• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سئوال کلیدی درباره آیمیت ها و مخصوصا کی جم

JUPITERCRY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من 1 هفته است که ایمیت کی جم خریدم چند سئوال داشتم ، خواهشا اگر تجربه و سابقه اش رو دارید جواب بدین :

1 - چه جور ملاحظات ویژه ای درباره این گوشی ها باید انجام داد؟!
2 - معمولا این جور گوشی ها عمر متوسط شون مثل گوشی های دیگه هست یا کمتره و زودتر خراب میشه؟!
3 - لوازم یدکی آیمیت اصولا تو ایران وجود داره یا خیر؟!
4 - چجوری میشه Mp3 رو به عنوان رینگتون انتخاب کرد؟! و اصولا چه سایت خوبی برای دانلود رینگتون وجود داره؟!
5 - اونایی که کی -جم دارید، راضی هستید؟ چه مشکلی با گوشیتون دارین؟!

راستش من خودم تو این 1 هفته خیلی از این گوشی خوشم اومده و هیچ نقطه منفی تا به حال حس نکردم، ولی دوست دارم نقطه نظر دوستانی که حداقل چند ماهی یا یکی دو سالی هست با این گوشی کار می کنند رو بدونم.

متشکرم از اینکه پاسخ می دین!
امیر.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام

من 1 هفته است که ایمیت کی جم خریدم چند سئوال داشتم ، خواهشا اگر تجربه و سابقه اش رو دارید جواب بدین :

1 - چه جور ملاحظات ویژه ای درباره این گوشی ها باید انجام داد؟!
2 - معمولا این جور گوشی ها عمر متوسط شون مثل گوشی های دیگه هست یا کمتره و زودتر خراب میشه؟!
3 - لوازم یدکی آیمیت اصولا تو ایران وجود داره یا خیر؟!
4 - چجوری میشه Mp3 رو به عنوان رینگتون انتخاب کرد؟! و اصولا چه سایت خوبی برای دانلود رینگتون وجود داره؟!
5 - اونایی که کی -جم دارید، راضی هستید؟ چه مشکلی با گوشیتون دارین؟!

راستش من خودم تو این 1 هفته خیلی از این گوشی خوشم اومده و هیچ نقطه منفی تا به حال حس نکردم، ولی دوست دارم نقطه نظر دوستانی که حداقل چند ماهی یا یکی دو سالی هست با این گوشی کار می کنند رو بدونم.

متشکرم از اینکه پاسخ می دین!
امیر.

1-فقط با هاش پشتک نزنید:D
2-من اولین پی دی ای که خریدم مال 3 سال پیش بود هنوزم دست خواهرم داره کار میگنه
3-بله هست اونم به وفور
4-به راحتی روش تاب کنید و ست از رینک تون رو انتخاب کنید البته روشهای دیگه هم هست:blush:
5-من با این گوشی کار کردم برا شما که اولین بار که پی دی ای خریدی واقعا گوشی خوبی هست البته از نظر من این این گوشی در حد متوسط به پائین هست(ولی کلا برای شما عالی هست):)

موفق باشید

پ.ن:مبارک:rolleyes:

moalla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم ایمت کاجم خریدم: من وقتی ویندوز دستگاه رو نصب میکنم با تنظیم arabizer اون کیبرد نرم افزاری اون رو فارسی میکنم. اما با کیبرد سخت افزاری اون نمیتونم کار کنم. چون اولا جای حروف عربی است و ثانیا حروف گچپژ رو نداره؟ آیا این مشکل راهی داره یا نه؟

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم ایمت کاجم خریدم: من وقتی ویندوز دستگاه رو نصب میکنم با تنظیم arabizer اون کیبرد نرم افزاری اون رو فارسی میکنم. اما با کیبرد سخت افزاری اون نمیتونم کار کنم. چون اولا جای حروف عربی است و ثانیا حروف گچپژ رو نداره؟ آیا این مشکل راهی داره یا نه؟

میگم اگه یافتی مارم خبر کن.

بالا