• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
دیسک در ححدکم معافی نداره ؟:(
اگه چندتا کوچیک باشه چطور مثلا صافی پا نرم و دیسک و اینطور چیزا ولی حاد نباشن همشون :D
موندم اه و ناله و تیپ و قیافه تو تصمیمشون تاثیر داره یا نه :D

نه..دیسک کامل باید داشته باشی تا جایی که میدونم مثلا دیسکوپاتی نداره و امثال این..صافی کف پا تا جایی که یادمه معاف میکردن

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
دوستان من تازه اقدام کردم برای معافی قوز قرنیه. معاینه اولیه پزشک رو انجام دادم. واکسنها رو هم زدم. حساب بانک سپه رو هم باز کردم. مرحله بعدش چقدر طول میکشه معمولا؟

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
زنگ زدم گفتم نمیتونم بیام . یارو گفت نمیدونم چی میشه :general208: . بهش میگم اگه نتونم بیام چی میشه خیلی راحت گفت نمیدونم !!!
بعدش دوباره زتگ زدم یه خانومی برداشت بهش گفتم که نمیتونم بیام گفت میره واسه هغته بعد . ولی انگار خودشم شک داشت !!
دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم .
جلو دکترا عیب نداره لخت شی ولی شنیدم چند نفری میبرن تو اتاق کمیسون . خیلی داغون میشه اینجوری اگه قرار جلو ملت لخت شی :D
جلو ملت من ندیدم
تکی میری اون پشت :|
عجب چیزی بارشون نیس بگو بهت تاریخ و ساعت بدن که کی بری
اخه اینجوری که نمیشه مسیول داره باید بگه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
دیسک در ححدکم معافی نداره ؟:(
اگه چندتا کوچیک باشه چطور مثلا صافی پا نرم و دیسک و اینطور چیزا ولی حاد نباشن همشون :D
موندم اه و ناله و تیپ و قیافه تو تصمیمشون تاثیر داره یا نه :D
اگه با کت شلوار سرحال بری با تیپا اولین دکتر بیرونی
باید با لباس پاره پوره قیافه نامرتب البته نه خیلی ضایع باشه با ریش اینا بری
خودتم به مریضی بزنی
البته ختم تر از این حرفان

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
من رفته بودم دکتره میگفت تو که از من سرحالتری خوس تیپی فلان معافیت چرا :)

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من ماده 36 بند 17 در رفتگی مکرر مفصل شانه ریشه ژنتیکی داره
بند 17- دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ ( مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي ن.م و يا مورد وثوق) عمل شده و يا نشده معاف دائم.
joint hyperlaxity جراح و متخصص شانه دکتر گیتی هم رفتم MRI هم دارم دکتر گفت درمان نداره فقط با عمل یه کم بهتر میشه ولی چون ریشه ژنتیکی داره درمان کامل نمیشه امکان عود کردنش هست میخواستم منو راهنمایی کنید از کجا شروع کنم تو شهرستان متخصصا MRI نگرفتن تشخیص ندادن چندسال وقتمو هدر دادم تو شهرستان میترسم اقدام کنم اینجا رد شم دکتر تهرانم اگه وضعیتمو بنویسه من نامشو میتونم جایی ببرم کمک کنه ( چون پزشک AFC هست از نانس فرانسه تخصص شانه گرفته خودشم جراحه)
قبلش جایی واسه مشاوره تو شهرستان یا تهران هست که قبل از روال اداری اونجا برم ضمننا چون وضعیت شونم بدلیل در رفتگی بیشتر خیلی بدتر شده حتی تو سرما شونم درد میگیره میخوام mri جدید بگیرم جراحی کنم
میخوام قبل ار روال اداری مطمین شم
میترسم اقدام کنم رد یشم واسه معافیت گوش هم نتونم اقدام کنم
ممنون میشم بهم بگید اول از کجا شروع کنم ؟؟؟؟

سوال دوم:
من معافیت کاهش شنوایی هم میتوننم بگیرم (
كاهش شنوايي يكطرفه بطوري كه معدل آن در فركانس هاي چهارگانه (512ـ1024ـ2048ـ4096) بيش از 80 دسي بل باشد معاف دائم.)به نظرتون کدوم بهترین برا آینده؟ منظورم اگه از دید کار و جامعه ....

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان
میخواستم ببینم تقاضا معافیت پزشکی با چند بیماری چگونه است؟
یعنی نامه معرفی به بیمارستان برای هر بیماری جدا میاد ؟ و برای هر بیماری یه کمیسیون برگذار میشه؟
و اینکه تعدادشون مهمه مثلا ببینن چنتا بیماری داری دلشون بسوزه و از ان حرفا؟

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دوستان قبل از 94 دفترچه خدمت رو ارسال کنم چنده ماهه؟

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
دوستان قبل از 94 دفترچه خدمت رو ارسال کنم چنده ماهه؟
اعلام کردن هرکس امسال درخواست اعزام رو ثبت کنه، 21 ماه خدمت خواهد کرد. حتی اگر اعزامش در سال 94 باشه. منبع: sarbazi.us

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
دوستانی که در حال خدمت هستید، لطفاً بگید که سربازان افسر (ستوان) که کار اداری انجام میدن، چند وقت یکبار باید پست بدن؟
(به خصوص در ****)

black_19_night

Registered User
لایک‌ها
11
دوستانی که در حال خدمت هستید، لطفاً بگید که سربازان افسر (ستوان) که کار اداری انجام میدن، چند وقت یکبار باید پست بدن؟
(به خصوص در ****)
هیچ حساب کتابی نداره
جای خوب باشه اصلا پست نداره

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان مگه معافیت ماده ۶ جوری نیست که برادر بزرگتر هم داشته باشی بهت بدن ؟
دوستم اقدام کرده اما تو کمیسیون **** وظیفه برگشتن گفتن برادر داری نمیشه !!!!!!!!!
البته ۳ تا برادر داره اما مگه قانونه خودشون نیست ؟

saeid-2010

همکار بازارچه
لایک‌ها
68
سلام خدمت دوستان

پارگی acl معافیت میدن?

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان
یعنی نامه معرفی به بیمارستان برای هر بیماری جدا میاد ؟ و برای هر بیماری یه کمیسیون برگذار میشه؟
دوستان به من هم کمک کنید

hipo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من ماده 36 بند 17 در رفتگی مکرر مفصل شانه ریشه ژنتیکی داره
بند 17- دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ ( مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي ن.م و يا مورد وثوق) عمل شده و يا نشده معاف دائم.
joint hyperlaxity جراح و متخصص شانه دکتر گیتی هم رفتم MRI هم دارم دکتر گفت درمان نداره فقط با عمل یه کم بهتر میشه ولی چون ریشه ژنتیکی داره درمان کامل نمیشه امکان عود کردنش هست میخواستم منو راهنمایی کنید از کجا شروع کنم تو شهرستان متخصصا MRI نگرفتن تشخیص ندادن چندسال وقتمو هدر دادم تو شهرستان میترسم اقدام کنم اینجا رد شم دکتر تهرانم اگه وضعیتمو بنویسه من نامشو میتونم جایی ببرم کمک کنه ( چون پزشک AFC هست از نانس فرانسه تخصص شانه گرفته خودشم جراحه)
قبلش جایی واسه مشاوره تو شهرستان یا تهران هست که قبل از روال اداری اونجا برم ضمننا چون وضعیت شونم بدلیل در رفتگی بیشتر خیلی بدتر شده حتی تو سرما شونم درد میگیره میخوام mri جدید بگیرم جراحی کنم
میخوام قبل ار روال اداری مطمین شم
میترسم اقدام کنم رد یشم واسه معافیت گوش هم نتونم اقدام کنم
ممنون میشم بهم بگید اول از کجا شروع کنم ؟؟؟؟

سوال دوم:
من معافیت کاهش شنوایی هم میتوننم بگیرم (
كاهش شنوايي يكطرفه بطوري كه معدل آن در فركانس هاي چهارگانه (512ـ1024ـ2048ـ4096) بيش از 80 دسي بل باشد معاف دائم.)به نظرتون کدوم بهترین برا آینده؟منظورم اگه از دید کار و جامعه ....

saeid71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوبید؟ من توی سن 18 سالگی(سال 89) اعزام شدم به خدمت در پدافند هوایی امیدیه(اهواز)، بعد از 18 روز خدمت، توی آموزشی ترک خدمت کردم..
تا الان که 22 سالمه.. حالا تصمیم گرفتم توی ماه اسفند همین سال برگردم و خدمتم رو تموم کنم..
حالا چند تا سوال دارم.. لطفا اونایی که اطلاعات کامل دارن جواب بدن ، مرسی
وقتی خودم رو به پادگان معرفی کردم، چه اتفاقی می افته؟ مثلا میرم کدوم قسمت؟دادگاه چند روز بعد هست؟ ممکنه جریمه شم؟تجدید دوره که بشم، ممکنه همون موقع منو به خدمت بگیرن یا میگن برو مثلا فروردین بیا؟
و با وجود اینکه پدافند هوایی جزه مناطق محروم محسوب میشه، خدمت 17 ماه هست، اگه بگن خدمتت از سال 94 باید شروع بشه ، طبق قانون جدید خدمتم 24 ماه میشه؟ یا همون 17 ماه.. ؟

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
سلام خدمت دوستان یک سوالاتی داشتم ممنون لطف کنید جواب بدید
1::::اگر یکی تاریخ فارغالتحصیلیش مثلآ برج 10 دی 93 باشه مثلآ میگیم 10/10/93 یعنی توی برگه فارغ التحصیل کارشناسی ناپیوستش این رو نوشته باشه برای معرفی به سربازی چند ماه فرجه داره یعنی وقت داره تا خودشو معرفی کنه ؟

2::: برای معافیت کفالت و پزشکی چطور میشه برا هردوتاش مراجعه کرد ؟ یا فقط میشه برا یکیش مراجعه کرد ؟
کفالت .کفالت پدر ؟ و پزشکی مورد خود بنده هست ؟ میشه هر دو رو باهم پیگیری کرد ؟
یا نه یه مورد رو که پیگیری کنند اون یکی رو نمی کنند ؟
ممنون منتظر جواب شما دوستان هستم تاپیک خوبی هست

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان

بالا