• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب باز من دوباره سوال دارم:D، لطف کنين نظر بدين:happy::
اگه فرض کنيم که اين امکان وجود داشت که ما بتونيم يه بخش جداگانه برای انيميشن تو PT داشته باشيم:rolleyes:، به نظرتون اين طرح چقدر موفقيت آميز بود:happy:. يه بخش با چندين چند تاپيک!:D چند نفر وقت دارن همه تاپيک ها رو چک کنن و پست بزنن:cool:. و فکر ميکنين تاپيک ها خالی بمونن يا مثل اينجا همينطور پر پست باشن که توشون گم شيم؟:lol:

سوال آخر چند نفر موافق و چند نفر مخالف اين طرح هستن؟:) اصلاً درست هست اين بحث رو مطرح کنيم يا نه؟

سلام خدمت فریدا-ساما

میبینم که ظاهرا اقداماتی رو کردیم یا می خواین بکنید:) :happy: (اگه بشه چی میشه:rolleyes: )

هر چی صبر کردم اول یکی از اساتید نظر بدن دیدم هیچ کس نیومد. اینو بگم برم یکم بخوابم:happy: .

فکر کنم اگه برای این موضوع بخش جداگانه داشته باشیم که عالی میشه (100% موافق) - من که همشون رو می خونم (100%) پستش هم که ... - فکر کنم موفق بشه چون تنها فروم انیمه تو ایران است که چشش به پول و مال نیست و صمیمیت باعث پیشرفتش شده. خالی موندن تاپیک مربوط به موضوع اون میشه مثلا یه تاپیک در مورد هریک از انیمه های معروف در مقایسه با تاپیکی با موضوع مثلا قدیمی - تو فروم های دیگه اینجور تاپیکها که داستانشون هنوز ادامه داره موفقتر از انیمه هایی هستند که باتمام رسیدند (فکر کنم با انتخاب صحیح تاپیکها همشون مثل تاپیک الان خودمون بشه:D :lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فکر کنم نظر دادن در این مورد حق مسلم کسانی هست که در خریدها مشارکت می کنند ولی چون گفته شده " نظر همه رو میخوام ... ) با این تبصره من هم نظر میدم :lol: اما قبلش باید اعتراف کنم از این ویژگی شما ( اصولا فرد حسابگری هستید ;) :p ) خیلی خوشم میاد . :D بنابراین به نظرم حالا که این همه کارتون و فیلم با سایر دوستان Share شده می تونید بهشون بدید . اما دو برابر قیمت حساب کنید :lol:
من با نظر برادر خواشن که "ما همه چيز رو تا الان بين خودمون share کرديم بقيه اش رو همين کار رو ميکنيم"، موافقم:happy: ولی اينجا يه امای بزرگ داره که شايد برادر امير به اون اشاره کردن. اونم اينه که با اين کار حس مشارکت از بين ميره!:( يعنی بعضی ها ميگن خوب بعد از خريد که به ما هم ميدن پس فعلاً بی خيال!:eek: به اين ترتيب تعداد نفراتی که ميخوان بخرن کم ميشه و يا اصلاً خريدی انجام نميشه چون شايد خيلی ها, منم جزش:p مثل جناب afc نتونن از پس اين مخارج بر بيان:f34r:، و يا اينکه به يکی دو نفر خيلی فشار مالی ميآد مثل برادر شينوبی!:(

به خاطر همين من فکر ميکنم بايد يه راهی رو پيدا کنيم که به هيچ کس فشاری نياد و اين روحيه همکاری هم از بين نره!:rolleyes: حالا چه پيشنهادی دارين؟ بازم همگی نظر بدين. ممنون:happy:
نمی دونم تا چه حد نظرم در این موارد درست هست .مثلا ترجیح میدم هر فیلمی رو نبینم و همین طور کتابها یا داستانهایی که محتوای ضعیفی دارند رو نخونم :blink: :happy: ..... فکر می کنم همونطور که دیدن یا خوندن یک اثر ارزشمند حتی به مقدار کم در ضمیر ناخود آگاه مخاطب تاثیر مثبت میذاره برعکس این موضوع هم می تونه صادق باشه ! یعنی مطالعه یک اثر مبتذل ( اگه بخوام مثال دقیقی رو ذکر کنم کتاب " مسخ " اثر کافکا ) و یا بسیاری از رمانهایی که امروزه بر پایه سبک مدرن _ رئالیزم جادویی نوشته می شوند( البته نه همه آنها ) .... در روح فرد و در ضمیر ناخود آگاه شخص اثر منفی می گذارند !! بنابراین پرهیز از این موارد از واجباته ....:D البته این بیشتر سلیقه شخصی من هست و در همه موارد هم صدق نمی کنه[/b] : مثلا خیلی وقتها باید چندین بلکه هزاران اثر بی کیفیت رو مطالعه کرد تا نوشته بهتر و ارزشمند رو پیدا کرد چاره ای جز این جستجو نیست.... و بیشتر مواقع بدون دیدن آثار با محتوی ضعیف به ارزش واقعی سایر آثار پی نخواهیم برد. ..... و البته بیشتر دوستانم هم با این نوع سلیقه من کاملا مخالف هستند..... :lol:
هوم ... بحث جالبی هست:)،من با نظريه دوم موافقم که آدم بايد همه چيز رو بخوبه و ببينه تا بتونه اثر گرانبها رو تشخيص بده!:happy: من اصولاً آدمی هستم که به هيچ تجربه اي يا کاری يا کتاب و فيلمی دست رد نميزنم يعنی هر چی دستم برسه ميخونم و ميبينم تا خودم بتونم در موردش نظر بدم:D. اگه شما مسخ رو نخونين نميتونين در موردش نظر بدين!:cool: (در ضمن من نميتونم اسم اثر مبتزل روی مسخ بزارم !:eek: البته ديدگاه ها متفاوته ولی به نظر من مسخ خيلی جالب تغيير انسانها رو توی شرايت مختلف نشون ميده! هر چند که بگيم که تخيلی باشه ولی اگه به نوع ديگه اي اين ماجرا واقعيت داشت باز هم احتمال اينکه رفتار بقيه اينچنين باشه وجود داشت:f34r:) بگزريم از بحث منهرف شدم!:p
در کل من با نظر شما موافقم:) ولی جستجو با امتحان هر چيز همراهه!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ولی باید بگم که یه دلیل دیگه هم به نظر داشت که سیمور تو اون پستش نگفته بود و از نظر من دلیل اصلی بود , یا اگر دلیل اصلی نامگذاری نباشه ولی خیلی با اهمیت هست که انشاالله بعد می گم ...
راستی چی شد برادر، قرار بود بگين؟:D
راستی با اون آواتار بلیچی که گذاشته بودین هم کلی حال کردم :happy:
آها اون!:lol: من اون روز عصبانی بودم، ديدم بهترين آواتری هست که ميتونه خشم منو نشون بده!
36_1_29.gif
:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فعلا قسمت یک Berserk را نگاه کردم کیفیت بقیه کارتونها را نداشت زیرنویسش هم جا به جا استم
ميگم برادر اگه جون خودت رو دوست داری تو اين تاپيک از berserk بد نگو:lol:. فکر کنم چند نفر همين الان شمشيرهاشون رو از قلاف در آوردن!
36_6_10.gif

راستی یک پیشنهاد دارم.توی لیستتان حجم کارتونها را هم بنویسید.
در اين مورد حق کاملاً با دنيل هست! :cool:از روی تعدادشون راحت ميتونين حدس بزنين چقدر حجمشون هست و هم اينکه اين کار خيلی وقت گيره. چيزی که هيچ کدوم نداريم!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
در مورد خريد مجموعه شازده کوچولو، اگه امکانش هست من هم دوست دارم شرکت داشته باشم.
ميشه به من پي ام بزنين؟ متشکرم:)
برادر متين کجايی؟:blink: مثله اينکه تعطيلات حسابی داره خوش ميگزره! :Dمگه قرار نبود سر بزنی؟ ;)اسم اينشون رو به ليست اضافه کردی؟
سوقاتی يادت نره!:D

راستی همه عکس بگيرن، فراموش نشه يهو!:p من عکس ميخوام!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يو ها ها ها :D گول خوردی ! خب اون که نوشتم امضامه ديگه... البته بقيه بچه ها هم مثل شما سعی کردن کمکم کنن ( arigato minna-san ) ولی جينی-چان زرنگ بود زود فهميد :cowboy:
اتفاقاً من شک کردم چون تو 2 تا پستت تکرار شده بود:cool:، اتفاقن چک هم کردم ولی عجيب بود که پست 2 صفحه قبلت signature نداشت:blink: که باعث شد من گول بخورم! :p:lol: راستی ميگم تو چند سالته؟ :rolleyes:( اينم اضافه کنم که همه اينجا ميدونن من فضولم!:D )

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا یادم رفته بود بگم اون کارتون قدیمیه Magic Knight Rayrearth که گفتین همون Onegai studios هست رو اینجا بگم تا بره تو لیست فیلمایی که شما میخواین بفرستین:D (البته ظاهرا خیلی سرتون شلوغ شده)
آره امروز همينطور دارم می رايتم ولی انگار نه انگار!:wacko:
خوب يه چيزی magic knight چند فصل هست من فصل يکش رو برات ميفرستم اگه خواستی دفعه بعد بقيه اش رو ميفرستم.;)
در ضمن فعلا این 3 تا DVD رو معرفی میکنم ( اینا CD کارتون هایی بودن که با دوستم ریختیمشون رو DVD البته هنوز کامل نیست )
دستت درد نکنه:happy:، دنی جون دسته تو رو ميبوسه!:D;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
لیستو مرور کردم..خیلیا رو دارم..ولی باید برم از دهن شیر ( دست 20 نفر پخشه حداقل ) بکشم بیرون..با دنی هماهنگ کردم اونایی که دم دست بود براش بفرستم که رفت اروپا:happy: اساتید دیگه هم ادرس ندارم متاسفانه..خودتون هماهنگ کنید..
جون من بگو کدوم ها رو داری من الان بيخود رايت نکنم!
36_1_4.gif
اونايی که 100% دسته خودته رو بگو.;)
با برادر شينوبی هم ميتونی هماهنگ کنی.:D

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام خواهر پارسیانا
هیچ کدوم تورنتها سیدر نداشتند ولی اینو پیدا کردم ببنید کارتونو راه می ندازه؟
Wow! خيلي ممنون برادر بابت زحمتي که کشيديد. البته من تا حالا با eMule کار نکردم، نميدونم چرا هر وقت خواستم نصبش کنم دو دل شدم و نکردم، ولي انگار نميشه، وجودش لازمه
129fs3703527.gif
بازم ممنون ^_^

منم اين تورنت رو پيدا کردم که هيچی سيد و پير نداره ولی emule هم خيلی خوبه، فکر کنم خواهر ين ين يا ساحل بتونن زحمت اين يکی رو بکشن. اگه دستشون خاليه!؟
مرسي خواهر از تو هم، نه ديگه نمي خواد به اونا زحمت بدي، خودم ميرم به جنگش
bud.gif

اگه فرض کنيم که اين امکان وجود داشت که ما بتونيم يه بخش جداگانه برای انيميشن تو PT داشته باشيم، به نظرتون اين طرح چقدر موفقيت آميز بود. يه بخش با چندين چند تاپيک!

ايده اش که خيلي خوبه ولي خطر موافقت نکردن باهاش هم وجود داره. مثلا ممکنه بگن اينجا يک فروم تخصصي کامپيوتريه و تأکيدش هم بايد بيشتر بر اونجور مسائل باشه و همين بخش فيلم و سينما براي پرداختن به تمامي اين موضوعات کافيه و اگه ما با اين درخواست شما موافقت کنيم بعدا فردا بقيه هم خواهان داشتن بخش جداگانه براي موضوع مورد علاقه ي خود ميشن و نظم فروم دچار مشکل ميشه. شايدم نه، از اين پيشنهاد استقبال کنند و اين اجازه رو بدن. قبلا که فقط يه دونه بخش هنر بود که از شير مرغ تا جان آدميزاد - فيلم، موزيک، کتاب، غيره - تو اين بخش بهشون پرداخته ميشد ولي بعد با تلاش هاي بهروز عزيز و مساعدت مديران گرامي به 3 زير بخش فيلم و موسيقي و فرهنگ و هنر تقسيم شد تا همين چند وقت پيش که بخش تاريخ و باستان شناسي هم بدين مجموعه اضافه شد. حالا هم که يک بخش مشارکتي داريم توش ولي بايد ديد با اين پيشنهاد موافقت ميشه يا نه.

اگه موافقت بشه که بخش انيميشن هاي قديمي و ماقبل تاريخشو بايد بسپارند به من، الکي که اين گيس ها رو تو آسياب سفيد نکردم
129fs3709558.gif

راستي ميگم اگه موافقت شد، يک وقت بقيه نيان بگن دهکي، ما هم يه بخش جداگانه مي خوايم براي فيلم هاي غربي، فيلم هاي شرقي، فيلم هاي ايراني و تئاتر و شورش بکنند، اونوقت ميان يقه ي ما رو مي گيرند که تقصير شما ها بود و بيرونمون مي کنند
129fs3707767.gif
!!!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این یه بار میخواستم عکسو حذف نکنم، یاد روزبه افتادم :lol: :lol: :lol:
نه خوب موقعی که منظورتون عکس هست quote ش کنين:p:lol: ولی تو رو خدا تو رو جون هر کی دوست دارين فقط اون قسمت از نوشته که مورد نظرتون هست رو quote کنين
4_17_4.gif
. هی من ميگم هيچ کس هم گوش نميکنه!
23_31_7.gif

راستی منم خیلی مرسی بابت آپلود عکسای دیزنی لند :happy: واقعا آپلود 100 مگ عکس خیلی زحمت داره. دستت درد نکنه، خیلی زحمت کشیدی :blush:
خواهش برسم بقيه اش رو هم ميکنم:happy:، فقط خيلی وقت گيره!:wacko:
به نظر خیلی جالب میاد. الان کامل گرفتیش؟
الان که دارم جوابت رو مينويسم آره، اون موقع که پرسيدی 23 قسمت!:p:D
اگه آره و زحمتی نیست و هنوز فرصت هست و جا هم مونده و ... خلاصه منم اینو میخوام :blush: میدونم الان میگی نه :Dراستی این یدونه بود :D گفتی چندتا
چو دانی و پرسی سوالت خطاست!:D وقتی ميدونی جوابم نه ست چرا ميپرسی؟!:cool:
باز وقتی مدونی 50 قسمت نآقابله چرا ميپرسی!:D
همين امشب برات رايت کردم گزاشتم کنار.:happy:;)

اين سريال هر چی ميره جلو تر قشنگ تر ميشه، گنزو هم دومئوجی دوم هست:lol:. البته دومئوجی خيلی با کلاس تر بود! :rolleyes:ولی خيلی جالبه! نه اونقدر بدبختتون ميکنه که يه شبه تمومش کنين ، نه اينکه حوصله تون رو سر ميباره که نخواين ببينينش. شبی 3-4 قسمت رو راحت ميبينين.:p مخصوصاً که همه چيز سريال تو طنز هست و کلاً اصلاً سريال جدی نميشه ولی حرف برای زدن زياد داره!:happy:
آهنگ های خيلی قشنگی هم داره که يه روز حتماً آپ ميکنم.;)

1.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ايده اش که خيلي خوبه ولي خطر موافقت نکردن باهاش هم وجود داره...
منم به اين چيزاش فکر کردم:(، گفتم که "بر فرض مهال!"!:wacko: فقط ميخواستم ببينم نظر ها چيه؟:D

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت تمامی اساتید عزیز

کسی هست که انیمه Avatar the Last Airbender رو دان کرده باشه؟ تو هیچکودوم از لیستا پیداش نکردم.
اگه هیشکی نداره من دانلودو شروع کنم!!
هیچکس نبود؟
34qntsp.jpg

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
******* Nostalgie *******
attachment.php

ميگم بوژان رو يادتونه؟ همون راکونه که نقاش بود و هر چيزي که لازم داشت رو نقاشي ميکرد و نقاشيش واقعي مي شد (ورژني از همون مداد جادو ولي با قلم مو و رنگ!)؟ خب اين 2 تا کليپ ازش تو يوتيوب موجوده، اگه دوست داشتيد تماشاش براي تجديد خاطرات بد نيست ^_^​

بوژان و درخت گلابي:​

attachment.php
attachment.php

بوژان و کريسمس (البته اينو يادم نمياد که تلويزيون داده باشه!):​

attachment.php
attachment.php

-----------------​

به نقل از linghuchong :
منم به اين چيزاش فکر کردم، گفتم که "بر فرض مهال!"! فقط ميخواستم ببينم نظر ها چيه؟​
الحق که تيرماهي هستي ^0^ البته همچين محال هم نيست، بايد مدير سيمور بياد ببينيم نظر اون چيه http://*****************/vicious-smiley-1864.gif​

©​

فایل های ضمیمه

• bo5.JPG
    bo5.JPG
    23.4 KB · نمایش ها: 71
  • bo2.JPG
    bo2.JPG
    23.7 KB · نمایش ها: 77
  • bo6.JPG
    bo6.JPG
    24.6 KB · نمایش ها: 78
  • bo4.JPG
    bo4.JPG
    24.3 KB · نمایش ها: 73
  • bo3.JPG
    bo3.JPG
    20.1 KB · نمایش ها: 67

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
فکر کنم تا اون وقت ديگه عصا زنون بايد بريم آتيش به پا کنيم!
laugh.gif

فکر کنم بدترين چيزه اين فيلم خشايار شاه بود. وگرنه بقيه اش اون طوری که من از بقيه شنيدم، اونقدر بد نبود!
چه مورد ناقابليش هم بد بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
129fs3656339.gif

دوستان در جریان باشید که سری Naruto رو شبکه Jetix ( هاتبرد ) داره نشون میده ... به زبان انگلیسی ...
براي ما که نمي گيره
129fs3657912.gif

می خواهم با اجازه اساتید کارگردان بزرگ هایاو میازاکی رو معرفی کنم
Howl's Moving Castle​
اين قلعه ي متحرک هاول رو قرار بود تو عيد نشون بدن، کسي روز و ساعت و شبکه شو مي دونه؟
297.gif

توی همین یکی دو ماه مشخص میشه و بهرحال شیرینی می خورید ... یعنی چه موفق بشم ( ---> نون ******* ) و چه موفق نشم ( ---> حلوا !! ) ...

اي بابا، حلوا چيه سيمور جان، خدا نکنه، با وجوديکه من به نون خامه اي حساسيت دارم ولي از الان منتظرم دو ماه تموم شه تا به سهم نون خامه ايم برسم (از اين گنده هاشه ديگه
tongue2.gif
)​

به نظر میاد " strawberry Egss " هم داره وضعیت شخصیت اصلی داستان رو نشون میده ... یعنی یه تخم مرغ ( = سرد - سفید - پوست کلفت ) ، مبدل شده به یه چیز خوشرنگ و شیرین ( = توت فرنگی ) ... در واقع تخم مرغ ، نماد مردانگی و توت فرنگی ، نماد زنانگی هستش و اینکه چطور با هم ترکیب شدن !!

واو! اين چه جالب بود ^.^​

ببخشید خارج از بحث است ، شاید برای بعضی از دوستان جالب باشه چون بازی با این سبک برای PC خیلی کم گیر میاد
البته من از سبک استراتژي با ته مايه ي شهرسازي خوشم مياد ولي عکس هاي اين جالب بود پس بايد بازيشم جالب باشه، مرسي لرد عزيز بابت اطلاع رسانيتون
happy.gif

129fs3656727.gif
129fs3656727.gif
129fs3656727.gif
اوه ماي گودنس! دنيل جان مدير بود و ما خبر نداشتيم؟!!! اي ول بابا، اينجا تاپيک مديرانه ^0^ راستي ميگم تو فرومتون بخش کارتون هاي قديمي هم که داريد، من اول از همه رفتم اونجا رو ديد زدم، ولي همه ي عکس هاش فيل تر بود
129fs3656485.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اینجا منم یه چیزی بگم. درسته که گفتیم به افراد خارج از لیست مورد اعتمادها هم انیمه میدیم، اما باز هم نه به هرکسی. طرف باید حداقل نشون بده که علاقه مند به انیمه و کارتون هست یا ساده تر بگم نشون بده که میتونه دوست باشه
دوستان جدیدی که به اینجا میان هم دقت کنن که برای اینکه به لیست افراد مورد اعتماد اضافه بشن لازم نیست تعداد زیادی پست بزنن. چون ربطی به تعداد پست هاتون نداره

در تاييد تک تک کلمات برادر شينوبی، وقتی ما گفتيم تو بحث ها مشارکت کنين منزورمون اين بود که پست مفيد داشته باشين پستی که توی اون يه چيزی به اطلاعات بقيه اضافه بشه، يا يه نظر جدی، ...

برای مثال ميگم برادر کاکاشی تازه 3-4 روزه به جمع ما اومدن ولی 10 تا از پست هاشون رفته تو ايندکس تاپيک!:happy: به اين ميگن پست مفيد!:cool: مسلما ايشون هر چی بخوان بهشون ميديم.:happy: و اسمشون هم به ليست اضافه ميشه.:)

پس ميبينين که به تعداد پست ربطی نداره!:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
nini list
TITAL TYPE EP
Akira M 1 D
Blood + S 50
...
خواهر مهسا
اگه ميخوای کارتون های خودت رو بين بچه ها پخش بکنی که هيچ :)ولی لطف کن کارتون هايی که مال من هستن و از بچه ها گرفتی رو به کسی نده، چون شايد من نخوام به شخس خاصی بدم که تو نميدونی:hmm:. تاپيک مسئول پخش داره برای همين:cool:. لطف کن پست اول رو بدقت بخون.:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اينم ليست کارتون ها و سريال هایی که تا اينجا رايت کردم براتون;):
city hunter season 1 1-19
zero no tsukaima 1-13
soul taker 1-13
air 1-13, ova 2, movie 1
Ah! my goddess 1-24, , ovas
stormy night 1
tenshi na tsukaima 1-50