• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

sasy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونم داداش ولی تجربه مهمه و میخوام اونای که دارنش بگن در عمل چجوریه والا اطلاعات رو کاغذ ملاک نمیشه

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
میدونم داداش ولی تجربه مهمه و میخوام اونای که دارنش بگن در عمل چجوریه والا اطلاعات رو کاغذ ملاک نمیشه
شما چه مدل هایی میتونید بخرید ؟
206 که جدیدا خیلی خوب نیست و مثل قدبم نیست و 3 تا ایراد مهمش رو ص قبل گفتم .
405 و پرشیا هم که کلا هیچی . قدیمی و از رده خارج

sasy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیخیال 206 شدم فقط میترسم پارسlx خوب از اب درنیاد ولی دلمم نمیاد بیخیالش بشم چون ازش خیلی خوشم میاد مخصوصا داشبورد جدیدش. گفتم اگه بدرد نخورده ی elx مدل 89 به بالا بگیرم.

Last edited:

pey_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان خریدن 206 مدل 80 81 مزایا و معایبش چیه؟
حدود 14 میلیون بودجه داشتم که تصمیم گرفته بودم یه پراید 111 مدل 88 یا 89 بخرم ولی اخیرا یکی از دوستانم یه 206 سال 80 خودشو بهم پیشنهاد کرد با همین حدود قیمت ...
حالا چجوریه خرج مخارجش و اینا ؟
یه موردم دوستان یه تایپیک زدم چند وقت پیش ولی الان میخوام یه تایپیک جدید ایجاد کنم نمیدونم از کجا باید اینکارو انجام بدم یه راهنمایی می کنید برای این مورد هم ممنونم

Last edited:

sasy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز طبق تحقیقات من پراید به صرفه تره چون از 206 خیلی کم خرجتره.

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
بیخیال 206 شدم فقط میترسم پارسlx خوب از اب درنیاد ولی دلمم نمیاد بیخیالش بشم چون ازش خیلی خوشم میاد مخصوصا داشبورد جدیدش. گفتم اگه بدرد نخورده ی elx مدل 89 به بالا بگیرم.
شما دقت کردی پارس lx موتور 206 هست یعنی همون خرج 206؟
پارس elx هم اصحلاکش بالاس

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
سلام
دوستان خریدن 206 مدل 80 81 مزایا و معایبش چیه؟
حدود 14 میلیون بودجه داشتم که تصمیم گرفته بودم یه پراید 111 مدل 88 یا 89 بخرم ولی اخیرا یکی از دوستانم یه 206 سال 80 خودشو بهم پیشنهاد کرد با همین حدود قیمت ...
حالا چجوریه خرج مخارجش و اینا ؟
یه موردم دوستان یه تایپیک زدم چند وقت پیش ولی الان میخوام یه تایپیک جدید ایجاد کنم نمیدونم از کجا باید اینکارو انجام بدم یه راهنمایی می کنید برای این مورد هم ممنونم
معایبش هر لحظه هر جاییش عیب میکنه چون مدل پایینه
بهترین حالت یه ماشین کم کار و تمیز بگیری ولی خرجشو باید به تنت بمالی
دیگه همه میدونن پراید کم خرجه ولی یه فرمون 206 به کل پراید میارزه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بله . وقتی شرایط اضطراری ترمز شدید میزدم صدای لاستیک شدید میومد و دیر ABS عمل میکرد و ایرانخودرو هم برده بودم تست کردن گفته بودن مشکلی نیست
. دوستان زیادی دارم که جدیدا SD V8 خریدن و اون ها هم میگن ترمز هاش خوب نیست ! مصرفش هم زیاده و تو شهر راحت صدی 10 میخوره . دنده یکش هم که بزور میخواد راه بی افته و سیستم کلاچش بده و اگر هم سیم زانتیایی بذارید هم که دیسک و صفحه نابود میشه .حالا کیفیت الان موتور گریبوکسش و ... بماند . اگر این ایرادات 206 نبود میخریدم ولی ایرادهای بدی داره متاسفانه . البته همشون ایراد دارند و هر کدوم به نوعی
صدای لاستیک همون س س س منظورتونه یا ترق ترق!!؟ چون من هر چی تست کردم هیچ صدای کشیدنی نمیاد از سرعت 50 تا هم ترمز شدید بگیرم abs وارد عمل میشه...دقیقا دیروز داشتم تو بلوار میرفتم با 70 75 تا بعد یدفعه به خودم اومدم دیدم پشت چراغ قرمزم باید وایستاده باشم ولی بالا 70 تا سرعت داشتم کوبوندم رو ترمز abs وارد عمل شد ماشین خیلی خوب نگه داشته شد و تصادف نکردم خدارو شکر
کولرم روشن بود
در مورد مصرف موافقم ریو خوبه لامصب مصرفش پایینه v8 اسم کم مصرفو یدک میکشه

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
صدای لاستیک همون س س س منظورتونه یا ترق ترق!!؟ چون من هر چی تست کردم هیچ صدای کشیدنی نمیاد از سرعت 50 تا هم ترمز شدید بگیرم abs وارد عمل میشه...دقیقا دیروز داشتم تو بلوار میرفتم با 70 75 تا بعد یدفعه به خودم اومدم دیدم پشت چراغ قرمزم باید وایستاده باشم ولی بالا 70 تا سرعت داشتم کوبوندم رو ترمز abs وارد عمل شد ماشین خیلی خوب نگه داشته شد و تصادف نکردم خدارو شکر
کولرم روشن بود
در مورد مصرف موافقم ریو خوبه لامصب مصرفش پایینه v8 اسم کم مصرفو یدک میکشه

منظورم صدای جیغ تقریبا ممتد لاستیکه (مثل غیر ABS) . در کل من که اصلا از SD V8 راضی نبودم . ماشین های خارجی با موتور بالای 2000 هم مصرف شهرشون از این ماشین یا کمتره یا برابره . اصلا ماشین کم مصرفی نیست V8 با اون موتور 1600 اش و شتاب کمش تو دنده یک . کلا 206 چند سالیه بدرد نخور شده . (مال من 89 بود صفر گرفته بودم خیلی مضخرف یود) . هر جور حساب میکنم همه چیز سمند EF7 دوگانه از اون بهتره . بجز گریبوکس که میگن 206 هم جدیدهاش گریبوکس نیرو محرکه قزوینه و پس همون برتری هم نداره دیگه 206

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
منظورم صدای جیغ تقریبا ممتد لاستیکه (مثل غیر ABS) . در کل من که اصلا از SD V8 راضی نبودم . ماشین های خارجی با موتور بالای 2000 هم مصرف شهرشون از این ماشین یا کمتره یا برابره . اصلا ماشین کم مصرفی نیست V8 با اون موتور 1600 اش و شتاب کمش تو دنده یک . کلا 206 چند سالیه بدرد نخور شده . (مال من 89 بود صفر گرفته بودم خیلی مضخرف یود) . هر جور حساب میکنم همه چیز سمند EF7 دوگانه از اون بهتره . بجز گریبوکس که میگن 206 هم جدیدهاش گریبوکس نیرو محرکه قزوینه و پس همون برتری هم نداره دیگه 206
ما دوسال بیشتر سورن ef7 داریم گیربکس مشکلی نداره

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
دوستان ما تقریبا همه این ماشینایی رو که گفتید رو داشتیم و حتی همزمان با هم
من میتونم مقایسه خوبی ازشون بکنم
در مورد شتاب ، پارس elx با کد موتور xu7jpl4 و حجم موتور 1800 سی سی اگر واقعا سالم و سرحال باشه ، میتونه برابر زانتیا 2000 راه بره .البته موتور xu10 زانتیا 2.0 حدود 135 اسب بخار قدرت داره و موتور 1800 سی سی elx حدود 110 اسب !
ولی خب همه میدونیم که طبق قانون نیوتن a=f/m یعنی وزن با شتاب رابطه معکوس داره .فی الواقع اون اعداد اسب بخار فقط روی f تاثیر میزارن !
206 تیپ 5 با موتور tu5 و 1600 سی سی حدود 110 اسب بخار قدرت تولید میکنه .این موتور انجین به روز تر و با صرفه تری هست .چون سری tu از xu به روز تر و بهینه تر هستند .لوازم افتر مارکت و تقویتش هم به وفور قابل دسترس هست .در حالی که زانتیا یا elx حتی یه هدرز درست حسابی هم براشون تولید نشده !
206 به نسبت ماشین خشک تری هست و حالت اسپورت داره.سیستم برق ش مولتی پلکس هست که مزیت فوق العاده ای هست .انواع آپشن ها و قطعات لوکس(حتی سقف پانومرا فابریک) براش تو بازار هست .
تمام صحبت های در مورد مدل های 91 و زیر 91 هست .از اون تاریخ متاسفانه فاتحه تیپ 5 و elx خونده شد و هیچکدوم دیگه تولید نمیشن(ئی ال ایکس که دیگه تولید نمیشه با موتور 1800 تیپ 5 هم دریچه گازش رو سیمی کردن و سیستم برقش رو تغییر داد)
در کل بگم پارس lx پارس elx و تیپ 5 حقیقتا جز برترین های بازار هستند .که از بین این 3 تا تیپ 5 و پاری elx گل سر سبد هستند .که هر کدوم یه محاسنی نسبت به هم دارن و نمیشه بطور مطلق گفت این از اون بهتره یا بدتر و ....
شخصا هر دو این خودرو ها برای من یک ارزش رو دارن(یکمی تمایلم به تیپ 5 هست)
ناگفته نماند تیپ 5 مدل 90 و ئی ال ایکس مدل 84 رو همزمان با هم داشتیم تا یک سال و نیم پیش .

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
شک نکنید یه اشکالی ماشینتون داشته
چون رفیق من تیپ 5 صفر تازه داره پرسیدم مشکلی نداره منم v8 88 دارم اصلا همچین صدایی نمیشنوم.قبلش تیپ دو داشتم یکم شدید میشد ترمز جیغش در میومد بماند که تو زمین خیس مارو به تصادفم کشوند...

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
ما دوسال بیشتر سورن ef7 داریم گیربکس مشکلی نداره
شانسکیه باور کن شانسه
یکی خوب در میاد یکی بد
مال ما هم بدون مشکل بود
این ایران خودرو هر ماشینی میده دقیقا یه خصوصیتی داره!!!!!

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
سلام دوستان میبخشید ما حدود 13 تا 15 بودجه داریم میخام یه ماشین بگیرم واسه مصرف شخصی هرکاری میکنم با پراید حال نمیکنم درسته مصرفش وخرجش پایینه ولی ترجیح میدم یه 405 حداقل بگیرم البته مدل پایین گیرم میاد 84 نهایت 85 نظرتون چیه یه 84 مشکی دیدم 13 ونیم میده خوبه بگیرم

sasy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه داداش به نظر من ماشین مدل پایین نگیر چون خرجش زیاده یکم رو پولت بذار 405 مدل بالا بگیر ولی ارزششو داره

sasy74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته که میگن پارس موتور tu5 سربالایی ها نمی ره میگن دنده پنجشنبه ضعيفه ? من ی ماشین میخوام پرشتاب و پر سرعت که تو جاده تا 200 تا هم بره بدون مشکل صفر هم باشه شیک باشه. خودم نظرم رو پارس tu5 جدید هستش ولی میگن لش میشه و ... شما چی رو پیشنهاد ميدين

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
پارس lx بهتره یا elx?
بدونه هیچ شکی LX
الان کیفیت قطعات هرجور حساب کنیم پایین هست
روی همه ی خودرو ها هم تقریبا از قطعات مشابه استفاده میشه
با این حال خرید پارس LX با موتور TU5 معقولانه تر هست
عمده دلیلش هم مصرف کمتر به همراه صدای کمتره موتورش هست
موتور XUM من یه مدت دستم بود اصلا قابل قیاس با XU7JP4 نیست
مخصوصا شتاب گیریه اولیش ، با این حال گشتاور نسبتا خوبی داره .
تنها مزیت ELX ترمز های دیسکی عقبش هست که اونم زیاد مهم نیست و عملکرد خوبی داره کاسه ای های ABS
چند وقت پیش یه پارس ساله معمولی هم دستم بود خوب ترمز میگرفت خداییش ولی ELX یه خورده تهش به طرفین منحرف میشد ولی نه به صورتی که بخواد در بره
در کل از نظر ترمزگیری خوبن
اگه اشتباه نکنم الان سورن ELX بهترین نوع ترمز رو داره که کالیبر ترمز و دیسک هاش بزرگتر شده به طوریکه رینگ 14 دیگه روش سوار نمیشه و واسش کوچیک هست
این رو هم بهت بگم کلیه قطعات جلو بندی سمند و پارس و 405 و ... یکی هست و فقط توی چندتا ریزه کاری تفاوت دارن
در این حد بدون که جعبه فرمون همشون یکی هست!
اگه بودجشو داری ELX XU7JP4 گیرت اومد از همشون بهتره ولی خوب هم گرونتره خیلی و هم گیر آوردنش سخته @};-

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دیگه با اون قیمت سورن elx خیلی بصرفه تره از پارس elx

بالا