منم بالاخره از دید و بازدید یرگشتم
چه طوفانی شده اینجا :lol: گفتم همه میرن عید دیدنی خلوت میشه. اما انگار نه انگار :happy:
وای
..... آبروم رفت
خدایی اونجا رو از کجا پیدا کردی لردجان؟ کفم برید
میبینم که بچه مشهور شدی
کجایی؟ خوش میگدره؟ مگه قرار بود تا آخر تعطیلات پیدات نشه
بلی

فکر کردی
بهت میگم برگشتی :lol:
فریدا این Tenjho Tenge رو کامل داری؟جلوش تو لیست هیچی ننوشتی
اگرمیتونی دفعه بعد حتما اینو بفرس
اینو که من و دنیل داریم :blink: لیستو نیگاه کردی تو چند ماه اخیر
(باورم نميشه 4 روزش به همين سرعت گذشت @_@)
فکر مي کردم تو اين مدت هر روز اينجا باشم ولي انگار نشد
ممنون از معرفی زیبات پرشیانا جان
اینم باید قشنگ باشه
دقیقا مثل من :happy:
منم نمیدونم چرا نشد
و اما شگفت نامه!!
چرا من هر چي فيلم و سريال و کارتون که نگاه مي کنم يک سرش به خواشان ميرسه؟!!! بي خود نبود اين ارلنگ تداعي گر يوئه براي من در اين انيميشن بود!!!!!!
اینکه دیگه شگفتی نداره

منم هز چی فیلم و کارتون میبینم یا خودم :blink: رو توش میبینم یا یه جور دیگه به خودم ربطش میدم
فکر کنم همه همینجورین (البته میدونم هیشکی مثل من نیست)، یعنی یه چیزی میخوان تو دنیای فیلم یا کارتون بدست بیارن، یه حس خوب

چقد خوب توضیج دادم
سال نو مبارک!
اول که ورودتون به این جمع دوست داشتنی رو تبریک میگم :happy:
بعدم چرا کلک زدی

خودم میدونم حتما منظورت این بود که اون عکسه و شعرش خیلی خوب بود :lol:
راستی Oni یعنی چی؟ خیلی آشناست این کلمه
خوب باز من دوباره سوال دارم

، لطف کنين نظر بدين:happy::
اگه فرض کنيم که اين امکان وجود داشت که ما بتونيم يه بخش جداگانه برای انيميشن تو PT داشته باشيم

، به نظرتون اين طرح چقدر موفقيت آميز بود:happy:. يه بخش با چندين چند تاپيک!

چند نفر وقت دارن همه تاپيک ها رو چک کنن و پست بزنن

. و فکر ميکنين تاپيک ها خالی بمونن يا مثل اينجا همينطور پر پست باشن که توشون گم شيم؟:lol:
سوال آخر چند نفر موافق و چند نفر مخالف اين طرح هستن؟

اصلاً درست هست اين بحث رو مطرح کنيم يا نه؟
اگه 
"
اگه" خوبه :lol:
اول بگو این پیشنهاده خودته یا نه؟ اونوخ یه
اگه دیگه پیش میاد
بطور کلی خوبه همچین چیزی و منم موافقم. موفقیت آمیز بودنش هم برمیگرده به تاپیک هاش. تضمینی نیست که همش موفق باشن. ولی حتما خیلی هاش موفق خواهند بود. اولش هم مثل همه موضوعات دیگه یه مدت طول میکشه که یاد بگیریم چه مواردی تاپیک جدا میخواد اما مهم نیست، خوب یاد میگیریم
لزومی هم نداره که همه به همه تاپیک ها سر بزنن و پست بزنن (ولی خودت مجبوری بعنوان ملکه انیمه به همشون هر روز سر یزنی و جواب همه رو بدی وگرنه باید از مقامت استعفا بدی :lol

.
اونطوری هر کسی درمورد همون انیمه هایی که دوست داره چیز مینویسه و تخصصی تر هم میشه (البته اینش برا من که چیزی سرم نمیشه بد میشه

) اگه یکی دیگه هم مثل من باشه با هم میشینیم از تخصص دیگران استفاده میبریم و خجالت میکشیم و الکی چیزی نمیگیم
خوبی اینکه چند تا تاپیک باشه اینه که یه پست بعد یه مدت گم نمیشه و لازم نیست دنبالش بگردیم اما الان یه بدی ای که داره اینجاست. منظورم خود همین تاپیک فعلی هست. اینجا چی میشه. خود من کلی خاطره دارم از اینجا، البته تمام صفحات رو دارم اما ... حیفه که اینجا متروک بشه
تا نظر دوستان دیگه چی باشه
خواهش برسم بقيه اش رو هم ميکنم:happy:، فقط خيلی وقت گيره!:wacko:
میدونم. دانلود کردنشون که هیچ کاری نداره کلی وقت میگیره چه برسه به آپلود کردن و لینک دادن :wacko:
من خوب بلد نیستم تشکر کنم

منظورم خیلی بیشتر از اونا بود، دیگه همونا رو قبول کن :blush:
چو دانی و پرسی سوالت خطاست!

وقتی ميدونی جوابم نه ست چرا ميپرسی؟!

باز وقتی مدونی 50 قسمت نآقابله چرا ميپرسی!

همين امشب برات رايت کردم گزاشتم کنار.:happy:
این روش رو جدیدا یاد گرفتم

خیلی خوب جواب میده :lol:
بهرحال کلی مرسی و ممنون و تشکر :blush: خیلی خجالت کشیدم الان دیدم تنها سری طولانی رو من خواستم :blush: