hadi robat
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4
- لایکها
- 0
سلام رم ddr3 با باس1066 ،2یا4 gig دارید البته استوک ،لطفا' قیمتش رو هم بگید ممنون
دوست عزیز این تاپیک هر روز چک میشه یه چند روزی بود لپ تاپ بنده به مشکل خورده بود دسترسی به اینترنت نداشتم .نیازی به اظهار نظر شما نیستدوستان کسی به این تاپیک جواب نمیده
منتظر جواب نباشید
سلام دوست عزیزسلام رم ddr3 با باس1066 ،2یا4 gig دارید البته استوک ،لطفا' قیمتش رو هم بگید ممنون
گارانتی کیس ها به جز مشکلات نوسان برق و مشکلات فیزیکیکیس های کامل شامل چه گارانتی هستند که نوشتین؟
dell optiplex 980 این مدل برای کارهایی همچون کار با نرمافزار فوشاپ و ایندیزاین و ادوب پریمیر میخوره؟ (3dmax خیر)
توی لپ تاپ هاتون کدوم مدلا هست که بشه باهاش با فتوشاپ و ایندیزاین نرم و روان کار کرد؟
سلام دوست عزیزسلام دوست من
شما سیستم هم خودتون زحمت میکشید جمع کنید؟
اگر جواب مثبت هستش یه سیستم میخوام جهت : دانلود/ نصب بازی های پر حجم روز / وب گردی/ تماشای فیلم و سریال های حجیم!!!
تا 700 تومان میتونم خرید کنم
هارد هم 500 گیگ کافیه
پاور هم نهایت تا 600 وات یا 700 وات
رم هم 4 گیگ باشه
ما بقی قطعات رو خودتون پیشنهاد بدید + لینک مشخصات
سپاس
دوست عزیز چرا ناراحت میشین؟ مگه من به شما بی احترامی کردم؟دوست عزیز این تاپیک هر روز چک میشه یه چند روزی بود لپ تاپ بنده به مشکل خورده بود دسترسی به اینترنت نداشتم .نیازی به اظهار نظر شما نیست
سلام دوست عزیزسلام داداش
رم ddr2 یک الی دوگیگ بالاترین باس چی موجود داری؟
کارکرده و تمیز باشه موردی نداره، فقط به هیچ وجه تعمیری نباشه..!
بی احترامی نکردید . منم بی احترامی نکردم .شما اگه عجله داشتید یا تماس میگرفتید یا پ.خ میفرستادید .دوست عزیز چرا ناراحت میشین؟ مگه من به شما بی احترامی کردم؟
بنده 4-5 روز پیش یه سوال پرسیدم وقتی دیدم کسی جواب نمیده فکر کردم دیگه به این تاپیک سر نمیزنین گفتم اینا بنویسم که بقیه مثل بنده منتظر نباشن
سلام دوست عزیزسلام کیس مینی مدلdell optiplex78 موجود هست ؟
چه قیمته؟
ممنون
سلام دوست عزیزسلام . لطفا قیمت و موجودی اقلام زیر رو بهم اعلام بفرمایین.
1- لپ تاپ دل D630 (C2D,2G,160,Intel&Nvidia) همراه با باطری، شارژر و کیف نو
2- ال سی دی 15 برندهای مختلف البته مشکی احتمالا سه عدد بخوام البته اگه بگید چه برند و مدل هایی موجود دارین خیلی خوب میشه
3- پاور گرین 330
ممنون
سلام دوست عزیزسلام.یه گرافیک هست: 9800 مارک زوتک 1گیگ دی ار3 .256بیتی-اگه تعویض دارین، یه ال سی دی میخوام.
سلام دوست عزیزسلام
داداش اگه یه سیستم با کانفیگ زیر واسم ردیف کنی با تخفیف قیمت هر سیستم چقد در میاد؟
m.b: ddr2 775
cpu :intel core2dou e8400 6m 3gh
ram:4gig
graphic:1gig giforce
hdd: 160 sata
پاور و کیس جوابگو قطعات
monitor:lcd 19
من برای گیم نت میخوام،حدود 6 سیستم
اگه قیمتو با تخفیف حساب کنین ایشالا مزاحم میشیم
سلام دوست عزیزسلام.
چند باری حضوری خدمت رسیدم قبلا.
بار مانیتورتون رسید؟
سلامacer 8372مانیتور چند اینچ هست
سلام دوست عزیزسلام
من حدود 6 تا ال سی دی 22 اینچ میخواهم (استوک)
موجود دارید ؟ چه نوعی است ؟ قیمت ؟
ممنون
سلامسیستم 6 ماه کارکرد قیمت 2500000 تومان
motherboard: asus p8b75-v
ram:16 gig geil 2400
vga:sapphire r9 280x 3gig
hdd:1tb wd
cpu:core i7 3770
power: huntkey 700w
دلیل فروش :خرید کنسول ps4
شماره تماس 09376848259
سلام دوست عزیزسه دستگاه سیستم با مشخصات زیر از جناب آقای جامعی خریداری گردید ، سیستم ها از لحاظ کارایی خوب بودند و به غیر از دی وی دی رامها که بیرون نمی اومدن مشکل دیگه ای نداشتند که اونا رو هم با تعویض لاستیکی داخلشون حل کردم و اگه کابل های برق و وی جی آ رو هم با سیستم میفرستادند عالی میشد :
1- Dell Optiplex 775 DT
2- 4GB Ram ddr2 bass 800
3- Cpu : Intel E6320 4 mb catch
4- VGA ON
5- H.D.D : 160 Sata
6- DVD Compo
7- LCD : 19 samsung Moraba
8- Speaker laptopi
9- Mouse & keyboard
ویندوز 8.1 براحتی جواب میده و نرم افزارها هم خیلی روان کار می کنند
باتشکر
سلام دوست عزیزسلام درايو DVD موجود داريد؟