• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايجاد چند بخش جديد - موافق يا مخالف -

آیا موافق تغییرات انجام شده در بخش سینما هستید

• موافقم

Votes: 7 63.6%
  • مخالفم

Votes: 4 36.4%

• Total voters
    11
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
بنا به تصميمي كه مديران عزيز انجمن در چند بخشي كردن انجمن فيلم و سينما و تئاتر گرفته اند و از آنجايي كه اين امر باعث ايجاد مشكلاتي مي شود ( از جمله مي توان به تاپيك هايي با موضوعاتي كه هم شامل سينما مي شود و هم شامل سريال هاي تلويزيوني كه با چند بخش شدن اين انجمن معلوم نيست اين تاپيك ها به چه گروهي و بخشي تعلق خواهند داشت ) تصميم گرفتم با اجازه مديران محترم يك نظرسنجي در اين مورد راه بياندازيم و ببينيم نظر بچه هاي اين انجمن چيست .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من به عنوان يك كاربر ( نه مدير بخش ) راي دادم و موافق هستم .

از ديدگاه مديريت انجمن

ممكن است در ابتدا مشكلاتي بروز كند اما بالاخره بايد منظم شوند .

دوستان بسياري با من تماس گرفته بودند : به خاطر اينكه اين بخش خيلي طرفدار دارد و همه بخش ها هم يكجا هستند بسياري از تاپيك هاي مفيد و مورد علاقه بچه ها خيلي زود به صفحات بايگاني منتقل مي شود .
از سويي نياز است برخي از تاپيك ها استيكي شوند و به همين دليل تعداد استيكي ها بسيار زياد مي شود و جا براي تاپيك هاي معمولي نمي ماند . اما اگر بخش ها جدا باشند مدير هم راحت تر مي تواند تاپيك هاي مورد نظر دوستان را استيكي كند .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ضمن تایید صحبتهای بهروز عزیز
باید بگم این طرح اگر سختی هم داشته باشه برای مدیریت کردن آن است
و اینکه این طرح پیشنهادی از سوی کاربران فعال همین بخش بوده است
در حال حاظر تالار سینما سابق (هنر های نمایشی فعلی) پر بازدید کننده ترین بخش سایت هست
و لزوم مرتب کردن آن به شدت احساس میشد!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
از جمله مي توان به تاپيك هايي با موضوعاتي كه هم شامل سينما مي شود و هم شامل سريال هاي تلويزيوني كه با چند بخش شدن اين انجمن معلوم نيست اين تاپيك ها به چه گروهي و بخشي تعلق خواهند داشت

هر چند معتقدم تعداد این نوع تاپیکها بسیار اندک است اما برای این تاپیکها میتوانید از صفحه اصلی تالار (همینجایی که این تاپیک الان هست) استفاده کنید! ;)

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
علاوه بر اینکه موفق هستم

پیشنهاد یه بخش جدید در آینده رو هم می دم .... بخش مربوط به انیمیشن

البته در کار مدیران دخالت نمی کنم ... ولی نمی دونم که چرا یه بخش جدید مربوط به انیمیشن ایجاد نشده ...

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
علاوه بر اینکه موفق هستم

البته در کار مدیران دخالت نمی کنم ... ولی نمی دونم که چرا یه بخش جدید مربوط به انیمیشن ایجاد نشده ...
استاد عزيز

اين بخش هم در دست آماده سازي است . من و علي جان به خاطر علاقه بچه هاي فروم به اين بخش ، تصميم داريم چنين كاري را انجام دهيم . البته چون آماده سازي مقدمات ايجاد هر انجمن كمي كار مي برد دوستان از جزئيات آن مطلع نمي شوند .

به زودي چنين بخشي هم خواهيم داشت .

ممنون از توجه شما

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

در این مورد با چندتا از بچه های انیمشین صحبت شد
فعلآ یه جورای همین صفحه اصلی میشه بخش انیمشینها!
اما طی صحبتهایی که کردیم قرار شد بعد از اینکه بچه های انیمشین دلایل محکم برای اینکه انیمشین پتانسیل بخش شدن را دارد . به ما بدهند
برای ایجاد بخش جدا انیمشین هم اقدام کنیم!
تا آن زمان در این صفحه قدرت اصلی با انیمشین هاست! :D
هر کاری خواستین (خلاف مرامنامه نباشه ها) بکنید!
ضمن اینکه با جدا شدن بخشها الان میشه تاپیکهای مهم انیمشین رو استيكي کرد!
اما به هر حال ما دنبال ایجاد این بخش هستیم منتظر یاری سبز بچه های انیمشین هستیم!!! :D

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
wow.gif

کي اين دسته بندي انجام شد؟ من از مراسم افتتاحيه جا موندم
tongue2.gif

با اجازه تون منم با اين گروه بندي موافقم، چون اينجوري ديگه لازم نيست کل فروم فيلم و سينما را براي پيدا کردن يک تاپيک بخصوص که مثلا دچار خاک خوردگي مزمن شده و در اين خيل عظيم تاپيک هاي جورواجور در رابطه با فيلم و سريال هاي جورواجور در مجموع صفحات گم شده رو کلي گشت تا پيدا کرد (عجب جمله بنديي!).

فقط طفلک گروه تئاتر. يعني يه دونه تاپيک هم در اين رابطه نبوده؟!! چه غم انگيز
sad.gif

شديدا تأييد مي گردد

اما طی صحبتهایی که کردیم قرار شد بعد از اینکه بچه های انیمشین دلایل محکم برای اینکه انیمشین پتانسیل بخش شدن را دارد . به ما بدهند
ديگه پتانسيل بيشتر از اينکه همين يه دونه تاپيکش اينقدر فعاله
laugh.gif
اونوقت منم يه تاپيک مي زنم در رابطه با کارتون هاي ماقبل تاريخ و سر ملت رو مي برم
rolleyes.gif

فعلآ یه جورای همین صفحه اصلی میشه بخش انیمشینها!
ولي اينکه الان همه چيزي توش پيدا ميشه، پس اونوقت اينا کجا ميرن (منم سر ظهري چه چيزايي مي پرسم!)؟!

اين بخش هم در دست آماده سازي است . من و علي جان به خاطر علاقه بچه هاي فروم به اين بخش ، تصميم داريم چنين كاري را انجام دهيم . البته چون آماده سازي مقدمات ايجاد هر انجمن كمي كار مي برد دوستان از جزئيات آن مطلع نمي شوند

واي، چه عالي، دست شما و علي آقاي عزيز درد نکنه
368910.gif

از جمله مي توان به تاپيك هايي با موضوعاتي كه هم شامل سينما مي شود و هم شامل سريال هاي تلويزيوني كه با چند بخش شدن اين انجمن معلوم نيست اين تاپيك ها به چه گروهي و بخشي تعلق خواهند داشت
با توجه به اين گفته ي لي ياپنگ عزيز، الان اين تاپيک عکسهای خاطره انگیز از برنامه های کودک تو کدوم کتگوري قرار مي گيره؟ چون هم توش کارتون پيدا ميشه، و همه برنامه ي زنده ي غير انيميشني
129fs3702145.gif

اديت:

دهه! من وقتي رأي دادم 4 نفر موافق بودند و 1 نفر مخالف، به اين سرعت تعداد مخالفين شد 3 نفر؟!! خب دليل مخالفتتون رو هم دست کم مي نوشتيد اي فرزندان عزيز
oma.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دهه! من وقتي رأي دادم 4 نفر موافق بودند و 1 نفر مخالف، به اين سرعت تعداد مخالفين شد 3 نفر؟!! خب دليل مخالفتتون رو هم دست کم مي نوشتيد اي فرزندان عزيز
oma.gif

دقیقآ!
مرسی که این نکته رو گفتید!
ضمن اینکه هنوز تمام تاپیکها منتقل نشدند! به خاطر همین یکم آشفته بازار فعلآ
به همین خاطر پوزش میطلبم از همه

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0

منم موافقم!
چون دیگه اینجوری سردر گم نمی شیم! و راحت تر می تونیم تاپیک مورد نظرمونو پیدا کنی:)

در ضمن با ایجاد بخش مجزایی درباره ی انیمیشن کاملا موافقم چون همین حالاش هم تاپیک انیمیشن اونقدر حجیم شده که واسه پیدا کردن اطلاعات مربوط به یه انیمه آدم اشکش در می آد:wacko:

پس فکر می کنم همین حالا هم این پتانسیل وجود داره و فقط کافیه که این بخش رو جدا کنید تا ببینید چند تا تاپیک جدید انیمه ایجاد میشه:lol:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با سلام.

من هم کاملا موافقم!
خیلی جو انجمن بهم ریخته شده بود.
البته کمی درمورد اینکه آیا ایجاد بخش "تئاتر" (با توجه به استقبال و علاقه ی سینمادوستان) واجب بود یا نه، کمی شک دارم. شاید میشد به جای بخش تئاتر ، بخش انیمیشن رو راه اندازی کرد و بخش تئاتر و سینما با هم یکی میشدن.
یعنی اینجوری میشد:

هنرهای نمایشی:

- سینما و تئاتر
- انیمیشن
- سریالهای تلویزیونی
- اشتراک گذاری سریال ها و فیلم های محبوب

حداقل اینجوری تو ذوق بچه های انیمشین هم نمیخورد!
39.gif

ولی من که خیلی خوشم اومد از این تغییرات.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من مخالفم!هرچند زیاد شدن تاپیکهاومطالب باعث سردگمی می شد ولی با این اقدامدو مشکل پیش میاد!
1. بخش سینما قطعا افت می کنه چون اکثر یوزرهایی که اطلاعات بالای در اینم مورد دارن هوادارن سریال هان!و خوب اگه اونها کمتر به بخش فیلم سینما بیان این بخش افت می کنه!
2. یوزر های هر بخش کمتر به بخش دیگه سر می زننن!که این باعث افت تاپیک ها می شه!
3.مدیریت کردن تاپیک ها در سه چهار بخش خیلی سخته!
4.یوزرهایی که از طریق جستجو میان عضو می شن بیشتر مربوط به بخش سریالان و خوب اینطوری زیاد واروئ مباحث مربوط به بخش سینما نمی شن!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من مخالفم!هرچند زیاد شدن تاپیکهاومطالب باعث سردگمی می شد ولی با این اقدامدو مشکل پیش میاد!
1. بخش سینما قطعا افت می کنه چون اکثر یوزرهایی که اطلاعات بالای در اینم مورد دارن هوادارن سریال هان!و خوب اگه اونها کمتر به بخش فیلم سینما بیان این بخش افت می کنه!

:blink: دوست عزیز چطوری به این نتیجه رسیدی که اکثر آدم حسابی های بخش سینما طرفدار سریال ها هستن!؟!

نگران افت بخش سینما نباشید. من خودم میکشمش بالا!!

تازه بگذریم که اساتیدی مثل seymour و ?live for what و usb و ... متخصص سینما هستن.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
:blink: دوست عزیز چطوری به این نتیجه رسیدی که اکثر آدم حسابی های بخش سینما طرفدار سریال ها هستن!؟!

نگران افت بخش سینما نباشید. من خودم میکشمش بالا!!

تازه بگذریم که اساتیدی مثل seymour و ?live for what و usb و ... متخصص سینما هستن.

درسته مثلا سیمور جان خیلی اطلاعات بالایی در مورد سینما داره ولی بیشتر حضورش یا تو انیمیشن هاست یا تو سریالا!نصف یوزرای یه بخش کم بشه بقیه هم خود به خود می رن!اونجا می شه بخش اموات!;)
عین دومینو می مونه!
این که بخش سینما موفق ترین بخش بود بخاطر حضور یوزر های زیادش بود هر چی یوزرتا بیشتر می شدن بخش موفق تر بود و بعد همین موضوع یوزرای بیشتری رو می اوردهر چند مشکلاتی رو هم داشت !اصلا مگه می شه سریالا و مثلا انیمیشنا تو بخش جدا گانه باشن !

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
هنوز برای اینکه ببینیم چقدر صحبت BRADER SHIAN عزیز به واقعیت نزدیکه خیلی زوده!
امیدوارم که این اتفاق نیفته اما پیش بینی من با شما کمی متفاوت هستش!

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

من مخالفم . چون بخشها درست چیده نشده و تئاتری که اصلا مورد توجه قرار نمی گیره شده یه بخش و انیمیشنی که یکی از مهمترین منابع انیمیشن فارسی زبانان است رو من نزدیک ده دقیقه دنبالش بودم :blink: آخرش دیدم تو بخش اصلیه . سینما هم همان چند نفری که ردیو جان گفتن بقیه مطلب نمی نویسن . نه به اون که ما برای یه مشارکت می خواستیم قهر کنیم بریم . نه به این شوری :wacko: جالب اینجا نیست که . برید ببینید تو بخش برنامه نویسی برای یه مطلبی کوچک هم بخش زدن . البته اونجا خوب شده برای تازه واردها گم نمیشن سریع مراجعه می کنن به اونجا .

اما در مورد خودمان ببینید این اتفاق برای فرومهای دیگر هم افتاده تازه بیشتر ولی اگر اونجا مراجعه کنید می بینید که بعضی بخشها هفته ای یه بار یه نفر مطلب می نویسه همین بلایی که الان سر تاریخ ما اومده و روزی شاید یه مطلب پست داشته باشه . به هر حال از این بخشش ادمینها استفاده کنید و موسیقی رو هم سه قسمت کنید ایرانی و خارجی و درخواست و دانلود و .. که این آخری طرفدارش در همه فرومها زیاده ....;)

موفق باشید.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با صحبت های zirnevis عزیز موافقم من.

تئاتر مخاطب زیادی نداره. میتونست با سینما یکی بشه.
ولی بچه های انیمیشن تعدادشون زیاده. مدیران هم اشاره کردن که بزودی بخش انیمیشن راه میافته. پس صبر داشته باشید یه کم!

من یادمه روزی روزگاری بخش سینما خیلی فعال تر از این حرف ها بود. خیلی از کاربر ها ظاهرا گذاشتن رفتن.
تاپیک های خوبی مثل "دیالوگ های به یادماندنی" و "سکانس های ماندگار" ظاهرا به دیار باقی شتافتن! این تاپیک ها شاید یک سال پیش خیلی فعال تر بودن.

درسته مثلا سیمور جان خیلی اطلاعات بالایی در مورد سینما داره ولی بیشتر حضورش یا تو انیمیشن هاست یا تو سریالا!

جدی؟ نمیدونستم.
من کاری به این حرفا ندارم! بخش سینما باید دوباره فعال شه! و این چند بخشی ها هم راه حل مناسبیه.
مطمئنم اگه بخش سینما فعال شه، دوستانی که فعالیت شون رو تو این بخش کم کرده بودن، دوباره برمیگردن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا