کي اين دسته بندي انجام شد؟ من از مراسم افتتاحيه جا موندم
با اجازه تون منم با اين گروه بندي موافقم، چون اينجوري ديگه لازم نيست کل فروم فيلم و سينما را براي پيدا کردن يک تاپيک بخصوص که مثلا دچار خاک خوردگي مزمن شده و در اين خيل عظيم تاپيک هاي جورواجور در رابطه با فيلم و سريال هاي جورواجور در مجموع صفحات گم شده رو کلي گشت تا پيدا کرد (عجب جمله بنديي!).
فقط طفلک گروه تئاتر. يعني يه دونه تاپيک هم در اين رابطه نبوده؟!! چه غم انگيز
پیشنهاد یه بخش جدید در آینده رو هم می دم .... بخش مربوط به انیمیشن
شديدا تأييد مي گردد
اما طی صحبتهایی که کردیم قرار شد بعد از اینکه بچه های انیمشین دلایل محکم برای اینکه انیمشین پتانسیل بخش شدن را دارد . به ما بدهند
ديگه پتانسيل بيشتر از اينکه همين يه دونه تاپيکش اينقدر فعاله
اونوقت منم يه تاپيک مي زنم در رابطه با کارتون هاي ماقبل تاريخ و سر ملت رو مي برم
فعلآ یه جورای همین صفحه اصلی میشه بخش انیمشینها!
ولي اينکه الان همه چيزي توش پيدا ميشه، پس اونوقت اينا کجا ميرن (منم سر ظهري چه چيزايي مي پرسم!)؟!
اين بخش هم در دست آماده سازي است . من و علي جان به خاطر علاقه بچه هاي فروم به اين بخش ، تصميم داريم چنين كاري را انجام دهيم . البته چون آماده سازي مقدمات ايجاد هر انجمن كمي كار مي برد دوستان از جزئيات آن مطلع نمي شوند
واي، چه عالي، دست شما و علي آقاي عزيز درد نکنه
از جمله مي توان به تاپيك هايي با موضوعاتي كه هم شامل سينما مي شود و هم شامل سريال هاي تلويزيوني كه با چند بخش شدن اين انجمن معلوم نيست اين تاپيك ها به چه گروهي و بخشي تعلق خواهند داشت
با توجه به اين گفته ي لي ياپنگ عزيز، الان اين تاپيک
عکسهای خاطره انگیز از برنامه های کودک تو کدوم کتگوري قرار مي گيره؟ چون هم توش کارتون پيدا ميشه، و همه برنامه ي زنده ي غير انيميشني
اديت:
دهه! من وقتي رأي دادم 4 نفر موافق بودند و 1 نفر مخالف، به اين سرعت تعداد مخالفين شد 3 نفر؟!! خب دليل مخالفتتون رو هم دست کم مي نوشتيد اي فرزندان عزيز