• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا امروز رفتم جمهوری یه Canon PowerShot S3 IS گرفتم. به نظر دوربین خیلی خوبی میاد. اونجا هم یه بنده خدا مشتری دیگه هم بود گفت منم از همین دوربین گرفته بودم خیلی راضی بودم. حالا سوال من اینجاست که یه مرجع مناسب (ترجیحا فارسی) برای یاد گرفتن منوها و کار این دوربین که کامل و جامع باشه کجا میشه پیدا کرد؟

دوربین واقعا عالی هست، مبارکت باشه و امیدوارم عکسهای خیلی خوبی باهاش بگیری. مرجع فارسی که نمیدونم، من که با گارانتی آفومار گرفتم دفترچه راهنمای خلاصه شده فارسی داشت. البته مال من 350D هست.
ولی سعی کن همون دفترچه انگلیسیش رو بخونی، بهترین راهنما هست. معمولا زبانش زیاد سخت نیست و همه هم با شکل توضیح داده شده.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوربین واقعا عالی هست، مبارکت باشه و امیدوارم عکسهای خیلی خوبی باهاش بگیری. مرجع فارسی که نمیدونم، من که با گارانتی آفومار گرفتم دفترچه راهنمای خلاصه شده فارسی داشت. البته مال من 350D هست.
ولی سعی کن همون دفترچه انگلیسیش رو بخونی، بهترین راهنما هست. معمولا زبانش زیاد سخت نیست و همه هم با شکل توضیح داده شده.

مرسی عزیز. اتفاقا منم میخواستم 350D بگیرم ولی فکر کنم برای شروع دیگه خیلی حرفه ای باشه.
photosmile.gif
اینی که من گرفتم یکی از مزیتایی که داره گارانتیشه که برای پارس الرمس زده. منبع انگلیسی هم خوب خیلی زیاده هم تو نت هم کتاب و ... الان توهمین امضای خودم 2 نمونش هست. میخواستم ببینم فارسی چیزی هست یا نه. البته با انگلیسی هم مشکلی ندارم و میتونم راحت بخونم. به هر حال ممنون. عید همگی هم پیشاپیش مبارک.
foryou.gif

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
نه پاناسونیک توصیه نمیشه..همون A540 کیفیت بهتری داره..
ا 570 هم که هنوز نیومده.. تازه معرفی شده.. واگه هم بیاد قیمتش بالاتر از قیمتیه که گفتین ..200تومن.

سلام ، دوست عزیز من دیروز رفتم و همون کانن رو گرفتم ولی مدل A550 ، میشه لطف کنید و بگید آیا این دوربین خوبه یا Olympuse FE180 منتظرم . ممنون

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ، دوست عزیز من دیروز رفتم و همون کانن رو گرفتم ولی مدل A550 ، میشه لطف کنید و بگید آیا این دوربین خوبه یا Olympuse FE180 منتظرم . ممنون

البته اساتید جواب بدن مطمئنا بهتره و کاملتر ولی با یه مقایسه ساده بین یه سری امکانات 2 تا دوربین میشه خیلی چیزا دستگیر آدم بشه.

شما این لینک رو که مربوط به مشخصات Canon هست رو ببین و با این لینک که مربوط به مشخصات Olympus مقایسه کن.

مثلا چند تا تفاوتشون اینه که Max Res کنون 7.1 مگاپیکسل و برای المپیوس 6 مگاپیکسل.

تفاوت سرعت شاتر 2 تا دوربین خیلی جالبه که مینیمم سرعت شاتر کنون 15 ثانیه هست و برای المپیوس همین سرعت مینیمم 1/2 ثانیه هست! یعنی برای عکس برداری از محیطهای تاریک که نیاز به زمان نوردهی زیادی دارن دوربین کنون فوق العادست.

البته فلش دوربین المپیوس یه برتری داره و میتونه تا 7 متر رو روشن کنه ولی فلش کنون تا 5 متر رو روشن میکنه.

از نظر فیلمبرداری هم کنون قوی تره و میتونه فیلمبرداری با ابعاد 640*480 انجام بده که برای المپیوس ابعاد 320*240 هست. یعنی دقیقا ابعاد فیلم المپیوس نصف ابعاد فیلمهای کنون.

مموری دوربین کنون از نوع SD هست که همه جا و همیشه در دسترسه و راحت پیدا میشه و همه جا اعم از عکاسیها و مغازه های کامپیوتری و ... دارن ولی مموری المپیوس از نوع xD Picture card .

LCD المپیوس نسبت به کنون برتری داره. برای المپیوس 2.5 اینچی و برای کنون 2 اینچی که فکر کنم LCD 2 اینچی هم کار رو خیلی خوب راه میندازه.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
من میخوام یه دوربین عکاسی بگیرم، به نظرتون تو رنج 250 تا 300 چی خوبه ؟؟

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
من میخوام یه دوربین عکاسی بگیرم، به نظرتون تو رنج 250 تا 300 چی خوبه ؟؟
خب! قبل از هر توضیحی بگم که بدون شک بهترین انتخاب توی این حدود قیمت Fujifilm Finepix S6000fd هست. صفحه 11 لینک ریویویی رو که دادم ببینید! مهمترین رقیب این دوربین H2 (و s3 البته) سونی با قیمتی حدود 100 تومن گرونتر! هیچ حرفی برای گفتن مقابل این دوربین نداره ! البته اگر به عکاسی علاقه زیادی ندارین.. و با تنظیمات دوربین زیاد اشنا نیستین و قصد هم ندارین اشنا بشین..و بیشتر برای مصارف خانگی میخواید, انتخاب بعدی Canon PowerShot A640 هست... البته کوچیکترم هست که خودش یه مزیته نسبتا! این هم دوربین بسیار خوبیه!
(در لینکها مشخصات , نمونه عکس, و بررسی کامل دو دوربین هست.)

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
خب! قبل از هر توضیحی بگم که بدون شک بهترین انتخاب توی این حدود قیمت Fujifilm Finepix S6000fd هست. صفحه 11 لینک ریویویی رو که دادم ببینید! مهمترین رقیب این دوربین H2 (و s3 البته) سونی با قیمتی حدود 100 تومن گرونتر! هیچ حرفی برای گفتن مقابل این دوربین نداره ! البته اگر به عکاسی علاقه زیادی ندارین.. و با تنظیمات دوربین زیاد اشنا نیستین و قصد هم ندارین اشنا بشین..و بیشتر برای مصارف خانگی میخواید, انتخاب بعدی Canon PowerShot A640 هست... البته کوچیکترم هست که خودش یه مزیته نسبتا! این هم دوربین بسیار خوبیه!
(در لینکها مشخصات , نمونه عکس, و بررسی کامل دو دوربین هست.)

ممنون از راهنمایتون
این Fujifilm Finepix S6000fd لرزش گیر هم داره؟
قیمتش تو ایران چنده و بهترین گارانتی چیه؟
یه سوال دیگه در انتخاب دوربین چه معیارهای رو باید رعایت کرد؟

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایتون
این Fujifilm Finepix S6000fd لرزش گیر هم داره؟
قیمتش تو ایران چنده و بهترین گارانتی چیه؟
نه لرزشگیر نداره!در این مورد حتما این پست رو بخون:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1069724&postcount=303
/
قیمت:
FujiFilm S6500 fd : 330,000
با گارانتي تعميرگاه مركزي فوجي (جمهوري - ساختمان آلومينيم)

/
سنسور دوربین(CCD) (,میزان حساسیتش به نور (iso) , رزولوشن سنسور ) و فاصله کانونی لنز. اینا اصلی ها هستن!
بقیه هم؛ تنظیمات دوربین.. بدنه...Lcd ... عمر باطری...و..

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
ممنون از راهنمایاتون
الان دیگه میدونم چه معیارهای برای انتخاب دوربین مهمه! :thumbsup:

در ضمن من مشخصات Fujifilm Finepix S6000fd رو دیدم
یه عیب داره که از Memory Stick Memory Stick DUO پشتیبانی نمیکنه!
xD-Picture Card میخوره.

نمونه عکساشو مقایسه کردم با سونی H2 اما تفاوت زیادی توش ندیدم :(
در مورد کلیپ های تصویری هم Fujifilm فرمت AVI پشتیبانی میکنه که فکر نمی کنم زیاد جالب باشه چون خوراک حافظه هست AVI ، بعد هم تبدیل AVI به MPG ....
البته کیفیت AVI عالی بود :specool:

فکر کنم با توجه به خصوصیاتی که دیدم Fujifilm تو رنج قیمت من بهترین باشه

میتونید بگید دلیل بهتر بودن Fujifilm نصب به Sony h2 و canon I3 چیه؟

و آخرین سوال نقش ISO تو دوربین و کیفیت عکس چیه، FujiFilm تا 3200 ISO پشتیبانی میکنه!

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
نقش ISO تو دوربین و کیفیت عکس چیه، FujiFilm تا 3200 ISO پشتیبانی میکنه!

ISO میزان حساسیت دوربین به نوره.یعنی در محیط تاریک اگر مقدار ایزو را افزایش بدین عکس روشنتر میشه.ولی مشکل اینجاست که با افزایش ایزو نویز عکس هم افزایش پیدا میکنه .در بسیاری از دوربینها ایزوی بالاتر از 400 یا حتی 200 به درد نمیخوره چون عکسی با کیفیت بسیار نازل تحویلتون میده!
اما در کامپکتهای فوجی مثل F20 و F30 و ... ایزوهای 800 هم در اکثر مواقع جوابگو هستند و از این نظر در کامپکتها حرف اول رو میزنند.

omidh81

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
امروز رفتم جمهوری
H2 380 تومن
H5 450 تومن میداد
آیا این سری دوربین خوبی و باکیفیت هست؟

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
لطفا من را راهنمایی کنید

من تمایل دارم یک دی وی دی کم از برند سونی تهیه کنم

حداکثر قیمت با ملزومات 600 تومان

کدام مدل را پیشنهاد می کنید

سپاسگزارم

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
یه عیب داره که از Memory Stick Memory Stick DUO پشتیبانی نمیکنه!
فقط محصولات سونی Memory Stick پشتیبانی میکنن! xD-Picture Card یک گیگ حدود 40 تومنه فکر کنم!
نمونه عکساشو مقایسه کردم با سونی H2 اما تفاوت زیادی توش ندیدم
خب حتما دقت نکردی! اینو ببین.. کراپ(بریده!) 100% از تیکه مختلفه یه عکسه.. چپی با سونی و راستی با فوجی..

H2 .........................S6000fd
S6500_ISO400-crops2.jpg
Sony_H2_ISO400-crops.jpg

تفاوتشون مشخصه دیگه(خصوصا توی عکس دو تا باطریها!).

در مورد کلیپ های تصویری هم Fujifilm فرمت AVI پشتیبانی میکنه که فکر نمی کنم زیاد جالب باشه چون خوراک حافظه هست AVI ، بعد هم تبدیل AVI به MPG ....
h2 و s3 is و ... همه همین فرمت فیلم ضبط میکنن!

و آخرین سوال نقش ISO تو دوربین و کیفیت عکس چیه، FujiFilm تا 3200 ISO پشتیبانی میکنه!

جواب:

ایزو حساسیت ccd رو بیان میکنه.هر چی ایزو رو بیشتر انتخاب کنی..ccd (یا نگاتیو) به نور حساستر میشه.ایزو های بالا برای عکاسی در شب و از حرکات سریع مناسبن.همچنین ایزوی بالاتر باعث نویز بیشتر میشه.
منظور ازshutter زمان باز بودن دریچه دوربین برای نور دادن به فیلم یا سی سی دی است.این زمانها از یک دو هزارم ثانیه تا 30 ثانیه در دوربینای معمولی هستن.زمان بیشتر(معمولا) برای سوژه های ثابت و تاریک. و زمان کمتر برای سوژه های متحرک و پر نور.
................
این پست رو هم بخون .هر چی بخوای توش هست(البته تو لینکاش):
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=908257&postcount=7
...........................

mornincoffee.gif

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
امروز رفتم جمهوری
H2 380 تومن
H5 450 تومن میداد
آیا این سری دوربین خوبی و باکیفیت هست؟
صفحات قبل کامل توضیح دادم! پستهای قبلی رو هم بخونین! Fujifilm FinePix S9600
پیشنهاد میشه و بهتر و ارزونتر از هر دوی اینهاست.
29.gif

لطفا من را راهنمایی کنید

من تمایل دارم یک دی وی دی کم از برند سونی تهیه کنم

حداکثر قیمت با ملزومات 600 تومان

کدام مدل را پیشنهاد می کنید

سپاسگزارم
تاپیکش اینجاست: http://forum.persiantools.com/t17372-page8.html
29.gif

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لنین جان نبینم ناراحت باشی!:hmm: :eek:
بچه ها این آقا لنین خیلی پسر گلی هست این قدر اذیتش نکنین:D :blink: :lol:
در مورد سوال هاتون هم درسته که حوسلتون نمیشه همه صفحات رو نگاه کنین ولی اگه 2 ,3 صفحه آخر رو مطالعه کنید خیلی بهتون کمک میکنه و شاید جواب سوالتون رو گرفین چون معمولا سوالات شبیه به هم هست!;)

شاد باشید!

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان

من یک تجربه بسیار تلخ با گارنتی پارس الرمس دارم 12 روز پیش با این گارنتی کنون A540 خریدم ولی وقتی دیدم دروبینم خرابه ،مشکل دوربین رو قبول نکردن(مشکل دوربینم پیسکل سوخته بود)

هر دوربینی میخواین و فکر میکنید خوبه بخرید اما قبلش این لینک رو هم بخونید که در مورد گارانتی پارس الرمس و تجربه تلخ من بود

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1072024

موفق باشید

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0

شاد باشید!
اوه!:blush: خیلی ممنون:blush: ... خصوصا بخاطر این تذکرت؛
در مورد سوال هاتون هم درسته که حوسلتون نمیشه همه صفحات رو نگاه کنین ولی اگه 2 ,3 صفحه آخر رو مطالعه کنید خیلی بهتون کمک میکنه و شاید جواب سوالتون رو گرفین چون معمولا سوالات شبیه به هم هست!;)

girl_sigh.gif

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5

شاد باشید!
من هم موافقم. جناب لنین خیلی زحمت میکشه برای جواب دادن به سوالات.
توی تاپیکهای دیگری هم که دوستان باز کرده بودند برای انتخاب و خرید دوربین، من گفتم که اینجا رو اگه بخونند کلی از سوالاتشون پاسخ داده میشه.

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من یه دوربین دیجیتال لازم دارم و حدود 300 تومن هم بودجه دارم و زوده زود هم می خوام بخرم چی رو بهم پیشنهاد می کنید؟

بالا