• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام خدمت تمامی اساتید محترم !

بعد از مدت ها قصد دارم مطلبی از استاد بزرگ بروس لی قرار دهم که بازگو شده توسط شاگردان ایشان می باشد و می تواند بسیار مفید و مهم باشد:.....

ممنون استاد
منتظر ادامه مطالبتون هستیم

بروس لی با یک مشت حریف خود را پرتاب كرد. گویی همانند یک چکش ضربه ای به حریف وارد می آورد.....

از شما هم سپاسگذارم
ممنون می شم اگر بیشتر از تکنیکها و تاکتیکهای بروسلی برای ما توضیح بدهید

سنسی هاتسومی را حتی تمامی کسانی که فقط اسم نينجوتسو و بوجينکان بودو تايجوتسو را شنيده اند ميشناسند . در زير چند نقل قول از ايشان ذکر ميشود که خواندن و به خاطر سپردن آنها خالی از لطف نيست

اگر استاد شما احمق و نالایق باشد ، اگر تمامی عمر خود را نیز سخت تمرین کنید ، در آخر شما نیز هنوز احمق مانده اید.

به همین علت است که دنشوها و کتاب ها معنی ندارند ، به همین علت است که کسی نتوانسته هنرهای بوجینکان را به سرقت ببرد . ( در حال اجرای یک تکنیک ) : آیا شما می توانید این را در کتاب بنویسید ؟ شما این را اگر در یک کتاب بخوانید ، نخواهید فهمید . و دربهترین شرایط نیز با مشاهده این در یک ویدیو کمترین چیزی خواهید فهمید

%50 به آینده ، %40 به حال ، و %10 به گذشته تمرکز کنید

در انتها نیز ، یک فرد به عنوان پیروز، هنوز در معرض خطر است و آن به این علت است که با شکست دادن دیگری ، حس انتقام در او یا بازماندگانش به وجود می آید .

زندگی شما بر روی خط قرار دارد . درست تمرین کنید

من در حال آموزش " شین گی تای ایچی " هستم - تجلی دادن روح ، توانایی و بدن در واحد

مطالب بسیار ارزنده ای بود
ممنون
ایشون در جایی نفرمودند به سبک های دیگر احترام بگذارید هر چند سبک شما بهتر باشد ؟
فکر می کنم این قانون کلی هر رزمی کاری باشه که تواضعش رو نشون می ده ..

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
ممنون استاد
منتظر ادامه مطالبتون هستیم

از شما هم سپاسگذارم
ممنون می شم اگر بیشتر از تکنیکها و تاکتیکهای بروسلی برای ما توضیح بدهید

مطالب بسیار ارزنده ای بود
ممنون
ایشون در جایی نفرمودند به سبک های دیگر احترام بگذارید هر چند سبک شما بهتر باشد ؟
فکر می کنم این قانون کلی هر رزمی کاری باشه که تواضعش رو نشون می ده ..

خواهش ميکنم،
دو بحث هست اينجا حتی تاکامتسو سنسی به نحوی از جودو انتقاد کرده بود که خيليا ممکن بگن بی احترامی
هست
بحث 2 برخورد متقابل هست، و استفاده من از هر راهی برا اون نظرم . اگه هم الان دقت کرده باشيد خيلی رفتار آروم تر شده ( تا زمانی که باز کسی سيخ نکنه البته )
راستی در نتيجه جوستجو ها در مورد کوکيشين ايکيدو يه نيمچه مطلبی جمو جور کردم تا فارسی تيپش کنم پستش ميکنم . اون سخنه تاکاماتسو سنسی رو هم تو بيگرفی ايشون که تا چند روزه ديگه ميزرم تو سايت ميشه خوند.
موفق باشی ، بای

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
کتر ماساکی هاتسومی ، بنیانگذار بوجینکان ، یک استاد رزمی ، دکتر و شفا بخش ، نویسنده ، بازیگر و هنرمند بسیار موفق می باشد. بیشترین معروفیت او به دلیل 34 استاد بودو تایجوتسو و پدید آوردن بوجینکان دوجو می باشد . بودو تایجوتسو در برگیرنده سنت 9 مدرسه جنگی دوران فئودال ژاپن می باشد که دارای آموزش های فیزیکی ، روحی و معنوی برای رشد و تعالی فرد است . امروزه بیش از ده ها هزار نفر در سراسر دنیا به تمرین در بوجینکان دوجو می پردازند .

به دلیل تلاش های زیاد ایشان در راه ترویج هنر بوجینکان در دنیا ، ایشان به دریافت جایزه ها و نامه های تشکر بسیاری از سراسر دنیا نائل آمدند که از آنها می توان به نامه تشکر و دوستی از 4 رئیس جمهور آمریکا ، لوح گسترش صلح از پاپ ژان پل 2 ، امپراطور ژاپن و ... اشاره کرد .

در زیر لیستی از برخی از این جوایز و نامه های تشکر را به شما ارائه می شود
ژاپن

جايزه از طرف امپراطوری ژاپن / جایزه جهانی فرهنگ *
شهر نودا ، جایزه از اداره آموزش و فرهنگ
نیروهای دفاع شخصی ، اداره پلیس ، اداره آتش نشانی
تعداد زیادی نامه تشکر
قدردانی شده به عنوان محقق رزمی ، و پدید آورنده هنر در ژاپن

ایتالیا

** جايزه موهبتی از طرف پاپ

آمریکا :

پنتاگون
اداره ملی دفاع آمریکا - لوح دوستی
اداره تحقیقات فدرال - لوح دوستی FBI
دکترای علوم از دانشگاه تحقیقات و مهندسی یورو
دکترای فلسفه از دانشگاه تحقیقات و مهندسی یورو
نامه تشکر از سازمان امنيت ملی NSA
شهروند افتخاری ایالت تکزاس
نامه تشکر از سازمان مرکزی اطلاعات CIA
نامه تشکر از اداره تحقيقات فدرال
شهروند افتخاری آتلانتا
شهروند افتخاری لوس آنجلس
شهروند افتخاری ایالت نیو مکزیکو
جایزه از وزیر ورزش (آرنولدآرنلد شوارزينگر)در کنفراس مجمغ ورزشی
نامه قدردانی در کنفراس المپیک آتلانتا
نامه تشکر از فرماندار تکزاس
نامه تشکر از فرماندار تکزاس
لوح از ایالت نیو جرسی - سازمان فرهنگ ژاپن
لوح دوستی از رئیس جمهور ، آقای بوش
لوح دوستی از رئیس جمهورسابق ، آقای کلینتون
لوح دوستی از رئیس جمهورسابق ، آقای بوش
لوح دوستی از رئیس جمهورسابق ، آقای ریگان
استاد سال 1986 از طرف مجله کمربند مشکی
لوح دوستی از سناتور واشنگتن ، آقای پائول سیبن
جايزه از طرف انجمن هنرهای رزمی آمريکا
دکترای فلسفه از انجمن دانشگاه ها
لوح دوستی ازشهردار شهر هووارد ( ایالت مری لند) ، چارلز اکر
لوح دوستی از فرماندار ایالت جورجیا سال 1992
لوح دوستی از فرماندار ایالت جورجیا سال 1994

........
برای ادامه ميتوانيد به لينک زير مراجعه کنيد

http://www.bujinkan.ir/Fa/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=46
:f34r: :cool:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سايت با 5 مقاله جديد به روز رسانی شد :

# تاکاگی یوشین ریو جوتايجوتسو
# تاکاماتسو سنسی از هنر تا عمل
# چرا در بوجینکان مسابقه و تورنومنت وجود ندارد ؟
# آیا بوجینکان بودو تایجوتسو یک هنر رزمی روحی و معنوی است ؟
# برخی از جوايز اهدايی به هاتسومی سوکی

با مراجعه به سايت و وارد کردن نام کاربری خود ميتوانيد به تمامی مطالب دسترسی داشته باشيد

قسمتی از مقاله در مورد تاکاگی يوشين ريو جوتايجوتسو :

یکی دگیر از مدارس موجود در بوجینکان که به همراه سایر آموزش های بودو تایجوتسو / نینجوتسو ( نین جوتسو ) آموزش داده می شود ، تاکاگی یوشین ریو جوتايجوتسو می باشد .

این مدرسه توسط تاکاگی اوریمون شیگنوبو به عنوان اولین سوکی در اوایل 1600 پدید آمد .
او مدرس شمشیرزنی ( کنجوتسو ) در قصر شیرایشی در اوشو ( منطقه توهوکو کنونی ) بوده است ، که درجه استادی در تاکنوچی ریو جوجوتسو ، یوشین ریو کوداچی و کنکو ریو سوجوتسو داشته است . او همچنین هونتای یوشین ریو را پدید آورد که این 2 ریو را می توان با هم تا 18 نسل قبل .....

Update shod http://bujinkan.ir/Fa
به نرمی کتان ، به سختی رعد و برق : جرات برای شکست 1000 مرد

پنبه منعطف است ، اما درخت شکننده

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
bninjutsuiran.jpg

کتاب نین جوتسو در ایران نوشته کانچو فرجی

صفحات ۱ تا ۱۰

Downalod

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
http://bujinkan.ir/Fa
سايت با 6 مقاله به روز رسانی شد :

1-واکيزاشی چيست
2-نينجاتو چيست
3-کونای چيست
4-ناگيناتا چيست
5-در آب سوخته شد و جاودان " طريقه مرگ معروف ترين نينجای تاريخ ثبت شده ژاپن "
6-سپوکو يا مرگ معنوی

برای دسترسی به تمام مقالات بايد با نام کاربری خود وارد شويد
" به اميد تشکيل نينجوتسو / نين جوتسو / هنر نينجا / در ایران "

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
http://bujinkan.ir/Fa Updated

سايت با 7 مقاله جديد در قسمت های 9 ريو و آشنايی بيشتر روز رسانی شد * برای دسترسی به همه قسمت ها بايد با نام کاربری خود وارد شويد

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
http://bujinkan.ir/Fa Updated

سايت با 6 مقاله جديد در قسمت های 9 ريو - آشنايی بيشتر به روز رسانی شد * برای دسترسی به همه قسمت ها بايد با نام کاربری خود وارد شويد

اولين سايتي که 9 ريوي بوجينکان را به صورت فارسي معرفي کرده است و شما را با واقعيت هاي نينجوتسو و بوجينکان آشنا مي کند

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
مقاله زير در مورد آکيدو هست که از سايت در جستجو حقيقت براتون ميزارم و سعی ميکنم ادامه این سری مقاله رو هر هفته پست کنم

در این مقاله قصد داريم در باره ارتباط آيکيدو و خاندن کوکی و کوکيشين ريو که يکی از 9 ريو موجد در بوجينکان ميباشد ( هاتسومی سنسی سوک این ريو است ) به صحبت به پردازيم
اوئسیبا موریتاکا ( اِسیبا موریتاکا ) ، یا همان اوئشیبا موریهی ( اشیبا موریهی ) ، به وجود آورنده آیکیدو می باشد . ولی عده کمی از مردم می داند که او هنرهای رزمی را فرا گرفت که ریشه در خاندان کوکی داشتند . همچنین عده کمتری نیز از این نکته آگاه هستند که اساس آیکیدو امروزی بر اساس آموزش های کوشینتو ( شینتویسم باستانی ) در کوکیشین ریو و کوکیشیندن است

موریهی ، کوکی تاکاهارو را برای اولین بار در اُموتو دوجو در یوتسویا ، آراکی چو ، ملاقات نمود . این ملاقات در انتهای دوره تایشو یا ابتدای دوره شُوا ، که خاندان کوکی هنوز ساکن آئویاما در توکیو بودند ، اتفاق افتاده است .

در آن روزها (1918 ) ، موریهی به علت ستودن و پيروی کردن از دِگوچی اُنیزابورو ، به فرقه مذهبی اُموتو-کیو اعتقاد داشت . اُنیزابورو برای او این امکان را فراهم کرد که به آیابه برود و هنرهای رزمی تدریس کند - جایی که سران اُموتو در آن زمان زندگی می کردند . گفته می شود که موریهی بسيار ناراحت بوده است که آنجا هیچ مدرس هنرهای رزمی توانایی نبوده است .

هنگامی که موریهی به علت مسائل کاری به توکیو سفر کرد ، از معبد سِنسو-جی در آساکوسا-کانون ( آساکوسا کاننون ) دیدن کرد. در آنجا او مردی را مشاهده کرد که درحال تمرین شمشیربازی با توانایی های بسیار بالا در مقابل مرد جوانی بود. موریهی آنقدر تحت تاثیر قرار گرفته بود که از آن فرد شروع به سوال پرسیدن نمود و جواب گرفت که " این هنر رزمی خاندان کوکی است "
موریهی عمیقا تحت تاثیر تقدير که او را با اُموتو-کیو در آیابه مرتبط می ساخت و همچنین این هنر سری اعجاز انگیز بود . بنابراین از آن فرد تقاضا کرد که این امکان را فراهم بیاورد که او نیز از شاگردانش شود . بعد از این ، آنها 3 نفری در گوشه ای از معبد برای مدت زمانی به تمرین پرداختند .

آن مرد کسی جز سایتو نبود و آن فرد جوان نیز سیوُن گوتو ، یکی از شاگردان او بود . گفته می شود که هنرهای رزمی سایتو بر اساس آموزش هایی بوده است که مرکزیت بر شمشیرزنی داشته اند .
موریهی بیشتر از همه چیز به رِی جوتسو ( معنویات بر پایه شینتو ) علاقه داشته است که سایتو آنرا " کوکی ری جوتسو " می نامید . ( می توان آثار شینتو خاندان کوکی و معنویات در کوراما را پایه و اساس مدرسه/آیکیدو دید. )
بعد از اینکه موریهی کوکیشین ریو و چندین ریجوتسو را از سایتو آموخت ، شروع به تحقیق بیشتر بر اساس حرف های معلم خود ، هنرهای رزمی خاندان کوکی ، شد . در انتها او موفق به ملاقات ارباب تاکاهارو ، از خانواده کوکی شد.

در اولین ملاقات ، موریهی و تاکاهارو با هم صمیمی شدند . سپس آنها تاکِموسو آیکیدو ، یا به عبارت دقیقتر " آمِنوموراکومو ساموهارا آیکیدو "، را پایه گذاری کردند که اساس و ساختمان بندی آیکیدو امروزی بود .
علت این که موریهی این هنر را " آمِنوموراکومو ساموهارا آیکیدو " نامید این است که دگرگونی و وحی و الهام در او ناشی از " آمِنوموراکومو ساموهارا ریوو " بود ؛ هنگامی که او در حال تمرین بود و به حالت اتحاد با خدا در هونگو( در قسمتی از آیابه ) ، رسید .

گفته می شود که او در آن لحظه تحت تاثیر نور طلایی قرار گرفته است . در سِنپو ، این به ناشی این است که او " دیتان " را تمام نموده است . چنین حالتی نیز در "شینکو " در " تِنشین هیوهو " به وجود آمده بود ، که شرح حال دقیقی از آن در " هیوهومیچیشیروبه شوی " توسط شیرای تورو آمده است .

در اواسط جنگ جهانی ، هنگامی که موریهی معبد آیکی را در ایواما-چو در ایباراگی بنا کرد ، از تاکاهارو تقاضا کرد که عنوان راهب اعظم افتخاری را قبول کند . تاکاهارو با این امر موافقت کرد و مراسمی برگزار شد که خود او ریاست این مراسم را بر عهده داشت و عبادت های شینتو در هوسیوکوسای را اجرا نمود . در این مورد خاص ، تاکاهارو اجازه استفاده از یک جفت " شو " که جواهری مقدس از معبد کوکیمیتاما بود ، به منظور واکِمیتاما ( قسمتی از مراسم معنوی ) را داد . همچنین او از " کورا " یا جايگاهی که در معبد کوکیمیتاما به نسل های بعد انتقال داده می شد را نیز استفاده کرد .

بعد از جنگ نیز موریهی معمولا از خانواده کوکی در کوبه دیدن می کرد . همچنین او به آموزش تاکِموسو آیکیدو در بانسیو-تاکامیکورا دوجو می پرداخت . رابطه نزدیک آنها برای زمان طولانی ادامه پیدا کرد. ولی متاسفانه پس از مرگ موریهی تاکِموسو آیکیدو و خاندان کوکی ، در اثر زمان به سردی گرويد

بر یکی از دیوارهای ورودی تاکامیکورا دوجو ، تابلویی قرار داشت که بر آن نوشته شده بود " آمِنوتاکِموسو آیکیجیوکو تاکامیکورا دوجو " . این تابلو توسط سیسِکی آبه ، که یکی از آخرین پیروان موریهی بود ، نوشته شده بود .

علاوه بر عبادت های معنوی ، ریجوتسو و برخی تکنیک های آیکیدو امروزی ، برخی از کاتا ( تکنیک های ) بو و بوکن آیکیدو ریشه در کوکیشین ریو و آموزش هایی دارد که موریهی بر اساس هنرهای خاندان کوکی دیده است .

آيکيدو و کوکيشين ريو 1
اونشینجوتسو ** روش های مخفی شدن با استفاده از 5 عنصر
گُتُن پو ** روش های فرار يک نينجا با استفاده از 5 عنصر
شيچی هو ده ** 7 روش نفوذ نينجا با استفاده از تغيير قيافه
نکاتی در اینپو

http://bujinkan.ir/Fa :) updated :)

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13

آيکيدو و کوکيشين ريو 1
اونشینجوتسو ** روش های مخفی شدن با استفاده از 5 عنصر
گُتُن پو ** روش های فرار يک نينجا با استفاده از 5 عنصر
شيچی هو ده ** 7 روش نفوذ نينجا با استفاده از تغيير قيافه
نکاتی در اینپو

http://bujinkan.ir/Fa :) updated :)

00110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

تاپیک خوبی باز کردید ممنون و موفق باشید .

من یه سوال داشتم ...
من از دعوا زیاد خوشم نمیاد ولی خوب میبینید که بعضی ها اصلان خره دعوا هستن و بعضی وقتا ادم کلافه میشه به همین خاطر من میخاستم از دوستان که یک روشی رو معرفی کنن که ادم فقط بتونه از خودش دفاع کنه یعنی طرف رو قفل کنه ...
دوسته من به ورزشی میرفت که ادعا میکرد که اگه توی دعو ا دسته طرف رو بتونم بگیرم کاری میکنم که دیگه حتی نمیتونه تکون بخوره ولی من دیگه نمیتونم ببینمش و ازش بپرسم کجا میره کسی میتونه بگه این چی بوده یا چیزی شبیه به این رو به من معرفی کنه ؟؟؟

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

تاپیک خوبی باز کردید ممنون و موفق باشید .

من یه سوال داشتم ...
من از دعوا زیاد خوشم نمیاد ولی خوب میبینید که بعضی ها اصلان خره دعوا هستن و بعضی وقتا ادم کلافه میشه به همین خاطر من میخاستم از دوستان که یک روشی رو معرفی کنن که ادم فقط بتونه از خودش دفاع کنه یعنی طرف رو قفل کنه ...
دوسته من به ورزشی میرفت که ادعا میکرد که اگه توی دعو ا دسته طرف رو بتونم بگیرم کاری میکنم که دیگه حتی نمیتونه تکون بخوره ولی من دیگه نمیتونم ببینمش و ازش بپرسم کجا میره کسی میتونه بگه این چی بوده یا چیزی شبیه به این رو به من معرفی کنه ؟؟؟
سلام دوست عزیز.
در جواب سوال شما باید بگم که اگر شما بدن قوی و ضربه پذیری داشته باشین،کافیه فقط از صورت و بیضه ها دفاع کنید و بس...برای این امر شما باید یکی از سبک های آزاد رزمی مثل کیوکوشین کاراته یا کونگ فو توا رو انتخاب کنید که بعد از حدود یک سال تمرین مداوم با مربی خوب می تونید در مقابل هر ضربه ای مقاومت کنید.اما در مورد قفل مفصل باید بگم بهترین هنر رزمی آیکیدو هست که کاملاً در این حیطه هنرجو رو آموزش می ده.البته جودو هم برای درگیری ها بد نیست.امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید
منظورت از آکروبات چيه - ژيمناستيک¿ دو آزاد يا پارکور ¿
سلام دوست گرامی.راستش منظور من همون حرکات ژیمیناستیکی هست منتها مناسب برای یک رزمی کار نه ژیمیناستیک کار نمی دونم متوجه می شید یا نه؟
باشگاه شهید عراقی فلکه دوم تهران پارس رو یه سر بزنید بد نیست
سلام استاد،اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنید.خیلی ممنون می شم.اگر باشگاهی حوالی یوسف آباد،امیر آباد،ونک اون ورا سراغ دارید ممنون می شم اگر بهم بگین.در ضمن می خواستم بدونم آموزش آکروبات شامل چه مراحلی می شه؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
فکر می کنم عکس بروسلی و شاگردش ام اویه هارا باشه

00110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.
در جواب سوال شما باید بگم که اگر شما بدن قوی و ضربه پذیری داشته باشین،کافیه فقط از صورت و بیضه ها دفاع کنید و بس...برای این امر شما باید یکی از سبک های آزاد رزمی مثل کیوکوشین کاراته یا کونگ فو توا رو انتخاب کنید که بعد از حدود یک سال تمرین مداوم با مربی خوب می تونید در مقابل هر ضربه ای مقاومت کنید.اما در مورد قفل مفصل باید بگم بهترین هنر رزمی آیکیدو هست که کاملاً در این حیطه هنرجو رو آموزش می ده.البته جودو هم برای درگیری ها بد نیست.امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشید

کیوکوشین کاراته یا کونگ فو توا رو یعنی یه سال بری توی دعوا های خیابانی میتونی از خودت دفاع کنی ؟؟؟
بعده یه سال قطع کنی مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

اگه میشه درباره آیکیدو هم یه منبع فارسی معرفی کنید ... این همونیه که من میخام ؟؟؟ مفصل طرف رو قفل میکنه ؟؟؟

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال ساده داشتم.
من می‌خوام یکی رو بزنم. چه سبکی باید یاد بگیرم؟
بدنم هم کاملا پرورش اندام شده است.

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیوکوشین کاراته یا کونگ فو توا رو یعنی یه سال بری توی دعوا های خیابانی میتونی از خودت دفاع کنی ؟؟؟
بعده یه سال قطع کنی مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

اگه میشه درباره آیکیدو هم یه منبع فارسی معرفی کنید ... این همونیه که من میخام ؟؟؟ مفصل طرف رو قفل میکنه ؟؟؟
سلام دوست عزیز.بله البته بستگی به همت خودتون هم داره اما معمولاً افراد بعد از یک سال کار کردن به مرحله ای می رسن که بتونن از خودشون دفاع کنن.اما اگر شروع کردید دیگه نباید ول کنید.اگر ول کنید از قبلش هم ضعیف تر می شید.اینو مطمئن باشید.
اما در مورد آیکیدو باید بگم که درسته این همونیه که شما می خواین البته برای قفل مفصل...اما برای دعوا باید یک رشته ای رو انتخاب کنید که بتونید ضربه هم بزنید و صرفاً قفل مفصل نباشه(مثل رشته هایی که معرفی کردم). از همه این حرف ها گذشته یک توصیه رو از من داشته باشید.هیچ وقت شروع کننده درگیری نباشید و تا حد ممکن ازش جلوگیری کنید اما وقتی که کسی درگیری رو شرع کرد تا حد ممکن و با تمام وجود از خودتون دفاع کنید و پدر فردی که تجاوز کرده رو در بیارید.اصولاً افراد رزمی کار این بزرگی و عزت نفس رو دارن که از قدرت بدنی شون سوءاستفاده نمی کنن.

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
و یک سوال دیگه
کسی میدونه جت لی در فیلم danny the dog از چه سبکی استفاده می‌کنه؟

توضیح اینکه با سرعت انقدر به یک جای تکراری از بدن حریف ضربه وارد می‌کنه که واقعا نابود میشه.

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
یه سوال ساده داشتم.
من می‌خوام یکی رو بزنم. چه سبکی باید یاد بگیرم؟
بدنم هم کاملا پرورش اندام شده است.

شما کلا طرف هیچ رشته رزمی نرو....رشته های رزمی که برای زدن این و اون نیست!

بالا