسه
الکی نگین از سخت افزاره

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

ربطی به ویروس نداره فایرفاکیس برا همه ایطوریه تنها راهش اینه هر چند وقت یه بار تمام کوکی ها و کش ها رو پاک کنی کامل
شما کوکی و کش ها رو پاک کردی؟؟؟؟؟
مرسی از دوستان آنتی ویروس آپدیت نیست بنظرم بهترین کار اینه که فعلاً آپدیتش کنم
ضمناً این مشکل فقط مربوطبه فایرفاکس نیست جدیداً فولدرها هم همینطوری یهویی میبنده باید از ویروس باشه

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
خب دقیق نمیشه گفت ویروس !

شاید یک برنامه مخرب از طریق اینترنت یا دستگاه های ذخیره قابل حمل به سیستم شما وارد شده و در انجام صحیح کارها دخالت میکند !

ابتدا شما باید نوع ویروس را پیدا کنید که برنامه های زیادی در این زمینه هست ! سپس به کار نابود کردن آن بپردازید
کرم ها و تروجان ها بیشتر این کار رو انجام میدهند که شاید برنامه اینا جدید بشه و نرم افزارهای خاصی بتونند آنها را پاک کنند

به نظر من ابتدا بایستی سیستم خود را اسکن نمایید سپس به نابودی بپردازید !

پ.ن : راه حل ساده فقط یه مدت محدود شما رو از شر ویروس ها خلاص میکنه . دنبال یه راه حل تکمیلی و کامل باشید

بدرود

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
دوستان مشکل از ویروس بود ممنون از همه

بالا