• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اکانت کلش اف کلنز لول ۹۷ فقط۲۵۰تومن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

coc

Registered User
لایک‌ها
20
صاحب این اکانت یک دزد بود که همین اکانت رو هم با دزدیدن ایمیل من ساخت
اکانتم رو پس گرفتم و این اکانت برای همیشه به زباله دانی تاریخ پی تی پیوست
دوستان هرکسی شماره این دزد رو میخواد: 09308170428
دیگه با این آدم مراوده نداشته باشید.
از ادمین ها هم تقاضای بن شدن این اکانت رو دارم

Last edited:

sahand.i

Registered User
لایک‌ها
107
با سلام 180 تومن هستم

• Like
Reactions: coc

coc

Registered User
لایک‌ها
20
با سلام 180 تومن هستم
ممنون از پیشنهاد تون ایدی متاسفانه برای من نیست،اگر هم خیلی بتونم از تخفیف بگیرم ۲۳۰.قیمت اولیه ۳۰۰بوده.۳۰۰تومن برای ایدی لول ۹۷خداییش مفته

coc

Registered User
لایک‌ها
20
فروش همچنان ادامه دارد

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
داداش دیواراش چند؟
ایکس یو چند؟
townhall چند؟

kamikazi

Registered User
لایک‌ها
83
من میخوام
اطلاعات پخ شود

masoud.vernal

Registered User
لایک‌ها
506
بعد از تحویل جیمیل به من رو اکانت قبلی که خریدم بازیو از گوشیشون پاک نکردن و بعد از یه مدت مشکل دوباره ایجاد شد و نه تنها تکرار شد بلکه جیمیل رو هم ریکاروی کردند و پسورد جدید گذاشتند که دیگه امکان دسترسی بهشو ندارم
گذارش تخلفش رو هم دادم به سایت ولی گویا بررسی نکردند و همچنان امتیاز مثبتو دارند

جناب دزد و حروم خور هستند به زودی شکایت میشند حساب کار دستشون بیاد

Dogus

Registered User
لایک‌ها
84
اگر اکانت مشکلی از قبیل دزدی و مشکل دار بودن نداره خریدارم۲۰۰

masoud.vernal

Registered User
لایک‌ها
506
اگر اکانت مشکلی از قبیل دزدی و مشکل دار بودن نداره خریدارم۲۰۰
داداش من دوتا بازی ازش خریدم الان زده زیرش پولمم پس نمیده یکی می اومد کارگرامو بیکار میکرد جیمارو خرج میکرد الانم کل جیمیلو برگردونده برا خودش
الان بازم میخوای ازش بخری؟؟؟؟

coc

Registered User
لایک‌ها
20
بعد از تحویل جیمیل به من رو اکانت قبلی که خریدم بازیو از گوشیشون پاک نکردن و بعد از یه مدت مشکل دوباره ایجاد شد و نه تنها تکرار شد بلکه جیمیل رو هم ریکاروی کردند و پسورد جدید گذاشتند که دیگه امکان دسترسی بهشو ندارم
گذارش تخلفش رو هم دادم به سایت ولی گویا بررسی نکردند و همچنان امتیاز مثبتو دارند

جناب دزد و حروم خور هستند به زودی شکایت میشند حساب کار دستشون بیاد

من بهش اکانت دادم دو تا اکانت لول بالا ۱۰۰تومن بعد یکی از دوستام که قبلا بهش اکانت داده بودم بازی کنه روی گوشیش اکانت رو داشته.بعد ایشون گفتند یکی تو اکانت داره بازی میکنه و اذیت میکنه بعد رفتم پیگیر شدم درستش کردم(کلا بازی کلش رو از توی گوشیش دوستم خودم پاک کردم)بعد یک مدت امده دوباره میگه که یک نفر با اکانت داره بازی میکنه،من به تمامی دوستام زنگ زدم و گفتم اگه اکانت من دستشه پاک کنه کلا اکانت رو (که مطمن بودم دیگه دست هیچ بنی بشری حتی اسم جیمیل رو نمیدونه)بعد کلی فحش و بد و بی راه ناموسی داده که اس ام اس هاش تو گوشیمه که میتونم به جرم بی احترامی شکایت کنم ولی این کار رو نمیکنم.شاید خودش اکانت رو داده به یکی یا اصلا شاید جیمیل رو داده به کسی بعد طرف هکش کرده باشه،شاید یک نفر یواشکی از داخل گوشیش برداشته.ولی من خداییش کاری با اکانت نکردم اخه مگه میشه وقتی ایشون کلا رمز عوض کرده باشن بعد من بخوام اکانت رو بگردونم اونم بخاطره یک بازی موبایل.

لطفا امتیاز منفی منو برگردونید حق من نیست مشکل از خود ایشون هست که از ایدی مراقبت نکردن نه بنده

(لطفا پیگیر باشید)

coc

Registered User
لایک‌ها
20
داداش من دوتا بازی ازش خریدم الان زده زیرش پولمم پس نمیده یکی می اومد کارگرامو بیکار میکرد جیمارو خرج میکرد الانم کل جیمیلو برگردونده برا خودش
الان بازم میخوای ازش بخری؟؟؟؟
نه اقا چه کلاه برداری

coc

Registered User
لایک‌ها
20
اکانت همچونان به فروش میرسد

coc

Registered User
لایک‌ها
20
در ضمن دوتا اکانت دادم بهش یکی. از اکانت ها رو به فنا دادن

masoud.vernal

Registered User
لایک‌ها
506
من بهش اکانت دادم دو تا اکانت لول بالا ۱۰۰تومن بعد یکی از دوستام که قبلا بهش اکانت داده بودم بازی کنه روی گوشیش اکانت رو داشته.بعد ایشون گفتند یکی تو اکانت داره بازی میکنه و اذیت میکنه بعد رفتم پیگیر شدم درستش کردم(کلا بازی کلش رو از توی گوشیش دوستم خودم پاک کردم)بعد یک مدت امده دوباره میگه که یک نفر با اکانت داره بازی میکنه،من به تمامی دوستام زنگ زدم و گفتم اگه اکانت من دستشه پاک کنه کلا اکانت رو (که مطمن بودم دیگه دست هیچ بنی بشری حتی اسم جیمیل رو نمیدونه)بعد کلی فحش و بد و بی راه ناموسی داده که اس ام اس هاش تو گوشیمه که میتونم به جرم بی احترامی شکایت کنم ولی این کار رو نمیکنم.شاید خودش اکانت رو داده به یکی یا اصلا شاید جیمیل رو داده به کسی بعد طرف هکش کرده باشه،شاید یک نفر یواشکی از داخل گوشیش برداشته.ولی من خداییش کاری با اکانت نکردم اخه مگه میشه وقتی ایشون کلا رمز عوض کرده باشن بعد من بخوام اکانت رو بگردونم اونم بخاطره یک بازی موبایل.

لطفا امتیاز منفی منو برگردونید حق من نیست مشکل از خود ایشون هست که از ایدی مراقبت نکردن نه بنده

(لطفا پیگیر باشید)

عزیز من صدتا جیمیل برات میسازم بهت تحویل میدم رمزشو عوض کن نتونستم برش گردونم حرف تو قبول

این چرتو پرتا چیه این همه ادم باهام معامله داشتن همشونم میدونن چطور ادمی هستم

این دوستتون جیمیلو ریکاوری کرده و اومده تو کلن فامیلیمون هرچی فوش ناموسیه داده آبرو برام نذاشته تو فامیل /بار اول گفتید درستش میکنید تا یه هفته طرف نیومد فوش بده شاهکار کردی؟؟؟

بعد از یک هفته جیمیلو ریکاوری کرده و تو کلن فوش داده من طلبکار شدم؟ برو شکایت کن ببینم آبروی کی در خطره اخه ادم کلاه بردار و دزد چه به ادای احترام

مگر صد بار نگفتم جواب بده باهات حرف بزنم ولی قبول نکردی اس دادم گوشیتو خاموش کردی ادای ابروت میشه؟شانس داری موقع امتحانامه بعد از اماتحانا میبینیم کی دزد بوده این شایدا هم برای خودته من همچین ادمایی اطرافم نیستند اکانت لول صدمو نیومده ببره یه لول هفتادو اومده ببره این اشنامون؟ اخه با چه منطقی حرف میزنی؟؟؟

بهت گفتم نصف پولمو بده گفتی ندارم نمیتونم ولی بهت پس میدم اگه مشکل از تو نبوده پس چرا قبول کردی پولو برمیگردونی چرا حروم خوری میکنی و میای ادات میشه

این حرفتون در صورتی مورد قبوله که از همون روز اول مشکلی نداشته باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا