• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بگين تو سريال جديدی که دارم دانلود ميکنم (از برادرا rax برای معرفی اين سريال واقعاً تشکر ميکنم:happy: ) کيا بازی ميکنن؟:D:D:D
Mars

photo_celebs_vic.jpg

zz01_magazine.jpg

htm_200605250942330202000002020300-001.jpg

U92P28T3D697961F326DT20050408232117.JPG

00288126kn.jpg

من ديگه پس افتادم. شب بخير
23_9_11.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
برادر dreamsboy و روزبه و دنيل خوندن. ازشون بپرس!:cool: البته من الان چندين وقته سوال پرسيدم، چرا کسی تا آخرشو نميخونه که جوابه منو بده!:(

Death Note رو میگی؟ خب چون مزۀ دیدن کارتونش از بین میره اونوقت :p

کسی اين سريال رو نداره؟;)

Horatio Hornblower

ا .... من اینو یادمه. ماجراجویانه و باحال بود. اسم سریال رو همون هورن بلوئر ترجمه کرده بودن فکر کنم ...
ruminating.gif

اگه فرض کنيم که اين امکان وجود داشت که ما بتونيم يه بخش جداگانه برای انيميشن تو PT داشته باشيم:rolleyes:، به نظرتون اين طرح چقدر موفقيت آميز بود:happy:. يه بخش با چندين چند تاپيک!:D چند نفر وقت دارن همه تاپيک ها رو چک کنن و پست بزنن:cool:. و فکر ميکنين تاپيک ها خالی بمونن يا مثل اينجا همينطور پر پست باشن که توشون گم شيم؟:lol:

سوال آخر چند نفر موافق و چند نفر مخالف اين طرح هستن؟:) اصلاً درست هست اين بحث رو مطرح کنيم يا نه؟
به نظر من هر تحول و حرکت رو به جلویی خوبه
rauchen_001.gif
یعنی موافقم
352eq8p.gif

در ضمن من نميتونم اسم اثر مبتزل روی مسخ بزارم !:eek: البته ديدگاه ها متفاوته ولی به نظر من مسخ خيلی جالب تغيير انسانها رو توی شرايت مختلف نشون ميده! هر چند که بگيم که تخيلی باشه ولی اگه به نوع ديگه اي اين ماجرا واقعيت داشت باز هم احتمال اينکه رفتار بقيه اينچنين باشه وجود داشت:f34r
اینم موافقم
yes.gif
مسخ به نظر من یه اثر فلسفی عمیقه :happy:

از طرف منم بهش تبريک بگو:happy:;)
اممم ... سوء برداشت شد فکر کنم :D من الان با سپهر در تماس نیستم، ولی قبل از اینکه بره بهم گفته بود که عید که شد حتما از طرفش تبریک بگم کارت تبریک هم بذارم :p

دستت درد نکنه:happy:، دنی جون دسته تو رو ميبوسه!:D;)

;)

در مورد آهنگ که خاهش چيزی نبود:p. حالا خوشت اومد يا نه؟:eek:

دفعه پیش در دانلودش متحمل شکست شدم
39.gif
الان دوباره دارم می گیرمش ..
در مورد کادو: خيال کردی!:D وقتی اومدم بهت ميگم!
36_1_15.gif
آدرس هم که دارم
4_1_6.gif
ما هم کادویی (از نوعی دیگر :p :p :p ) برای شما در آستین داریم
Demon38.gif
4fwppc8.gif

در مورد کارتون ها، چون 2 هفته يه ديگه ميآی فکر کنم دير باشه!:( حالا باز من با دوستم يه چک ميکنم ببينم دقيق کی ميآد.:(

دیروز یه راهی به فکرم رسید برای اینکه کارتونا رو همین روزا به دستش برسونم
931.gif

راستی : من یه کارتون دیگه هم بگم؟
blush2.gif
اگه باقی کارتونا رو زدی و هنوز وقت و جا باقی بود Night head genesis رو هم می تونی بفرستی؟
11.gif

راستي ميگم تو فرومتون بخش کارتون هاي قديمي هم که داريد، من اول از همه رفتم اونجا رو ديد زدم، ولي همه ي عکس هاش فيل تر بود
129fs3656485.gif

ممنون که گفتی ... از بس اون تاپیک مورد استقبال قرار گرفته بود (
biggestgrin.gif
) خودم خیلی وقته بهش سر نزدم ببینم عکساش در چه وضعی هستن ... باید برم یه سر و گوشی آب بدم :p

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
جهت برسی فیمیل ها که پیشنهادش توسط سیمور جان داده شد!دوستان لطفا کاندیدا ها شونو بزارن اینجا!
تا حالا کاسکا از طرف دانیل جان یکی از دختران دم دار ناز التیمیت توسط خودن!(بار ها گفتم اگه کاره ای بشم گزاشتن دم برا دخترا رو اجباری می کنم!) یک دختر از یویوی هاکگاشو(هرجی پی شی تر بهتر!) و هینا تا به انتخاب دادش کیوپیدم! از دوستان تقاضا می شه اسامی و عکس نامزد هاشو رو تا حداکثر سه روز دیگه بزارن!);)

راستیس سیمور جان ببخشید نشد همون موقع جواب بدم!(رفته بود جهت برسی الهه های باستانی ایران!برای مسابقه الهه شایسته!);)

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
منم بالاخره از دید و بازدید یرگشتم :D
چه طوفانی شده اینجا :lol: گفتم همه میرن عید دیدنی خلوت میشه. اما انگار نه انگار :happy:

وای
4fvgdaq_th.gif
..... آبروم رفت
Flush.gif
confused0072.gif

خدایی اونجا رو از کجا پیدا کردی لردجان؟ کفم برید :D

میبینم که بچه مشهور شدی :D

کجایی؟ خوش میگدره؟ مگه قرار بود تا آخر تعطیلات پیدات نشه

در مورد شینوبی (
rolleye0017.gif
)
بلی :D فکر کردی
بهت میگم برگشتی :lol:

فریدا این Tenjho Tenge رو کامل داری؟جلوش تو لیست هیچی ننوشتی
اگرمیتونی دفعه بعد حتما اینو بفرس

اینو که من و دنیل داریم :blink: لیستو نیگاه کردی تو چند ماه اخیر :D

(باورم نميشه 4 روزش به همين سرعت گذشت @_@)
فکر مي کردم تو اين مدت هر روز اينجا باشم ولي انگار نشد

ممنون از معرفی زیبات پرشیانا جان
اینم باید قشنگ باشه

دقیقا مثل من :happy:
منم نمیدونم چرا نشد :D

و اما شگفت نامه!!

چرا من هر چي فيلم و سريال و کارتون که نگاه مي کنم يک سرش به خواشان ميرسه؟!!! بي خود نبود اين ارلنگ تداعي گر يوئه براي من در اين انيميشن بود!!!!!!

اینکه دیگه شگفتی نداره :D منم هز چی فیلم و کارتون میبینم یا خودم :blink: رو توش میبینم یا یه جور دیگه به خودم ربطش میدم

فکر کنم همه همینجورین (البته میدونم هیشکی مثل من نیست)، یعنی یه چیزی میخوان تو دنیای فیلم یا کارتون بدست بیارن، یه حس خوب
:D چقد خوب توضیج دادم :D

سال نو مبارک!;)
اول که ورودتون به این جمع دوست داشتنی رو تبریک میگم :happy:

بعدم چرا کلک زدی :D خودم میدونم حتما منظورت این بود که اون عکسه و شعرش خیلی خوب بود :lol:

راستی Oni یعنی چی؟ خیلی آشناست این کلمه

خوب باز من دوباره سوال دارم:D، لطف کنين نظر بدين:happy::

اگه فرض کنيم که اين امکان وجود داشت که ما بتونيم يه بخش جداگانه برای انيميشن تو PT داشته باشيم:rolleyes:، به نظرتون اين طرح چقدر موفقيت آميز بود:happy:. يه بخش با چندين چند تاپيک!:D چند نفر وقت دارن همه تاپيک ها رو چک کنن و پست بزنن:cool:. و فکر ميکنين تاپيک ها خالی بمونن يا مثل اينجا همينطور پر پست باشن که توشون گم شيم؟:lol:

سوال آخر چند نفر موافق و چند نفر مخالف اين طرح هستن؟:) اصلاً درست هست اين بحث رو مطرح کنيم يا نه؟

اگه :D "اگه" خوبه :lol:
اول بگو این پیشنهاده خودته یا نه؟ اونوخ یه اگه دیگه پیش میاد :D

بطور کلی خوبه همچین چیزی و منم موافقم. موفقیت آمیز بودنش هم برمیگرده به تاپیک هاش. تضمینی نیست که همش موفق باشن. ولی حتما خیلی هاش موفق خواهند بود. اولش هم مثل همه موضوعات دیگه یه مدت طول میکشه که یاد بگیریم چه مواردی تاپیک جدا میخواد اما مهم نیست، خوب یاد میگیریم
لزومی هم نداره که همه به همه تاپیک ها سر بزنن و پست بزنن (ولی خودت مجبوری بعنوان ملکه انیمه به همشون هر روز سر یزنی و جواب همه رو بدی وگرنه باید از مقامت استعفا بدی :lol:).
اونطوری هر کسی درمورد همون انیمه هایی که دوست داره چیز مینویسه و تخصصی تر هم میشه (البته اینش برا من که چیزی سرم نمیشه بد میشه :D) اگه یکی دیگه هم مثل من باشه با هم میشینیم از تخصص دیگران استفاده میبریم و خجالت میکشیم و الکی چیزی نمیگیم
خوبی اینکه چند تا تاپیک باشه اینه که یه پست بعد یه مدت گم نمیشه و لازم نیست دنبالش بگردیم اما الان یه بدی ای که داره اینجاست. منظورم خود همین تاپیک فعلی هست. اینجا چی میشه. خود من کلی خاطره دارم از اینجا، البته تمام صفحات رو دارم اما ... حیفه که اینجا متروک بشه

تا نظر دوستان دیگه چی باشه

خواهش برسم بقيه اش رو هم ميکنم:happy:، فقط خيلی وقت گيره!:wacko:
میدونم. دانلود کردنشون که هیچ کاری نداره کلی وقت میگیره چه برسه به آپلود کردن و لینک دادن :wacko:
من خوب بلد نیستم تشکر کنم :D منظورم خیلی بیشتر از اونا بود، دیگه همونا رو قبول کن :blush:

چو دانی و پرسی سوالت خطاست!:D وقتی ميدونی جوابم نه ست چرا ميپرسی؟!:cool:
باز وقتی مدونی 50 قسمت نآقابله چرا ميپرسی!:D
همين امشب برات رايت کردم گزاشتم کنار.:happy:;)
این روش رو جدیدا یاد گرفتم :D خیلی خوب جواب میده :lol:

بهرحال کلی مرسی و ممنون و تشکر :blush: خیلی خجالت کشیدم الان دیدم تنها سری طولانی رو من خواستم :blush:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
Saheljunior wrote

"می بینم که در نبود من آریانا سری به اینجا زده.سلام آریانا جان آمدی جانم به قربانت..حالا صفحات قبلی رو خوندی یا باید یه بخشنامه از طرف شورای مرکزی G7 بفرستم برات؟؟ "

سلام ساحل جونم! به خدا من بي گناهم! :( خوب وقتي اين همه پستهاي قشنگ قشنگ پشت سر هم ميزنيد خوب معلومه من به جاي خوندن همه پستها مي شينم عكسها رو ديد ميزنم و واسه خودم save مي كنم! بخشنامه؟ خوبه يا بده؟ اگه خوبه من هم مي خوام! واسه من هم چند تا بفرستيد بي زحمت! :wub:

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2

خواهر لینخو اینو قبلا گفته بود = Monster:happy:

خودشم فکر کنم بخاطر بازی مشهور Onimusha باشه که اینقدر آشناست = :lol: Monster Fighter

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اینو که من و دنیل داریم لیستو نیگاه کردی تو چند ماه اخیر
میبینم که بلاخره تلسم شکستو شینوبی عزیز انیمه هاشو شیر کرد
به افتخار شینوبی یه هورای بلند بکشید
ugly_habdichlieb.gif
ugly_explode.gif

راستی اینی که الان دارین مثل خواهر فریدا اسپانیایی که نیست
ugly_confused2.gif

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
واجب شد من اينو ببينم:D. داديش به هديه؟:cool:

4_17_209.gif

نه هنوز:D
آدرسشو گم کردم:lol: :blush:
آدرسو پی ام کن تا با پیک براش بفرسم;)
-------------------------------------------------------------------------
راستی خبرای خوب سرم خلوت شده میخوام Jigoku_Shoujo_Futakomori و Byousoku 5 cm

براتون مزه زدایی کنم
ببینم کسی که تا بحال اینا رو اسپویل نکرده؟
راستی kanon تو همین یه روزه از رده 10 امد رده نهم

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
دوباره سلام آریانا جون.
چون عیده و امسال هم سال منه و همه خوشحال و خندانیم بیا مثل دخترهای خوب سنگر G7 رو خالی نذار.آواتار دخترونه بذاری خیلی خوف می شه ها.
gif_93_08.gif
اونوقت دیگه هیچ کس با B اشتباهت نمی گیره.
اون پستم یه کم خشانت آمیز بود تا بیای اینجا.عکس چرا سیو می کنی خوب بیا شلوغ کنیم.

باز هم سلام.

باشه چشم ! چون عيده و سال شما هم هست آواتارم رو عوض مي كنم و يه چيز دخترونه ميذارم تا ديگه اينقدر بهم نگن جناب! :blink:
حالا اميدوارم كسي شوكه نشه وقتي آواتار جديد من رو مي بينه! ;)

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1

خودشم فکر کنم بخاطر بازی مشهور Onimusha باشه که اینقدر آشناست = :lol: Monster Fighter

راست میگی ها، کج بود احتمالا :lol:ولی الان دیگه افتاد

میبینم که بلاخره تلسم شکستو شینوبی عزیز انیمه هاشو شیر کرد
به افتخار شینوبی یه هورای بلند بکشید
ugly_explode.gif

راستی اینی که الان دارین مثل خواهر فریدا اسپانیایی که نیست
ugly_confused2.gif

تو از منم خوابالو تری ها :D

من از اول هم چیز زیادی نداشتم که بشیرونم.

اون سری هم. خوشبحتانه از این اشتباها نمیکنم :lol:زبون ژاپنی با انگلیش سابه :happy: خیالت کاملا تخت خواب فنری :lol:

راستی چند وقته میخوام اینو ازت بپرسم یادم میره همش :happy:
چیزی که تو امضات نوشته، خودت هم میدونی؟ اگه میدونی به منم بگو

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

داداش كاكاشي oni musha معني دقيقش ميشه:سامورايي كه از نيروهاي شرور استفاده ميكنه و خيلي نيرومند هستش.
oni هم همون معني بالايي رو ميده منهاي ساموراييش.
اينو من خودم از 1 آشناي ژاپني تو ايران پرسيدم:happy:

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر مهسا
اگه ميخوای کارتون های خودت رو بين بچه ها پخش بکنی که هيچ :)ولی لطف کن کارتون هايی که مال من هستن و از بچه ها گرفتی رو به کسی نده، چون شايد من نخوام به شخس خاصی بدم که تو نميدونی:hmm:. تاپيک مسئول پخش داره برای همين:cool:. لطف کن پست اول رو بدقت بخون.:eek:

بازم دستت درد نكنه خواهر:) 1كي پيدا شد پست من رو هم خوند:rolleyes:

من فقط ذوق كرده بودم خواستم بگو اينها رو دارم.

چشم خواهر به كسي نميدم.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[/RIGHT]
[/RIGHT]
[/RIGHT]
در تاييد تک تک کلمات برادر شينوبی، وقتی ما گفتيم تو بحث ها مشارکت کنين منزورمون اين بود که پست مفيد داشته باشين پستی که توی اون يه چيزی به اطلاعات بقيه اضافه بشه، يا يه نظر جدی، ...

برای مثال ميگم برادر کاکاشی تازه 3-4 روزه به جمع ما اومدن ولی 10 تا از پست هاشون رفته تو ايندکس تاپيک!:happy: به اين ميگن پست مفيد!:cool: مسلما ايشون هر چی بخوان بهشون ميديم.:happy: و اسمشون هم به ليست اضافه ميشه.:)

پس ميبينين که به تعداد پست ربطی نداره!:cool:

:blush: :sleepy: :blush:

Oni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول که ورودتون به این جمع دوست داشتنی رو تبریک میگم :happy:

بعدم چرا کلک زدی :D خودم میدونم حتما منظورت این بود که اون عکسه و شعرش خیلی خوب بود :lol:

:) از دستم در رفت!!! عجله داشتم وارد شم! عکس و شعرش هم خیلی خوب بود! ببخشید! یه نمه دستم کجه!!! lol
oni هم یعنی demon !!

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
آواتر نو مبارک باشه!
23_28_11.gif
;)

مرسي فريداي عزيز! مي بيني كار دنيا روخواهر جون ؟ طوري شده كه ديگه به اونايي كه آواتارشون مناظر طبيعيه هم برچسب B بودن مي زنن! :blush: حالا گرچه همچين بد هم نيست بقيه فكر كنن B هستي وقتي واقعا نيستي! ;)

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
طوري شده كه ديگه به اونايي كه آواتارشون مناظر طبيعيه هم برچسب B بودن مي زنن! :blush:

سلام آریانای عزیز

آواتار نو مبارک چون انیمیشی بود اینجا گفتم . به به چه خوش سلیقه هم هستید .

فعلا هم که من هر چی کارتون دانلود می کنم به زبانهای مختلف دنیاست . فقط موندم نیکو چرا عبری در اومد:blink: 3 قسمتشو گرفتم منصرف شدم.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام آریانای عزیز

آواتار نو مبارک چون انیمیشی بود اینجا گفتم . به به چه خوش سلیقه هم هستید .

فعلا هم که من هر چی کارتون دانلود می کنم به زبانهای مختلف دنیاست . فقط موندم نیکو چرا عبری در اومد:blink: 3 قسمتشو گرفتم منصرف شدم.

سلام زيرنويس عزيز

مرسي! :happy: شما لطف داريد. اين Judy يكي از كاراكترهاي انيميشني مورد علاقه منه.

اوه! عبري؟ حالا اگه عربي بود ميشد يه كاريش كرد ولي عبري... كار درستي كرديد كه ديگه ادامه نداديد. حالا به اميد خدا همون ورژنيش رو كه ميخوايد پيدا مي كنيد. خالا من هم يه سرچي مي كنم ببينم چيزي پيدا ميشه يا نه.

بالا