• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورود اینترنت از کارت شبکه به کامپیوتر و خارج کردن اینرنت بدون فیلتر از کارت شبکه دوم

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان قرار از مزاحمت این بود که میخواستم اینترنت رو بیارم داخل کامپیوتر شخصیم و با فعال کردن قند شکنی چیزی اینترنت بدون محدودیت فیلتر رو از کارت شبکه دوم خارج کنم و به شبکه خونگیم بدم امکانش هست

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
نه نمیشه اگه اینطور بود وقتی پراکسی/وی پی ان روی کامپیوتر فعال بود نیازی نبود که دستگاه های متصل به وای فای از فیلترشکن استفاده کنند. نمیشه مگه اینکه از ماهواره نت بگیرید

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
والا این موردیو که میگی شاید حرفه ای ها با میکروتیک و اینا بتونن درش بیارن ولی یه راهی که خودم بلدم اینه کخ اگر لپتاپ داری میتونید کانکشن کریو ات رو هات اسپات کنی از طریق وایفای و بقیه که بهش وصل میشن با وایفای نت بدون قند داشته باشن

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
نه نمیشه دوست عزیز

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
والا این موردیو که میگی شاید حرفه ای ها با میکروتیک و اینا بتونن درش بیارن ولی یه راهی که خودم بلدم اینه کخ اگر لپتاپ داری میتونید کانکشن کریو ات رو هات اسپات کنی از طریق وایفای و بقیه که بهش وصل میشن با وایفای نت بدون قند داشته باشن

دوست عزیز میشه بفرمایید که کریو رو از کجا دانلود کنم و چجورس هات اسپات راه بندازم

بالا