• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>>>> فروش ویژه تعدادی محدودی Apple iPhone 4s <<<<تايپيک مور دارد ودر دست بررسى است فروش متوقف

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
گوشی رسید اونم چه گوشییییییی!!!
عنوان تایپیک رو بیینید نوشته بی خط و خش!!
برچسبهایی که رو ی گوشی بود انگار یکسال سیم ظرفشویی کشیدن روش!
برچسب رو صفحه رو برداشتم یه خط یه سانتی عمیق که براحتی با ناخن حس میشه رو داشت!
همون لحظه ای که گوشی رو روشن کردم متوجه مات بود تصویر و مایل بودن رنگ ها به سفید شدم !
بردم به یکی از دوستان که کارش فقط فروش تعمیر محصولات اپل هست نشون دادم گفت که ال سی دی صد در صد نعویضی هست اونم از نوع بی کیفیتش!
کابلش هم از نوع فیک هست.
برچسب پشت کارتن هم با دست چسبونده شده بطور بسیار تابلو!
بدتر از همه اینها:
اصلا سیمکارتو نمیشناسه!!
جالبتر ار همه اینها ایشون هیچکدومو قبول نکردن اولش و بنده رو دروغگو خطاب کردن!!! منم همه رو با عکس میذارم براتون ببینید که حق با کیه!
الانم میگن پس بفرستید ولی 70کم میکنم! گوشی مورد دار دادن میخوان جریمه هم بگیرن از خریدار!
کاملا مطمئن بودم اگر گوشی برسه باز بهانه میارید که همونطور هم شد چون در پیامک هاتون گفته بودید!
تعجب میکنم به ۲۰ نفر گوشی ها فروخته شده که یکیشون هم از بچه های همینجا بوده و هیچکس کوچکترین مشکل یا ایرادهایی که شما میفرمائید رو نداشته!
با همه این تفاسیر اعتماد میکنم به حرفتون
گوشی رو پس بفرستید تا بررسی بشه اما به هیچ عنوان روی صفحه خش نداشته
هزینه هم ۸۰ هست با احتساب پست دیروز نه ۷۰ تومان!
درس عبرتی شد تا از این به بعد برای معامله افراد رو خوب بشناسم تا امثال شما رو باهاشون معامله نکنم!
موفق باشید...

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
کاملا مطمئن بودم اگر گوشی برسه باز بهانه میارید که همونطور هم شد چون در پیامک هاتون گفته بودید!
تعجب میکنم به ۲۰ نفر گوشی ها فروخته شده که یکیشون هم از بچه های همینجا بوده و هیچکس کوچکترین مشکل یا ایرادهایی که شما میفرمائید رو نداشته!
با همه این تفاسیر اعتماد میکنم به حرفتون
گوشی رو پس بفرستید تا بررسی بشه اما به هیچ عنوان روی صفحه خش نداشته
هزینه هم ۸۰ هست با احتساب پست دیروز نه ۷۰ تومان!
درس عبرتی شد تا از ان به بعد برای معامله افراد رو خوب بشناسم تا امثال شما رو باهاشون معامله نکنم!
موفق باشید...
شما لطفا بیخودی صفصطه نکنیدسابقه درخشان شما مشخصه شما کم کن ما هم حربه های خودمونو بکار میبریم.شما به خوردن این پولا عادت دیرینه داریدبنه در پایمک گفتم اگه مشکلی داشته باشه مسولیتش باشماست نگفتم بهانه. اینم عکسعا
۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۷۴۴.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۹۳۳.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۹۳۵.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۹۴۸.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۰۰۵.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۰۲۲.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۰۴۹.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۱۱۷.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۷۴۴.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۹۳۳.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۹۳۵.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۹۴۸.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۰۰۵.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۰۲۲.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۰۴۹.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۱۱۷.jpg
۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۷۴۴.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۹۳۳.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۹۳۵.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۴۹۴۸.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۰۰۵.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۰۲۲.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۰۴۹.jpg ۲۰۱۵۰۲۱۹_۱۰۵۱۱۷.jpg Screenshot_غ²غ°غ±غµ-غ°غ²-غ±غ¹-غ±غ±-غ±غ·-غ°غ±[1].png

Last edited:

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
بنده تا حالا کسیو اذیت نکردم و یک ریال هم از کسی بزور نگرفتم
دارم میرم پست بسته رو بفرستم.

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
والا تو این عکسا ک کاملا مشخصه حق با خریدار هستش !

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
دوستان کمی خویشتن داری کنید و با رعایت انصاف توافق کنید
چیزی که مشخصه 80 هزار تومان به عنوان هزینه پست خیلی زیاد به نظر میرسه

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
با تشکر و سپاس از شما;
منزل من از پست مرکزی خیلی دور هستش. ۳ مرتبه رفتم بخاطر ایشون رفتم و ۳ مرتبه هم برگشتم. ۲ بار هم پست رو کنسل کردم. هر مسیر رفت و برگشت برای من ۲۰ هزار تومان هزینه داشته و ۲ بار کنسلی وارسال پست نیز ۲۰ هزار تومان که در نهایت میشه ۸۰ هزار تومان.

adib.sayyadi

Registered User
لایک‌ها
59
با تشکر و سپاس از شما;
منزل من از پست مرکزی خیلی دور هستش. ۳ مرتبه رفتم بخاطر ایشون رفتم و ۳ مرتبه هم برگشتم. ۲ بار هم پست رو کنسل کردم. هر مسیر رفت و برگشت برای من ۲۰ هزار تومان هزینه داشته و ۲ بار کنسلی وارسال پست نیز ۲۰ هزار تومان که در نهایت میشه ۸۰ هزار تومان.
??.shoma ke mifarmaeed tamamie marsolateton ro az tarighe poste markazi mifrestyd chon baraton rahat tare. yani bababte har marsole shoma 40000 toman hazineie keraie rafto bargasht midid

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
با تشکر و سپاس از شما;
رفیق یه داستانی بگو مردم باور کنن , الان تو هر دهکوره ای دفتر خدمات پستی هست و نیازی نیست به پست مرکزی رجوع کنید.

با تشکر و سپاس از شما;
۳ مرتبه هم برگشتم.
یعنی این جدیدترین جک 2015 بود که شنیدم .
شما برگشتن به خونه خودتون رو حساب میکنید ؟:confused:
یحتمل قصد برگشن به خونه رو نداشتید که الان میخواید پول برگشتتون به خونه رو هم از ایشون بگیری :general304::general304:

Last edited:

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
با تشکر و سپاس از شما;
جالبه! شما پست مرکزی دادید بسته رو؟؟؟؟؟دروغ به این گندگی؟؟؟دادید دفتر خدمات ارتباطی.عکسشم میذارم.
درضمن منه فروشنده وقتی گوشیرو فروختم چه صد متر چه 100کیلومتر باید ببرم پست و ارسال کنم.نمیدونستم با چارتر اختصاصی میبرید پست.
2 بار کنسل کردید؟؟چطور؟
روز اول که نفرستادید و روز دوم بسته تحویل داده شد.
لطفا با دلیل و مدرک حرف بزنید و فقط رو حرف خودتون پافشاری نکنین!Screenshot_۲۰۱۵-۰۲-۱۹-۱۴-۲۱-۴۱.png

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
گوشی هم که ظاهر و باطنش مشخص بود.ظاهر همه به کنار شما چطور تست کردید که نمیدونستید گوشی سیم کارتو نمیخونه؟؟؟؟

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
داداش اگه گوشی سالم بود و مشکلی نداشت اره بنده باید هزینه پست رو میدادم نه هزینه ایاب و ذهاب رو.ولی گوشی حتی سیمکارتو نمیخونه من چطوری قبولش کنم؟؟تازه خسارت هم بدم 80تومن؟
این انصافه؟کجای دین و مسلمونی و مرام کاسبی این نوشته؟

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
عذر میخوام دخالت نباشه ولی عکس ها فاجعه بودن!!!

کد UPS برای 4S 16 هست ولی برچسب 32 گیگ پشت کارتن زده شده...

انصافا قانون و شرع به کنار، از لحاظ انسانی این جور معامله ها درسته؟!

@drdexter

Last edited:

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
ممنون از شما GamesWorld عزیز؛
شکر خدا ما که داریم زندگیمون رو میکنیم اونم عالی!
همه چی هم جور هستش و داریم از این انجمن هم خدا رو شکر پول در میاریم
ایشالله شما هم همینطور باشه زندگی برات, مثل من همه چی بروفق مرادت باشه
از آشنایی با شما بسیار خرسند و خوشحال شدم
امیدوارم همیشه این ارتباط ادامه داشته باشه!
موفق و پیروز باشی دوست عزیز
:);):general404::general404::general404:
سلام به همه ی دوستان گل
جناب قاضی زاده از وقتی که یادم میاد شما چنتا مورد دیگه هم داشتید!
هر پولی پول نیست و هر پول در اوردنی پول در اوردن نیست
یه شعار هست میگه از اخرتت بترس اما من همیشه میگم از عاقبتت بترس اونم توی همین دنیا چون هر کاری کنی همین دنیا حداقال 1 بار تقاصش رو میدی
خیلی ها تجربه کردن
تو حرفاتون انقدر تناقض هست که خودتونم شکه شدید از اینهمه سوتی
بیشتر از این ابروی خودتون رو نبرید
نهایت 20 تومن کم کنید که اونم نباید بگیرید چون جنس شما مشگل دار هست و تازه باید 20 تومن هم بدید به خریدار برای ارسال کالا
بحث رو باز نکردم و سر بسته گفتم و گرنه حرفاتون کلمه به کلمه نکته هست
شرمنده از بزرگتر ها دخالت کردیم
جناب دکتر هم ممنون میشیم یک نظری به تاپیک داشته باشن
@drdexter

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
با تشکر و سپاس از شما;
با اینکه بنده در این معامله ذینفع نیستم و نه خریدار و میشناسم و نه فروشنده رو، ولی این حرف شما واقعا غیر منطقی و مسخرس
شما مجبور نیستی برای ارسال هر بسته با آژانس خودتو برسونی به پست مرکزی
هرچند اسکرین شاتی که خریدار گذاشته نشون میده بسته از دفتر خدمات ارتباطی ارسال شده. نه پست مرکزی

@moji92 : پیشنهاد میکنم اگر از طریق مدیران اینجا نتیجه نگرفتید مساله رو به پلیس فتا گزارش بدید.

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
آخه ی حرفایی میزنی که مرغ مرده هم خندش میگیره !!
80 تومن چی ؟؟؟
با هزار ناز و کرشمه فرستادی با این مشکلات !!
تقصیر مدیراست دیگه هر ننه قمری میاد معامله میکنه اونم با این سابقه و بعد این همه گندکاری !!
آخه بره ازت شکایت کنه بخاطر تقلب در معامله که باید خسارت دادگاه ، خودشو وکیلشو بدی !!!

Last edited:

Farzamc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خیلی جالبه :D این که نشد حرف حساب
داداش اگه 80 تومن پول فرستادنه یه گوشیه پس باید به اینا که حضوری ازت میخرن 80 تومن تخفیف بدی دیگه ؟

بالا