• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
با سلام به دوستان و استادان محترم مخصوصآ دوست عزیزمم

شرایط آرمانی برای یک فرد رزمی کار { نظر شخصی من }

1. قدرت بدنی بالا { لازمه بدنسازی رزمی }
2.دویدن { سرعتی و استقامت } برای فرار و مبارزات طولانی
3.دفاع شخصی
4.بدن انعطاف پذیر
5.آکروبات
6.سرعت در انجام دفاع شخصی و قدرت تصمیم گیری درست در مبارزه
7.فرا گرفتن مبارزات خیابانی
8.تمرین متداول موارد بالا

در نتیجه سبک مهم نیست .فرا گرفتن موارد بالا مهم است و می توان چند رشته را برای فرا گرفتن موارد بالا انتخاب کرد.

ظمنآ حرف های من توهین به هیچ کس وهیچ سبکی نیست و حرف های من هیچ گونه جهت گیری ندارد و فقط نظر شخصی من هست.

من گزینه های 1 و 3 و 6 و 7 و 8 رو دارم ولی بقیه رو ندارم می تونم برم آیکیدو یا نه؟

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همگي. نوروز 86 رو خدمت يكايك اساتيد محترم تبريك عرض مي كنم. اميدوارم همگيمان در كنار همه گرفتاري ها با كمك هم بتونيم يك فعاليت نو و منسجمي رو در فروم خودمون آغاز كنيم.
اوس

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد سوسای اویوما معنی این کلمه چیه :

و می خواستم بدونم ساسوکه به ژاپنی یا چینی چی میشه یعنی چه جوری می نویسن.

سلام sasuke جان. شرمندم دير جواب ميدم. همراه خانواده به مدت يه هفته گرگان بوديم. جاي شما و ديگر دوستان خيلي خالي بود. خيلي عاليه. نا اميد نباش. همونطور كه كانچو اكبر فرجي هميشه ميگن. نااميدي مرگ نينجاست. حالا من از گفته ايشون استفاده مي كنم و مي گم نااميدي مرگ يك انسانه. با قدرت برو جلو. فقط به خاطر داشته باش هنر رزمي كه در پيش گرفتي حتمآ بايد متناسب با علاقه مندي و شرايط جسمي و روحي ات مطابق باشه.
در واقع اين كلمه ارم كيوكوشين كاراته هست و به همين معناست. در مورد sasuke از استاد ارجمند amir.hvr كمك بگير و مي توني يه سري به فروم چين هم بزني.

3y2ctcg.jpg

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به مبداء بنگر اگر طالب جاودانگي هستي. ( استاد وان زي پين )
اوس

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
神伝不動流打拳体術

Shinden Fudô Ryû Dakentaijutsu

شيندن فودو ريو داکن تايجوتسو

مدرسه قلب ثابت ( استوار ) ، سلاح سخت بدن

به وجود آورنده این ريو ایزومو کانجا يوشيترو ميباشد که به عنوان اولين سوکی این ريو نيز شناخته شده است. او همچنين سوکی کوکی شيندن ريو نيز ميباشد

در نتيجه قرار داشتن در سمت بازنده جنگ او به ایالت ایگا فرار ميکند و در آنجا به گسترش دانسته ها و تجروبيات خود پرداخته و این ريو را به وجود می آورد
او قبل از این

ادامه در سايت زير - برای دسترسی بايد با نام کاربری خود وارد شويد

http://bujinkan.ir/Fa

بنياد طبيعت به طور ماهرانه ريشه در اثر متقابل نيستی و وجود، دارد

از فلسفه های شيندن فودو ريو داکن تايجوتسو

Updated : http://bujinkan.ir/Fa

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
آقا يون آيکيدو کار کسی چيزی در مورد سبک کوکيشين ايکيدو ميدونه - آيا آيکيدو همون کوکيشين ايکيدو هست

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
九鬼神伝流八法秘剣術

Kukishinden Ryû Happo Hikenjutsu

کوکی شيندن ريو هاپو هيکن جوتسو

مدرسه 9 شيطان در هنر هشت سلاح سری

این مدرسه در قرن 12 به وجود آمده است و يکی از دلايل معروفيت آن در بوجينکان استفاده از سلاح های گوناگون ميباشد
کلمه کوکی در اسم این ريو هنگامی به دست آمد که در طی جنگی، استاد این مدرسه، ياسوشيمارو تاکازانو ، امپراطور گو دايگو ، را نجات داد
و امپراطور به او گفت که همانند کوکی - 9 شيطان - ميجنگد . او سوکی این ريو را از بين سال های 1319 تا 1339 به عهده داشت است
....

ادامه در سايت زير - برای دسترسی بايد با نام کاربری خود وارد شويد

[
http://bujinkan.ir/Fa
]

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید محترم.یک سوال داشتم از خدمتتون .می خواستم بپرسم آیا تو تهران باشگاه یا جایی هست که فقط هنر آکروبات رو آموزش بدن.یعنی هیچ چیز دیگه ایی همراهش آموزش ندن فقط آکروبات.اگر جواب بدین ممنون می شم.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
parkour , fre running , gymnastic .

har 3 ina hast

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام به تمامی اساتید بزرگ.
امیر جون سلام.سال نو مبارک.
چه خبر؟ چه میکنی؟

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آقا يون آيکيدو کار کسی چيزی در مورد سبک کوکيشين ايکيدو ميدونه - آيا آيکيدو همون کوکيشين ايکيدو هست

فکر کنم از سبک های ابداعی جدید باشه..

با سلام خدمت اساتید محترم.یک سوال داشتم از خدمتتون .می خواستم بپرسم آیا تو تهران باشگاه یا جایی هست که فقط هنر آکروبات رو آموزش بدن.یعنی هیچ چیز دیگه ایی همراهش آموزش ندن فقط آکروبات.اگر جواب بدین ممنون می شم.

باشگاه شهید عراقی فلکه دوم تهران پارس رو یه سر بزنید بد نیست

سلام به تمامی اساتید بزرگ.
امیر جون سلام.سال نو مبارک.
چه خبر؟ چه میکنی؟

سلام محمد جان
خوشحالم که می بینمت
عید شما هم مبارک
موفق باشی دوست عزیز

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
خير - اگه درست ميخوندی سوالم رو بعدش پرسيدم ايا ايکيدو همون کوکيشين آيکيدو هست - این 2 چيز رو نشون ميده 1- ماله زمانی هست که ايکيدو به وجود امد حوالی همون سال هايه 1947 به بعد و 2- اینکه به وجود اورندش همون سنسی Morihei Ueshiba

فکر کنم شما هم با کيوکوشين آيکيدو که يک بار منم تبليغ رو تو هنر های رزمی ديدم اشتباه کردی

kyokushin

Kukishin Aikido

این 2 تا با هم فق دارن ! فارسيشون يکم شبيه همه ولی

Kukishin

kyokushin

---
9 شيطان = Kuki

---
کسی اگه چيز ديگه ميدونه کمک کنه ممنون ميشم
مرسی به هر حال - سال خوبی داشته باشيد

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
سلام sasuke جان. شرمندم دير جواب ميدم. همراه خانواده به مدت يه هفته گرگان بوديم. جاي شما و ديگر دوستان خيلي خالي بود. خيلي عاليه. نا اميد نباش. همونطور كه كانچو اكبر فرجي هميشه ميگن. نااميدي مرگ نينجاست. حالا من از گفته ايشون استفاده مي كنم و مي گم نااميدي مرگ يك انسانه. با قدرت برو جلو. فقط به خاطر داشته باش هنر رزمي كه در پيش گرفتي حتمآ بايد متناسب با علاقه مندي و شرايط جسمي و روحي ات مطابق باشه.
در واقع اين كلمه ارم كيوكوشين كاراته هست و به همين معناست. در مورد sasuke از استاد ارجمند amir.hvr كمك بگير و مي توني يه سري به فروم چين هم بزني.

3y2ctcg.jpg

خیلی ممنون استاد دستتئن درد نکنه

Brucelee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمامی اساتید محترم !

بعد از مدت ها قصد دارم مطلبی از استاد بزرگ بروس لی قرار دهم که بازگو شده توسط شاگردان ایشان می باشد و می تواند بسیار مفید و مهم باشد:

آگاهی از تکنیک های کونگ فو به تنهایی برای کسب مهارت کافی نسیتند٬ فرد باید به عمق مطلب و ماهیت درونی آن پی ببرد. پی بردن به ماهیت آن فقط هنگامی میسر است که ذهن آدمی با اصل زندگی هماهنگ باشد٬ یعنی هنگامی که طبق تعالیم تائوایسم٬ فرد به مرحله «بی ذهنی» می رسد.

بی ذهنی مرحله ای است که در آن کلیه جریانات ذهن از طریق دوری از هر نوع نیات فکری و مشغله های تاثیر گذار متوقف شود.من عقیده دارم که هر فردی می تواند به درون هدفش رخنه کند٬ البته اگر افکارش را با تعاریف مقصود و پایداری درآمیزد و عطشی سوزان برای پیوستن به واقعیت سراسر وجودش را فرا گرفته باشد.

امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره
در پناه حق ...

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بروس لی با یک مشت حریف خود را پرتاب كرد. گویی همانند یک چکش ضربه ای به حریف وارد می آورد.
او در مورد چگونگی و نحوه کار این چنین توضیح می دهد :
من آرامش خود را حفظ کردم تا زمانی که تمامی عضلات بدنم را وارد عمل ساختم و سپس تمامی نیرویم را در مشتم جمع کردم برای اینکه نیروی را در مشتم جمع کردم .
برای آنکه نیروی زیادی را در آن واحد ایجاد کنید باید ابتدا کاملا آرامش داشته باشید و قدرت خود را جمع کنید و سپس فکر و تمامی نیرویتان را جهت ضربه وارده بر هدف مورد نظر متمرکز نمایید.
مثلا در بازی تنیس شما حواستان را فقط متوجه ضربه ای که بایستی بر توپ وارد آورید کنید و ذهنتان را بر نقطه‌ای از زمین که می خواهید توپ در آنجا فرود آید متمرکز سازید بدین ترتیب توپ با سرعتی فوق العاده از راکت جدا شده و دقیقا در جایی که شما در نظر داشته اید فرود می آید. آن بهترین ضربه ای است که ممکن بود شما بزنید. با به خاطر آوردن نمایش قدرت تمرکز بروس قدرت شما نیز مضاعف می گردد.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سنسی هاتسومی را حتی تمامی کسانی که فقط اسم نينجوتسو و بوجينکان بودو تايجوتسو را شنيده اند ميشناسند . در زير چند نقل قول از ايشان ذکر ميشود که خواندن و به خاطر سپردن آنها خالی از لطف نيست

اگر استاد شما احمق و نالایق باشد ، اگر تمامی عمر خود را نیز سخت تمرین کنید ، در آخر شما نیز هنوز احمق مانده اید.

به همین علت است که دنشوها و کتاب ها معنی ندارند ، به همین علت است که کسی نتوانسته هنرهای بوجینکان را به سرقت ببرد . ( در حال اجرای یک تکنیک ) : آیا شما می توانید این را در کتاب بنویسید ؟ شما این را اگر در یک کتاب بخوانید ، نخواهید فهمید . و دربهترین شرایط نیز با مشاهده این در یک ویدیو کمترین چیزی خواهید فهمید

%50 به آینده ، %40 به حال ، و %10 به گذشته تمرکز کنید

در انتها نیز ، یک فرد به عنوان پیروز، هنوز در معرض خطر است و آن به این علت است که با شکست دادن دیگری ، حس انتقام در او یا بازماندگانش به وجود می آید .

زندگی شما بر روی خط قرار دارد . درست تمرین کنید

من در حال آموزش " شین گی تای ایچی " هستم - تجلی دادن روح ، توانایی و بدن در واحد

-----------
نينجوتسو مدرن ، نينجوتسو قرن بيستم :
این مقاله توسط سونریک بوگساتر سوئدی در دسامبر 1990 نوشته شده است ، او دومین نفر غیر ژاپنی است که به درجه جودان رسیده است . در اين مقاله ما با ماهيت نينجوتسو مدرن و قرن بيستم آشنا ميشويم :
http://www.bujinkan.ir/Fa/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=51

برای علاقمندان به بوجينکان و نينجوتسو در ايران !! به روز رسانی شد

------------

update shod ! http://bujinkan.ir/Fa

بالا