درود . ارور 807 اکثرا به دلیل بسته بودن پورت های لازم روی اینترنت شما هستش . با هر دو پروتوکل PPTP و L2TP تست کنید، اگر مشکل برطرف نشد موضوع رو با پشتیبانی Isp در جریان بذارید .اکانت تست وصل نمیشود
ارور 807 میده
موفق باشید
درود . ارور 807 اکثرا به دلیل بسته بودن پورت های لازم روی اینترنت شما هستش . با هر دو پروتوکل PPTP و L2TP تست کنید، اگر مشکل برطرف نشد موضوع رو با پشتیبانی Isp در جریان بذارید .اکانت تست وصل نمیشود
ارور 807 میده
درود . میشه بفرمایید چه اروری داد ؟اکانت تست روی اندروید کار نکرد
تبلت فون پد7 ایسوز
بازی Worl Of Tanks
کانکشن PPTP طبق دستور العمل سایتتون
درود . لطفا ابتدا دقت فرمایید که این تاپیک مربوط به سرویس دانلود هستش .اصلا اروری نمیده
میزنه : Connected
اما بازی به سرورش متصل نمیشه
اندروید هیچ سایتی رو هم باز نمیکنه
بعد از اینکه کانکشن رو دیسکانکت میکنم ، اتصال برقرار میشه اما پینگ بالاست
باید تست کنید دوست عزیز . نمیشه نظر قطعی داد .با این کار سرعت دانلود کاربر خانگی زیاد میشود عایا؟؟؟؟
درود . همانطور که در پست اول گفته شده است، افزایش سرعت دانلود روی همه Isp ها تاثیر ندارد .سلام .. آقا من تست کردم اصلا کار نمیکنه افزایش سرعت !! من زدم یه آهنگ دانلود کنم باهاش سرعتم بد تر شد
اینترنتم پارس آنلاینه ..
چیکار کنم ؟
خیر نمیشه (حداقل روی سرویس ما، روی سرویس های مشابه امتحان کنید شاید تاثیر گذاشت، هر چند بعید می دونم) ...یعنی نمیشه کاری کرد منم بتونم استفاده کنم ؟ هرچی میکشیم از پارس آنلاین آشغاله سرعتش که آشغال قیمتشم آشغال .. حیف مجبورم اینجا باشم چون خطم فیبر نوریه جای دیگه غیر پارس آنلاین سرویس نمیده .. نمیشه کاری کرد ؟
درود .سلام میشه ای پی رو قرار بدین تا رو مک تست کنم ممنون
بله دوست من .امکان ساخت نام کاربری دلخواه هست؟