بین بیمه هایی که شرکت های مختلف ارائه میدن بهترین خدمات درمانی رو تامین اجتماعی داره .. درسته که خدمات درمانیش تعریف آنچنانی نداره اما در مقایسه با سایر بیمه ها بسیار مناسب تر هستش
در مورد مبلغ حق بیمه ای که شما باید پرداخت کنید اشتباه محاسبه کردین ..
لازمه به 2 نکته توجه کنید :
1 - تمام حق بیمه توسط شما پرداخت نمیشه و درصد زیادی از اون رو کارفرما پرداخت می کنه
2 - معمولا تمام شرکت ها بیمه رو با حداقل دستمزد هرسال رد می کنن که حق بیمه کمتری پرداخت کنن
به عنوان مثال حداقل دستمزد سال قبل ششصد و خورده ای بود که کل مبلغی که از کارمند کسر میشد حدود 40 هزار تومان ماهانه بود.
راجع به مورد اولی که ذکر کردید توضیح بدم
هیچ شرکتی دوستدار ما نیست که 23 درصد حق بیمه مارو پرداخت کنه و حرفی نزنه
الان من به عنوان کارمند ازاد و بدون حق بیمه جایی دارم کار میکنم
دریافتی من نسبت به کسی که مثل منه ولی داره تو همین شرکت بیمه میشه و عیدی و سنوات و... رو داره حدودا 700 هزار تومن بیشتره در ماه
اینکه شرکت 23 درصد حق بیمه شمارو رد میکنه درست ولی از طرف دیگه از حقوقتون کم میکنه و کارمند این مورد رو متوجه نمیشه
شما برید تو یه شرکت بگید من میخوام ازاد و پروژه ای واستون کار کنم مطمئنا حقوقتون نسبت به کارمند عادی حداقل 600-700 تومن بیشتره
من کلا به این نتیجه رسیدم که با هیچ شرکتی قرارداد کارمندی نبندم و خودم به صورت خویش فرما خودمو بیمه کنم
از طرفی هم این بیمه تامین اجتماعی رو بالا پایین کردم طبق روشی که پست قبل گفتم حساب کردم دیدم ارزش نداره
میخوام ببینم بیمه دیگه ای وجود داره که برم سراغش ؟