• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید دوربین دیجیتال

daneshju.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 600 تومان پول دارم می خوام یه دوربین دیجیتال عکاسی بخرم اما موندم چی بگیرم (کیفیت واسه من خیلی مهمه)
می خوام از طبیعت و در کل باهاش عکسهای هنری بگیرم.

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
دوربینهای کانن سری های SLR البته یه 100 تومن کم داری هنوز

_nima

Guest
لایک‌ها
0
به نظر یکی از دوستان که تازه گرفته بود گارانتی اگر پارس الرمس بود اصلا نگیر. مال اون رو ccdش یه پیکسل سوخته داشت بعد از 3-4 روز از خرید متوجه شد و اونها هم قبول نکردند. (سی سی دی همونه که عکس از روش رنگهاش تشخیص داده میشه و ذخیره میشه/ با ال سی دی فرف داشته بییید. ال سی دی برای فایندرش هست ولی اگه سی سی دی پیکسل سوخته داشته باشه تو تمام عکس هات رنگ اون نقصه سفید میشه)

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام
من 600 تومان پول دارم می خوام یه دوربین دیجیتال عکاسی بخرم اما موندم چی بگیرم (کیفیت واسه من خیلی مهمه)
می خوام از طبیعت و در کل باهاش عکسهای هنری بگیرم.

برای خریدن یه اس ال ار باید خیلی اشتیاق به عکاسی داشته باشی و همچنین تجربه قبلی در عکاسی

داشته باشی . اس ال ارهای جدید کانن دوربین 400D که کمی بیشتر از پول شماست البته اقا ارسلان هم یه

اس ال ار نیکون خریده فکر کنم D50 بود قیمتش کمتر از 600 هست ولی باید بدانی به غیر از اینکه باید زیاد

اطلاعات داشته باشی تا بتونی با این دوربینها کار کنی باید پول زیاد هم داشته باشی چونکه بعد از خرید دوربین باید یواش یواش پول خرید لنزهای مختلف بدی که همه قیمتی هستند

درنتیجه اگر میخوای تانزدیکی های حرفه ای بری بهتره یک شبه اس ال ار بگیری و من فوجی 9600 رو پیشنهاد میدم که قیمت امروز 480 هست . بدون که دوربین کاملیه بجر اینکه لرزه گیر نداره و بزرگ هست

البته اگه کمی پایین تر بیای کانن اس 3 ای اس هم خوبه این دو دوربین شما رو راضی میکنند

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
من هم نظرم بیشتر روی شبه اس ال آر است.
به پاناسونیک FZ50 هم فکر کنید، یکی از بهترین شبه اس ال آر هاست.

بالا