• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه بازنشستگی چیه ؟

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
سلام
من دنبال یه موسسه ای هستم که فرد رو بیمه بازنشستگی کنه
شنیدم بعضی جاها 20 سال بیمه رد کنی بازنشسته میشی
شنیدم یه سری از بیمه ها ورشکست شدن
شنیدم کسایی که بیمه تامین اجتماعی هستن خیلی از اون بد میگن
نظر شما چیه ؟
کجا خودمونو بیمه کنیم ؟
ممنون

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

بهترین و مطمئن ترین بیمه ، تامین اجتماعی هستش

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
سلام

بهترین و مطمئن ترین بیمه ، تامین اجتماعی هستش

اینو که خیلی راجع بهش بد میگن و اصلا خدمات درمانی نداره
30 درصد حقوقت رو هم ازت میگیره 30 سال هم باید حق بیمه بدی
شما فرض کن مثلا ماهی 1 میلیون حقوق داری ماهی 330 باید حق بیمه بدی
ظرف 30 سال یعنی 360 ماه باید مبلغ 120 میلیون حق بیمه بدی تا 10 سال اخر عمرتو ماهی 1 میلیون حقوق بگیری
خوب این پولو بذاری بانک که ماهی 3 میلیون بهت سود میده تازه اصل پولت هم محفوظه
در صورتیکه تامین اجتماعی این مبلغ 120 میلیون را واسه خودش میکنه تازه بعد 30 سال شروع به سود دهی میکنه اونم ماهی 1 میلیون
جایی از حرف یا محاسباتم اشتباهس ؟

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
بین بیمه هایی که شرکت های مختلف ارائه میدن بهترین خدمات درمانی رو تامین اجتماعی داره .. درسته که خدمات درمانیش تعریف آنچنانی نداره اما در مقایسه با سایر بیمه ها بسیار مناسب تر هستش

در مورد مبلغ حق بیمه ای که شما باید پرداخت کنید اشتباه محاسبه کردین ..

لازمه به 2 نکته توجه کنید :

1 - تمام حق بیمه توسط شما پرداخت نمیشه و درصد زیادی از اون رو کارفرما پرداخت می کنه

2 - معمولا تمام شرکت ها بیمه رو با حداقل دستمزد هرسال رد می کنن که حق بیمه کمتری پرداخت کنن

به عنوان مثال حداقل دستمزد سال قبل ششصد و خورده ای بود که کل مبلغی که از کارمند کسر میشد حدود 40 هزار تومان ماهانه بود.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
بین بیمه هایی که شرکت های مختلف ارائه میدن بهترین خدمات درمانی رو تامین اجتماعی داره .. درسته که خدمات درمانیش تعریف آنچنانی نداره اما در مقایسه با سایر بیمه ها بسیار مناسب تر هستش

در مورد مبلغ حق بیمه ای که شما باید پرداخت کنید اشتباه محاسبه کردین ..

لازمه به 2 نکته توجه کنید :

1 - تمام حق بیمه توسط شما پرداخت نمیشه و درصد زیادی از اون رو کارفرما پرداخت می کنه

2 - معمولا تمام شرکت ها بیمه رو با حداقل دستمزد هرسال رد می کنن که حق بیمه کمتری پرداخت کنن

به عنوان مثال حداقل دستمزد سال قبل ششصد و خورده ای بود که کل مبلغی که از کارمند کسر میشد حدود 40 هزار تومان ماهانه بود.

راجع به مورد اولی که ذکر کردید توضیح بدم
هیچ شرکتی دوستدار ما نیست که 23 درصد حق بیمه مارو پرداخت کنه و حرفی نزنه
الان من به عنوان کارمند ازاد و بدون حق بیمه جایی دارم کار میکنم
دریافتی من نسبت به کسی که مثل منه ولی داره تو همین شرکت بیمه میشه و عیدی و سنوات و... رو داره حدودا 700 هزار تومن بیشتره در ماه
اینکه شرکت 23 درصد حق بیمه شمارو رد میکنه درست ولی از طرف دیگه از حقوقتون کم میکنه و کارمند این مورد رو متوجه نمیشه
شما برید تو یه شرکت بگید من میخوام ازاد و پروژه ای واستون کار کنم مطمئنا حقوقتون نسبت به کارمند عادی حداقل 600-700 تومن بیشتره
من کلا به این نتیجه رسیدم که با هیچ شرکتی قرارداد کارمندی نبندم و خودم به صورت خویش فرما خودمو بیمه کنم
از طرفی هم این بیمه تامین اجتماعی رو بالا پایین کردم طبق روشی که پست قبل گفتم حساب کردم دیدم ارزش نداره
میخوام ببینم بیمه دیگه ای وجود داره که برم سراغش ؟

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
راجع به مورد اولی که ذکر کردید توضیح بدم
هیچ شرکتی دوستدار ما نیست که 23 درصد حق بیمه مارو پرداخت کنه و حرفی نزنه
الان من به عنوان کارمند ازاد و بدون حق بیمه جایی دارم کار میکنم
دریافتی من نسبت به کسی که مثل منه ولی داره تو همین شرکت بیمه میشه و عیدی و سنوات و... رو داره حدودا 700 هزار تومن بیشتره در ماه
اینکه شرکت 23 درصد حق بیمه شمارو رد میکنه درست ولی از طرف دیگه از حقوقتون کم میکنه و کارمند این مورد رو متوجه نمیشه
شما برید تو یه شرکت بگید من میخوام ازاد و پروژه ای واستون کار کنم مطمئنا حقوقتون نسبت به کارمند عادی حداقل 600-700 تومن بیشتره
من کلا به این نتیجه رسیدم که با هیچ شرکتی قرارداد کارمندی نبندم و خودم به صورت خویش فرما خودمو بیمه کنم
از طرفی هم این بیمه تامین اجتماعی رو بالا پایین کردم طبق روشی که پست قبل گفتم حساب کردم دیدم ارزش نداره
میخوام ببینم بیمه دیگه ای وجود داره که برم سراغش ؟

با شرایطی که توضیح دادین حق با شماست .. شاید اگر منم مجبور بودم 30% از حقوقمو بدم هیچوقت خودمو بیمه نمی کردم ..

اگر بحث خدمات درمانی براتون مطرح نیست و فقط به دید سرمایه گذاری بهش نگاه می کنید توصیه می کنم از گنجینه سپهر بانک صادرات استفاده کنید. سود بسیار مناسبی داره (سود مرکب) و از تمام بیمه های موجود در ایران (به لحاظ سرمایه گذاری) به صرفه تر هستش

اما اگر خدمات درمانی و .. هم براتون مهمه باید بررسی کنید ببینید کدام بیمه براتون بهتر هست اما یادتون باشه اگر با بیمه های خصوصی کار می کنید خیلی حواستون جمع باشه .. معمولا به تعهداتشون خیلی خوب عمل نمی کنن و همیشه همه شرایط به نفع خودشون هست ..

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
با شرایطی که توضیح دادین حق با شماست .. شاید اگر منم مجبور بودم 30% از حقوقمو بدم هیچوقت خودمو بیمه نمی کردم ..

اگر بحث خدمات درمانی براتون مطرح نیست و فقط به دید سرمایه گذاری بهش نگاه می کنید توصیه می کنم از گنجینه سپهر بانک صادرات استفاده کنید. سود بسیار مناسبی داره (سود مرکب) و از تمام بیمه های موجود در ایران (به لحاظ سرمایه گذاری) به صرفه تر هستش

اما اگر خدمات درمانی و .. هم براتون مهمه باید بررسی کنید ببینید کدام بیمه براتون بهتر هست اما یادتون باشه اگر با بیمه های خصوصی کار می کنید خیلی حواستون جمع باشه .. معمولا به تعهداتشون خیلی خوب عمل نمی کنن و همیشه همه شرایط به نفع خودشون هست ..

این سایت رو ملاحظه بفرمایید
http://www.liopasargad.com/مقایسه-بیمه-عمر-و-تامین-آتیه-پاسارگا-2/
راجع به مقایسه گنجینه سپهر با بانک پاسارگاد هست
نظر شما چیه ؟

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
این سایت رو ملاحظه بفرمایید
http://www.liopasargad.com/مقایسه-بیمه-عمر-و-تامین-آتیه-پاسارگا-2/
راجع به مقایسه گنجینه سپهر با بانک پاسارگاد هست
نظر شما چیه ؟

بله این مقایسه رو قبلا دیده بودم

این مقایسه اشکال زیاد داره

اولین مشکلش اینه که بی طرف مقایسه نشده و از سمت یکی از طرفین مورد مقایسه قرار گرفته نوشته شده ..

اگر فایل پی دی اف رو مشاهده کنید تاکید داره روی بیمه حوادث و فوت و .. در حالی که برای اضافه شدن هرکدام از این آپشن ها به بیمه نامه شما ، مبلغ اضافه بابتش دریافت میشه و یا اینکه از سود اختصاص یافته به پولتون کسر میشه (درصد سود کمتری برای مبلغ پرداخت شده در نظر گرفته میشه)

من حتی گنجینه سپهر رو با طرح های مشابه بانک های دیگه هم مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم که قطعا سود بالاتری نسبت به تمامی طرح های مشابه داره (با استفاده از ماشین حساب بانک صادرات و بانک های دیگه)

باز هم توصیه می کنم اگر قصدتون صرفا سرمایه گذاری هست ، از گنجینه سپهر استفاده کنید.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
باز هم توصیه می کنم اگر قصدتون صرفا سرمایه گذاری هست ، از گنجینه سپهر استفاده کنید.

ببخشید من متوجه منظور شما از سرمایه گذاری نمیشم
الان بعضی بانکا هستن که بابت پول شما سالیانه 25 درصد سود میدن
پس چرا ادم بیاد از بیمه برای سرمایه گذاری استفاده کنه ؟
کلا برای سرمایه گذاری و سود کردن راه زیاده

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان بیمه تامین اجتماعی مگه سابقه کار محسوب نمیشه؟ این مزیت مهمی نیست؟

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
ببخشید من متوجه منظور شما از سرمایه گذاری نمیشم
الان بعضی بانکا هستن که بابت پول شما سالیانه 25 درصد سود میدن
پس چرا ادم بیاد از بیمه برای سرمایه گذاری استفاده کنه ؟
کلا برای سرمایه گذاری و سود کردن راه زیاده

من به خاطر حساب و کتابی که در مورد میزان حقوق ماهیانه بعد از بازنشستگی مطرح کرده بودین که بانک سود بیشتری میده و .. فکر کردم که شما بیشتر هدفتون از بیمه شدن ، تامین مالی در دوران میانسالی و یا پیری هست و به همین دلیل از جنبه سرمایه گذاری و پس انداز تدریجی به قضیه نگاه کردم ..

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان بیمه تامین اجتماعی مگه سابقه کار محسوب نمیشه؟ این مزیت مهمی نیست؟

بله یکی از مزایای بیمه تامین اجتماعی اینه که سابقه کار محسوب میشه ولی بهتره یک شرکت براتون بیمه رد کنه نه اینکه به صورت خویش فرما بیمه بشین

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
یه اصل تو این مملکت اثبات شده و اونهم اینه که اگر توی هرکاری سود و منافع دولت بیشتر باشه سایر کارهای مشابه یا در حد همون کار سود و امکانات میدن یا کمتر.
حالا بحث بیمه تامین اجتماعی و بیمه های خصوصیه . درسته که بیمه تامین اجتماعی خیلی صعیف و ناقص داره اجرا میشه اما باز به نسبت سایر بیمه ها مزایایی انحصاری داره که اونها ندارند
مهمترین مزیت بیمه تامین اجتماعی خدمات درمانی اون هستش . باز هم تاکید میکنم که درسته خدمات کاملی ارائه نمیده اما همین بیمه درمانی رو هیچ کدوم از بیمه های خصوصی نمیدن در واقع یه جور انحصاره.
شما در بیمه های خصوصی فقط امکاناتی از قبیل بیمه تکمیلی (مکمل همین بیمه تامین اجتماعی ) بیمه عمر و بیمه عمر و پس انداز و از این قبیل بیمه ها رو دارید.

طبق فرمایش دوستانمون اگر فقط فکر بیمه برای بازنشستگی هستید بهترین راه همون بیمه های عمر و سرمایه گذاریه اما اگر علاوه بر بازنشستگی ,‌ خدمات درمانی هم میخواهید در اون صورت فقط بیمه تامین اجتماعی.

یک نکته هم جهت یادآوری : بیمه های خصوصی هم برای بیمه عمر و پس اندازشون بندی در قرارداد دارند مبنی بر این که اگر تمایل داشته باشید می توانید سرمایه بیمه و پرداختی رو با نرخ تورم سالانه افزایش بدید یعنی همون افزایشی که سالانه بیمه تامین اجتماعی میده به یک نوع دیگه بیمه های خصوصی هم دارند اما به صورت اختیاری

606060

Registered User
لایک‌ها
260
مشاغل آزاد تامين اجتماعي از 12 تا 18 درصد داره
درمانش رو هم ميتوني انتخاب كني داشته باشي يا نه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233

بله
بیمه عمر یکی از بهترین انواع بیمه هست
شما خودتون از بیمه عمر استفاده میکنید؟!
بیمه عمر در اصل یعنی اگه من بمیرم بیمه میاد یه پولی میده به بستگانی که انتخاب کردم بهشون پول بدن
درسته که میگن بازنشستگی داره این رو داره همه چی داره و...
ولی خودتون رو بزارید جای بازاریاب و خود شرکت بیمه . واقعیت اینه که همه اینا فقط چرب زبانی و برای جذب مشتری هست
مگر اینکه الان چند سال از پرداخت بیمه گذشته باشه و حالا دارید حقوق بازنشستگی میگیرید . خب الان تازه باید با فرمول pvif یعنی ارزش زمانی پول (تورم و بی ارزش شدن ریال) حساب کنیم که آیا این کار شما بصرفه بوده یا نه فقط شرکت بیمه منافع خوبی داشته

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
اینو که خیلی راجع بهش بد میگن و اصلا خدمات درمانی نداره
30 درصد حقوقت رو هم ازت میگیره 30 سال هم باید حق بیمه بدی
شما فرض کن مثلا ماهی 1 میلیون حقوق داری ماهی 330 باید حق بیمه بدی
ظرف 30 سال یعنی 360 ماه باید مبلغ 120 میلیون حق بیمه بدی تا 10 سال اخر عمرتو ماهی 1 میلیون حقوق بگیری
خوب این پولو بذاری بانک که ماهی 3 میلیون بهت سود میده تازه اصل پولت هم محفوظه
در صورتیکه تامین اجتماعی این مبلغ 120 میلیون را واسه خودش میکنه تازه بعد 30 سال شروع به سود دهی میکنه اونم ماهی 1 میلیون
جایی از حرف یا محاسباتم اشتباهس ؟
شما چطوری محاسبه کردی، حقوقی که تامین اجتماعی میده و دریافتی که داره سال به سال زیاد میشه مثلا من از ماهی هشتاد تومن دارم میدم خویش فرما الان ماهی سیصد تومنه، تامین اجتماعی بیمه عالی نیست فقط از هیچی بهتره، الان حداقل حقوق فکر کنم ماهی دو و هفتصد هشتصد باشه، من سال اول 960 هزار دادم اونم یکسال همین الان اگه بازنشسته بشم اندازه پرداختی دو سالم تو حقوق ماه اولم بر میگرده، همون پول رو اگه بانک میذاشتم الان نهایتش تو حسابم چند ملیون پول بود، اگه همسان سازی هم بکنن که فبها حقوق بیشتر میشه، در مورد خدمات درمانی هم هیچ بیمه ای به جز نیروهای مسلح فرانشیز درست و حسابی نداره با دفترچه تامین اجتماعی هم فقط خدمات داخل بیمارستان های دولتی تقریبا رایگانه بیرون همه چی آزاده

بالا