• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پدیده شوم پاپ آپ

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340

تا کی وب ایرانی باید قربانی پاپ آپ های مزاحم باشد؟

فراموش نکنید در کشور های دیگر هم پاپ اپ استفاده می شود و مختص ایران نیست.ما چون سایت های غیر فارسی که مطالعه می کنیم، معمولا معتبر و معروف هستند، و پاپ آپ ندارند فکر می کنیم کل سایت های خارجی پاپ آپ ندارند.اما اکثر سایت های خارجی مرتبط با دانلود و آپلود، سایت های تبلیغاتی، سایت های با محتوای غیر اخلاقی و سایت های کوجک یا کم اعتبار کشورهای دیگر، از آپ آپ استفاده می کنند. ما در عمق سایت های محلی کشور های دیگر نیستیم ممکن است فکر کنیم پاپ اپ فقط در کشور ما خیلی زیاد است.پاپ آپ تا زمانی که کاربر غیر حرفه ای در سطح وب جهان وجود دارد توجیه اقتصادی دارد.

اما خارجی ها (منظور کشورهای توسعه یافته است) یک فرق عمده با ما دارند که در ادامه به آنها می پردازیم.

از نظر من پاپ آپ تنها دو کاربرد دارد که باز هم توجیه پذیر نیست:

• یک سایت پربازدید دارید و از سایت های دیگر هزینه می گیرید که پاپ آپ آنها را قرار دهید.در اینجا یک منبع درامد است که برای کاربرانتان مزاحمت ایجاد کنید و پول بگیرید.بنظر شخصی من این پول که از حاصل آزار دیگران بدست می آید توجیه شرعی و اخلاقی ندارد!
  • یک سایت کم بازدید دارید و می خواهید با پاپ آپ رتبه الکسای آن را به شدت پایین بیاورید و سپس به انسان های ساده لوح بگویید، الکسای من را ببین! چقدر پر بازدید هستم! و سپس تبلیغ انسان های ساده را با دریافت وجه در سایتتان قرار دهید که این درآمد هم چون مبتنی بر دروغ است توجیه اخلاقی ندارد.

• پاپ آپ هیچ ربطی به رتبه و رنکینگ شما در نتایج گوگل ندارد!
    • پس از برداشته شدن پاپ اپ، رتبه الکسای سایت مجددا بالا می رود(بدتر می شود)
    • پاپ آپ فقط موجب دفع بازدید کننده از سایت شما می شود که تا حدودی در صورتی که گوگل هوشمند تر شود، ممکن است بتواند به عنوان فاکتور منفی برای خریدار یا فروشنده آن قرار دهد که در زمان نگارش این مطلب، تا حدودی بخصوص برای پنجره های new tab می تواند تشخیص دهد و به شما اخطار داده می شود:
While we were indexing your webpages, we detected that some of your pages were using techniques that are outside our Webmaster Guidelines.

Specifically, we detected sneaky redirects on your site that are conditionally redirecting users based upon their country. This means that some of your visitors are redirected to other sites instead of being able to view your site's content, and these other sites have little relevance to the content of your site's pages.

اما راجع به تفاوت سایر کشور ها با ما در استفاده از پاپ اپ:

در جامعه ما، متاسفانه استفاده از پاپ اپ برای وب مستران (صاحبان وب سایت ها) جا افتاده است.آنها فکر می کنند استفاده از پاپ اپ در سئو و کسب رتبه خوب در گوگل مفید است.فرق ما ایرانی ها در این است که پاپ آپ را یک وسلیه خوب و مفید می دانیم.اما سایر جوامع، پاپ آپ را وسیله ای برای کسب درامد از کاربران غیر حرفه ای می دانند.جوامع دیگر تبلیغ اینکه با پاپ اپ رتبه خود را بهبود دهید را نمی کنند!

و سوالی که اینجا از تمامی هم وطنان خوبم دارم:

صرف اینکه پاپ اپ ، الکسای شما را پایین بیاورد (بهتر کند) خوشحال کننده است؟آیا فقط از یک عدد خوشتان می آید؟وقتی پایین رفتن این عدد(رتبه الکسا) هیچ سودی ندارد و تمام بازدید کنندگان سایت شما زورکی وارد سایت شما شده اند و یا بلافاصله ان رابسته اند، دلیل شما برای استفاده از آن چیست؟ آیا یک وسواس و ذوق کاذب است برای کاهش یک عدد؟چرا باید خودمان را گول بزنیم؟

خواهشمندم هیچ وقت پاپ آپ دیگران رو توی سایت های دیگه نذارید و خودتون هم پاپ آپ خودتون رو در سایت های دیگه قرار ندید و دیگران رو هم به این کار (پرهیز از پاپ آپ) تشویق کنید.در پایان شما رو دعوت می کنم که روی مرورگر کرومتون افزونه javascript popup blocker رو نصب کنید و به همه توصیه کنید که از این افزونه و هر افزونه ای برای مقابله با پاپ اپ استفاده کنند.

https://seorooz.net/popup-ominous-phenomenon/

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
خدا اموات رو بیامرزه
متن خوبی بود
یه 5 دقیقه پیش رفتم 3 تا فایل دانلود کنم
فکر کنم برای هر بار کلیک که برای باز کردن پست و پیداکردن لینک دانلود و ... کردم یه پاپ آپ باز شد
همه هم ساعت رولکس(!! ) اصل (!!!!!!!!!!!) یه چند بار هم روسری خال خال یشمی و ... بودن
واقعا اگه نیاز نداشتم ، پام رو توی اون سایت نمیذاشتم!!!!

اگرچه وبمستر ایرانی واقعا برای درآمدزایی فعلا کار دیگه ای نمیخواد بکنه و ساده ترین راه که همین پاپ آپ رو در نظر میگیره

موفق باشید

3eke.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بعضی سایتا 3 4 تا هم باز میشه با یک کلیک..بیشترشون هم تو صفحه اول گوگل هستند.....

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
مرسی واقعا جالب بود.
ولی قبول تنها منبع درامد برای سایت های کم بازدیده که نمیتونه تبلیغ بگیره
تبلیغات بنری واسطه ای گزینه خوبیه.نیازی به بازاریابی ندارن برای این تبلیغات.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
الان خیلی از وب سایت ها از تبلیغات اشباع شده استفاده میکنند ولی خیلی از کاربران هم از اون طرف از افزونه هایی مثل Adblock بهره میبرن در زمینه پاپ آپ هم میشه با نصب افزونه هایی مثل Better Pop Up Blocker یا اون چیزی که خودتون گفتید، این مغضلات رو تا حد زیادی رفع کرد.

نباید ما منتظر باشیم تا وب مسترها کاری بکنند، به هر حال اونا سایت رو برای درآمد زایی راه اندازی کرد و در حال حاضر در ایران با توجه به نبود سیستم های تبلیغاتی کارآمد مثل Adsense یکی از سریع ترین و بی دردسرترین کارها برای درآمد زایی همین پاپ آپه.

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
افزونه no scripts رو نصب کنید دیگه هیچ حمله ای از طریق جاوا اسکریپت بهتون نمی شه
و فقط سایت هایی که خودتون اجازه بدید ، جاوا اسکریپت توشون فعالِ
https://noscript.net/
مثلا زمانی که آدرس irpopup.ir رو بلاک کنید دیگه تو هر سایتی که پاپ اپ این سایت باشه براتون باز نمی شه
Untitled.png

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
کاش یه قانونی وضع میشد سایت هایی که به صورت پاپ آپ تبلیغ می کنن چیلتر شن فک کنم اینجوری یه کم بترسن نظرتون چیه؟

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
کاش یه قانونی وضع میشد سایت هایی که به صورت پاپ آپ تبلیغ می کنن چیلتر شن فک کنم اینجوری یه کم بترسن نظرتون چیه؟
جالب بود! این اتفاق که نمیفته ولی.کد پاپ آپ رو یه دقیقه ای میشه گذاشت و برداشت.اما بسته شدن سایت ها خیلی حواشی دیگه داره.قبل از هر چیز باید این جا بیفته که پاپ اپ ربطی به گوگل نداره.به هیچ دردی نمیخوره.ذوق کاذب الکسا باید کنار گذاشته شه.بعد این هم قبیح بودن این کار فرهنگش جا بیفته.

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
افزونه no scripts رو نصب کنید دیگه هیچ حمله ای از طریق جاوا اسکریپت بهتون نمی شه
و فقط سایت هایی که خودتون اجازه بدید ، جاوا اسکریپت توشون فعالِ
https://noscript.net/
مثلا زمانی که آدرس irpopup.ir رو بلاک کنید دیگه تو هر سایتی که پاپ اپ این سایت باشه براتون باز نمی شه
مشاهده پیوست 732022
ممنون از معرفی این افزونه.این بدی داره اینه که کلا جاوااسکریپت رو می بنده.جاوااسکریپت زبان برنامه نویسی سمت مشتری خیلی مفید و کاربردی هست و گوگل هم خیلی دوستش داره.همه سایت ها از جاوااسکریپت استفاده می کنن.فناوری Ajax کلا با جاوااسکریپت گره خورده..یا همین نمای موبایل و واکنش گرا به جاوااسکریپت وابستست.نمیشه کلا جاوااسکریپت رو کنار گذاشت یا دونه دونه استثنا تعریف کرد.من افزونه javascript popup blocker رو پیشنهاد می کنم برای کروم.این اجازه میده استثنا برای پاپ آپ تعریف کنید که اجازه بده برای سایتی.95 درصد مواقع هم درست تشخیص میده.

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
ممنون از معرفی این افزونه.این بدی داره اینه که کلا جاوااسکریپت رو می بنده.جاوااسکریپت زبان برنامه نویسی سمت مشتری خیلی مفید و کاربردی هست و گوگل هم خیلی دوستش داره.همه سایت ها از جاوااسکریپت استفاده می کنن.فناوری Ajax کلا با جاوااسکریپت گره خورده..یا همین نمای موبایل و واکنش گرا به جاوااسکریپت وابستست.نمیشه کلا جاوااسکریپت رو کنار گذاشت یا دونه دونه استثنا تعریف کرد.من افزونه javascript popup blocker رو پیشنهاد می کنم برای کروم.این اجازه میده استثنا برای پاپ آپ تعریف کنید که اجازه بده برای سایتی.95 درصد مواقع هم درست تشخیص میده.
خواهش می کنم ، منم ممنونم از وقتی که گذاشتید
فرمایش شما درست هست زمانی که این افزونه به صورت کلی فعال هست اصلا نمی شه وبگردی کرد ، البته برای این موضوع هم راه داره و افزونه رو می شه به صورتی فعال کرد که گزینشی کار کنه و فقط ادرس هایی رو که بهش میدی بلاک کنه

جاوا اسکریپت در آدرس های کادر قرمز غیر فعال و در آدرس های کادر سبز فعال

Untitled.png

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
بعضی از سایتا دیگه شورشو درآوردن! یه کلیک میکنی پاپ آپ باز میشه هیچ موقعیت صفحه به بالا پرش میکنه !!
پاپ آپ هم میخواهید بذارید حداکثر دو تا نه سه چهار تا !

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
گوگل دیگه به پاپ آپ عادت کرده . پاپ آپ رو نه چیز بدی میدونه و نه چیز مفیدی که بیاد با اون تاثیر بزاره رو سایت .
الان تو خارج از ایران هم پاپ آپ بیشتر روی فروش هست . بیشتر پاپ آپ ها یا میرن علی بابا یا علی اکسیرس .
البته این شرکت ها هم برای پاپ آپ مثل ایران قیمت خوبی نمیدن چون واقعا میدونن پاپ آپ ارزشش کم شده البته تو ایران هم بعد یه مدتی این طوری میشه چنان که سال پیش سایت هایی داشتیم به ازای یه پاپ آپ 7 الی 10 تومن میداد . الان بیشترین نرخی که به ازای یه پاپ آپ میدن فوقش 3 هست . طرف صبح تا شب مطلب میزنه و روی سایتش کار میکنه و بالا میاد و باید درآمد کنه .وضعیت پاپ آپ این طوری هست . باید باهاش کنار بیایید .:general601:

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
سایت های انگلیسی خیلی شیک دو تا تبلیغ گوگل ادسنس قرار میدن 10 برابر سایت های فارسی درامد دارن.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
از افزونه ad block popup استفاده کنید همه تبلیغات و بنرها و پاپ آپ رو بلاک کنید . من الان امار افزونه رو نگاه می کردم 4.389 تا در مجموع بلاک کرده و این امار خیلی زیادی هست . در ضمن تازه ویندوز عوض کردم .

m_3da

Registered User
لایک‌ها
29
دوست عزیز اون طفلکی که سایت موزیک یا فیلم اره و رتبه الگساش 6 هزاره واسه این که بتونه هزینه سایتشو در بیاره مجبوره پاپ اپ بذاره مگه قراره به همه سایتا تبلیغات بگیرن فقط اونایی که تو گوگل اولن اونم نه همشون دروغ میگم نگاه کن پس اونا چی میشن حرفتون بی منطقه !!!!!!!!! از مدیران عزیز میخوام تاپیک بسته شه.

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
دوست عزیز اون طفلکی که سایت موزیک یا فیلم اره و رتبه الگساش 6 هزاره واسه این که بتونه هزینه سایتشو در بیاره مجبوره پاپ اپ بذاره مگه قراره به همه سایتا تبلیغات بگیرن فقط اونایی که تو گوگل اولن اونم نه همشون دروغ میگم نگاه کن پس اونا چی میشن حرفتون بی منطقه !!!!!!!!! از مدیران عزیز میخوام تاپیک بسته شه.
عرض کردم.تو گوگل بالا بودنش ربطی به پاپ اپ داشتنشون نداره.من با منطق و استدلال گفتم که پاپ اپ ربطی به گوگل نداره.خیلی از سایت های موزیک و فیلم رو خود ما سئوشو انجام دادیم.چون شما فکر می کنید پاپ آپ دارن تو گوگل بالان دلیل نمیشه که واقعا همینطور باشه. پاپ آپ برعکس bounce rate هم بالا می بره که گوگل اخیرا به پایین بودن bounce rate تا جایی که بتونه تشخیص بده اهمیت و امتیاز قائل میشه و تعداد بازدید یک سایت در شرایط خاصی تاثیر غیر مستقیم و کمی توی رتبه در نتایج داره(بهتره بگیم نداره)
ضمن اینکه من منکر نفع مالیش برای اینطور استفاده ها نیستم.درک می کنم حرف شما رو.راه حلی هم براش ندارم.ولی موافقش نیستم.همونطور که همه تاپیک میزنن فروش پاپ آپ و کسب دارمد از پاپ آپ، بنده هم این تاپیک رو میزنم.پاپ آپ بد هست و نفع گوگلی نداره ولی چون انقدر همه گیر شده به چشم عادی میاد.شما به جای ترس و درخواست بسته شدن تاپیک ، خودتون تاپیک فروش و تبلیغ پاپ اپ باز کنید.

m_3da

Registered User
لایک‌ها
29
دوست گرامی شما سایتتون سئو روز هست درسته کارتون سئو کردن سایتاس تا حالا چند تا سایته موزیکو سئو کردین ؟ به نظرتون این پولی که جمع اوری میشه داده میشه به سئو کار چطور بدست اومده شاید 50 درصد خودشون داشتن به عنوان سرمایه ولی 50 درصد بقیه بعد 4 ماه پول جمع کردن و اذیت شدن میان پولو میدن دسته شما تنها راه ما اگه همه اینکمارو کنن دیگهع ای پیی صفحه پاپ اپ باز نمیکنه و دیگه سایت موزیکی اونطوری نمیمونه و دیگه ....تو رو خدا میدونم اذیت میشین کاریم ندارم تاثیرش تو گوگل ولی این پستو پاک کنین بخدا خیلیا ضرر میکنن از دیگه من به عنوان یکی از اونا از شما خواهشمو کردم دیگه خود دانی با تشکر.

بالا