• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>>>> فروش ویژه تعدادی محدودی Apple iPhone 4s <<<<تايپيک مور دارد ودر دست بررسى است فروش متوقف

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::general410::general410::general410::general410::general410::general410::general611::general611::general611::general611::general112::general112::general112::general112::general112::general112::general107::general107::general107::general107::general107:
دقیقا این فرآیند برام اتفاق افتاد الان ! :|

شدید دنبال 4اس بودم.قبلا هم پیام دادم بهشون حواسم به صفحه قبلش نبود:D
کلا هر دفعه با مشهدیا معامله کردم سرم کلاه رفته از نوع بدش
امیدوارم اینم ختم بخیر بشه

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
دقیقا باید برای شما تاسف خورد که دروغ میگید!
گوشی بدون هیچ مشکلی کار میکرد و حتی سیم کارت رو جواب میداد که باهاش اس ام اس فرستادم
این 70 هزار تومان خسارتی هست که شما به من زدی با کنسل کردن چند باره محصول
دوستانی که در مشهد هستند حتما میدونند از سرافرازان (محل کار من) تا پست مرکزی چقدر راه هستش
این رو باید شما و دیگر خریداران بفهمید که فروشنده علاف شما نیست! باید قبل از خرید خوب فکرهاتون رو بکنید که دیگران رو 2 روز معطل خودتون نکنید
از سرافرازان تا بلوار وکیل اباد با سواری بیاین ۱۸۰۰ تومن میشه که ۲۰۰۰ تومن میگیرن
از وکیل اباد تا لشکر هم با سواری ۳۶۰۰ میشه که ۴ تومن میگیرن
برگشت همین مسیر رو بخواین حساب کنین هم میشه کلن ۱۲ تومن.
دربست م میشه ۸تومن!

شما از سرافرازان تا لشکر ۲۰ تومن دادی یا ۲۰ ازت گرفت؟!

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
ایشون لنگه ندارن در زمینه خوردن پول ملت.
70ازم کسر کرد با احتساب 11تومن هزینه برگشت81تومن از جیبم رفت
خودشون گفتن هفته بعد 50تومن رو ب میگردونم که رفتن هنوز خبری نیست.
اقای قاضی زاده این دنیا به هیشکی وفا نکرد و نمیکنه با این چندر غاز مبالغ هم به هیچ جایی نمیرسی ولی بترس از روز حساب.از اون امام غریب که ور دلته خجالت بکش.نوش جونت ولی دارم برات.

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
لطفا سعی نکن با امتیاز منفی دادن جبران کنی.شما شناخته شده هستی...

grive

Registered User
لایک‌ها
364
با سلام به دوستان
تمامى صفحات و نوشته ها رو خوندم
استارتر حق هيچ معامله اى در پرشين تولز ندارند.
تا وقتى کاربر يا کاربران متضرر رو راضى کنند
تا مشکل حل بشه
منم مانند اکثره دوستان کاسب بازارم
هزار بار برم پست دويست بار برم پست پست دويست کيلومتر دور باشه ازم فقط هزينه پست مهمه نه ناهار بين راهم حساب کنم
تازه ماها پستم که نصف نصف ميکنيم
انشاله پيگير هستم

Last edited:

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
با سلام به دوستان
تمامى صفحات و نوشته ها رو خوندم
استارتر حق فروش ندارند
تا وقتى کاربر يا کاربران متضرر رو راضى کنند
تا مشکل حل بشه
منم مانند اکثره دوستان کاسب بازارم
هزار بار برم پست دويست بار برم پست پست دويست کيلومتر دور باشه ازم فقط هزينه پست مهمه نه ناهار بين راهم حساب کنم
تازه ماها پستم که نصف نصف ميکنيم
انشاله پيگير هستم
خدارو شکر یکی پیدا شد که داد خواهی کنه.
ایشون گوشی معیوب بهم انداخت و 81 هزار تومان ضرر وارد کرد و در کمال بی شرمی و بی ادبی هر روز منفی میده .
بغیر از بنده چندین نفر هم از ایشون طلب دارن و شاکین.خواهشمندم رسیدگی کنید نه برای چندرغاز پول بخاطر اینکه کسی دیگه به دام امثال این اقا گرفتار نشن.

grive

Registered User
لایک‌ها
364
خدارو شکر یکی پیدا شد که داد خواهی کنه.
ایشون گوشی معیوب بهم انداخت و 81 هزار تومان ضرر وارد کرد و در کمال بی شرمی و بی ادبی هر روز منفی میده .
بغیر از بنده چندین نفر هم از ایشون طلب دارن و شاکین.خواهشمندم رسیدگی کنید نه برای چندرغاز پول بخاطر اینکه کسی دیگه به دام امثال این اقا گرفتار نشن.

اخوى تا حده توانم رسيدگى ميکنم

grive

Registered User
لایک‌ها
364
کاربر moji92 استارتر ميگن
خيلى وقته پيش پولتونو دادن
استارتر جواب بدين
الان مشکل چيه؟

grive

Registered User
لایک‌ها
364
اين چند صفحه تايپيک هم که معامله نيست فقط شکايته.
عنوان هم ويرايش شد تا اطلاع ثانوى

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
دادا بنده 920 تومن براشون واریز کردم واسه خرید یه گوشی ایفون 4اس 32 گیگ.ولی همونروز فهمیدم ایشون قبلا معامله مشکل دار داشته.و از اونجایی که همونروز خودشون گفتن که شریکشون وقت نکردن گوشی رو بفرستن من گفتم حالا که نفرستادی نمیخواو بفرستی مبلغ رو برگشت بزن که ایشونن گفتن نه یا اینکه باید مبلغی کسر بشه. خلاصه بنده رو مجبور کردن که بگم بفرست گوشیو با این حساب که گوشی سالمه هست.ولی گوشی رسید داغون بود.با انچه که در تایپیک گفتن کاملا مغایرت داشت.و سیمکارت رو هم نمیشناخت.خلاصه ایشون زیر بار نرفتن.و به بنده گفتن که گوشی رو پس بفرست مبلغو بر میگردونم.بنده با هزینه شخصی پست کردم براشون ولی فردای رسیدن گوشی ایشون منکر خراب بودن گوشی درزمینه شناخت سیمکارت شدن و گفتن باید هزینه ایاب ذهاب به پست بنده رو بدید و 70تومن کسر کردن و بعد از کلی مباحثه گفتن اخر هفته بعد 50 تومن رو برمیگردونن که دیگه رفتن که رفتن. این عین ماجرا بود. اگه راست میگن بیان بگن غیر این بود
چرا توی پخ درددل میکنن؟؟
ایشون کارشون همینه.
من هیچی اونایی که مشکل داشتن چی؟؟اونا هم دروغ میگن؟؟؟

grive

Registered User
لایک‌ها
364
دادا بنده 920 تومن براشون واریز کردم واسه خرید یه گوشی ایفون 4اس 32 گیگ.ولی همونروز فهمیدم ایشون قبلا معامله مشکل دار داشته.و از اونجایی که همونروز خودشون گفتن که شریکشون وقت نکردن گوشی رو بفرستن من گفتم حالا که نفرستادی نمیخواو بفرستی مبلغ رو برگشت بزن که ایشونن گفتن نه یا اینکه باید مبلغی کسر بشه. خلاصه بنده رو مجبور کردن که بگم بفرست گوشیو با این حساب که گوشی سالمه هست.ولی گوشی رسید داغون بود.با انچه که در تایپیک گفتن کاملا مغایرت داشت.و سیمکارت رو هم نمیشناخت.خلاصه ایشون زیر بار نرفتن.و به بنده گفتن که گوشی رو پس بفرست مبلغو بر میگردونم.بنده با هزینه شخصی پست کردم براشون ولی فردای رسیدن گوشی ایشون منکر خراب بودن گوشی درزمینه شناخت سیمکارت شدن و گفتن باید هزینه ایاب ذهاب به پست بنده رو بدید و 70تومن کسر کردن و بعد از کلی مباحثه گفتن اخر هفته بعد 50 تومن رو برمیگردونن که دیگه رفتن که رفتن. این عین ماجرا بود. اگه راست میگن بیان بگن غیر این بود
چرا توی پخ درددل میکنن؟؟
ایشون کارشون همینه.
من هیچی اونایی که مشکل داشتن چی؟؟اونا هم دروغ میگن؟؟؟

خوب فعلا ما با شما طرفيم تا نفراته بعدى تو همين تايپيک به دوستان هم ميرسيم
حالا بايد ضرر بدن که وقته شمارم گرفتن
ولى ما اکتفا ميکنيم به يک عذرخواهى و برگردوندن مابقى پولتون
اين آقا گوشى مورد دار داده هر چند توى پسته اول عنوان کرده در حده آک
کلا 70کسر کردن يعنى 850 بهت برگردوند؟
خودشون چقد پوله پست دادن واست؟

Last edited:

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
بله 70کسر کردن.و850 برگردوندن و هزینه برگشت گوشی به مبلغ 11 تومنم بنده پرداخت کردم.ایشون میگه 20 رفتم 20اومدم 10 هزینه پست.
اگه گوشی سالم بود اره بنده باید هزسنه رو متقبل میشدم ولی گوشی داغون بود.سیم رو نمیشناخت.لوازم فیک. عکسهایی که گذاشتم کاملا نشون میده.

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
بله 70کسر کردن.و850 برگردوندن و هزینه برگشت گوشی به مبلغ 11 تومنم بنده پرداخت کردم.ایشون میگه 20 رفتم 20اومدم 10 هزینه پست.
اگه گوشی سالم بود اره بنده باید هزسنه رو متقبل میشدم ولی گوشی داغون بود.سیم رو نمیشناخت.لوازم فیک. عکسهایی که گذاشتم کاملا نشون میده.
متاسفم برای شما و امثال شما
گوشی داغون بود...؟!!!
اشکال نداره، هرچقدر دوست دارید دروغ بگید
سیم کارت رو نمیشناخت...؟!!!
پس من چطوری به شما اس دادم؟
من همه هزینه های شما رو بازگشت زدم و هزینه هایی که چندبار به خاطر شما بیخود کرده بودم رو حذف کردم
هر شخص دیگری هم که با من معامله داشته و در معامله ایرادی بوده، خوشحال میشم در همین جا پاسخگو باشم
ارادتمند

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
متاسفم برای شما و امثال شما
گوشی داغون بود...؟!!!
اشکال نداره، هرچقدر دوست دارید دروغ بگید
سیم کارت رو نمیشناخت...؟!!!
پس من چطوری به شما اس دادم؟
من همه هزینه های شما رو بازگشت زدم و هزینه هایی که چندبار به خاطر شما بیخود کرده بودم رو حذف کردم
هر شخص دیگری هم که با من معامله داشته و در معامله ایرادی بوده، خوشحال میشم در همین جا پاسخگو باشم
ارادتمند
اعتماد به نفستون منو کشته!!
برای خودت متاسف باش که واسه یه مبلغ ناچیز ابروی خودتو یه شهر رو میبری.
با صبحت کردن محترمانه کسی محترم شمرده نمیشه.
با کدوم گوشی اس دادی؟؟؟چجوری میتونی ثابت کنی همون گوشی بوده؟؟؟؟
اگه گوشی سالم بود و دقیقا اون چیزی که توی عنوان تایپک قید شده بود اره بنده باید هزینه کنسل کردن رو پرداخت میکردم.ولی گوشی اینهمه ایراد داشت.
از دوستان دیگه هم حتما دعوت میکنم که بیان بگن که شما باهاشون چیکارکردین.

erfan1723

Registered User
لایک‌ها
244
سلام جناب قاضی زاده.بنده هم باشمامعامله داشتم اگرخاطرتون باشه.بامنم تقریبا ی همچین کاری کردین اگه خاطرتون باشه.شارزر اشتباهی و ارسال بعداز سه روز و عدم پاسخگویی و تااخرهفته واریزمیکنمو اخرشم امتیازمنفی دادین و...
ارادت خدمت مدیران عزیزو دوستان محترم وجناب قاضی زاده.سال نو پیشاپیش مبارک

erfan1723

Registered User
لایک‌ها
244
این اظهار نظر بنده هم تنها به دلیل درخواست خودجناب قاضی زاد بوده که گفته دوستانی که معامله داشتم بامن بیان اظهارنظرکنن.
یاعلی

grive

Registered User
لایک‌ها
364
استارتر براى کاربر مجتبى ده تومن پستو کم کن
مابقى رو هر چه سريعتر بزن به حسابش
يعنى شصت هزار تومان
هر چند بايد ضرره ايشون رو هم بدى
ولى ما ميگذريم و به همين اکتفا ميکنيم
منتظرم
در خدمت دوستان هستم