aturpat
Registered User
- نوشتهها
- 197
- لایکها
- 76
دیروز یکی از دوستان گفتن سایت فیسنما هک شده ... عکس هاشم موجود هست اما چون همه اطلاعات یوزر ها توش بود ادم نمیتونه به همه بده ... سایت های پاپ اپ مواظب باشن
والا من تو چند تا تاپیک های سیستم های پاپ اپ اینا گفتم امنیت پاپ اپ دهنده های ایرانی ( اینجور که شنیدم ضعیفه ... مگر نه من نه هکرم نه چیزی تا بدونم چخبره :general406: ) خلاصه اینکه این فیسنما استارت خورد و هک شد ! پاپ اپ دهنده مواظب باشن تا با یه هک ورشسکت نشند ... بازم حرفی که تو تاپیک های قبلی گفته بودم ... عاقبت کلاهبردارایی که از وبمستران گرامی کلاهبرداری میکنن و وبمسترا رو عین ریال کش تصور میکنن و به ازای هر هزار پاپ اپ بهشون حتی هزار تومن نمیدن اینا هم اینکه دست از کلاهبرداری بایند بکشند و هم اینکه تا میتونن سیستم هاشونو قوی کنند . (( البته : بنده هم این حرفا رو شنیدم فردا نگین اومد قبل از هک شدن سیستم های پاپ اپ این خبر داد و بعد از خبر این سایت ها هک شدند . من فقط در یه سری انجمن ها شنیدم که هکر ها : به شیری که از مادرشون خوردن هم رحم نمیکنن ! اینو گفتم تا سیستم های پاپ اپ و کلاهبردارای اینترنتی مواظب باشن ) به هر حال این سیستم های بقیه هم سعی کنند امنیتشون بالا بشه تا خدا نکرده توسط بعضی ها به .... نرن . ارزوی موفقیت به همه ی پاپ اپ دهنده ها:general404::general304: والا ادم پول در بیاره حلال باشه اصلا یه ریال باشه عرضه ی این یه ریال از هزار ریال با ارزشه . به هر حال ارزوی موفقیت به سیستم های همکاری در فروش و پاپ اپ دهنده ها که همشون حق وبمسترای زحمت کش و عزیز رو میخورن . ارزوی موفقیت داریم به پاپ اپ دهنده ها .:general601: