ال رو نه . اما می پرسم اطلاع میدم. فکر نکنم باشهسلام
قربان سونی اس ال سفید و یا مشکی موجود دارید
ندارم عزیزبرادر g flex -nexus 5 قیمت؟
ممنون من همه تلاشمو کردم. و بزرگترین مشکل شب پنجشنبه بودن بود. با این حال ببخشیدسلام
یه گوشی g630پنجشنبه سفارش داده شد که بخاطر بسته بودن پست وتیپاکس مجبورشدن باباربری بفرستند ولی هنوز نرسیده! توصیه میکنم با اتوبوس چیزی نفرستید اگه هم میفرستید به خودراننده بدید مدرک بگیرید تا میرسه مقصد هم بره سراغش ،4بار بااتوبوس چیزی اومده که یکبارش فقط مناسب بوده
پشتیبانی ایشون خوب بوده واقعا وپیگیر بودند ،طبق روال همیشگی وقتی گوشی برسه قبل از دادنش به صاحب اصلی یه شرحی از کیفیت خدمات ایشون و یه بررسی سریع از گوشی میذارم اگه خدابخواد
سلام بله گوشی خوبیهسلام
دوستان گوشی lenovo a8 رو پیشنهاد میکنید !؟ یا تو این رنج قیمت انتخاب بهتری هم هست !؟ دوربین سلفیش خوبه ؟!
سلام چهار راه ولیعصرسلام
کجای تهرانین؟
یدونه هانور 3سی میخوام
قاب هم داری؟چه رنگ های موجود داری؟
کلا اشانتیون چی داری؟خخخ
(نقل قول کنید)
سلام ممنون. بله ... مرسی که گفتی در بروزرسانی بعدی مشکلات حل میشهجهت اطلاع قیمت جی 3 32 گیگ و جی 3 16 رو فک کنم جا ب جا زدی!
Sent from my LG-D855
نوکیا ندارم.سلام دوست عزیز
ببخشید گوشی Nokia X2 Dual SIM قیمت چند ؟ رنگ سفید دارین ؟
800 ردمی دو سیم تری جیسلام میشه لطفا قیمت محصولات شیاموئی رو برام ارسال کنید کلا محصولاتی که از شیاموئی موجود دارید.
گارانتی محصولات جلوشون ذکر شدن. اگر باشن.سلام
قیمت هاتون آپدیت هست ؟
Z2 سری 6503 با گارانتی ، مشکی موجود دارید و قیمتتون
بستگی داره چه گوشی از هواوی باشه که میفرمائید به شرط اینکه برنامه زیاد روش نریزین زیاد من خودم 3سی دارم 100 تابرنامه سنگین و 30 تا بازی حجم بالا روش هست اخ نگفته به قول معروف یکی اینکه همیشه به اندازه پولی که به گوشی میدیم ازش انتظار داشه باشم و به قول جناب اکبری به پردانزده و رم هم یه نگاه بکنیمهواوی گوشی خوبی هست به شرطی که زیاد روش برنامه نریزی که هی هنگ بکنه
سفید و مشکی3c تک سیم (4g) چه رنگ هایی دارید ؟
تصحیح شدنوت 4 ؟
1435 تومن. ورژن فوق العاده کمیاب
بله Xiaomi REd ME note octacoreسلام منظورتون رد می نات هست که گفتین قیمتش 800 درسته.بقیه محصولاتشو نداری؟
اگه منظورتون c هست. خیر کلا c گارانتی نداره.جناب اکبری نوت ۴ گارانتی هم دارد و رنگاش هم بفرمایید ممنون میشم.
یادم رفت بپرسم که ایا پک عرب هست یا خیر؟
با سپاس
اگه منظورتون c هست. خیر کلا c گارانتی نداره.
پک عرب. و کره ای.
سیاه و سفید.
Sent from my Lenovo S898t+ using Tapatalk 2