• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار Huawei G7 دوسیم

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
سلام
کارکرده در حد و یا آکبند
ascend-g7-2.jpg

اگر هم نظر یا پیشنهادی هم در رابطه با خرید این گوشی و یا این بودجه دارید ممنون میشم از اظهار نظراتتون

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
دو سیم فکر نکنم داشته باشه

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
عرض ارادت قربان
گرامی من تو بازار نگشتم ولی دو سیم کارت این مدل رو تو دست دیدم که خوشم اومد و تصمیم به خرید گرفتم
مخلصم داداش والا بنده یدونه واسه خانمم سفیدش را گرفتم که خیلی گوشیه خوبیه ولی تا الان اصلا 2 سیم این مدل را ندیدم کلا گوشیهای با پردازنده اسنپ 410 اکثرا تک سیم هستن

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
درود ،
دو سیمش رو ندیدم توی بازار ، گوشی بسیار خوبیه ولی دو تا ایراد داره ، یکی اینکه دیر شارژ میشه و دومی مکث هایی هست که اکثر اوقات داخل گوشی دیده میشه و یه مقدار اذیت میکنه ، دوربین صفحه نمایش و مابقی موارد عالی هستش ، ولی توصیه میکنم بیشتر بررسی کنید شاید مدل مناسب تری پیدا شد ...

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
درود ،
دو سیمش رو ندیدم توی بازار ، گوشی بسیار خوبیه ولی دو تا ایراد داره ، یکی اینکه دیر شارژ میشه و دومی مکث هایی هست که اکثر اوقات داخل گوشی دیده میشه و یه مقدار اذیت میکنه ، دوربین صفحه نمایش و مابقی موارد عالی هستش ، ولی توصیه میکنم بیشتر بررسی کنید شاید مدل مناسب تری پیدا شد ...
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
دیر شارژ شدن رو در جریان بودم .. که خوب برا باطری 3000 میلی یه گوشی میان رده توجیه پذیره
ولی مکث کردم رو نمیدونستم .. ممنون که اطلاع دادید

kyo.ir

Registered User
لایک‌ها
29
ی سر هم به سایت کیو بزنید
البته فقط نو موجوده

بالا