• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

H4med-LN

Registered User
لایک‌ها
121
برو پلیس +10 ببین اگه برات کد زدن که بهت میگه کجا افتادی. اگه بسیجی داری احتمالش بیشتره پذیرش شده باشی.
آقا خیلی ممنون بابت جواب.
بسیجی که دارم یه چند سالی.کارت بسیجی کادر+برگ سبز دارم.
راستی یه چیزی شنیدم که میگن تو سال جدید کسری خدمت محدودیت داره! یعنی بیشتر از چند ماه نمیدن. مثلا یه 5 6 ماه از بسیج جور میکردم و حدود 2 سال هم بابام جبهه بوده که تقریبا 8 ماه میشد و جمعشون یه 12 13 ماهی میرسید!

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
يا بايد بري ماهي 50 تومن بگيري و يك كارت بعد2 سال بدهند دستت يا ماهي1.5 بگيري، ببين كدامش برات بصرفه تره؟
اگر جا پات توي شغل محكمه و جاي پيشرفت داره شغلتو بچسب،چون بري و برگردي معلوم نيست بعدا چي سر شغلت بياد!!!!اكثرا كه ميخان برن خدمت براي كارتي هست كه باهاش كار پيدا كنند!!!
تنها حالتی که برام میتونه بصرفه باشه اینه که صبح برم محل خدمت و تا ساعت 2-3 خونه باشم که بعد از ظهرش رو بتونم به کارام برسم!
ببینید شغلش اینترنتی هستش، یعنی شغلی که مثلا آینده داشته باشه برای 10 سال، شاید نباشه، اما خب میشه ازش پول در آورد دیگه
یعنی از بیکار بودن خیلی بهتره دیگه...

اینایی که غیبت میخورن نمی تونن با پول یا آشنایی چیزی اضافه خدمت رو حداقل پاک کنن؟
کلا با پول میشه کاری کرد الان؟ مثلا برای معافیت یا چه میدونم منتقل شدن به شهر خودم

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
فقط باید منتطر عفو و...بشی
البته توی ایران با پول میشه هرکاری کرد!!!ولی خوب به شانس و آدمش هم بستگی داره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اینایی که غیبت میخورن نمی تونن با پول یا آشنایی چیزی اضافه خدمت رو حداقل پاک کنن؟
کلا با پول میشه کاری کرد الان؟ مثلا برای معافیت یا چه میدونم منتقل شدن به شهر خودم

پارتی کلفت میخواد برای اینکه غیبت رو پاک کرد، خیلی خیلی کلفت. من خودم غیبت داشتم پیگیرش هم شدم ولی نشد تا اینکه به مناسبت عید برای همه بخشیدن.

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
پارتی کلفت میخواد برای اینکه غیبت رو پاک کرد، خیلی خیلی کلفت. من خودم غیبت داشتم پیگیرش هم شدم ولی نشد تا اینکه به مناسبت عید برای همه بخشیدن.
اونایی که غیبت دارن چه برخوردی میشه باهاشون؟ منظورم اینه بهشون بیشتر گیر میدن؟

فرض کنیم من الان بسیج عادی داشته باشم، از الان تا مثلا شهریور میتونم کارت سبز یا فعال بگیرم و هم از کسری استفاده کنم و هم توی شهر خودم بیفتم؟
آخه یکی از همسایه ها توی پادگان خارج از شهر مسئول آموزش هست و تا الان کار 1-2 تا از همسایه ها رو هم ردیف کرده! حالا واسه من کاری می کنه یا نه رو خبر ندارم، چون زیاد باهاش برخورد ندارم راستش

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
عزیزان اگر مدرک دانشگاهی ارشد و بالاتر داشته باشن تقریبا در هر نیرویی بیوفتن وضع نسبتا خوبی خواهند داشت و از همه مهمتر دوره آموزشی بهتر خواهد بود. فکر کنم تنها جایی که تحصیلات ممکنه یه کم به درد بخوره همینجاست! اون دوستمون هم که دل پری از آموزشی داشتن اینو در نظر بگیرید که برخوردشون با سرباز دیپلمه و پایین تر همینه. حالا یه جایی یه کم بهتره یه جا یه کم بدتر. اون قسمتی هم که گفته بودن به سینوزیت دچار شدن و وضعیتشون وخیم شده، اگر شما به همراه مدارک پزشکیتون و مستندات لازم، به بازرسی نیرویی که هستین مراجعه کنید و موضوع رو اونجا مطرح بفرمایید، اونجا بررسی میکنن و مطمئن باشید که با هیچ کسی تعارف ندارن و اگر حقی از شما ضایع شده باشه، به حقتون میرسید.
برای همه دوستانی که به خدمت میرن یا در حال گذروندن خدمت مقدس سربازی هستن، آرزوی موفقیت و شادکامی دارم.

Sent from my iPad using Tapatalk

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
امکان ش هست در دوره سربازی ارتقاء درجه بگیریم؟
بله! اگر حافظ کل قرآن کریم باشید، یک درجه ارتقا داده میشید. شاید شرایط دیگری هم باید باشه که من همین یکی رو میدونستم.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بله! اگر حافظ کل قرآن کریم باشید، یک درجه ارتقا داده میشید. شاید شرایط دیگری هم باید باشه که من همین یکی رو میدونستم.
البته من بیشتر منظورم این بود در دوران سربازی بر اساس کاریا کارها یا شایستگی! که انجام میشه ارتقاء داده بشه!

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
البته من بیشتر منظورم این بود در دوران سربازی بر اساس کاریا کارها یا شایستگی! که انجام میشه ارتقاء داده بشه!
خیلی بعید میدونم چنین چیزی اتفاق بیوفته. اطلاعات تکمیلی رو میتونید در سایت معاونت وظیفه ناجا پیدا کنید.

faramarz_mit

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان
من 13 بدر نگهبان بودم ولی نرفتم سر پستم
استعلاجی دارم
بنظرتون مشکلی برام پیش میاد؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اونایی که غیبت دارن چه برخوردی میشه باهاشون؟ منظورم اینه بهشون بیشتر گیر میدن؟

فرض کنیم من الان بسیج عادی داشته باشم، از الان تا مثلا شهریور میتونم کارت سبز یا فعال بگیرم و هم از کسری استفاده کنم و هم توی شهر خودم بیفتم؟
آخه یکی از همسایه ها توی پادگان خارج از شهر مسئول آموزش هست و تا الان کار 1-2 تا از همسایه ها رو هم ردیف کرده! حالا واسه من کاری می کنه یا نه رو خبر ندارم، چون زیاد باهاش برخورد ندارم راستش

نه بیشتر گیر نمیدن، وقتی وارد غیبت بشی بستگی به مدت زمانی که غیبت داری از 3 تا 6 ماه اضافه خدمت میخوری، دیگه نمیتونی دانشگاه بری (حتی در صورت قبولی) تا قبل از اینکه خدمتت تمام بشه، از کسری نمیتونی استفاده کنی.
از الان تا شهریور بعید میدونم مگه اینکه پارتی کاری بکنه برات.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان
من 13 بدر نگهبان بودم ولی نرفتم سر پستم
استعلاجی دارم
بنظرتون مشکلی برام پیش میاد؟
سلام
بسته به جایی که خدمت میکنی داره و فرمانده.
احتمالا یکم گیر میدن یا شاید اضافه خدمت بزنن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
عزیزان اگر مدرک دانشگاهی ارشد و بالاتر داشته باشن تقریبا در هر نیرویی بیوفتن وضع نسبتا خوبی خواهند داشت و از همه مهمتر دوره آموزشی بهتر خواهد بود. فکر کنم تنها جایی که تحصیلات ممکنه یه کم به درد بخوره همینجاست! اون دوستمون هم که دل پری از آموزشی داشتن اینو در نظر بگیرید که برخوردشون با سرباز دیپلمه و پایین تر همینه. حالا یه جایی یه کم بهتره یه جا یه کم بدتر. اون قسمتی هم که گفته بودن به سینوزیت دچار شدن و وضعیتشون وخیم شده، اگر شما به همراه مدارک پزشکیتون و مستندات لازم، به بازرسی نیرویی که هستین مراجعه کنید و موضوع رو اونجا مطرح بفرمایید، اونجا بررسی میکنن و مطمئن باشید که با هیچ کسی تعارف ندارن و اگر حقی از شما ضایع شده باشه، به حقتون میرسید.
برای همه دوستانی که به خدمت میرن یا در حال گذروندن خدمت مقدس سربازی هستن، آرزوی موفقیت و شادکامی دارم.
Sent from my iPad using Tapatalk
دکتری شاید فرق داشته باشه ولی ارشد و..هیچ فرقی نداره،همین کاهش درجه نشون میده چه خبره...بودند کسانی که با ارشد انداختنشون مرزبانی سیستان(اونجا که دیگه معلومه چه خبره)!!!!اول از همه پارتی بعد شانس حرف اول را میزنه
جمله آخرتون هم یاد تلویزیون ایران افتادم!!!مقدس!!!!!خخخخخخخخخخ...حمالی و بیگاری کجاش شادی داره!!!!!!

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
بالاخره باید یه جوری بگذرونن دوره رو تا تموم بشه! حالا با شادی و خندیدن باشه تحملش خیلی راحت تره تا اینکه هر روز با اخم بری و روزشماری کنی خیلی سخت میگذره! :D

persianavatar

Registered User
لایک‌ها
260
بالاخره باید یه جوری بگذرونن دوره رو تا تموم بشه! حالا با شادی و خندیدن باشه تحملش خیلی راحت تره تا اینکه هر روز با اخم بری و روزشماری کنی خیلی سخت میگذره! :D
خیلیا میگن سربازی بده درستی یا نادرستیش رو باید بررسی کرد و هر فردی نظری داره
اما بقول شما این اتفاقی هست چه خوب چه بد باید بگذرونیمشون و باید بریم ! خیلی بهتره بخندیم - شاد باشیم - تلاشمون رو در خوشگذشتن بهمون بکنیم تا اینکه با اخم یا ناراحتی کار کنیم بقول معروف انرژی منفی نداشته باشیم و روی کارمون انرژی مثبت داشته باشیم :)
با تشکر

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
کدای اعزامی های اول اردیبهشت مشخص شده؟
با سلام من خودم اول اریبهشت اعزام هستم منتها آره چون داخل یک سایت داخل کامت ها زده بود اصلاندوز افتادم شمارش رو هم گذاشته بود واسه یک سوال که زنگ زدم و جویا شدم که چطور فهمیدی اول اریبهشت افتادی اصلاندوز گفت از **** وظیفه استان خودمون پرسیدم 6 فروردین پرسیده بود طرف منم فردا میرم **** وظیفه ببینم کجا افتادم برگه سبز دیر میاد درب منزل

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

نه، ارتقا نمیدن. معمولا اگه کار خاصی انجام بدید بجای ارتقا مرخصی تشویقی میدن.

بالا