سلام دوستان من آموزشی افتادم نیروی دریایی سیرجان...کسی میدونه چجور جاییه؟؟؟
یه رنگ آبی به برگه سفیدت بزن و برو. همون میشه.سلام.
من 2 روز دیگه اعزام می شوم. ولی هنوز برگه آبی برام نیومده رفتم از پلیس +10 برگه سفید را گرفتم.همان برگه را قبول می کنند یا باید حتما برگه آبی که می یاد در خونه باید باشد.
اقاذعجب رنگ تو رنگی شده. کلا چندتا رنگ و برگه داریم؟یه رنگ آبی به برگه سفیدت بزن و برو. همون میشه.
دولت چون فقیر و بی پول هست. و کشور هم که هیچ منابعی نداره. پس یک سری واسطه نیاز میشه که این کارا رو انجام بدهند. البته تضمینی وجود نداره که این پولا به دست کی میرسه. اگه برسه!
خیرسلام.
تو برگه اعزام رشته تحصیلی را می زند؟
دیگه برگه از پلیس+10 گرفتم ایشالا که همين 05 کرماناحتمال میدم تغییر کد به خاطر پارتی بوده
یعنی جابه جا شدی با یک نفر دیگه چون بعد از مشخص شدن کد نباید تغییر کنه مگر به واسطه پارتی هایی که کد تغییر میکنه
من خودم 15 فروردین زنگ زدم گفتند افتادی تهران 02 ایشالله که همون 02 باشم و تغییر نکنه واسم
ولی 100 درصد همون 05 کرمانی مطمئن باش
نه همون 05 صد در صد گفتم که به دلیل موقعیت عالی که خضرایی داره و داخل تهران هستش و شنیدم هتل هم بهش میگند قطعا با پارتی جابه جا شدیدیگه برگه از پلیس+10 گرفتم ایشالا که همين 05 کرمان
با همین برگه پلیس+10 اگه برگه نیاد دم خونه میشه رفت پادگان؟نه همون 05 صد در صد گفتم که به دلیل موقعیت عالی که خضرایی داره و داخل تهران هستش و شنیدم هتل هم بهش میگند قطعا با پارتی جابه جا شدی
مثل اینکه جوجه کباب رو ازت گرفته باشند و بهت کنسرو لوبیا بدهند معمولا مکان های تاپ پارتی بازی زیاد میشه که برای شما هم شده
ولی برگه رو گرفتی و... دیگه 100 درصد همون 05 امیدوارم موفق باشی
با همین برگه پلیس+10 اگه برگه نیاد دم خونه میشه رفت پادگان؟