• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت فیس نما هک شد ! قابل توجه سیستم های پاپ اپ !!!!

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
دیروز یکی از دوستان گفتن سایت فیسنما هک شده ... عکس هاشم موجود هست اما چون همه اطلاعات یوزر ها توش بود ادم نمیتونه به همه بده ... سایت های پاپ اپ مواظب باشن ;) والا من تو چند تا تاپیک های سیستم های پاپ اپ اینا گفتم امنیت پاپ اپ دهنده های ایرانی ( اینجور که شنیدم ضعیفه ... مگر نه من نه هکرم نه چیزی تا بدونم چخبره :general406: ) خلاصه اینکه این فیسنما استارت خورد و هک شد ! پاپ اپ دهنده مواظب باشن تا با یه هک ورشسکت نشند ... بازم حرفی که تو تاپیک های قبلی گفته بودم ... عاقبت کلاهبردارایی که از وبمستران گرامی کلاهبرداری میکنن و وبمسترا رو عین ریال کش تصور میکنن و به ازای هر هزار پاپ اپ بهشون حتی هزار تومن نمیدن اینا هم اینکه دست از کلاهبرداری بایند بکشند و هم اینکه تا میتونن سیستم هاشونو قوی کنند . (( البته : بنده هم این حرفا رو شنیدم فردا نگین اومد قبل از هک شدن سیستم های پاپ اپ این خبر داد و بعد از خبر این سایت ها هک شدند . من فقط در یه سری انجمن ها شنیدم که هکر ها : به شیری که از مادرشون خوردن هم رحم نمیکنن ! اینو گفتم تا سیستم های پاپ اپ و کلاهبردارای اینترنتی مواظب باشن ) به هر حال این سیستم های بقیه هم سعی کنند امنیتشون بالا بشه تا خدا نکرده توسط بعضی ها به .... نرن . ارزوی موفقیت به همه ی پاپ اپ دهنده ها:general404::general304: والا ادم پول در بیاره حلال باشه اصلا یه ریال باشه عرضه ی این یه ریال از هزار ریال با ارزشه . به هر حال ارزوی موفقیت به سیستم های همکاری در فروش و پاپ اپ دهنده ها که همشون حق وبمسترای زحمت کش و عزیز رو میخورن . ارزوی موفقیت داریم به پاپ اپ دهنده ها .:general601:

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
ب جان مادرمون فهمیدم فیس نما هک شده
ماییدید ب قران
دوست عزیز چیشد مگه ؟ داداش تاپیکم بهتون برخورد ؟ یجور میگی عین اینکه کار ما بوده ! ( اخه ما که هکر نیستیم بلد باشیم از اینکارا ما وبلاگ درست کردنم بلد نیستیم ... والا ) عجب ! به هر حال ارزوی موفقیت دارم براتون دوست عزیز ;)

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دوست عزیز چیشد مگه ؟ داداش تاپیکم بهتون برخورد ؟ یجور میگی عین اینکه کار ما بوده ! ( اخه ما که هکر نیستیم بلد باشیم از اینکارا ما وبلاگ درست کردنم بلد نیستیم ... والا ) عجب ! به هر حال ارزوی موفقیت دارم براتون دوست عزیز ;)
برای چی باید بهم بر بخوره؟!
از دیروز 100 بار تو این بخش تایپیک هک فیس نما زدن + 200 با s2a دادن تو یاهو
بسه دیگه، چقدر کشش میدید
تایپیکتون هم بزودی پاک میشه، مثل بقیه تایپیک ها

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
برای چی باید بهم بر بخوره؟!
از دیروز 100 بار تو این بخش تایپیک هک فیس نما زدن + 200 با s2a دادن تو یاهو
بسه دیگه، چقدر کشش میدید
تایپیکتون هم بزودی پاک میشه، مثل بقیه تایپیک ها
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییتون و اینکه حساسیت به خرج میدین .

مدیران بخش لطفا این تاپیک رو حذف کنید به احترام دوست عزیز @MOHAMMAD026_1 .
راستی دوست عزیز MOHAMMAD026_1 خودتون هم وبمسترین ؟ اگه اره لطفا بگین رو چه سایتی فعال هستین ؟ ( البته قصد فضولی نیستا ) تا شما رو برا خودمون الگو قرار بدیم . فول سرور رو چندبار رو تو امضاتون دیدم اگه سایتتون اونه خیلی عالیه . ارزوی موفقیت براتون دارم .
بعد اینکه دوست عزیز من تاپیک های قبلی رو ندیدم اگه میدیم چنین تاپیکی ایجاد نمیکردم .

مدیران بخش لطفا این تاپیک رو حذف کنید به احترام دوست عزیز @MOHAMMAD026_1 .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
لطفا از ایجاد تاپیک مربوط به اخبار هک شدن سایتها خودداری فرمایید .
این خبر هم تا امروز اکثر افراد مرتبط مطلع شدن دیگه .

بالا