• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
تورج حق وردی هم هویتش از قبل اثبات شدست .
هویت شما م از قبل ثابت شدس امدی 3 امتیاز مارو بی ارزش کنی....

این هویت شناسیتون نمیگه انقدر زود با فشار وسط هفته برا استقلال بازی گذاشتن جریانش چیه

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
داوری هر چقدر هم به نفع استقلال باشه باز نمی تونه جای ضرر فاصله کم بین بازی ها رو برا استقلال پر کنه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تورج حق وردی هم هویتش از قبل اثبات شدست .

خب که چی ؟ مظفری هم گفته اول بازی پنالتی استقلال گرفته نشده ... خب ؟ که چی؟ مگه اون موقعیت صد در صد برهانی اشتباه آفساید اعلام نشد ؟ بازم که چی؟
مگه بازی سپاهان دو تا پنالتی واسه ما گرفته نشد تو اومدی اینجا خبر بذاری ؟ پس این اومدنت رو بذاریم رو چه حسابی؟ بهتر نیست خودت رو کوچیک و سبک نکنی؟

ضمن اینکه همونقدر که من اون صحنه رو دیدم بقیه هم دیدن ... نه کمتر نه بیشنر ... به نظر من خطای دقیقی روی طالب لو بود که با پا مانع ضربه زدنش به توپ شد .. حالا نهایتش چیه ! اینه که اشتباه شده ؟ خب نوش جونمون همونطور که اشتباهات داوری قبلا و توی خیلی از مواقع نوش جون شما بوده و زهر مار ما....

اصلا تو مگه نمیدونی نباید این بحثا رو اینجا پیگیری کنی ؟ خواستی ادامه بدی توی تاپیک مناسبش در خدمتیم وگرنه ارزش جواب دادن نداره

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
متاسفانه سناریوی هرسال داره تو داوری تکرار میشه :(
حرف حق رو صمد مرفاوی زد...;)
یک تیم خاص باید ببره و قهرمان بشه...همین.حالا چرا ما دیگه اعصابمونو خورد کنیم ...بیخیالش..

Last edited:

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
راسته که میگن اونی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد

اگر داوری لیگ ایران به سود یه تیم و در مقابل به ضرر تیمای دیگه باشه دیگه تو لیگ قهرمانان آسیا که به این شکل نیست

خدا رو شکر اونایی که مدعی ان داوری به ضررشون بوده تو لیگ قهرمانان هستن میتونن اونجا احقاق حق کنن دیگه اونجا که نمیتونه داوری به نفع تیم فلان باشه.

منتظر نتایج هستیم

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
دقیقا...لیگ قهرمانان بهترین معیاره...مرسی.
نتایج سال های قبل کاملا نشون میده همه چیو و همه هم میدونن..

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
زاهد بحريني ناظر داوري ديدار استقلال و پيکان پيرامون صحنه‌هاي مشکوک اين بازي به نود گفت: در نيمه اول بازي پيکان و استقلال غير از صحنه برخورد مدافع سفيد با مهاجم آبي‌پوش اتفاق ديگري رخ نداد که در اين صحنه هم تورج حق‌وردي کاملا درست قضاوت کرد و وقتي در صحنه آهسته اتفاقات رخ داده را مرور کرديم ديديم حق‌وردي بدون اشتباه دستور به ادامه بازي داده است.
بحريني در ادامه افزود: گل پيکان هم به درستي مردود اعلام شد چون مهاجمان اين تيم روي دروازه‌بان آبي‌پوش مرتکب خطا شدند و در شرايطي که وي بر توپ تسلط داشت اجازه ندادند کارش را به درستي انجام دهد لذا به اعتقاد من حق‌وردي و دستيارانش هيچ اشتباه تأثيرگذاري نداشتند که در روند نتيجه بازي تغيير ايجاد کند به خصوص تيم داوري روي اعلام آفسايدها کاملا حرفه‌اي عمل کردند و با قضاوت درست در اين صحنه‌ها نشان دادند حسابي بر شرايط بازي اشراف دارند.
بحريني در پايان تأکيد کرد: تصور مي‌کرديم بازيکناني که از استقلال به تيم حريف پيوسته‌اند در جريان اين بازي مشکل ايجاد کنند و روي روند اتفاقات آن تأثير منفي بگذارند اما خوشبختانه اين پيش‌بيني درست از آب در نيامد و بازيکنان سابق استقلال در مقابل تيم‌ قبلي‌شان به گونه‌اي عمل کردند که جاي هيچ حرف و حديثي باقي نگذاشت.
سيار:
پرويز سيار کارشناس داوري هم به مرور اتفاقات ديدار ديروز استقلال در برابر پيکان پرداخت و در اين باره به 90 گفت تيم داوري در اين ديدار خيلي خوب و مسلط سوت زدند. در صحنه‌اي که خيلي‌ها اعتقاد داشتند امکان دارد مدافع پيکان روي مهاجم استقلال مرتکب خطاي پنالتي شده باشد اين اتفاق رخ نداده بود و تيم داوري کاملا درست دستور به ادامه بازي دادند. در ضمن گل پيکان در دقايق پاياني نيمه دوم به درستي مردود اعلام شد چون خطاي مهاجمان اين تيم روي طالب‌لو کاملا محرز بود و جاي هيچ حرف و حديثي را باقي نگذاشت.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
دقیقا...لیگ قهرمانان بهترین معیاره...مرسی.
نتایج سال های قبل کاملا نشون میده همه چیو و همه هم میدونن..
بله سالهای قبل از جمله قهرمانی تیم استقلال در لیگ و عنوان سومی در آسیا رو نادیده می گیریم و به انتظار نتایج امسال می نشینیم.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
بله سالهای قبل از جمله قهرمانی تیم استقلال در لیگ و عنوان سومی در آسیا رو نادیده می گیریم و به انتظار نتایج امسال می نشینیم.
منظورم سال های قبل لیگ قهرمانان بود...سومی اسیا ؟! اسیا سومی داره مگه؟ اطلاعاتتون در چه حده؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
منظورم سال های قبل لیگ قهرمانان بود...سومی اسیا ؟! اسیا سومی داره مگه؟ اطلاعاتتون در چه حده؟
آسیا رده بندی نداره؟!؟!
قابل توجه شما استقلال در 2013 با حذف در مرحله نیم نهایی با صعود چند پله ای به عنوان سومی آسیا در رده بندی تیم های باشگاهی آسیا رسید.اطلاعات شما در چه حده؟
همچنین تیم ذوب آهن در 2010 در لیگ برتر دوم و در آسیا نایب قهرمان شد.
با وجود فاصله زیادی که تیم های باشگاهی ایران با سایر تیم ها دارن باز نشون میده نتایج طوری نبوده که یک تیم بدون عدالت قهرمان لیگ یا صاحب افتخار شده باشه.
البته در جریان هستید لیگ قهرمانان آسیا ما بین دو دوره لیگ ایران برگزار میشه و این بزرگترین دلیل عدم موفقییت تیم ذوب آهن و استقلال در مرحله نیمه نهایی و فینال بود.
اگر اینطور نبود نتایج بهتر از این هم کسب می کردن.
اینکه بخوایم از حرف های بوجود اومده الان به سود خودمون و برای کوبیدن سایرین استفاده بکنیم اما خودمون لحظه ای هم به نتایج کسب شده فکر نکنیم کار خوبی نیست.

اشتباهات داوری ایران رو نمیشه کتمان کرد اما اینکه بسادگی بپذیریم که صرفا با منظور خاصی اتفاق میفته و در جهت قهرمان کردن یک تیم هستش توهین به فهم همه ی تماشاگران هستش.شاید این اتفاق در تیم های حاشیه خلیج فارس اتفاق بیفته اون هم فقط بدلیل کمبود تماشاگر اما در لیگ ایران که بازیها بطور میانگین حدود 10 هزار تماشاگر دارن این اتفاق غیر ممکن هستش.

حالا نمی دونم منظورتون از سالهای قبل چه سالی هستش؟!

چه خوبه که واقع بین باشیم و اگر حرفی می زنیم تمام جوانب قضیه رو در نظر بگیریم نه صرفا مواردی که به نفع خودمون و به ضرر تیم یا اشخاص خاصی هستن.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
این حرفها درسته...
اما بله ! لیگ قهرمانان اسیا رده بندی نداره !
شما گفتین در لیگ قهرمانان سوم شده که حرف غلطیه...وگرنه از لحاظ لیست رنکینگ بله حرف شما درسته...
متاسفانه در مورد اشتباهات داوری هم اونقدر زیاد و بعضا واضح بوده که نمیشه فکر کرد فقط اشتباه بوده...
منظورم سال های قبل بود که استقلال در لیگ قهرمان و در اسیا به راحتی حذف میشد..
من همیشه تمام جوانب رو در نظر میگیرم...مثلا به نفع چه تیمی هست الان ؟ پرسپولیس ؟ چه ربطی به پرسپولیس داره این حرفا الان؟ این حرف ها سودی برای من یا پرسپولیس نداره که شما اینطوری میگید.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
متاسفانه در مورد اشتباهات داوری هم اونقدر زیاد و بعضا واضح بوده که نمیشه فکر کرد فقط اشتباه بوده...
من همیشه تمام جوانب رو در نظر میگیرم...مثلا به نفع چه تیمی هست الان ؟ پرسپولیس ؟ چه ربطی به پرسپولیس داره این حرفا الان؟ این حرف ها سودی برای من یا پرسپولیس نداره که شما اینطوری میگید.
آخرین دوره ای که استقلال قهرمان لیگ شد دو سال قبل بود در اون سال اگه یادتون باشه پرسپولیس فقط 6 امتیاز رو از گهر دورود گرفت که هر دو بازی با اشتباهات داوری کاملا واضح به نفع پرسپولیس همراه بود اگر پرسپولیس صدر جدول بود خیلی راحت با این امتیازات اشتباه قهرمان میشد هر چند همین امتیازات یکی از دلایل سقوط گهر بود!!!

دقیقا در اون سالهایی که شما متهم میکنید استقلال با اشتباه داوری قهرمان شده پرسپولیس هم کم از این اشتباهات نفع نبرده و شاید بیشتر هم بوده اما چون در بالای جدول نبوده اونطور که باید و شاید روش زوم نشده...
البته هدف من این نبود که بگم اشتباهات عمدی بوده...نه ولی این اشتباهات برای همه هست و یه عده میخوان نقص های خودشون را با پیش کشیدن اشتباهات داوری بپوشانند

این حرف هم که میان آسیا رو ملاک قرار میدن دقیقا مثا این می مونه که من بیام بگم اگر پرسپولیس سالم و بدون زدوبند داوری پارسال نایب قهرمان لیگ شده پس باید امسال هم در آسیا حداقل نایب قهرمان بشه و گرنه دست های پشت پرده پارسال نایب قهرمانش کردن!!!
هر چند این عقیده من نیست و این حرف رو اشتباه میدونم اما اگر این منطق رو دوستان ملاک قرار دادن پس میشه این منطق رو هم برای سایر تیم ها بکار برد

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
حق وردی : گل پیکان سالم نبود

تورج حق‌وردي داور بازي استقلال در برابر پيکان در واکنش به اظهارات يکي دو تن از کارشناسان داوري که مدعي بودند گل پيکاني‌ها به اشتباه مردود اعلام شده و سوراکا گل سالم به ثمر رسانده است به 90 گفت: طبعا هر کارشناسي داوري آزاد است در اين باره اظهارنظر کند و سلايق شخصي‌اش در قضاوت را با رسانه‌هاي گروهي در ميان بگذارد. من هم از اين موضوع هيچ گله‌اي ندارم اما بايد به اين قضيه اشاره کنم که اين کارشناسي‌ها باعث نمي‌شود از تصميمي که در خصوص مردود اعلام کردن گل پيکاني‌ها گرفته‌ام برگردم.
حق‌وردي افزود: من چندين بار صحنه گل مردود پيکاني‌ها را به دقت و با تصوير آهسته نگاه کردم و هر بار سعي کردم اگر نکته‌اي از نظرم دور مانده را لحاظ کنم تا ببينم آيا واقعا اشتباهي رخ داده يا نه تصميم من درست بوده است؟! اما هر بار که اين صحنه را نگاه کردم مطمئن‌تر شدم که درست قضاوت کرده‌ام و درست در سوت خود دميده‌ام.
وي در خصوص اظهارنظر صدرالدين موسوي عضو کميته داوران فدراسيون فوتبال که اعلام کرده بود گل پيکاني‌ها سالم بوده هم تاکيد کرد: به نظر من مسئوليني که مي‌توان در کميته داوران به حرف آنها استناد کرد حسين عسکري و فريدون اصفهانيان هستند سپس ناظر داوري که بر شرايط بازي و آن صحنه اشراف کامل داشته است و خوشحالم که از جانب اين عزيزان قضاوت من زير سئوال نرفته است. واقعيت مطلب اين است که من اشتباه تاثيرگذاري در روند بازي استقلال و پيکان نداشتم که حالا بخواهم به خاطرش پاسخگوي افکار عمومي باشم

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
فنایی: چرا اصفهانیان گل‌پیکان را سالم اعلام کرد؟

کارشناس داوري برنامه نود از تصميمش در مورد سالم اعلام کردن گل پيکان برابر استقلال دفاع مي کند.

محمد فنایی در واکنش به اعتراض های قلعه نویی به "ورزش سه" گفت: انصافا شما یک کارشناس پیدا نمی کنید که گل پیکان را سالم اعلام نکند. من اشتباه می کنم آیا سایر کارشناسان هم اشتباه رای داده اند. این چیزی است که من از آقای قلعه نویی می خواهم به آن توجه کند.

وی ادامه داد: حتی خود آقای اصفهانیان که شخص اول داوری این مملکت است این گل را سالم اعلام کرده است. حالا شما خودتان بگویید آیا من با قصد و غرض چنین تصمیمی گرفتم؟

فنایی در مورد اینکه گفته می شود امیر قلعه نویی با او مشکل دارد هم گفت: من همیشه به همه احترام می گذارم و در تصمیم هایم موضوعی را رنگی نگاه نمی کنم. امیر قلعه نویی هم حتما از تیمش دفاع کرده فقط من یک جمله می گویم و آن هم این است که طرفداران خودشان شعور دارند و بهترین قضاوت را می کنند. بیش از این هم نمی توانم حرفی در مورد این صحنه بزنم.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799

این حرفها درسته...
اما بله ! لیگ قهرمانان اسیا رده بندی نداره !
شما گفتین در لیگ قهرمانان سوم شده که حرف غلطیه...وگرنه از لحاظ لیست رنکینگ بله حرف شما درسته...
البته که نداره،بنده هم ذکر کردم سومی آسیا
دقیقا کجای حرفم گفتم تو لیگ قهرمانان سوم شده؟!؟! بهتره یه بار دیگه حرف بنده رو چک بکنید.
خب دوست عزیز شما با این حرفت کل لیگ و سازمان و فدراسیون رو زیر سوال می برید،به راحتی حرف زدن نیست باید با کلی دلیل و مدرک یه همچین حرفی رو به زبون آورد.
بنده نگفتم لیگ قهرمانان آسیا ملاک عدالت هستش و هر تیم موفق باید نتیجه بگیره کما اینکه افت و خیز داشته باشه و این یه استدلال کاملا غیر منظقیه.
فقط عرض کردم اگر همچین نظری دارید با توجه به پیش رو بودن لیگ قهرمانان آسیا میشه به نتایج توجه کرد و دلایلی آورد.

دوست عزیز گفتم به نفع خودمون یا به ضرر تیم دیگه/حرف شما به ضرر تیم دیگه نیست؟

آخرین دوره ای که استقلال قهرمان لیگ شد دو سال قبل بود در اون سال اگه یادتون باشه پرسپولیس فقط 6 امتیاز رو از گهر دورود گرفت که هر دو بازی با اشتباهات داوری کاملا واضح به نفع پرسپولیس همراه بود اگر پرسپولیس صدر جدول بود خیلی راحت با این امتیازات اشتباه قهرمان میشد هر چند همین امتیازات یکی از دلایل سقوط گهر بود!!!

دقیقا در اون سالهایی که شما متهم میکنید استقلال با اشتباه داوری قهرمان شده پرسپولیس هم کم از این اشتباهات نفع نبرده و شاید بیشتر هم بوده اما چون در بالای جدول نبوده اونطور که باید و شاید روش زوم نشده...
البته هدف من این نبود که بگم اشتباهات عمدی بوده...نه ولی این اشتباهات برای همه هست و یه عده میخوان نقص های خودشون را با پیش کشیدن اشتباهات داوری بپوشانند

این حرف هم که میان آسیا رو ملاک قرار میدن دقیقا مثا این می مونه که من بیام بگم اگر پرسپولیس سالم و بدون زدوبند داوری پارسال نایب قهرمان لیگ شده پس باید امسال هم در آسیا حداقل نایب قهرمان بشه و گرنه دست های پشت پرده پارسال نایب قهرمانش کردن!!!
هر چند این عقیده من نیست و این حرف رو اشتباه میدونم اما اگر این منطق رو دوستان ملاک قرار دادن پس میشه این منطق رو هم برای سایر تیم ها بکار برد
ممنون عرفان عزیز
حق با شماست لیگ قهرمانان ملاک نیست من هم به این مورد اشاره نکردم و صرفا گفتم که لیگ قهرمانان پیش رو هستش و نتایج اون میتونه تا حدودی حرفهای زده شده رو اثبات یا رد بکنه
قرار نیست حتما تیم بره تو نیمه نهایی یا پای فینال
همین نتایج مرحله گروهی هم خیلی چیز ها رو مشخص میکنه
اما ظاهرا ایشون علاقه ای به گذشته آسیا داشتن که اشاره ای هم به گذشته کردم
متاسفانه حرف هایی زده میشه که کاملا غیر منطقی و بدون دلیل و مدرک هستش گفتم اونی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد.
باز هم میگم لیگ قهرمانان میتونه صرفا یه ملاک کوچیک برای اثبات بزرگی تیم باشه اگر حق تیمی تو لیگ خورده شده باشه میشه نتایج اون تیم رو در لیگ قهرمانان در نظر گرفت حتی در مرحله گروهی رقابت ها نه صرفا رسیدن به مراحل بالاتر

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
واقعن بازی با نفت معلوم شد باید یه تیم خاص قهرمان بشه . دوستانی که اشتباهات داوری به نفع ما رو میگن چند به چند بوده مگه شما الان چند سال هست پشت سر هم داوری ها در کل به نفع شماست . جالبه با این همه هم تو دو فصل قبل قهرمان نشدین .

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
خب طبق حرف خودتون پس ما هم این منطق شما در مورد پرسپولیس رو میتونیم الان استفاده کنیم دیگه؟
یعنی الان اگه استقلال قهرمان بشه با این 6 امتیاز 100 درصد اشتباه ( 3 امتیاز سایپا و 3 امتیاز پیکان) اونوقت نظر شما چی خواهد بود ؟اگه پیکان سقوط کنه به خاطر این 3 امتیاز چی ؟
3 امتیاز اشتباه بازی با ملوان رو هم فاکتور میگیریم :D من فقط منطق خودتون رو به کار بردم ..همین.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
واقعن بازی با نفت معلوم شد باید یه تیم خاص قهرمان بشه . دوستانی که اشتباهات داوری به نفع ما رو میگن چند به چند بوده مگه شما الان چند سال هست پشت سر هم داوری ها در کل به نفع شماست . جالبه با این همه هم تو دو فصل قبل قهرمان نشدین .
دقیقا...نکته خیلی خیلی جالب اینه که هر فصل دقیقا در همین موقع ها..یعنی ابتدای شروع نیم فصل دوم این اتفاقات شروع میشه...

بالا