• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نحوه برنامه نویسی برای بارکدخوان

mahdavy1456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام دوستان
برای کار با بارکدخوان ها داخل سی شارپ چه کار خاصی باید انجام داد؟ کامپوننت خاصی لازم؟ کلاس ها و توابع مربوط همراه با دستگاه هست یا نه؟ دوستانی که کار کردند ممنون میشم راهنمایی کنند.

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
ارقام بارکد تا آنجا که یادم میآید به فرمت زیر است.
XXX YYYYY ZZZZ N مثلا" 6261004004812
که در آن :
XXX کد کشور بوده و در تمام کالاهای ایرانی معادل 626 میباشد.
YYYYY کد شرکت تولید کننده است 10040
ZZZZ کدیا ردیف کالا های تولیدی آن شرکت میباشد که در مثال بالا 0481 میباشد
پ ن : اگر تو گوگل سرچ کنین مطالب مفیدی هست ((مطلب بالایی رو از همونا برداشتم ))

mahdavy1456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
من بخش سخت افزاری موضوع بیشتر مد نظرمه. برای برنامه که کد بعد از خوانده شدن داخل یه جدول همراه با نام و اطلاعات دیگه ذخیره میشه. نیاز نیست بارکد تفکیک بشه.
من می خوام بدونم بعد از نصب دستگاه چجوری می شه براش برنامه نوشت. داخل محیط ویندوز فکر کنم وقتی دکمه دستگاه زده میشه بارکد داخل هر ادیتوری که باز باشه نوشته میشه و تقریبا عملکردی مثل کیبرد داره. داخل محیط VS می خوام بدونم چجوری هست؟ کامپوننت داره؟ توابع و کلاس ها چطور؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
من بخش سخت افزاری موضوع بیشتر مد نظرمه. برای برنامه که کد بعد از خوانده شدن داخل یه جدول همراه با نام و اطلاعات دیگه ذخیره میشه. نیاز نیست بارکد تفکیک بشه.
من می خوام بدونم بعد از نصب دستگاه چجوری می شه براش برنامه نوشت. داخل محیط ویندوز فکر کنم وقتی دکمه دستگاه زده میشه بارکد داخل هر ادیتوری که باز باشه نوشته میشه و تقریبا عملکردی مثل کیبرد داره. داخل محیط VS می خوام بدونم چجوری هست؟ کامپوننت داره؟ توابع و کلاس ها چطور؟
خیلی پیشرفته شد ،نمی دونم : دی ،ممنون میشم اگر چیزی پیدا کردین اینجا بنویسید
به این لینک هم یه نگاهی بیاندازین
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.input.inputdevice.aspx

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
بارها شده یه سوال در باره برنامه نویسی داشتم / ولی هیچ وقت در فروم های ایرانی به جواب نرسیدم (اصلا کسی بلد نبود) / انگلیسی سرچ کردم و جواب رو در فروم های خارجی پیدا کردم

شما هم بهتره اینکارو بکنی

mahdavy1456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
من صرفا در مورد دستگاه هایی که تو بازار ایران موجوده سوال دارم. اگه کسی قبلا کار و پروژه اجرا کرده مطمئنا منظور من رو بهتر متوجه میشه.
سوال اصلی من اینه که وقتی من دستگاه رو تهیه می کنم مستندات فنی هم موجوده یا نه.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
من صرفا در مورد دستگاه هایی که تو بازار ایران موجوده سوال دارم. اگه کسی قبلا کار و پروژه اجرا کرده مطمئنا منظور من رو بهتر متوجه میشه.
سوال اصلی من اینه که وقتی من دستگاه رو تهیه می کنم مستندات فنی هم موجوده یا نه.
چرا از فروشندگان این دستگاه این سوال رو نمی پرسی ؟

mahdavy1456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
ویدئو آموزشی که دوستمون معرفی کرد رو تهیه کردم. و مشکلم کاملا حل شد.
چیزی که متوجه شدم این بود که نمونه های جدید که داخل بازار هستند اکثرا از طریق پورت USB متصل میشن. کافیه اشعه دستگاه رو روی بارکد بگیرید. عدد داخل هر قسمت که فوکوس باشه نوشته میشه. ادیتور متن، نام فولدر، تکست باکس و ....
پس با این حساب کافیه روال عادی برنامه نویسی برای درج یا فراخوانی کالا از بانک انجام بشه.

fatemeh_javid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من واسه کتابخونه دانشگاه برنامه نوشتم ولی تو بار کدش گیر کردم کسی میتونه کمکم کنه؟

بالا