• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید و گفتگوی فنی پیرامون مودم و روتر ADSL ، کدام مارک و چرا؟ ا

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
پس اگه درست متوجه شده باشم فقط از لحاظ تعداد درگاه ها با هم تفاوت دارند ...

شما کاملا راضی هستید ... ؟

آره هیچ فرق دیگه ای ندارن. البته من مودم دیگه ای نداشتم که مال خودمو باهاش مقایسه کنم ولی تا حالا ازش راضی بودم.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آره هیچ فرق دیگه ای ندارن. البته من مودم دیگه ای نداشتم که مال خودمو باهاش مقایسه کنم ولی تا حالا ازش راضی بودم.

متشکرم از اطلاعات سودمندتون دوست عزیزم .

موفق باشید .

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،
دوست عزیز شما ip کامپیوترها رو از کجا و چطوری تعریف کردین؟
dns مودم رو از کجا تغییر دادین؟ اگه تغییر ندادین dns default مودم شما چی بود؟
ضمنا" میتونین همزمان (در هر دو کامپیوتر) از اینترنت استفاده کنین؟

با تشکر :specool:

سلام به همه،

من دو تا سیستم دارم و یک خط adsl و مودم asus 602 و می خواستم هر دو سیستم شبکه بشن و اینترنت هم داشته باشن. طبق یه کار سننتی به هر دو کامپیوتر یک کارت شبکه بستم و با یک کابل کراس اون ها رو به هم وصل کردم و کانکشن اینترنت و share کردم. سیستم برای دفعه اول کار کرد ولی بعد از خاموش روشن کردن سیستم ها از کار میافتاد. بعد از کلی کلنجار و وقت تلف کردن همینجوری گفتم بگذار سیستم دوم رو به خود مودم مستقیم وصل کنم یعنی یه سیستم با usb با IP 192.168.1.2 و یک سیستم هم با ethernet با IP 192.168.1.3 و با dns که مخصوص مودم است.

وصل کردم، آقا داره کار میکنه !!!!!!!!!!!!!!!! عینه هلو، هر دو کامپیوتر هم شبکه شدن. تازه یک سری مشکلات قبلی رو هم ندارم، قبلا برای اینکه سیستم دوم بخواهد به اینترنت وصل باشه سیستم اول حتما باید روشن می بود و با sleep کردن سیستم اول اینترنت سیستم دوم هم قطع می شد که طبیعی بود ولی الان این مشکل را ندارم فقط وقتی سیستم اول sleep میشه کامپیوترها شبکه نیستن همین ولی اینترنت کار میکنه.

فقط می خواستم ببینم مشکلی ایجاد نمیشه؟ یعنی مودم میکشه؟ البته مودم مثلا router است. ولی هیچ جا توی manualهاش ننوشته که میشه این کار را باهاش کرد. ولی فعلا که شده و اگر نخواهد این خاصیت رو داشته باشه پس برای چی روتره؟ البته یه میل به support asus زدم حالا باید ببینیم چی میگن.

خلاصه اینم یه راه حل خیلی ساده که خیلی ها دنبالش بودن، با فقط یک کارت شبکه!!!!! حالا باید دید شدنی است یا نه!!

hasanh

Registered User
لایک‌ها
1
نشتی یکی از دو سیم تلفن به زمین در طول مسیر از مخابرات تا منزل ما و یا pcm4 بودن خط تلفن ما (تفکیک 1 خط تلفن به تعداد بیشتری خط به کمک کیتهایی که در سطح شهر بر روی دیوارها نصب میکنند) بیشترین احتمال هست برای up نشدن مودم
نشتی زمین در بین کارمندان مخابرات به زمین داشتن یک خط معروف هست و برای پی بردن به نشتی و مقدار اون به مشترک گفته میشود که همه اتصالات خط تلفن را جدا کند و یا حتی سیم تلفن ورودی به منزل را جدا کند و سپس به کمک دستگاه کوچک شبیه به اهمتر (در مخابرات و یا حتی در محل مشترک) افت ولتاژ روی خط را اندازه گیری میکنند و مقدار نشتی خط و موقعیت محل نشتی را تعیین میکنند و برای حل ان به سرعت دست به کلنگ میشوند

سلام
آقا در مورد این pmc4 یک توضیح میدی که قضیش چیه ؟
مشکل من اینه که منزل ما در محدوده منطقه 5 مخابراتی تهرانه و تا حالا شرکتی در این منطقه ADSL نداده. 2 ماه پیش مخابرات اومد کابلهارو برای همه عوض کرد ولی سرعت دیال آپ من از 46 کیلو بیت رسید به 31 کیلو بیت. با معاون فنی مخابرات منطقه صحبت کردم گفتش بخاطر کلاک غیر همزمانه که برطرف میشه. اما یکی از دوستانم گفت مشکل بخاطر اینه که از یک خط برای چند خط استفاده میکنند و ظاهرا یک نفر شکایت کرده و اومدن مشکلشو حل کردن.
حالا نگرانی من اینه که هم الان با دیال آپ کندتر کار کنم و هم اینکه بعدا مشکل در کار با ADSL داشته باشم. میشه توضیحی درباره این pmc4 و حواشی مربوطش به من بگید تا مستدل پیگیر رفع مشکل بشم و دوباره منو سر کار نذارن ؟!

با تشکر

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
بنده خودم یک روتر ADSL خریدم . از نوع ASUS A602 .

فوق العاده است و کوچکتریم مشکلی با ان ندارم . اگر دوستان لازم داشتند ، میتوانم به شما آموزش دهم که چگونه ان را کانفیگ کنید تا واقعا مثل یک روتر از آن بهره ببرید.

sppp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا در مورد این pmc4 یک توضیح میدی که قضیش چیه ؟
مشکل من اینه که منزل ما در محدوده منطقه 5 مخابراتی تهرانه و تا حالا شرکتی در این منطقه ADSL نداده. 2 ماه پیش مخابرات اومد کابلهارو برای همه عوض کرد ولی سرعت دیال آپ من از 46 کیلو بیت رسید به 31 کیلو بیت. با معاون فنی مخابرات منطقه صحبت کردم گفتش بخاطر کلاک غیر همزمانه که برطرف میشه. اما یکی از دوستانم گفت مشکل بخاطر اینه که از یک خط برای چند خط استفاده میکنند و ظاهرا یک نفر شکایت کرده و اومدن مشکلشو حل کردن.
حالا نگرانی من اینه که هم الان با دیال آپ کندتر کار کنم و هم اینکه بعدا مشکل در کار با ADSL داشته باشم. میشه توضیحی درباره این pmc4 و حواشی مربوطش به من بگید تا مستدل پیگیر رفع مشکل بشم و دوباره منو سر کار نذارن ؟!

با تشکر
این pcm4 هستش یعنی اینکه یک زوج سیم میاد تو یک جعبه چهارتا زوج سیم میاد بیرون و برای جبران کمبود امکانات مخابرات استفاده میکنه .جعبشو تو کوچتون میتونید ببینید. با این خطها نمیشه از adsl استفاده کرد چون پهنای فرکانسی کهadsl استفاده میکنه توسط 4 خط دیگه اشغال میشه. اگه pcm پر سرعت نباشه رو خط dail up هم تاثیر میذاره

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده خودم یک روتر ADSL خریدم . از نوع ASUS A602 .

فوق العاده است و کوچکتریم مشکلی با ان ندارم . اگر دوستان لازم داشتند ، میتوانم به شما آموزش دهم که چگونه ان را کانفیگ کنید تا واقعا مثل یک روتر از آن بهره ببرید.

نیکی و پرسش! :D
ما منتظریم!:specool:

hasanh

Registered User
لایک‌ها
1
این pcm4 هستش یعنی اینکه یک زوج سیم میاد تو یک جعبه چهارتا زوج سیم میاد بیرون و برای جبران کمبود امکانات مخابرات استفاده میکنه .جعبشو تو کوچتون میتونید ببینید. با این خطها نمیشه از adsl استفاده کرد چون پهنای فرکانسی کهadsl استفاده میکنه توسط 4 خط دیگه اشغال میشه. اگه pcm پر سرعت نباشه رو خط dail up هم تاثیر میذاره

آقا ممنون از جوابتون.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ، مودمی که به طور مستقیم بعد از خط تلفن ، Wireless داشته باشه و در کنارش Lan یا USB رو هم

ساپورت کنه ، چی پیشنهاد میکنین ؟

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوستان ، مودمی که به طور مستقیم بعد از خط تلفن ، Wireless داشته باشه و در کنارش Lan یا USB رو هم

ساپورت کنه ، چی پیشنهاد میکنین ؟

من چون فقط روی ایسوز تحقیق کردم می دونم مدل AM604G هست که 4 تا خروجی شبکه به همراه اکسس پوینت وایرلس داره ولی USB نداره و این تنها مودم وایرلس دار ایسوز هست.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
من چون فقط روی ایسوز تحقیق کردم می دونم مدل AM604G هست که 4 تا خروجی شبکه به همراه اکسس پوینت وایرلس داره ولی USB نداره و این تنها مودم وایرلس دار ایسوز هست.

قیمت این مدل چقدره دوست عزیز ...

پیشاپیش سپاسگزارم .:lol:

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
قیمت این مدل چقدره دوست عزیز ...

پیشاپیش سپاسگزارم .:lol:

قیمت دقیقشو ندارم ولی فکر کنم بین 110 تا 130 هزار تومان باشه. اگه بری مرکز کامپیوتر ایران (زیر زمین) چند تا مغازه هستند که تجهیزات شبکه دارن. اونا باید داشته باشن.

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام و تشکر از شما.

مودم من Symphony sy800c میباشد که از پارس آنلاین گرفته ام. در مدت 9 ماه استفاده تقریباً اکثر اوقات مودم روشن بوده و خیلی خوب هم کار میکنه. تنها مشکلی که من با این مودم دارم اینه که چند وقت یکبار( مثلا 2 هفته یکبار) بدون اینکه مودم را خاموش کنم و زمانیکه مودم در حال Send و رسیو اطلاعات است ، یه هویی کل تنظیمات میپره و مرورگر هم اخطار Server not found را میده و باید دوباره به بخش تنظیمات مودم برم و اون را گانفیگ کنم.

میخواستم بدونم کسی از دوستان هم یه همچین مشکلی داشته؟و اینکه چی کار کنم اینطوری نشه.

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
داتک مودم D-link رو پشتیبانی نمیکنه ؟ یه سوالی که داشتم می خواستم توی خونه ADSL رو بین 2 تا کامپیوتر بزارم .یعنی می خوام هر کدوم از این 2 کامپیوتر به طور مجزا از کامپیوتر استفاده کنم نه اینکه اگر یکی از کامپیوتر ها خاموش شد اون یکی هم قطع بشه!میشه منو راهنمایی کنید که چه وسایلی لازم دارم ؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
داتک مودم D-link رو پشتیبانی نمیکنه ؟ یه سوالی که داشتم می خواستم توی خونه ADSL رو بین 2 تا کامپیوتر بزارم .یعنی می خوام هر کدوم از این 2 کامپیوتر به طور مجزا از کامپیوتر استفاده کنم نه اینکه اگر یکی از کامپیوتر ها خاموش شد اون یکی هم قطع بشه!میشه منو راهنمایی کنید که چه وسایلی لازم دارم ؟
شما میتونی مدل AM 602 از Asus رو بگیری .. روتر مودم هست ، دو تا خروجی داره یکی Lan و یکی USB شما میتونی Lan رو بدی به یه سیستم USB رو هم به یه سیستم دیگه .

ولی بهتر میدونم که AM 604 بگیری با چهار تا خروجی Lan که به راحتی میتونی 4 تا سیستم رو به اینترنت وصل کنی .

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام و تشکر از شما.

مودم من Symphony sy800c میباشد که از پارس آنلاین گرفته ام. در مدت 9 ماه استفاده تقریباً اکثر اوقات مودم روشن بوده و خیلی خوب هم کار میکنه. تنها مشکلی که من با این مودم دارم اینه که چند وقت یکبار( مثلا 2 هفته یکبار) بدون اینکه مودم را خاموش کنم و زمانیکه مودم در حال Send و رسیو اطلاعات است ، یه هویی کل تنظیمات میپره و مرورگر هم اخطار Server not found را میده و باید دوباره به بخش تنظیمات مودم برم و اون را گانفیگ کنم.

میخواستم بدونم کسی از دوستان هم یه همچین مشکلی داشته؟و اینکه چی کار کنم اینطوری نشه.
مودم هإی Symphony تا اونجا که من خبر دارم تو امارات مونتاژ میشه !! تو دو موردی که با این مودم برخورد داشتم همین مشکل رو دارن ، + مشکلات دیگه چون هنگ کردن و گرم شدن بی مورد ! قیمت خرید این مودم ها هم خیلی خیلی پایین ه میشه گفت ارزونترین مودمی هست که میشه تهیه کرد اما شرکت هایی که از این مودم استفاده میکنن گاهی این مودم رو به قیمت سه برابر قیمت خرید می فروشن !!

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،

کسی هست یه لطفی بکنه و جواب سوال ما رو بده :( :( :( :(

Hamed082

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،

سلام،

ابتدا باید حتما روی یک سیستم نصب شده باشه مهم نیست با USB یا اترنت. بعد میری

Start -> My Network Places -> View network Connections

روی connection ایجاد شده سمت راست میزنی Properties را انتخاب می کنی بعد

General tab -> Internet Protocol (TCP/IP) ->Properties

اگر IP Address روی Automatic بود بگذار رو Use the followings IP address و بصورت زیر آنرا برای کامپیوتر اول تنظیم کن

IP address: 192.168.1.2
Subnet mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.1.1

DNS server را هم روی کاغذ یادداشت کن ولی تغییر نده.
حالا روی کامپیوتر دوم (اگر این کامپیوتر با پورت USB وصل شده باید ابتدا مودم را نصب کنی) همین کارها را انجام بده فقط برای IP address بده 192.168.1.3 DNS server را هم مثل کامپیوتر اول تنظیم کن.

هر دو کامپیوتر حالا شبکه شدن، و هر کدوم بطور مجزا می توانند از اینترنت استفاده کنند. حتی هم زمان!

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من ميخوام ADSL بگيرم سررشته ندارم همكارم ميگه shatel بگير پسر خالم ميگه صبا نت خوبه حالا شاتل خوبيش اينه كه مودم داره ميشه انتخاب كردش ارزونترينش 49 هزار تومن هستش ولي صبانت سرعت و دريافتش به صرفه هست فقط ترافيكش كمه و اينكه خودش يه مودم انتخاب كرده به قيمت 60000 تومن نميدونم چيكار كنم نميخوام زياد گرون هم تموم بشه
بعد سرعت 64 ميخواستم ببينم سرعتش خوبه . من كارم بيشتر دانلود نرم افزار اين چيز ها هستش

ممنون ميشم كمكم كنيد چي كار كنم . چرا صبا نت مودم هاي بيشتري ارائه نميده ارزون بگيريم مودم 49000 تومني شاتل خوبه اگه صبا هم داشتش خوب بودش

بالا