kapitan-ali
Registered User
تورج حق وردی هم هویتش از قبل اثبات شدست .
هویت شما م از قبل ثابت شدس امدی 3 امتیاز مارو بی ارزش کنی....تورج حق وردی هم هویتش از قبل اثبات شدست .
تورج حق وردی هم هویتش از قبل اثبات شدست .
بله سالهای قبل از جمله قهرمانی تیم استقلال در لیگ و عنوان سومی در آسیا رو نادیده می گیریم و به انتظار نتایج امسال می نشینیم.دقیقا...لیگ قهرمانان بهترین معیاره...مرسی.
نتایج سال های قبل کاملا نشون میده همه چیو و همه هم میدونن..
منظورم سال های قبل لیگ قهرمانان بود...سومی اسیا ؟! اسیا سومی داره مگه؟ اطلاعاتتون در چه حده؟بله سالهای قبل از جمله قهرمانی تیم استقلال در لیگ و عنوان سومی در آسیا رو نادیده می گیریم و به انتظار نتایج امسال می نشینیم.
آسیا رده بندی نداره؟!؟!منظورم سال های قبل لیگ قهرمانان بود...سومی اسیا ؟! اسیا سومی داره مگه؟ اطلاعاتتون در چه حده؟
آخرین دوره ای که استقلال قهرمان لیگ شد دو سال قبل بود در اون سال اگه یادتون باشه پرسپولیس فقط 6 امتیاز رو از گهر دورود گرفت که هر دو بازی با اشتباهات داوری کاملا واضح به نفع پرسپولیس همراه بود اگر پرسپولیس صدر جدول بود خیلی راحت با این امتیازات اشتباه قهرمان میشد هر چند همین امتیازات یکی از دلایل سقوط گهر بود!!!متاسفانه در مورد اشتباهات داوری هم اونقدر زیاد و بعضا واضح بوده که نمیشه فکر کرد فقط اشتباه بوده...
منظورم سال های قبل بود که استقلال در لیگ قهرمان و در اسیا به راحتی حذف میشد..
من همیشه تمام جوانب رو در نظر میگیرم...مثلا به نفع چه تیمی هست الان ؟ پرسپولیس ؟ چه ربطی به پرسپولیس داره این حرفا الان؟ این حرف ها سودی برای من یا پرسپولیس نداره که شما اینطوری میگید.
بله سالهای قبل از جمله قهرمانی تیم استقلال در لیگ و عنوان سومی در آسیا رو نادیده می گیریم و به انتظار نتایج امسال می نشینیم.
البته که نداره،بنده هم ذکر کردم سومی آسیااین حرفها درسته...
اما بله ! لیگ قهرمانان اسیا رده بندی نداره !
شما گفتین در لیگ قهرمانان سوم شده که حرف غلطیه...وگرنه از لحاظ لیست رنکینگ بله حرف شما درسته...
متاسفانه در مورد اشتباهات داوری هم اونقدر زیاد و بعضا واضح بوده که نمیشه فکر کرد فقط اشتباه بوده...
منظورم سال های قبل بود که استقلال در لیگ قهرمان و در اسیا به راحتی حذف میشد..
من همیشه تمام جوانب رو در نظر میگیرم...مثلا به نفع چه تیمی هست الان ؟ پرسپولیس ؟ چه ربطی به پرسپولیس داره این حرفا الان؟ این حرف ها سودی برای من یا پرسپولیس نداره که شما اینطوری میگید.
ممنون عرفان عزیزآخرین دوره ای که استقلال قهرمان لیگ شد دو سال قبل بود در اون سال اگه یادتون باشه پرسپولیس فقط 6 امتیاز رو از گهر دورود گرفت که هر دو بازی با اشتباهات داوری کاملا واضح به نفع پرسپولیس همراه بود اگر پرسپولیس صدر جدول بود خیلی راحت با این امتیازات اشتباه قهرمان میشد هر چند همین امتیازات یکی از دلایل سقوط گهر بود!!!
دقیقا در اون سالهایی که شما متهم میکنید استقلال با اشتباه داوری قهرمان شده پرسپولیس هم کم از این اشتباهات نفع نبرده و شاید بیشتر هم بوده اما چون در بالای جدول نبوده اونطور که باید و شاید روش زوم نشده...
البته هدف من این نبود که بگم اشتباهات عمدی بوده...نه ولی این اشتباهات برای همه هست و یه عده میخوان نقص های خودشون را با پیش کشیدن اشتباهات داوری بپوشانند
این حرف هم که میان آسیا رو ملاک قرار میدن دقیقا مثا این می مونه که من بیام بگم اگر پرسپولیس سالم و بدون زدوبند داوری پارسال نایب قهرمان لیگ شده پس باید امسال هم در آسیا حداقل نایب قهرمان بشه و گرنه دست های پشت پرده پارسال نایب قهرمانش کردن!!!
هر چند این عقیده من نیست و این حرف رو اشتباه میدونم اما اگر این منطق رو دوستان ملاک قرار دادن پس میشه این منطق رو هم برای سایر تیم ها بکار برد
خب طبق حرف خودتون پس ما هم این منطق شما در مورد پرسپولیس رو میتونیم الان استفاده کنیم دیگه؟آخرین دوره ای که استقلال قهرمان لیگ شد دو سال قبل بود در اون سال اگه یادتون باشه پرسپولیس فقط 6 امتیاز رو از گهر دورود گرفت که هر دو بازی با اشتباهات داوری کاملا واضح به نفع پرسپولیس همراه بود اگر پرسپولیس صدر جدول بود خیلی راحت با این امتیازات اشتباه قهرمان میشد هر چند همین امتیازات یکی از دلایل سقوط گهر بود!!!
هر چند این عقیده من نیست و این حرف رو اشتباه میدونم اما اگر این منطق رو دوستان ملاک قرار دادن پس میشه این منطق رو هم برای سایر تیم ها بکار برد
دقیقا...نکته خیلی خیلی جالب اینه که هر فصل دقیقا در همین موقع ها..یعنی ابتدای شروع نیم فصل دوم این اتفاقات شروع میشه...واقعن بازی با نفت معلوم شد باید یه تیم خاص قهرمان بشه . دوستانی که اشتباهات داوری به نفع ما رو میگن چند به چند بوده مگه شما الان چند سال هست پشت سر هم داوری ها در کل به نفع شماست . جالبه با این همه هم تو دو فصل قبل قهرمان نشدین .